metka_zone
|
Ja,PP GT3 je res zakon.Mi smo ga imeli pri taprvem in je voziček na mestu .Gre po vsem terenu ( s taščo sva ga še po gozdu vozile,pa ni bilo poti,ampak veje...), kolesa so odlična,vzmetenje super,košara ooogroomna ( 3 trgovinske vreče sem spravila noter ),strega je takšna da je tamal lahko cel zakrit,našemu so sam kolena ven gledala ,se da obrniti,da gledaš tamalga ( tega ti v trgovini ne pokažejo ),zavore super,zelo je gibljiv....Marička,jaz trola sem ga prodala 1 teden prej,preden sem izvedela,sa sem noseča,ampak bi ga imela še enkrat,če bi imela malo večji avto,saj midva ga spraviva noter,če grem pa s taščo v šoping,pa voziček zasede celega Clia,pa 2 otroka...Res mi je žal,da ga nimam,ga pa vedno vsem priporočam !!!Sedaj imam PP Pliko3 in sem zadovoljna,saj je bil namen tega vozička samo ta,da je majhen in ni nujno,da je terenski.Košaro ima manjšo kot GT3 ( sem klela zadnjič v trgovini kot jesihar ),in da se lahko tavečji pelje zadaj.Po pameti se lahko tudi na GT3,če imaš avtosedež gor,,ampak tega nisem vedela,če ti v trgovini nič ne povejo ...Tako da razmisli...Voziček Chicco pa meni osebno ni všeč,ga je imela od mojga svakinja in je totalen poden proti PP,pa še škripa,ko je košara gor ali ne.Ampak to je stvar okusa.Ste mi kar lušte naredile,spet sanjarim o GT3 ... Lp
|