|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
22.1.2010 11:41:10   
LINDI
Tole za prebivališče pa nimam pojma mi smo nekaj sicer pisali v porodnišnici,jaz nisem nič dobila...lahko pa da še dobim in na občini nisem nič urejala,je pa bilo tam za napisatikje živi,naslov...gospodinjstvo....

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
22.1.2010 11:42:49   
LINDI
Najčka upam,da naju tudi cepijo,ampak mogoče bo do petka super upam...aja a ga lahko kopam,ker ima zamašen nosek,midva se zdaj samo umivava.

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
22.1.2010 11:48:33   
tea85

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Tole za prebivališče pa nimam pojma mi smo nekaj sicer pisali v porodnišnici,jaz nisem nič dobila...lahko pa da še dobim in na občini nisem nič urejala,je pa bilo tam za napisatikje živi,naslov...gospodinjstvo....

ja saj zato glih, ker sem jaz tui tam napisala za gospodinjstvo pa to, ker je tam mi rekla. ne vem bom vidla te ko bom šla ji osebni dokument rihtat.

ma to z mojim...ma ja, sem se odločla ker se več ne bom obremenjevala in tudi sama začela gledat čle na sebe in mojo princesko.

hehe, ja...sem si vsaj nos sčitila ko sem se cmerla, hehehe, ta pa dobra, dejansko pa je tudi res user posted image user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
22.1.2010 11:49:59   
tea85

Najčka upam,da naju tudi cepijo,ampak mogoče bo do petka super upam...aja a ga lahko kopam,ker ima zamašen nosek,midva se zdaj samo umivava.

jaz sem jo kopala enkrat zdaj ko je bla bolana ker ji tako težko muceke iz prstkov na nogi sčistim. ampak do zdaj je nisem pa spet ne, jo mislim jutri.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
22.1.2010 12:01:18   
najčka
Naša ma zamašen nos, pa jo vseeno kopam, takrat se ji vse odmaši ker imava majhno kopalnico in je takoj vroče not, pa vodo točiva in imava savnouser posted image , mali pa paše in je ful zadovoljna!

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
22.1.2010 12:03:33   
najčka
Lindi držim pesti da bo do petka ok, pa da dobi pikico. 

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
22.1.2010 12:13:53   
Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: lunika
Imam eno vprašanje za vas, koliko vas bo dalo cepiti proti ROTAVIRUSU?
Jaz sem v dilemi, ne vam a ja ali ne?
Glede nato, da živimo na deželi, pa da ne bo šla takoj v vrtec, šele potem kako leto pred šolo!
Kaj menite?

naš sine je cepljen oz, je dobil prvo dozo. je v stiku z hčerko saj je ona v vrtcu. je pa kar draga stvarca in sicer 3x po 60€. sem pa vprašala P kaka je razlika od tiste doze ko je 2x. baje je ta zaščita dolgotrajnejša in pa zajema več tipov virusa.

zdaj pri 3m, seveda če bomo zdravi, saj smo fasali bronhitis. sicer začetna faza, a vseeno. se vidi, da ma naša babica izkušnje s hropenjem, saj sem jaz kar velikokrat fasala bronhitis. ga je mela babi v rokah in ji je nekaj jokcal in je kar takoj zaznala hropenje.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu lunika)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
22.1.2010 12:19:39   
Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: pravoda

Ma danes sem tako žalostna, končno ma moj dopust in kaj se zgodi ponoči. Oba z dragim dobiva virus ( bruhanje, prebavne motnje...). Skrbi me za malo, da ne bo kaj staknila. Res, da je bila cepljena v sredo za rota, ampak to še ne prime nič. Zdaj pa z masko hodiva naokoli, no leživa in jamrava...user posted image

pravoda, lahko sta se kaj nalezla od male. jaz sem si celo roke razkuževala po previjanju, saj gre rota virus čez otrokov organizem in se izloči z blatom.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
22.1.2010 12:19:45   
googica
IZVIRNO SPOROČILO: tea85

user posted image user posted image user posted image midve razgibavanja sploh ne potrebujema, jaz ne vem ampak ona včasih tako dela da se ji prav smejim...sploh ko je brez pleničke te pa turbo vklopi pa z nogicami, rokicami v glavnem vse kar se da premikat, to laufa user posted image user posted image
drugač pa jo tudi jaz dam tak v sedeč oz pol sedeč položaj, ful ma rada da mi tako sedi na nogah glavico pa ima na mojih prsih, vse drugo jok in stok user posted image
ah, moja se tako dviguje da se zraven tako jezi da od jeze začne jokat ker pač ne gre in ne gre user posted image

aja, jest sm sicer misnla tko... ko Juš leži na hrbtu, na ravni podlagi, ga primem za rokice in se dvigneva. pol gleda okrog sebe ves presenečen pa se smeje :) ah naš ves čas telovadi, edino ko spi je pri miru :) če bi že hodil, bi prehodil že uff.. bi bil že nek v grčiji zdej :)

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
22.1.2010 12:58:16   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: pravoda

pravoda, lahko sta se kaj nalezla od male. jaz sem si celo roke razkuževala po previjanju, saj gre rota virus čez otrokov organizem in se izloči z blatom.

Saj sem si tudi jaz razkuževala roke po previjanju sam ne vem. user posted image No saj zdaj sva že bolš, upam, da bo tudi mala.user posted image Ampak za 1x spi, zjutraj sva pa midva spala, naju je pa gledala pa se smejala user posted image . Saj pravim možnosti kje sva to stakinila je miljon, ampak saj bo..jutri bo sonček pa bo že to veliko boljše.

A je katera, ki je dala cepit za rota pa obv. skupaj, opazila, da blato bolj smrdi ??

(odgovor članu Nončika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2185
22.1.2010 13:14:39   
LINDI
user posted image user posted image user posted image Tea hvala za odgovor ker pediatrinjo sem klicala že ne vem kolikokrat,ampak zdaj itak vse vemuser posted image Samo je pa žalostno,kaj pa če user posted image resno zboli,kaj pa potemuser posted image greš tja in jim vrata dol vržešuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
22.1.2010 14:26:48   
najčka

user posted image user posted image user posted image Tea hvala za odgovor ker pediatrinjo sem klicala že ne vem kolikokrat,ampak zdaj itak vse vemuser posted image Samo je pa žalostno,kaj pa če user posted image resno zboli,kaj pa potemuser posted image greš tja in jim vrata dol vržešuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
22.1.2010 15:50:48   
tane
prehlad-zamašen nosek:
meni je P rekla čistit s fiziološko, potem preden se gre kopat, naj se gre kdo tuširat ali pa da se napolni banja in je para ter vlažno, da mu sčisti nosek, potem sprehodi so ok, ker mu prav tako navlaži nosek, le v primeru, da se ne počuti dobro in ima vročino potem pa sprehod NE...ja itak se mu najprej da fiziološka v nos potem pa priklop na sesalec, kjer predhodno daš na najmanjšo moč, jaz mu potem ko končava samo še ene 2 kapljice fiziološke spet dam v nosek, da ima malo navlažen...sem stestirala na sebi ni močno v bistvu malo žgečka, zato se mi zdi je mojemu korenjaku bi skoraj rekla všeč...če mu daješ samo fiziološko je pa meni rekla naj otroček leži, glavo v vstran in veliko fiziološke brizgnit noter, pa še na drugo nosnico, kapljice pa ne priporočajo tako majhnim, ker res tanjšajo sluznico...aha, pa še to v posteljici vzdignit vzglavnik...

ninasiki...pozabi tudi če je samo dve leti za rotavirus zdaj si ga že cepila...pa saj veš eni P pravijo tako drugi drugače, kaj je res pa kdo veuser posted image

drugače pa sem zadnjič odkrila...fiziološka v ampulah 5ml je najcenejša v Leclercu, notri jih je 30 in stane 2,09EUR, medtem ko je ta od Nivee v lekarni v LJ, 3,65EUR pa samo 18 jih je notri...imajo pa v Leclercu tudi sprej s fiziološko samo sem P pozabila vprašati če našim že lahko s tem špricamo...

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
22.1.2010 17:27:09   
tea85
tane- jaz sem fiziološko kupila v lekarni in to 1 liter user posted image in dala borih 3 eu, za ono pumpico ki ma not fiziološko pa 3,50 eu, misli...zdaj pa samo v tole pumpico nalijem novo ko zmanjka, ostalo pa morem hranit v hladilniku, tako da je najbolje to kupit.

(odgovor članu tane)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
22.1.2010 17:28:15   
tea85
lindi- eh ti zdravniki, ma jaz grem kr tja če se mi ne javi pa jo naj pregleda, kaj pa ji je tako težko dvignit slišalko user posted image user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
22.1.2010 18:42:45   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: lenika83

ninasiki tvoj nasvet za spanje je sicer dober, samo ne morem ji pogruntat nekih terminov za spanje, ker je vsak dan drugače. ŽE zjutraj se zbudi med 8 in 11, pa sploh ne vem kaj je razlog za to, ker zvečer gre skoraj ob istem času spat. ČEz dan pa je včasih utrujena že po pol ure, drugič pa je še po 2 urah čisto ok user posted image Jaz tega sploh več ne razumem.

lenika sej tvoja je 2 mesca pa 3 tedne moj pa 3 mesce pa 2 tedna bo tko da se bo verjetno še vse porihtalo nevem pome no sej 1 mesc nazaj tud moj neki ni biu še je blo še vse tko k se je njemu sprdnl zdej pa kokr pravm jst ga kr prsilm če lahko tko rečm je pa tud sam zmatran že ob istih urah

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
22.1.2010 20:23:36   
metka_zone
Živjo!

Danes sem malo testirala tamalga in mu dala poskusit neko kašico iz riža,pa korenčkov sok.Le-ta mu je zelo ugajal,medtem ko kašica pa ne in je delal zraven takšne grimase,da joj user posted image ...Ve ste že dale kaj,da poizkusijo?
Pa Aventovo črpalko sem kupila in sedaj pumpam,da si povečam proizvodnjo mleka,upam da mi bo uspelo.Če jo slučajno katera ima,a vam tudi zrak zraven vleče?
LP

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
22.1.2010 20:34:57   
Anonimen
METKA_ZONE meni je na začetku tudi zrak notri vleklo. Potem pa sem pogruntala sistem, da moraš fino nastavit na joško in potem gre lepo in hitro. Sem jo ravno danes prakticirala, ker se nisem upala male dojit zaradi bruhanja in prebavnih motenj, ki sva jih fasala. No pa naj povem, da me je popoldne še vino kuhalo na 38st, pa mrazilo, sem prespala celo popoldne. Potem pa mi je vročina padla na 37, po lekadolu pa spet na mojih 35,4. Imam pa spet apetit tako, da upam da smo mimo. Mala že spi in držim pesti, da se ni nalezla.

(odgovor članu metka_zone)
  Neposredna povezava do sporočila: 2193
22.1.2010 20:57:21   
tea85

IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone

Živjo!

Danes sem malo testirala tamalga in mu dala poskusit neko kašico iz riža,pa korenčkov sok.Le-ta mu je zelo ugajal,medtem ko kašica pa ne in je delal zraven takšne grimase,da joj user posted image ...Ve ste že dale kaj,da poizkusijo?
Pa Aventovo črpalko sem kupila in sedaj pumpam,da si povečam proizvodnjo mleka,upam da mi bo uspelo.Če jo slučajno katera ima,a vam tudi zrak zraven vleče?
LP

klko je tvoj user posted image star?jaz bom dajt začela v kakem 4 mesecu.

Neposredna povezava do sporočila: 2194
22.1.2010 20:58:33   
metka_zone
Sicer jo imam šele dva dni,tako da se bo treba naučiti user posted image .Hvala,da si povedala pravoda,sem že hotela reklamirat user posted image .Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
22.1.2010 21:37:14   
Anonimen
Saj ti bo zalaufalo ne skrbi, je pa res, da moraš poiskušat da najdeš pravi ritem pri tem črpanju.

Jaz bom tudi začela z GH tam 4-4,5m. Je ravno ta teden rekla pediatrinja, da kar lahko začnem s kromprijem, zelenjavo, sadje.

Neposredna povezava do sporočila: 2196
22.1.2010 21:42:51   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone

LP

metka_zone sigurno si boš povečala ker sm si jst tud ker jst ne pumpam več in če slučajno dobim fealing da mam mal mleka opazm sicer tako da skos išče pol čez neki časa spumpam in zanč sm spumpala vn 50 tko da sm pol ene 3-4 dni vsake tok časa mal spumpala in se mi je količina spet povečala tko da vrjamem da ti bo ratal

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

Neposredna povezava do sporočila: 2197
22.1.2010 22:01:31   
googica
ja a se ne počaka s trdo hrano dokler ne pride patronažna na obisk? men je rekla da bo ona pršla da probamo... nek peti mesec

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
22.1.2010 22:18:28   
Anonimen
Čer.. user posted image

Pucanje noska... sam fiziološko našpricam pa s palčko za ušeska povrtam.. u easy.. pa tako muco vn potegnem,.. jo vlleeeeečem vn user posted image . Včasih se je bunil, zdaj nič več.. je pogruntal kaj pomeni ko mami prime belo palčko. user posted image
Sm pa dobila za darilo lih par dni nazaj... tle zadevco za na sesalec, baje je super samo za mal večje otročke.... No, jst bom res mal kasnje. HB ni nič prehlajenčkan... kiha pa tud skoz po kopanju pa me ustreli s kšno muco. Tud to se nam dogaja user posted image

Gosta hrana... tud jst upam, da bom dojila do polnih 6 mes, pol mu dam pa korenčka. Za tiste otročke, ki majo pa probleme s prebavo pa je baje full dobro pretlačeno jabolko... al pa sokec jabolčni. Jih baje požene. Sm zvedla, ko se je po dolgem času pokakal, prepozno.user posted image No.. do zdej sm mu sam vodiko probala dat, pa komarčkov čaj.. pa je blo tako kremženje, da sm se sam smejala...

Moj ma zgleda zdej spet nek skok v rasti...takrat se baje full derejo med dojenjem in po... , ker jim ne priteče tolk mlekca kot hočejo... rabijo več. No, to je blo pr nama pri treh mesecih... in zdej pri petih.... spet neki izvaja. Kr nek jok, pa smeh.. mal pomeša pa je čist smešn.

Dons sm si spet črpat začela..., jst sm si kr električno Aventovo nabavla. Supr stvar... pa tud mal zrak not uide... Si je res treba znat pravilno gor dat... No, jst kr mal premikam... po joški, da od povsod prteče.user posted image Si morm povečat zalogo.... sin raste....

Je pa naš mali se že začel za kolenčka in nogice prijemat... se že obrne na bok in na vso moč trudi se prevalit na bušija. Je tok smešn.... in ni več varno ga pustit samega kjerkoli na višini. Sm mu kupla ene copatke kravice v H&M ju.... obožuje jih. Ko je jok sam pomigam z njimi, pa ga ni več.... user posted image
Pa tud obožuje sedet.. pa nič jim to ne škodi mi je rekla fizeoterapevtka...  Je rekla, da je čist ok sam da morajo bit tko... ravni na črko L... če me razumete. Naslonjeni. In tko midva gledava TV... da je mal mira. user posted image

Jutr pa gremo na prvi roj. dan od sinova kolega user posted image .

Lepo nočko...

najčka
, a cifro dobim al kako si se odločila??!
tea85, mal sm firbčna... pa nism sledila kot treba. Sorry.. kje je tvoj? Pridna si... sama z malo..

(odgovor članu googica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2199
22.1.2010 22:19:21   
lenika83
Jaz bom počakala z uvajanjem goste hrane do 6. meseca. Če bo se le dalo, seveda. Itak bo še celo življenje potem jedla, dojila se pa ne bo več user posted image Edino če bo pediatrinja prej priporočala, bomo mogoče kakšen mesec prej poskusili, ampak silila pa ne bom.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......