tane
|
prehlad-zamašen nosek: meni je P rekla čistit s fiziološko, potem preden se gre kopat, naj se gre kdo tuširat ali pa da se napolni banja in je para ter vlažno, da mu sčisti nosek, potem sprehodi so ok, ker mu prav tako navlaži nosek, le v primeru, da se ne počuti dobro in ima vročino potem pa sprehod NE...ja itak se mu najprej da fiziološka v nos potem pa priklop na sesalec, kjer predhodno daš na najmanjšo moč, jaz mu potem ko končava samo še ene 2 kapljice fiziološke spet dam v nosek, da ima malo navlažen...sem stestirala na sebi ni močno v bistvu malo žgečka, zato se mi zdi je mojemu korenjaku bi skoraj rekla všeč...če mu daješ samo fiziološko je pa meni rekla naj otroček leži, glavo v vstran in veliko fiziološke brizgnit noter, pa še na drugo nosnico, kapljice pa ne priporočajo tako majhnim, ker res tanjšajo sluznico...aha, pa še to v posteljici vzdignit vzglavnik... ninasiki...pozabi tudi če je samo dve leti za rotavirus zdaj si ga že cepila...pa saj veš eni P pravijo tako drugi drugače, kaj je res pa kdo ve drugače pa sem zadnjič odkrila...fiziološka v ampulah 5ml je najcenejša v Leclercu, notri jih je 30 in stane 2,09EUR, medtem ko je ta od Nivee v lekarni v LJ, 3,65EUR pa samo 18 jih je notri...imajo pa v Leclercu tudi sprej s fiziološko samo sem P pozabila vprašati če našim že lahko s tem špricamo...
|