|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
23.1.2010 0:03:08   
rozilu
Ojla punce, pozdravček z morja! user posted image user posted image

Danes sva z mucomaco delale pravi maraton po piranski občini user posted image Ja sonček nas je prav lepo pozdravil, potem pa nas je tudi malo hecal... pa je vseeno super! Moji pupi je tak dooooolg sprehod po dolgem času zelo pasal. Je bila cel popoldan čisto mirna in tudi zvečer je ostala dobre volje in nič jokala za zaspat user posted image

Prehladi in čiščenje noska - jaz mislim, da jim fiziološka ne more nič škodit, z aspiratorjem pa bi bila bolj previdna. Sicer ga niti nimamo, na srečo nismo niti rabli zaenkrat.

Rotavirus - ne bomo dali cepit-zaenkrat. Sicer starejših bratcov/sestric ni, so pa sestrične in bratranci (v vrtcu), s katerimi se občasno družimo.

Maa kako mi je lepo jih gledat skupaj user posted image Ta mala nečakinja (stara leto in pol) jo ful z zanimanjem opazuje, pa fascinantno ji je kako papa po joški, ampak bistveno je, da ima DUDO. Samo da omeniš mene ali Marušo (ali ko vidi sliko) ta mala izjavi DUDA user posted image user posted image user posted image . Nečak pa jo ima itak fuuul rad in jo zabava, neki se spakuje in moja kokica se mu ful smeje user posted image

Gosta hrana - če bo šlo z dojenjem tako dobro še naprej  bomo počakali na drugo hrano kar lepo do 6.meseca, se nam nič ne mudi. No pa P bomo vprašali... Občasno jo sicer malo pohecam, pa ji dam kako jabolko za obliznit (če me ful gleda ko jem), pa ne vem če je zelo navdušena user posted image . Sicer pa je patronažna rekla naj jo kar jaz pokličem ko bomo začeli uvajat.

No lahko noč pa lep (upam da sončen) vikend!

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
23.1.2010 10:02:08   
googica
aha.. no Juš se pa ne doji, zarad raznih težav sm zelo hitr odnehala in smo zdej vsi bolj srečni, mali ker je sit in ker se redi kot je treba, jaz pa ker ni več mučne bolečine,... GROZN je blo...
no, zato sm misnla če bi kar prej probali, ampak kaj pa vem, bom verjetn patrinažno poklicala mal pred petim mesecem, da se zmenmo kako in kaj.. komi čakam da bo mali grimase delu :D

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
23.1.2010 10:32:40   
najčka
user posted image

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
23.1.2010 10:49:31   
najčka
Takole pa zgleda naša mooočna punca, Ful se dviguje, tako kot je že ena napisala pa ne vem kera, jo primem za roke pa se mi potegne gor čist do sedečga položaja, najraje bi kar ustala pa šlauser posted image pa mami ne pustiuser posted image user posted image user posted image .
glede hranjenja bom jaz trudi kar dojila dokler bo pač šlo. Bomo videli kako bo, glede na to da me že zdaj fuul debelo gleda ko kaj jem, se pa zna zgodit da ji kmalu kaj ponudim.user posted image

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
23.1.2010 12:04:05   
majakla

Dober dan.

Tea85: kaj si mislila tako plešiko:
user posted image

user posted image

Danes imam že 3 mesece in 3 tedne, ha ha:

user posted image

Se greva potepat, vas preberem zvečer, ko tašča user posted image gre z obiska.

Baaaaaaaaaaaaaaaaaj!

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
23.1.2010 12:29:24   
metka_zone
No,upam da se mi bo količina mleka res povečala,kot se je vam user posted image .Prvega sina sem dojila do 27 meseca,ko sem bila že z Žanom 3 mesece noseča.Sem mu pa dajala sadne sokove in takšne kašice pri 4 mesecih za malico,tako da je malo poizkusil,sedaj pa isto poizkušam pri Žanu,ampak je očitno še prezgodaj...
Črnina za nohti me bo spravila ob živce.Tamalga kopam,redno strižem nohte,ampak je takšen,da me je kar sram,ko vidim,da kdo zija v njegove nohte!!!!Kako naj se rešim teh umazanih nohtov???S pilo mu namreč ne upam drezati,da ga ne bi poškodovala...Ojoj!!!
Sama sem sicer zelo proti spakovanju in otročjem govorenju,ampak je tamal tako simpatičen,ko mu govorim guci-guci-gu, da sem se že stokrat pregrešila user posted image ...Drugače se pa ne zamoti z nobeno igračko,pesmico,...nič mu ni zanimivo user posted image .Očitno bo treba tudi njega razvajati tako kot Nika in se z njim 100% ukvarjati user posted image  in igrati,saj se mi zdi,da se tudi on ne bo hotel sam zamotiti...
Še nekaj.A vašim dajete kaj čaja za piti?Osebno nisem za to stvar,ampak me vseeno zanima,ker skozi poslušam vprašanje,če že pije čaje in podobno.Ko pa rečem,da ne in da tudi taprvi ni tega pil,sem pa največja trola user posted image ...
Lp

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
23.1.2010 13:34:33   
Anonimen
črnina za nohti ... jst sm P omenla, da se ne upam s pico al pa čem jet za nohti in mi je rekla da nj probam s kšno krtačko ... sm se počutla k deb... k sama sploh pomislna nism na to!!!

čaj ... jst ji ga dajm že več k 1 mesc, pa mi od 100ml k ga nardim spije zadne cajte še 10ml ne, ampak ga pa pije, pa ker frajla ne zna po flaši pit cuza dudo, je prov smešna user posted image user posted image user posted image
je pa tko, eni čaja ne dajejo, eni dajejo, eni pravjo da ni dobr dajat, drugi da je, jst pa pravm VSAKA MAMA VE KAJ JE NAJBOLŠ ZA NJENGA OTROKA!!!

naša bejba se zamot z nečem ... za neki cajta, pol pa hoče pozornost pa stiskanje user posted image

otročki ... šweeeeeeeeeeeeeet

pa še par slikic moje pikice user posted image

na previjalni
user posted image

avijonček
user posted image

hihihi
user posted image

panča
user posted image

(odgovor članu metka_zone)
  Neposredna povezava do sporočila: 2207
23.1.2010 17:00:57   
september25
Ojla,mamice!
Da na hitr mal komentiram, ko mali spi atiju na rokah... ja tak daleč smo, da čez dan zaspi še samo na rokah pa še to ne za več kot kot pol ure. Dans je takšna tečka, da sn že čist zmučena, pokonc že od pol šestih! Spat gre okrog osmih, spet se mi zbuja vsakih 15min, ker ga skoz črviči in se napenja, preden prdne ful zajoka... Ne vem več kaj še naj nardim! Sploh ni razlike, če mu dam kapljice(koroške in bio gaia, ampak je vse skup eno sranje), sn misla, da bo čajček mal pomagal, ampak je blo dans še za odtenek slabše!

rotavirus- ga ne bomo cepli, ker bo prvo leto še sigurno doma oz v privat varstvu

razgibavanje- naš se tud ful dviguje, zdej me je že strah ga pustit v ležalniku,če moram npr na wc, ker se je frajer začel obračat na bok in hoče prijemat zvočnike (ležalnik je fisher price) groza, v glavnem tiste dve igračke tak takoj vrže ven in potem jok

izpadanje las- a še kateri ful izpadajo lasje? Men so itak skoz, mam dolge lase, ampak tak ko mi pa zdej neki časa je pa mal too much! pa se tolažim, da je to mogoč kej s hormoni povezano...

lep in miren večer ter predvsem tiho noč...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
23.1.2010 19:15:45   
tea85
majakla- jaaaa user posted image točno tako ma naša, hehehe

najčika- tvoja pupa pa je tako podobna moji, kod da bi njo gledala, res, sploh iz profila tak kot jo imaš slikano, bom eno prilimala da boš vidla da je res user posted image user posted image

rižkoo- ti si vprašala kje je moj a ne? v zda je odšel nazaj za 3 mesece, no zdaj je 1 mesec že skoraj okoli. upam da je to zadnjih 3 mesece.

GH- JAZ patronažne ne rabim več tukaj gledat user posted image ker je bla prav tako malo tečkana user posted image pa tudi rekla je da če bo prišla bo če ne pa ne, ni pa ravno nujno al pa da če kaj nem vedla naj jo pokličem. ker bom tako rekla, zato hodimo vsak mesec k P. ona pa tudi ve kako in kaj. jaz tudi komaj čakam da ji že dam kaj za papat, sem ji zadnjič dala banano za lizat user posted image user posted image user posted image user posted image , ker sem jo jaz jedla, in je z jezičkom tako delala, pa tak hecna bla, hehehe...

< Sporočilo je popravil tea85 -- 23.1.2010 19:18:23 >

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
23.1.2010 19:26:42   
tea85
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
23.1.2010 20:35:23   
majakla

Iiiiiiiiiiii, kak so luškane vaše pupike,
se bomo morali kdaj dobit, pa bo NiK
imel polno lubic, hi hi hi,
user posted image .

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
23.1.2010 20:51:46   
LINDI
Midva sva za odtenek bolje ima malo manj hripav glasek in malo manj zamašen nosek...ima pa zgleda vse bolj nekje zadaj zabasano,ker še nosek pogledaš ni nič videti.

Jaz moram tudi patronažno poklicati,ko bo star 5 mesecev,pri nas začnemo s korenčkom baje.

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
23.1.2010 21:00:29   
LINDI
JOJ KAKE LEPOTIČKE vsaka posebej,pa Tea kako je fletna v kavbojkah prava mala zapeljivkica jeuser posted image

SEPTEMBER  Koroške ,vetrovne....to nam ni nič pomagalo.Mi imamo kapljice Babynoss iz Avstrije,nam so super pomagale,so pa bolj močne in jih moraš razredčiti z mlekom,pa našemu pomaga,da je odvit,da ga plenička ne veže,moja soseda pa da malega na bok in ga masira v smeri ure ali pa v banjico kopat in mu tudi ful pomaga..vsakem drugače.

Ja mi pijemo bolj vovo,čajček mu ne gre sva dobila za darilo komarček...pa mu je bljekuser posted image ,mu pa zato dajem vodico,ker imava aptamil in morava tudi vodo dodajati,ker če bi dojila bi dobil z mijim mlekom za žejo tko pa baje ne.

< Sporočilo je popravil LINDI -- 23.1.2010 21:03:33 >

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
23.1.2010 22:31:15   
tea85
punce, mene pa zanima če boste uporabljale ta stolček bumbo?

baje da je vredu in ful praktičen, jaz ga po vsej vrjetnosti bom kupla, saj je mala že oring divja, pa se dviguje že s tako silo da samo gledam pa se čudim...tako da mislim da bom to nabavla user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
23.1.2010 23:01:18   
lenika83
Sem morala poguglati kaj je sploh ta stolček user posted image Ni mi ravno čisto jasno v čem bi mu naj bila fora. Sem skoraj prepričana, da naša v sekundi pade ven iz te zadeve, ker ni niti sekunde na miru user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
24.1.2010 0:07:45   
rozilu
Jaz pa sploh ne vidim vaših pupik user posted image - samo Nika od majekla.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
24.1.2010 10:27:28   
kalypso
ta stol stane 50 EUR... kar naj ga majo, razen če mi ga kdo kupi za darilo, drugače pa ne vem če bom dajala tolk denarja za en kup stiropora user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
24.1.2010 11:38:30   
tea85
IZVIRNO SPOROČILO: kalypso

ta stol stane 50 EUR... kar naj ga majo, razen če mi ga kdo kupi za darilo, drugače pa ne vem če bom dajala tolk denarja za en kup stiropora user posted image

user posted image user posted image user posted image

ja dragi pa je res, jaz tako ne mislim novega kupit, ker kot praviš je predragi ! mislim pa da ni iz sitropora user posted image user posted image
jaz ga bom kupla od kolegice, za malo manj denarja.

(odgovor članu kalypso)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
24.1.2010 13:01:41   
metka_zone
Živjo!

Naj se pohvalim,da sem danes opazila pri Žanu zobe!!!!Ampak so prišli ven na neobičajnem mestu in sicer mu gledajo ven na strani ,zgoraj so še malček pokriti z dlesnijo,...Zagnala sem paniko,saj sem mislila,da mu rastejo postrani.Torej ima sedaj Žan dve spodnji trojkici in štirico in zgoraj trojkico.To so štirje zobje pri 4 mesecih user posted image ...Malo pretiravam s tem hvaljenjem,ampak sem začudena in ponosna.Sem najprej pomislila na soor ali ogromne ciste.Tako to je novo za danes.Konec hvaljenja,grem kuhat,drugače me bo moj nekam poslal user posted image ...
Lp

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
24.1.2010 14:02:26   
googica
a tolk zgodi da so zobi.. hm.. jest tud ves čas rpeverjam na Jušu, pa še ni nič kej videt :).. no ja, bojo že ko bojo, verjetn bomo vedli :)

Neposredna povezava do sporočila: 2220
24.1.2010 14:09:27   
googica
ja men tud ful lasje odpadajo.. groza, vsak dan morm spucat krtačo, pa tuš kabina.. joj če bo šlo dolg tko naprej bova z Jušem istočasno plešasta :). Juš jih tud zgublja ful, zdej zgleda kot da bi mel irokezo narjeno, samo še po sred glave ima lase dolge, drugje pa je odpadlo, pa že novi rastejo :)

(odgovor članu september25)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
24.1.2010 14:54:16   
metka_zone
Očitno so,ga bom vseeno peljala k P,da pogleda,ampak soor in cista ni,ker je že prvorojenec imel oboje,tako da sem to izključila.Bi lahko bilo kaj druga?

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
24.1.2010 18:58:55   
googica
tolk pa ne bi vedla. sej je možno da so zobki, eni so pač mal bolj zgodni :).

aja, hotla sm vprašat, eč misl katera dat otročka na tisto vadbov  bazenu? mene ful mika, sicer je kr drago, ampak more bit kar luštno. ve katera kaj o tem, na netu nism našla nekej v elik informacij, kokrat je, kako dolgo traja, kako zgleda...

< Sporočilo je popravil googica -- 24.1.2010 19:00:04 >

Neposredna povezava do sporočila: 2223
24.1.2010 21:06:33   
tea85
no mi smo pa že prerasli lupinico in zdaj morem kupiti en drug avtosedež malo večji. ker sploh več noče bit v lupinici, v avtu se dere v njej ker ji je preozka postala.

tako da jutri šobam v baby center po novega, sem vidla da majo neko akcijo user posted image

zobki tako hitro, zanimivo, mogoče pa so, saj se dogaja da ratejp že tako hitro.

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
24.1.2010 21:10:57   
ninasiki

STOLČEK BUMBO Za vse, ki rabite dva stolčka in vas zanima nakup le teh vam sporočam, da je podjetje, ki je generalni uvoznik teh stolčkov zelo ustrežljivo in se pri njih dobi en stolček po ceni 36,90 evra, kar je 10 evrov manj kot v Baby centru. Seveda meni je dal ta popust, ker bom vzela dva, ne vem kako je pri nakupu le enega.
Številka za kontakt je: 041-660-630.

neki brskala pa najdla neki pametnega in upam da je še aktualno user posted image ker mi je ušeč stouček in sploh nism vedla za njega si ga bom pa definitivno kupla pri temu gospodu če ga dobim tko da tista k bi ga mela naj ga kontaktira in se pozanima bi blo pa fajn da bi se skupi zbrale če bi blo pri nakupu večih stolčkou kak večji popust user posted image

< Sporočilo je popravil ninasiki -- 24.1.2010 21:12:27 >

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu googica)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......