hel32
|
Dobro jutr, moje čvekice! Sem vas komaj prebrala tako pridno klofate. Naš mali princ si je umislil, da bo hodil malo prej spat, in sva se mogla včeri uro prej kopat it, tako, da je spal od 21- 7:30 zlati moj fant.Trenutno spi prvo rundo. Imamo pa danes pravi mraz -10 je zuni, brrrrrrrr, ne vem, če ga bova danes mahnila ven. Hrušlolinka, ja midva jih kupujeva ker so polnozrnati in ne redijo, in zdravi, ker sva na dieti in neki v taki obliki pač moreš popapcat , sem jih tudi v nosečnosti dosti pojedla, mi jih je dragi še v bolnico prinesu. Go-ta, jaz sem tudi malo naveličana tega mraza že, komaj čakam na pomlad in da bomo lahko cele dnava zuni. Eh, to z tem uvajanjem GH je tako, da čez par mesecev čist pozabiš, kako je bilo, jaz se NIČ ne spomnem od Tjaše, pa itak, otroci v 1. letu tako hitro rastejo, da nimaš časa razmišljat o tem, potem pa itak že vse jejo, čez 10 let bojo pa tak na bolj konkretni hrani . Jaz sem razmišljala, da bomo Lukasu nardili fotoknjigico, ko bo star kako leto, od nosečnosti dalje, z slikami od NS, maminega trebuščka, priprav,....tak, da bo cela preglednica,...no potem bomo pa spet jovo na novo z naslednjim članom naše družine začeli, NS,pa trebušček,......ja se moram pohvalit, da je moj zdaj že kr zmanjššal se,he, he ja očki so pa itak zakon, ko pridejo domov, naš je čist nor na njega ko pride, kr rokice začne proti njemu stegvat. Reby , da se pozdravite, no tega je mojga najbolj strah, da se naleze Lukas od njega, upam, da se ne bo. Kerala, pozdravljena nazaj, in vse naj naj za rd , ja tako je to otroci rastejo, moja bo tudi letos že 12 stara, čas beži beži, prav zato bi jaz še 2 imela, da ne bom prehitro sama v veliki hiši, ravnokar sva se pogovarjala o začetku gradnje pa bova še počakala, da zanosim in rodim, pa bomo potem, po porodniški, ko najdem službo, UPAM, da lahko vzameva oba nek pameten kredit in da začnemo. Še enega boste imeli, ja, ja ti kr, saj nas je itak premalo, pa zelo malo je takih veeeeelikih družin. Si spraševala, kako smo, super, še naprej kot v pravljici, dragi je čist nor na sinkota, in kr naprej ponavlja kako bomo imeli še kr hitro enega , upam, da ne prehitr, skratka, tam nekje do poletja bova uporabljala metodo pazi, dalje pa nič več pazila, pa ko bo, bo. Sem pa res ful srečna, da sem dobila tako čudovitega očeta svojih otrok, boljšega si ne bi mogla želet, res, zlati je. Jaz mislim, da sem pisala, da mu dam suho slivo, marelico in jabolko, ima ful rad, kr mljaska zraven, ko papa, ja fantki zgleda so boljši papavčki. Eee, se mi je kr stožlo, ko sem prebrala, kak te mali božka po roki , eh, saj bo, ja vi kr v akcijo, veš kak je bilo Tjaši hudo, ko je bila tako dolgo edinka, ni imela ene prave družbe, je fajn, če imaš vsaj 2, kaj pa veš, mogoč pa rata v prvo, pa ne razmišljaj o policističnih jajčnikih. Glede kakanja pa naj samo to Lukas pa včeri ni mogel v redu kakat, prav trdi kaki je bil, sem mu namočla slivo, pa da vidim, če bo kaj pomagalo. Ma ne vem, mislim, da se pravkar podelal, ful smrad prihaja izpod odeje, moj posrani je, zdaj pa mu ne paše več se že pritožuje. Muca, o jaz se pa kr fajn oblečem za ven, dam une debele žabe, pa zokne, pa škorne brez pete, pa rokavice, šal, in gremo naši. Aprilčica, da nimajo več calgela?????? , čudno, prečudno, ali pa je spet kaka lekarniška finta, grem jaz danes k nam vprašat. Pa super, da si uživala na čveku, mi je kr malo hudo pri srcu, ko berem, kako uživate, ene na čveku, druge na telovadbi, jez pa kr naprej čepim doma ko ena kura ker enostavno nimam varstva za otroke, mama pa itak nikoli nima časa za mene, sam govori, me prav zanima kako bo poleti, ko sestrica dobi še dojenčka???? Sanikaa, kako je Leo, že kaj boljši? Tako, zdaj pa se morava očedit, mislim, da bo treba kr pod pipo it, ker grozno smrdi moj mali!!! Aja še to, včeraj je ugotovil, da lahko ropotuljico t roko sam nardi, da ropota in je tako migal roko in se smejal zraven, da je bil prav hecen, ga moram posnet, pa iz hrbta se je obrnil čist na desni bok, bi še naprej, pa je bila rokica napoti , ma saj ima še čas. Mi pa razmišljamo o stajici, bo jo treba nabavit, ležalnik je že aut, al predlagate kaj druga?? ŠIBAM