Flora2
|
IZVIRNO SPOROČILO: hruškolinka Punce, a se vaši malčki tudi še kaj jočejo, če jih date komu drugemu v roke? Moj se je začel razburajt 100 na uro. Včeri ga je pazla eno uro moževa sestra, da sem si šla jaz čevlje kupit. Pridem nazaj, mali čist rdeč v ksiht in oblit s solzami, ko pa mene zagleda, se pa nasmeji in reče: GGGGGGG. Pa to že par dni opažam, če ga kdo drug malo predolgo nagovarja, se kar jokat začne. Dober večer, kolk ste pa pa načvekale, pridne ste ni kaj. Hruškolinka, evo pri nas je enako, v naročju jo imava lahko samo midva pri drugih joka, pa če jo preveč na blizu ogovarjajo je tudi jok, baje da je to pri teh mesecih pogosto. Obdelale ste en kup zanimivih tem, sploh tole glede GH, vidim da nekatere že pridno dodajate, jaz bom počakala nekje do 5,5meseca, se mi pa kar smili naša punči ko tako zvedavo gleda, ko kaj jem ali pijem pa kar usta odpira . Drugače je pa meni, zdaj ko se je začel ta mraz in veter za ponoret, ker ne moreva ven in je bila Daša danes sitna pa nič ji ni bilo prav, se mi je zdelo kot da ni moj otrok, odkar se je rodila pa do danes še ni toliko jokala, je pa pokazala že zdaj čigava lubica bo, ko je prišel domov se ji je na obrazu narisal tak nasmeh da će ne bi bilo ušesk bi se ji glava odprla in ko sem dragemu razlagala kakšna je bila mi itak ni verjel , fino ne? Go_ta jaz imam tudi nov telefon , včeraj sem se počastila z E52. Super za pregled, da ni bilo pri pikanju kaj hujšega, se mi zdi da so tile naši otročički veliko bolj hard kot mi mame. Je pa težek tale vaš fantič pravi korenjak, oprosti ker vprašam kaj ga samo dojiš ali mu še kaj dodajaš? Sanikaa, Aprilčica, Tulpek zdaj ko sem brala tole vašo debato o pečicah in kaj pečete in kaj boste pekle, sem se šele spomnila da jaz praktično nič ne bom jedla od vseh dobrot, ki pridejo na vrsto za praznike , grozaaaa brez potice bom . Dajte si duška še zame!!!!!! Hel vau koliko snega imate pri vas, to mora biti lepo, si mi pa dala dobro idejo, čez košaro dam lahko dežo prevleko, bo še bolj toplo. Je pa meni tudi hecno, ko Dašo oblečem v kombinezonček je košara čisto premajhna. Lepo spite.
|