hel32
|
Aprilčica ti kr vpraši, saj ni nič takega, morem povedat, da moja mama je sicer ful dobra, delovna,...vse naj naj, dokler ne pride do njenega dobrega, in, ona gre rada k sestri, predvsem zaradi tega, ker je dosti materialist, saj veš kaj mislim!? Ja pa me boli, veš, in to kr fejst na cajte, sam jaz sem se sprijaznila, da tako pač je, sem se sama odločila za otroke in jih bom tudi sama popedenala. Sem se tako odločila že v nosečnosti, ko sem videla, da hodi mama vsakih 14 dni v Zagreb. Pa še neki je, sva se pogovarjale, da bi letos prišli k njej na Rab, pa je bil odgovor,"ja če boš malega pazila!" Tako, da nimam neke moralne podpore, kot mogoče misli gdo, ja saj mi ful veliko stvari prinese, kako ful drago oblačilo, pa kremo, najboljšo, ampak to je tudi vse, jaz sem pa tiho, ker raje modro molčim, se pa drugače dobro zastopimo, ker sem pač jaz tiho. In tudi zato, ker pač nimam varstva, bova začela delat na naslednjem, ko Lukas shodi, da mi ga ne bo treba toliko dvigvat, saj vem, da ga bom, ampak nekoliko lažje je. Ma drugače bom pa že, čez par let, ko bo Tjaša večja šla kam, saj imam sosedo, sam, kak naj rečem sosedi, da mi spravi otroke spat, midva pa greva, ker itak kolegico imam v Kopru, in se vsake kvatre 1x vidima, takrat bo pa že oči popazu na deco, za tisto urico ali dve. Imam srečo, za takega moškega!! Veš, če me ne bi vprašala ne bi nikoli niti pomislila da mi je tolk hudo, pa glih danes sva se z kolegico slišale, je bila ona na depilaciji in pilingu obraza, jaz pa kozmetičarke še nikoli nisem obiskala, če sploh bom gdaj , pa razmišljala sem da bom se čez kake 3-4 leta mogla spravit na operasijo popkovne kile, pa sploh nimam pojma, gdo mi bo otroke pazu , ma saj bo, nekako, z dobro voljo.