hel32
|
Jutro Hvala vsem za objemčke glede moje mame! Spali smo do 7:30, zdaj pa trenutno spi svoj jutranji spanec. Danes imamo rekord v mrazu -15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, sem ful zakurila, pa se še ni kaj dosti zagrelo, ah, bo že. Zgleda, da bo naš fantič hodil spat okoli 20 ure Lukas, prikan fant, saj, če bojo vsi najini otroki tako pridni ne bo problema imet jih še več, pa niti ne rabim varsva babice!!! Ja je včeri pričla domov, pa na poti sem in jo kličem zvečer, če je že doma, pa je rekla, da že od 15tih, in jo vparašam, zakaj se ni oglasila, da bi vidla Lukasa, ja ker je snežilo!!!! Pa že, zato ja, niti me ni poklicala!!! Ne vem več kaj ji je!!! Reby, ja naš Lukas spi kr dobrih 10-12 ur na noč, tako, da zanj, da le tako ostane.Ja sta se včeri igrala z dragim, pa mu je vse na tla zmetal, je bilo po celi kuhinji razmetano! Hruškolinka, a ti si pa ob taki izjavi bila tiho, jaz bi že zabrusila nazaj kaj "lepega", a ona se pa ni zredila v nosečnosti? Sanikaa, hvala na komplimentu! Ma ja saj moram biti močna, tolk, ko me je življenje že preizkušalo, pa tudi, če jih bom imela več kot tri bo šlo, ker so moji otroci, in jih obožujem, pa če umrem za njih, sam, da bo njim lepo. Drnula, tvoji babiki sta si ful podobni, taki lepi sta, ko imata rdeča lička! Eee, ti pa me totalno nasmeješ s svojimi izjavami! Apilčica, mi imamo tako: zjutraj dobi mleko, okoli 10-11 sadno malico (če dosti poje ne dobi več nič, sam čaj še, če pa vidim, da je ful malo pojedu, pa mu nardim malo mleka še, pač odvisno od dneva), okoli 13-14 dobi kosilo zelenjavno( in isto, če ni dovolj mleko), potem okoli 17-18 kašico mlečno-mleko, in okoli 20-20:30 mleko z riževimi kosmiči, pač malo prilagodim hranjenje njegovemu razpoloženju. Zakaj misliš, da ne bi bilo v redu, da 3x pije mleko, ma, važno je, da je obrok hranljiv v vseh pogledih, sicer pa imama čas za pravo uvajanje GH še do dopolnjenega 6 meseca, takrat pa lahko potem kak obrok čist zamenjaš z mlekom, zdaj se itak samo učijo jest na žlico. Tjaša mi ni pila mleka še prej, pri 6 mesecih sva bili čist na Gh, ker enostavno ni hotla več nič iz flaše, nič mlečnega, niti čokolina potem. Jaz mislim, da je tak kr v redu, saj niso vsi dojenčki enaki. Napr. on je včeri bolj na mleku bil, dnes bomo pa še videli! Upam, da nisem preveč zakomplicirala. Tako, pa moram it, se kaj oglasim še, kasneje, danes, če bo tako mrzlo, itak, ne grema ven!!!! PS. kaj menite glede stajice, jaz jo imam namen kupit, ko bo sam sedel, ker ga drugače nimam kam dati, imamo premalo bajto, preveč robov, mrzla tla, skratka, najbolj varen bo v stajici.