|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
27.1.2010 0:19:01   
Muca83
Sem šla popoldne v lekarno in itak, nimajo Calgela. Mi je rekla, naj se niti ne trudim z iskanjem po okoliških lekarnah, ker ga nimajo nikjer user posted image Baje ga že 2 tedna ni za dobit in nimajo pojma kdaj bo. Ampak na srečo ni sile, kot kaže le niso zobki. Ko je Lana prvič podnevi zaspala je spala kar 2 uri skupaj, pa vedno spi točno pol ure. Tako, da se očitno ponoči ni dovolj naspala. Ko se je zbudila je bila pa kot prerojena, nobene sledi o jokavosti.

hruškolinka, mene je že izučilo, da se otročka ne sme hvalit če bolje spi ali je bolj priden user posted image No ja, tolaži se s tem, da se je vsaj smejal, kaj če bi se tri ure drl sredi noči... Glede tvoje bivše šefice pa user posted image user posted image

hel32, user posted image ma tole je pa res zoprno, da nimaš čisto nikogar, ki bi ti otroka popazil. Jaz imam ful srečo, da ima moj veliko sorodstvo in so vsi ful v redu, ker če bi bilo od mojega sorodstva odvisno, tudi ne bi imela nikogar (ampak meni je mami umrla, ni tako kot pri tebi).

eee35, tvoja tašča je tud čudna user posted image Meni je bila moja čudna, ker male ni hotela prijeti dokler ni bila 3 mesece stara, ampak to se je bala, da bi bilo kaj narobe user posted image Ampak zdaj je pa čisto navdušena, komaj čaka, da jo lahko malo ima v rokah, pa je že stara ženska (72 let) pa ji ni nič težko. Tast jo pa tudi prime, pa je še starejši, ima že 81 let. Pa bi jaz recimo razumela, da je ne bi mogla onadva nosit, ker sta stara pa jo brez problema.

anžetka, midva sva 12 let razlike (če slučajno nisi razbrala) in ne, razlika naju ni nikoli motila. Ker po značaju on deluje veliko mlajši, pa tudi po videzu so mu vedno vsi pripisovali vsaj enih 6 let manj user posted image Itak sem bila vedno pametna, da več kot 5 let starejšega ne bi imela, evo, pa imam user posted image Ampak res, razlike se zavedam samo ko vidim letnice kje napisane. Jaz moram tud patronažno poklicat, ker bo jutri Lana 5 mesecev stara.

Reby, jaz sem tudi ene čevlje hotla obut zadnjič, pa so mi kar premajhni. user posted image Ampak samo tisti, ki jih res nisem obula že ene 2 leti, mogoče mi je res kaj noga zrastla. Ko bo Lana večja si bom pa res en pošten shopping privoščila, ker si že dooolgo nisem nič kupila, lani itak samo nosečniške stvari.

go_ta, kaj bi jaz dala za neboleče izraščanje zobkov... Bomo videli, upanje umre zadnje. user posted image Drugače pa Lana tudi včasih ful kriči, ampak kriči od veselja, prav smešna je. Potem ji pa jaz včasih nazaj kričim in potem je še bolj vesela. user posted image Je pa začela zadnje dni kar nekaj godrnjati ko se pelje v lupinici ali vozičku. Kot bi lev rjovel, pojma nimam kaj to pomeni user posted image Face pa tudi nič naredi, ne da bi bila jezna ali vesela, čisto resen izraz in godrnja. Smešni so malčki naši.

Glede službe: jaz se čisto nič ne veselim it nazaj. Saj sodelavci so večinoma ful v redu ampak vodstvo ima pa skoz ene nove finte. Pa še po 9 ur na dan moram delat, včasih sem mogla še potegnit, če je bilo kaj nujnega in mi ni zneslo. Ne vem kako bo tole šlo skupaj z otrokom. S tem, da z mojim delava v isti firmi (sva se tukaj spoznala) in on pa dela celo po 10 ur dnevno. In ravno s temi nadurami so cele zbrke, včasih so jih lepo plačevali, eno leto nazaj se je pa kao recesija začela in bi radi, da čimveč delaš, ur pa ne bi plačali. Potem se pa nabirajo, koristiti jih je pa itak težko, ker potem dela ne uspeš podelat. Ma krneki. Sem razmišljala, da bi dala odpoved in bila eno leto z Lano še doma, saj bi se dalo preživeti s plačo od mojega ampak kaj ko imava v planu nakup hiše/stanovanja in bo treba vzet en ubijalski kredit. Mah nekako bo že.

Mislim, da sva našla destinacijo za letošnji dopust. Imam že predračun samo še potrdit je treba. Sem našla apartma 10 m od morja, ki ima klimo, ful novo opremo in celo pomivalni stroj user posted image Vedno se pritožujem kakšen je to dopust, da moram posodo pomivat (sej je moj tudi kdaj pomil), ki je doma ni treba, zdaj sem pa našla apartma z pomivalcem. Hura! user posted image Samo upam, da bo tudi kraj in plaža v redu.

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
27.1.2010 7:59:50   
Drnula
Dobro jutro!

Me smo dva dni samo pohajale in se vračale zvečer šele domov in vas tako nisem sledila prav dobro.

aprilčica - obas sta ful luštna!
eee - delata na še enem user posted image , sem prav zasledila user posted image
glede službe ti ne zavidam, občutke dobro pokaže tvoje veselje dojenja ponoči. Kar popolnoma razumem in vem kako ti je. Ko boš enrat usostavila nov ritem služba/dom bo bolje. Ko boš videla da lahko tako funkcionirate.

a ni čudno, da ena tuja oseba tako enostavno se ukvarja z otrokom, druga iz familije sploh.

ja - bolj je odvisno od tega kako oseba vidi, jemlje, čuti otročke. Eni so rojeni zanje in takoj naredijo kontakt in nasmešek na user posted image Eni pa čeprav jih imajo radi, so čist nerodni, zaprti, nimajo občutka, sploh ne vedo kaj bi z user posted image in če se že malo poigrajo se počutijo bebavi sami sebi.
Moja bivša varuška od Nece je NAREJENA za otroke. Pri njej se vsak smeji, spi .... jo takoj vzljubi. Gremo danes malo k njej, je že dolgo nismo videli. In v petek grem slikat sinuse in morda popazi kar na obe.

aha, hana nekaj poje v spalnici user posted image

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
27.1.2010 8:38:30   
Drnula

Slikci od danes, ravno prejle. Hana se igra
user posted image

in pri tem jo seveda animira Neca
user posted image

In še ena ... sestrsko cartanje pred spanjem
user posted image

Pa kolk je lepo sonce!!!! Me se kar spakiramo in ven user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
27.1.2010 8:46:11   
eee35
Joooojuser posted image moj mi je hotel kukat čez ramo, pa sem skrivala, kaj pišem in si zaprla računalnik, zdaj vse od začetka!user posted image Pa še rekel je, da če tako skrivam, sigurno bo prebral, pismo, kakšna superkontrola, človek ne more v miru lastnega moža šimfat!user posted image .

Drugače pa: še ne delamo na user posted image , to je samo v moji glavi ena ideja, kako naedit, da se ne bi sama odločala a bi a ne bi, preprosto, da naj narava pove svoje!user posted image . Ampak ideja je v moji GLAVI, mojuser posted image samo debelo gleda, ko mu razlagam super - načrt. Čikenuser posted image user posted image user posted image .

Glede tašče: pa saj je zlata ženska, pa vse zate naredi, kaj jo prosiš, pa skuha, pa po moje če bi prosila, bi še oprala, obesila, pa zlikalauser posted image . Mogoče premalo k njima hodimo, da bi se bolj navadila. Pa še dedija ima na glavi, ki je nepokreten. No, v glavnem, upam, da se bo res navadila malega, ker drugače oba s tastem sta ga zelo vesela, je prvi vnuk. Samo s tem, da ni nobenemu od njih podoben mi para živceuser posted image . Saj ste vidle slike mojega pa Aleksandra, če ni on njemu podoben, pol pa jaz sem slepauser posted image

aprilčica: skoz hočem napisat, pa pol pozabim, da imaš zelo luštna otročička. Evo, moj mož, če to bereš, lahko bi midva še punčko naredila, kaj praviš?user posted image user posted image user posted image

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
27.1.2010 8:46:23   
aprilčica07
Jutro

smo spali dobro, očitno je Julija zadovoljna v posteljici, košek je bil očitno res premajhen za našo debeluško.user posted image user posted image Me pa spet boli hrbet, ampak me je že dragi zmasiral in je bolše. Pol šibam k frizerki, zvečer pa bovlat, še prej pa na večerjo z sodelavkami. Si danes lahko privoščim pohajat brez slabe vesti, ker je lubi doma, ima dopust, pa lahko izkoristim in se malo popasem.user posted image user posted image   Moj je šel pa zdaj k zavarovalnemu agnetu, zavarovat avto, pa bomo spet ob 1000 eurov.. groza, kolko je to drago.. jst imam decembra zavarovanje, on januarja.. katastrofa na računu...user posted image user posted image

drnula: a je mraz pr vas? že tle je danes blo minus 4, brrr...user posted image user posted image user posted image no, je pa sonček, kar je tudi pomembno... morebiti bomo lahko šli ven z vozekom..user posted image a bo ta varuška tudi Hano čuvala?
muca: glede urnikov, midva imava pa zjutraj možnost pridet od 7 do 8, pač drseča varijanta... tako, da bom jst verjetno Jakoba v vrtec peljala in hodila iskat, Julijo bo pa moj poštimal za k nonam, mislim, da nam bo kr laufalo... kadar bo delal  lubi popoldan pa jo bo itak on pedenal...sicer pa moramo prej Jakoba vpisat v vrtec in UPAT, DA bo sprejet..user posted image user posted image user posted image user posted image   nisem vedla, da ti je mami umrlauser posted image user posted image user posted image user posted image
sanikaa: mislim , da bojo modre očke kr ostale... kako pravijo? da  če do treh mesecev se ne spremeni pol ostane.. a ni neki takega. ?' že ob 6 30 začneš? do kdaj pa pol delaš? en kupuser posted image user posted image user posted image za Vida....  glede non: jst imam  še vedno eno nono, ima 84 let, ampak jo vsi vnuki obožujemo, je taka zlata, nikoli nobenih razlik,  bla do vseh enaka, vsem se  je enako razdajala... vsi se radi pr njej ustavimo, sploh jo pa Jakob obožuje... res sem vesela, da jo imamouser posted image user posted image
hruškolinka: ledvičke pokrit, da ne boš zbolela...user posted image
eee35: ja, niso vsi za otroke, to je res... jst tudi nisem bla pretirano navdušena nad mularijo, dokler jih nisem sama imela.. kr nisem najdla sitka z otročki.. je pa zdaj drugači in me prevzamejo, če me le pogledajo..user posted image
hel: sem te hotla vprašat, kolkokrat na dan pije Lukas mleko? ker naša pije ob 12 mleko, pol ob 16, ob 18 malo kašice in okoli 20 spet mleko.. sem razmišljala, da bi ji okoli 16 dala konkretno dozo kašice in zvečer mleko.. pol bi ratalo 3x melko dnevno, pila ga je ob 7 zjutraj, okoli 10 bo sadna malica, pol mleko...a je ok če je le 3x mleko? sem pozabila kako je blo pr Jakobu, vem le to, da je mleko nehal pit že pr 8 mesecih, pa tega zdaj ne bi rada spet ponavljala.... sanikaa ti kašen nasvet mogoče?

Pridem kasneje nazaj:)

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
27.1.2010 8:48:29   
aprilčica07
drnula: krasni punčki imate!user posted image user posted image user posted image user posted image
eee35: si me nasmejala, predvsem z zadnjim stavkom, moj mož če to bereš bi lahko punčko naredila.. grozna siuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
27.1.2010 8:52:00   
Drnula
aprilčica - maraz je še ja, kar orng. Hano  bo varuška čuvala samo v petek, ko moram slikat sinuse, kaki dve uri verjetno. No, saj se moram še zmenit. Drugače jo bom vzela vsabo, kar pa ne delam rada - da jo vlečem po ZD. Sicer mislim dati obe v vrtec.

Neposredna povezava do sporočila: 2232
27.1.2010 8:52:01   
hruškolinka
Muca,  že skor zrihtan dopust? Jst bi tudi že zdaj rada vedela, kam bova šla, da lahko začnem sanjarit. Ampak midva se vedno odpraviva zaden hip nekam v šotor.
Reby, če je pa tko zmatrana tvoja tašča od tamalega, potem te pa razumem, tud jst je ne bi več prosila. Mogoče je pa vsaj nekaj dobrega v tem, da te ful ceni, ko se ukvarjaš s tamalim?

Glede bivše šefice je pa tko kot ste rekle: user posted image user posted image user posted image Ko sva se s sodelavko isto leto poročile, se nama je v ksiht smejala, če se bova isto leto tudi ločevale. Ja, zato se grem poročit, da se bom lahko ločila, a ne? Bolano. Sicer pa je ženska res motena, dec ji je naredil otroka pol jo pa pustil, pa še sedaj ni razpucala s tem, pa je minilo že več kot 10 let od tega!

aleksandr, veliko sreče ti želim pri iskanju službe. Po moje boš ti dobila, kakor vem, se razredni pouk še nekak da dobit. Jaz iščem za učitla šp.vzgoje, to pa je še večji hudič.Sam jst bi tud kakšno podaljšano bivanje vzela. Če slišim, da kje rabijo tvoj foh, ti sporočim.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
27.1.2010 9:31:16   
hel32
Jutro

Hvala vsem za objemčke glede moje mame! Spali smo do 7:30, zdaj pa trenutno spi svoj jutranji spanec. Danes imamo rekord v mrazu -15!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, sem ful zakurila, pa se še ni kaj dosti zagrelo, ah, bo že. Zgleda, da bo naš fantič hodil spat okoli 20 ureuser posted image user posted image Lukas, prikan fant, saj, če bojo vsi najini otroki tako pridni ne bo problema imet jih še več, pa niti ne rabim varsva babice!!!

Ja je včeri pričla domov, pa na poti sem in jo kličem zvečer, če je že doma, pa je rekla, da že od 15tih, in jo vparašam, zakaj se ni oglasila, da bi vidla Lukasa, ja ker je snežilo!!!! Pa že, zato ja, niti me ni poklicala!!! Ne vem več kaj ji je!!!

Reby, ja naš Lukas spi kr dobrih 10-12 ur na noč, tako, da user posted image user posted image zanj, da le tako ostane.Ja sta se včeri igrala z dragim, pa mu je vse na tla zmetal, je bilo po celi kuhinji razmetano!user posted image

Hruškolinka, a ti si pa ob taki izjavi bila tiho, jaz bi že zabrusila nazaj kaj "lepega", a ona se pa ni zredila v nosečnosti?

Sanikaa, hvala na komplimentu! Ma ja saj moram biti močna, tolk, ko me je življenje že preizkušalo, pa tudi, če jih bom imela več kot tri bo šlo, ker so moji otroci, in jih obožujem, pa če umrem za njih, sam, da bo njim lepo.

Drnula,
tvoji babiki sta si ful podobni, taki lepi sta, ko imata rdeča lička!

Eee, ti pa me totalno nasmeješ s svojimi izjavami!

Apilčica, mi imamo tako:
zjutraj dobi mleko, okoli 10-11 sadno malico (če dosti poje ne dobi več nič, sam čaj še, če pa vidim, da je ful malo pojedu, pa mu nardim malo mleka še, pač odvisno od dneva), okoli 13-14 dobi kosilo zelenjavno( in isto, če ni dovolj mleko), potem okoli 17-18 kašico mlečno-mleko, in okoli 20-20:30 mleko z riževimi kosmiči, pač malo prilagodim hranjenje njegovemu razpoloženju. Zakaj misliš, da ne bi bilo v redu, da 3x pije mleko, ma, važno je, da je obrok hranljiv v vseh pogledih, sicer pa imama čas za pravo uvajanje GH še do dopolnjenega 6 meseca, takrat pa lahko potem kak obrok čist zamenjaš z mlekom, zdaj se itak samo učijo jest na žlico. Tjaša mi ni pila mleka še prej, pri 6 mesecih sva bili čist na Gh, ker enostavno ni hotla več nič iz flaše, nič mlečnega, niti čokolina potem. Jaz mislim, da je tak kr v redu, saj niso vsi dojenčki enaki. Napr. on je včeri bolj na mleku bil, dnes bomo pa še videli! Upam, da nisem preveč zakomplicirala.

Tako, pa moram it, se kaj oglasim še, kasneje, danes, če bo tako mrzlo, itak, ne grema ven!!!!

PS. kaj menite glede stajice, jaz jo imam namen kupit, ko bo sam sedel, ker ga drugače nimam kam dati, imamo premalo bajto, preveč robov, mrzla tla, skratka, najbolj varen bo v stajici.

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
27.1.2010 9:47:40   
eee35
drnula: VALJDA imamo enako pikapolonicouser posted image . Lepi punčki, mala pa že kar lepo sedi!

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
27.1.2010 9:49:57   
Anonimen
Babe žabe jst vas sploh ne dohajam user posted image user posted image user posted image

No samo tole bom komentirala, ker mene tudi zanima... Hranjenje... Mi imamo tako: zjutraj 9-10h dobi mleko,  med 12. in 13. dobi kašico (kakršno koli - če smo doma zelenjavno, če smo zunaj mlečno ali sadno), ob 16h mleko, ob 19h eno malico sadno ali mlečno (odvisno od prejšnjega gospega obroka) in ob 20h mleko za spat.

A premalo poje? Aja... Mlečni obroki so pa takole... Zjutraj 120ml, potem pa 2x po 150ml. (večinoma Milumil 2 že)

No sicer smo super... Pikice so izginile, še vedno pijemo navadno adaptirano mleko in nima nobene alergije user posted image user posted image user posted image user posted image   Drugače pa zdej počasi uvajamo milumil 2, pa še to samo zaradi tistega neljubega dogodka s pikicami. Sicer bi preklopili kar takoj iz 1 na 2.

A vaši otročki se že vsi obračajo iz hrbta na trebuh? Ker našemu še vedno ne rata povsem... Kaj pa obratno? To je osvojil...

No šibam otroka malo popestvat, ker se pritožuje user posted image Danes se z ljubljančankami dobimo pa komaj čakam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
  Neposredna povezava do sporočila: 2236
27.1.2010 9:51:14   
Anonimen
AJa...

Hel32 mi imamo stajico in sedaj ga še s povštrom podložim, sicer pa mislim, da je dobra varianta... Če na tleh nimaš prostora in za tiste trenutke, ko se začne igrat in čičat je super... Tudi če se prekucne mu nič ni user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2237
27.1.2010 11:40:23   
hel32
mI IMAMO PA LEEEEEEEEP SONČEK, GREVA VOZIČKAT, PA V TRGOVINO PO LISTNATO TESTO ZA ŠTRUDELJ IN FIŽOL ZA PAŠTO,NJAMIIIIIIII!

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
27.1.2010 11:58:55   
Muca83
Uuu sonček imamo! Ampak je pa ful mraz, tako da bom spet zmrznjena kocka, ko bova šli ven. user posted image Spet je bila malo tečna, tako da mi je žal, da nisem dobila Calgela včeraj. Prav razmišljam, če bi šla v Muller po Dentinox gel. Sem brala na netu, da naj bi še bolj pomagal kot Calgel. Samo Muller je v Lj ali v Kranju, to je pa kar veliko vožnje za en gel. No, saj mogoče bo pa isto kot včeraj, zdaj malo dlje spala in bo potem ok.

Drnula, Neca je pa prava smejka videti user posted image

eee35, vidiš, tvoj že kaže zanimanje za RR. Bo res on potem z nami klepetal, ko boš šla ti delat user posted image

aprilčica, mami mi je umrla pa pred 4,5 leti. Je imela raka na dojki. Saj človek se kar hitro navadi na življenje brez. Kmalu po tistem se mi je popolnoma življenje spremenilo, sem z mojim začela, pa odselila se in je bilo ful lažje zaradi tega. Se pa zdaj, ko imam Lano res velikokrat spomnim na njo. Je bila pa čudovita ženska, vse bi naredila zame in za mojo sestro.

hruškolinka, kampiranje pa ni zame. Jaz na dopustu hočem udobje! Ampak mi hotel tudi ne potegne. Mi je všeč apartma, ker imam lahko ves čas v hladilniku sladoled, pivo in lubenico in si vzamem kadar mi paše. user posted image Sva pa rekla z mojim, da apartmaja brez klime ne vzameva več. Do sedaj sva jo imela 1x in je bilo zakon, ko sva vsa razgreta prišla v hladen prostor. Edini problem je bil, da se je potem vreme skisalo in sva jo na koncu uporabljala za gretje user posted image user posted image

hel32, jaz stajice nimam namena imet. Si ne predstavljam, da bi moja miš zdržala kaj tam notri. Pa tudi ker imam majhno stanovanje, jo komot dam v posteljico namesto v stajico, če bom mogla npr. na wc skočit. Eni pa kupijo prenosno posteljico in jo imajo za stajco, pa še na dopustu jim prav pride.
živa25, super da ni več nobenih znakov alergije user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
27.1.2010 12:00:48   
ALEKSANDR
Lep dan...

Spali smo kr dobro...do osmih skoraj..user posted image Bi pa vas nekaj vpašala..meni se zdi, da ima naš Luka drisko...večkrat na dan kaka bolj tekoče... Kaj se nardi v tem primeru? Pa kako ta driska pri dojenčkih sploh zgleda...pa če je treba k pediatru? Vem...ful vprašanj..samo sem še nova v tem poslu...user posted image

Muca83- user posted image za letošnji dopust...
Drnula- ful luštne slikice...meni so punčke z rdečimi lasmi tolk luštne...pa tudi pol ko odrastejo se mi zdi da so rdečelaske nekaj posebnega...user posted image
Eee35- jaz tud ne maram, če mi moj gleda kaj tipkam...naj potem bere... Aja, sem te hotela nekaj vprašat...Saj ne vem, če je že tekla debata o tem... Kaj pa tisti privilegij za doječe mamice? Mislim, da dobiš potrdilo pri zdravniku, pa lahko pol v službi uveljavljaš vsak dan mislim, da urco al dve?
Hruškolinka- pa saj se da zasledit kakšno prosto delovno mesto..samo kaj ko je to samo za hec razpisano-itak imajo nekoga vedno- vip (veze in poznanstva)... saj jaz  druga kot kakšno podljšano bivanje tudi dvomim da bom dobila... pa saj je tud to ok... Dosti manj dela..plača pa skoraj ista... Čeprav si jaz fulll želim učiti...user posted image

Hel32- vse, ki so imele stajico jo ful hvalijo...tako da jaz tud razmišljam o nakupu... Pa midva greva tudi pogledat kakšen mraz je zunaj...user posted image

razlika v letih- midva sva pa 8 let narazen...pa ni za videt...user posted image zgleda veliko mlajši..sploh s to frizuro ki jo ima...(dreadlockse- mislim, da se tako napiše)user posted image

Lepo bodite...

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
27.1.2010 12:22:03   
HeGa
Kerala vse naj najuser posted image user posted image (ni kaj tud zamudniki mormo bit)

Aprilčica tvoja dva sta tud tko luštna, pa res ti modri očki. Pri nas ima Eva modre, Jan pa ma trenutno neko mešanico med modro, rjavo, sivo in zeleno. Mislim, da bo mel kr mojo barvo (rjavozeleno)

Hruškolinka prav fouš sem ti, ker ti je vroče. Mene pa tud skoz tko zebe. Moj je zvečer v mikici, jst pa v puloverju pokrita z deko, pa ga sprašujem , če je centralna crknla. Se mi sam smeji. Čeprav priznam, da v nosečnosti mi je blo pa skoz vroče, mi je blo pa še hujš. O bivši šefici raje ne zgubljam beseg, grrr.

Jst mam pa super službo. Sem v pisarni z dvema sodelavkama, obe fejst punci, delam s številkami, kar mi je v veliko veselje, nobenih tečnih strank, šefi super, ampak men se vseeno ne gre nazaj v službo. Še dbr, da mi skoraj do septembrani treba. Pol bom pa rabla ene 2 tedna, pa bom spet notr. Sanikaa jst bi tud začenjala tko zgodi, maš pol full več od dneva, pa gužve na cesti še ni,.... Naša frajlica bi pa tud najrajš že ob 5:30 vstajala. Jst pa začenjam nekje ob 7:30, kokr pride. Pa pol 8 uric.

Sanika hvala za kombinacije. Se spravljam pobrskat po rač, k mam cel kup receptov,... pa še nisem uspela. Sem si pri Evi res kr neki stvari shranla.

Drnula tvoji punci sta tud prav fletni. Neca je že prava mala gospodična, Hana pa tak smejko. Res sta luštni.

Ste se tolk razpisale o Calgelu, da sem šla poklicat v 3 lekarne, pa itak da ga nimajo. Men ga pa zmanjkuje. Grem v soboto v IT, pa bom še lekarno poiskala pa kupla njihovo različico Dentinale. So mi hotle tle 2 drugi stvari podturit, ki ne vsebujeta lokalnega anestetika, pa ni šans. Mam že Gengigel doma, kupla pred pol leta za Evo pa ni blo ok. Nočem brez ostat, pa noben ne zna povedat kolk časa se ne bo dalo Calgela dobit.

Eva: 19.01.2008
Jan:
13.08.2009 - 3.660g;54cm
14.09.2009 - 4.800g;57cm
17.11.2009 - 6.770g;64cm
13.01.2010 - 8.100g;69cm
25.03.2010 - 9.160g;73,5cm

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
27.1.2010 13:25:37   
eee35
Aleksandr: maaa...jaz lahko imam potrdil kok hočem, komu pa naj jih dam?user posted image Sem kao sp, za naredit pa kok imam, tok moram, druge osebe zato ni, tako, da je odvisno kok imam za slikat, pa kako hitro se katalog dela. V službi sedim, kok je treba. Ne obstajajo neke nadure, včasih mi rata it prej domov, ampak ponavadi takrat, ko je pri meni ena študentka, ki mi včasih pomaga. Zaj....delouser posted image . Pa itak nobenega ne briga. Saj bom vidla, kako bo šlo, upam, da bo ta moja študentka vsaj par ur na teden pri meni, pol je lažje. Se spomnim, ko sem prišla v Slo, pa je bilo še vse v razsulu, pa sem bila ful srečna, ko sem ok. 19 končala, ponavadi pa sva z eno sodelavko sedeli do 20, 21, 22, celo do 23 se je zgodilo. Zdaj tako hudo ni, je pa včasih kar napeto.

Ta mali spi že 2 uri...upam, da se bo kmalu zbudil, da gremo ven, dokler je sonček, je pa kar mrzlo, ga bo treba kar dobro pokrit.

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
27.1.2010 14:14:22   
HeGa
Muca super za informacijo o Dentinox gelu. Sem pogledala in je iste sestave kot Calgel in Dentinale. Bom pogledala če ga imajo, pa mi ne bo treba v soboto v IT lekarne iskat. Smo mislil it v Ikeo, sam še nisem zihr, mora Jan najprej nehat pokašljevat. Tko da mogoče šele drug vikend. Bomo vidl.

Jst sem eno rabljeno stajico dobila in jo bom imela zunaj na terasi za na hitro odložit. Pri Evi sem jo uporabljala, ko smo šli k mojim na kosilo en štuk nižje pa smo jo dali za ta čas notri, pa se je igrala. Bo že kaj prav prišla. Notri je ne rabim, ker imam en tak otroški kotiček v dneni sobi, zaprt z ograjico in se mu tam ne more nič zgodit.

Aleksander moj ima tudi kdaj pa kdaj drisko. Ampak ponavadi je to samo eno kakanje kot reakcija na moje prehranjevanje. Jst bi poklicala k pediatru če bi se ponavljal al pa če bi bli še kakšni drugi znaki zraven.

Sanikaa user posted image za tvojega bolančka, da se čimprej pozdravi

Eva: 19.01.2008
Jan:
13.08.2009 - 3.660g;54cm
14.09.2009 - 4.800g;57cm
17.11.2009 - 6.770g;64cm
13.01.2010 - 8.100g;69cm
25.03.2010 - 9.160g;73,5cm

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
27.1.2010 15:25:09   
aprilčica07
Ojla

tudi tle je mraz, in piha trenutno ko  hudič, tako da ne grem ven. Me preveč zebe.. sem se tako najedla, je lubi kuhal in je nardil  torteline z gorgonzolo, je blo tako močno, ma takooo dobro.. priden mojuser posted image user posted image No, trenutno vsi trije spijo:), lubi seveda smrči...

hel: minus 15? mene pobere od mraza..... no, danes pa smo malo drgači provali pr hrani za tamalo, pa bomo vidli, če bo tudi tako ok, da bo seveda spala ponoči....user posted image . sem prej govorila z bratom in delajo nekje (mislim, da je rekel Prebold) in je blo ob 11 dopoldne še vedno minus 10, ma jst ob taki temperaturi umrem, no... grr, dobro, da  bivamo na Primorskem...user posted image
ALEKSANDR: nevem, če bi naša imela fanj drisko, in to dan dva, bi jo peljala pokazat.. ampak ti dojiš, tako, da si mogoče kaj takega pojedla? pa se kaže na malemu na tak način?  zobov pa tudi naša še nima, nič.. pa ne zgleda, da bi kaj ven prihajalo...
živa: super, da ni več pikic in je Žiga ok..user posted image user posted image
He Ga: jst imam tudi rada svoje delo, mi je všeč, pestro, nikoli dolgcajt, stranke, sodelavke, dosti kart je... mi je všeč, ko bi le prostor bil malo bolši, ampak to bo tudi enrkat, no, upam..user posted image
muca: user posted image user posted image ko dobimo otroke čisto drgači gledamo na svoje starše (ob predpostavki, da se pač z njimi razumemo).... tega gela pa ne poznam, ki si ga omenjala... jst sem pol kupla Calgel, ampak včeraj je bla mirna in ni tečnarila, tako, da ga še nisem niti odprla...
eee35: kako ste pr vas?

dopust: kampiranja ne maram, hotela tudi ne preveč.. rada imam pa apartmaje, ali pa tako, kot gremo ponavadi na Hvar, v bajtico v zalivu, notri 3 familije in tam uživamo sto na uro.. letos nevem kako bo, ker smo 2 od 3 familij dobili naraščaj (kolegi dvojčke), bo verjetno malo na tesno.. ma kaj vem, bomo vidli... planiramo it doli, če pa se kaj zlomi, pa računamo it na Pag, ampak to enkrat konec junija.. pol jst pa počasi delat...
Grem še malo na kavč, zvečer pa spet v lajf... user posted image user posted image naša dama je danes dobila osebno domov, tako zdaj lahko gremo tudi v tujino z njo...

(odgovor članu HeGa)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
27.1.2010 15:26:49   
aprilčica07
stajica: jo imamo, sposojeno,  Jakob je ni prenesel in sem jo imela za odlagat igrače, me zanima kako jo bo prenašala tamala.. mislim, da tudi ona ne bo hotla tam bit...no, pol smo mi pa hojico imeli, da sem lahko vsaj lulat šla v miru... takrat je dal mir, drgači pa dretje, le, da je stajco videl, na daleč.. kaj šele, če ga je doletelo it notri...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2245
27.1.2010 15:51:01   
eee35
aprilčica: super sonce! Pa ni bilo niti tako mraz kot sem pričakovala. Sem si v pekarni privoščila en gromozanski rogljiček, pa zbasala celegauser posted image . Sem odvisnež od sladkega, zgleda! Omake iz gorgonzole jaz prav obožujem, sicer smrdi, kot user posted image , ampak je zelo okusno!
Mali se je na sprehodu totalno polulal, sva ga morala komplet preoblečt, zdaj pa sedi v ležalniku, pa se dere, kot nor, neko vriskanje in renčanje je na sporeduuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2246
27.1.2010 17:07:38   
anžetka
Mraz...jst grem ven v majici z dolgimi rokavi in bundo. Včasih sem pa še vsaj 1pulover gor vrgla in/ali pa jopo.user posted image
Go_ta, pri nas je bilo enako z računalniki-sva imela samo enega in sva prave urnike delala kdaj bo kdo gor.user posted image Ampak on zarad igranja igrc, jst sem pa za šolo delala pa ful hitela, ker je bil mister tok nepotrpežljiv in je igrce tok nujno igrat...No, je pa vsaj naredil kaj tačas-posodo pomil npr. Zadnje čase je pa kap-nič ne naredi, za vsako stvar mu moram rečt, težit,...
Aprilčica, super za nedretje med kopanjem!user posted image user posted image  Ful lepa razlika med vamauser posted image  Ja, v soboto je bila luna in v soboto bo spet-ne sprašuj katere, ker nimam pojmauser posted image  Moja oba deca sta...grrrrrr....za pop* zadnje časeuser posted image Upam, da si se pomirila in uživala v čikcuuser posted image  Drugače pa na upravni enoti delam. Fajn služba, če je fajn folk...pa sodelavciuser posted image  A imaš tudi dvoizmenski urnik? Ful lepo si pohvalila staršeuser posted image  Jst sem tudi zelo zadovoljna s svojimi, z mojimi se sicer več vidimo, ker stanujejo 5min stran, ampak se trudiva, da ne "zanemarjava" njegovih, ki so ene pol ure, 40min vožnje oddaljeni. Ga imajo pa vsi ful radi in so user posted image , ko ga imajo, je že zdaj malo tudi zaradi njih scrkljan. Aja, pa še bovlat greš s takim hrbtom?! Ti pa si...user posted image  Mi imamo pa zavarovanja pa tehnične ravno po regresu, tako da...user posted image  Za počitnice pa ne vem od kod bomo vzeli-bomo že...Drugače si bom pa še par evrov na stran dala mogoče za en tattoouser posted image za posvetilo Anžetkuuser posted image
Muca, sem razbrala, sam me je zanimalo, če te je kdaj motilo. Lepo, da te ni in te še vedno ne. Se pa zarečenega kruha največ poje jauser posted image  A nam zaupaš kam greste na dopust?
Drnula, luškani punciuser posted image Pa Hana že ful lepo sedi!
Hel, midva nisva nabavila stajice, sva pa nabavila prenosno posteljico in jo bova uporabljala kot stajico. Ko bomo letos po dopustih hodili, bo prav fajn prišla.
HeGa, kako pa to, da boš toliko časa še doma? Firbec...user posted image
Aleksandr, kje pa misliš, da se zrihta to za doječe mamice, ta privilegij?
Danes bi morala prit patronaža, je rekla med 10-12.uro. OK...čakam, gledam na uro, že skoraj 12, mali postaja zaspan, patronaže od nikoder. Ura 20 čez, kličem, se javi ena druga...sem ji rekla naj pokliče to, ki bi mogla prit in naj skensla. Še dobr, da ta ni mela telefona sabo, ker bi jo tako nahrulila, pič* smotano!user posted image Potem bi mi pa tamal zaspal, bi se pa na zvonc obesla in ga zbudila, potem bi bil pa siten ko hudič...Sploh ni poklicala še! Šus babji! Je rabila 2dni, da me je poklicala-če ne bi jst prej klicala, me zihr ne bi, pa še to sem zvedela, da me je hotla šele 3ji dan klicat. Baba zblojena... Sem že 2dni tečna ko sam satan in bože nedaj, da mi kdo kej teži...Še z mojim sva se skregala včer, ker se je spet ful mal s tamalim ukvarjal in ko ga prosim naj ga previje, je reku, da bo še 2 tazadnja smučarja pogledu potem ga pa bo...tamal pa tulil ko hudič!user posted image  Joj, se vam oproščam, če težim in sem sitna, ampak nekomu moram potožit...mami sem že, zdej pa še vamuser posted image

Sasa84

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
27.1.2010 20:03:21   
go_ta
Pa sem končno se dokopala računalnikauser posted image  No, smo imeli danes P in je težek 8590, velik 71,5, nič ni zajokal, ko je dobil injekcijo, lepo se je polulal v vrečko, skratka superuser posted image  Je rekla, da bo v 2,3 tednih že sam sedel. Mu je blo pa takooooo vse zanimivo - ljudje v čakalnici, otroci, mal je tud sam se moral oglasit, se je parkrat zadrluser posted image  Je blo pa par enomesečnih dojenčkov, jst sm jih gledala z odprtimi usti, kolk so bli mičkani, sem čist pozabila, kako majhni souser posted image  je bil pa tud pri nas ful lep dan, tako da smo šli mal ven z vozičkom.
muca, maš čisto prav, jst raje ne hvalim malega, če ne, jih dobim po bučiuser posted image  Niko tud zadnje čase spušča take glasove, da sam gledašuser posted image
drnula, luštni punčki!! Men so tud ful všeč rdečelaske, nekaj posebnega so!user posted image
eee35, ja ja, tvoj lubi verjetno bere, se nam bo drug teden on priključil v debatouser posted image
hel, jst nimam namena kupit stajico, mogoče prenosno posteljico za na morje, bomo večkrat šli. Če bom mogla doma npr. na wc skočit, ga bom dala v njegovo posteljico.
živa, naš se je par dni pred 6 mesecem začel obračat ... zdaj obvlada v vse smeriuser posted image
aleksandr, sicer ne vem, kaj naredit v primeru driske, možno pa je, da jo ima zaradi zobkov?
aprilčica, če boste šli pa na Pag, se pa lahko srečamouser posted image
anžetka, ti se nam kar izpovejuser posted image  Jst sm tako pasja pred Muser posted image  Aja, sva se zdaj odločila, da vseeno rabiva še en računalnik, ampak itak takega, ki bo najbolj poceni pa približno delaluser posted image
Zdaj pa Survivoruser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu anžetka)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
27.1.2010 22:15:03   
Muca83
Čer! Zdaj spet mislim, da nam ne rastejo zobki user posted image Se mi mnenje spreminja iz ure v uro. Dopoldne je bila spet malo tečkana ampak po prvem lepotnem spancu pa spet nič. Prav čudno. Sem se obrnila na sodelavca za Calgel, ker njegova žena dela v Lj v lekarni če bo kaj lahko zrihtala pa isto ne more. Je pa rekla, da ne ve zakaj vsi toliko ta calgel kupujejo, ker imajo kao nekaj boljšega user posted image Kaj pa ne vem, bo prinesel mojemu v službo pa da vidim. Pa neke homeopatske granule je rekla, da bo dala. Mi je prav zanimivo, da farmacevtka da veliko na homeopatska zdravila.
Za dopust je pa zdaj vse domenjeno, še avans nakažem pa je user posted image Gremo pa letos SEM (klik). Upam, da je res tako kot na slikah.

Aleksandr, a tvoj ima pa kar dreadlockse. Zanimivo user posted image

eee35, kdo je pa zdaj pol leta delal tvoje delo?
anžetka, evo, sem napisala zgoraj kam gremo na dopust. Tvojga bi pa jaz za ušesa, pismo kaj je bolj pomembno, otrok al TV user posted image

Midva imava pa 2 računalnika (navadnega in prenosnika) pa prenosnik večino časa stoji zapakiran v torbi. Se kar nekako uspeva izmenjat za navadnim. Je obema ljubši. Prenosnika pa na dopust s sabo vzameva, sva predlani gledala filme na njem, ko je bilo slabo vreme. user posted image

(odgovor članu go_ta)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
27.1.2010 22:54:50   
eee35
Moj bere, kaj pišemo, pa se mi reži zraven, pravi, da sem en psihotik, ker tok visim na RRuser posted image Naj se briga zase, on pa 100x na dan preveri ali delnice rastejouser posted image .

Muca: zdaj je bila ta moja študentka, saj je super punca, samo ima malce dost, glede na to, da je morala sama vse naredit. Vseeno pa upam, da mi jo bo uspelo zadržat, ker vse pozna, pa ne rabim nekoga novega uvajat. Midva pa imava za zdaj 2 prenosnika, pa mi kar paše, da ga lahko nosim s sabo po celem stanovanju. Ok, v banjo, pa na wc neuser posted image .

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Letos boste podrili darila za:
Spark

No pa da vas vidim!

Miklavža (21%)

Božička (38%)

Dedka Mraza (11%)

Novo leto (4%)

Nič od tega (5%)

Za vse (20%)

Število vseh glasov: 403

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!