hel32
|
Jutro Kaj zdaj malo pišemo tu, malo tam, ne vem več, veste kaj, kr tu ostanimo, zakaj bi odpirale novo temo, saj imamo že 2 odprti, naj bo tako! Skratka, mi smo po presledkih zjutraj, spali do 7:30 , zdaj trenutno spi 1spanec, mami pa in RR. Dragi mi je neki zakuhal, pa spimo ločeno , pa itak imam še M,in mi prav paše, se valjat po veliki postelji . Miška da bojo prijavili na policijo, si prav želim, da jo izsledijo, in da, če ne kaj druga vsaj kako pomoč psihiatrično dobi ta oseba, ker je po mojem znanju psihologije malo motena, kakorkoli je njena življenska zgodba. za Nino, da že sedi brez upore, glede GH pa ne vem, kako naj ti povem, mogoče še ni pripravljena, ma saj bo ,slej ko prej, ko ji mleko ne bo zadostovalo več. Hojica, mi je ne bomo imeli sem načeloma proti, pa tudi to je da imamo zelo malo prostora in je nimam kam vtaknit, ker kao ne vzpodbuja naravne hoje in potem hodijo navznoter in bla, bla, kot je napisala Drnula, v meji normale nič ne škodi! Hega, sem pokukala tvoje slikice, lepa otročka imaš, prava srčka sta! Pa mami tudi, se razume. Simonalokar, upam, da ne bo kaj resnega, počakaj kak dan, vročino zmeri, če ne bo boljši z kašljem jo pa le pelji pokazat, saj nikoli ne veš kej se iz kašlja lahko izcimi. Aprilčica, za skupen ogled filma, in za mini pizze, da so uspele. Glede teme pa mislim, da kr tuki ostanemo, saj vseeno, nekaj strani so nam pač vzeli, saj nič zato. Aaaa tako, no bom gledala naslednji vikend NLP, da tej vidim tvojo mamo, . Pa lepo opravite v trgovini danes! Eee35, kaj naj ti rečem, drži se v službi, pa da se nam javljaš redno, da te ne bomo preveč pogrešale .Ne bom te pomilovala, ker vem, kako se počutiš, ampak ti bom rekla, korajžno punca, malemu pri atiju ne bo nič falilo, tako, da naj te ne skrbi, tudi glede tega, da te mali ne bo več maral, ne, še raje te bo imel, ko boš prišla domov bo vriskal od veselja!!A tako, kr na tleh sedite tud dobro! Go-ta, glede Gh sem tudi jaz ena zmešnjava, kr naprej neki literaturo prebiram, m**er, moj mi govori, da nisem v šoli, da ne rabim na pamet se učit , grozna sem, res, od kaj je Tjaša bila mala se je vse spremenilo. Drnula, za drsanje, jaz imam pa rada zimo, tak neki čarobnega je v snegu, sploh zvečer, ko se svetlika pod svetlobo In za Neco, da je dobro prenesla 1.noč pri babici. Hruškolinka,[sm=bravo.gif] za Martina, le tako naprej, počasi bo prespal celo noč. Imamo še eno temo odprto (KJE PA SMO???) poglej po forumih malo. Tako, morem še malo po bajti popucat, pa v MB gremo danes, se morem malo uredit , se še tipkamo.