|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: * Avgustovčki 2009 *
25.1.2010 13:58:35   
aprilčica07
kerala, opatija, pa še katera??user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
25.1.2010 14:17:57   
hel32
Ja Aprilčica, sva šla ven, čakaj, grem gledat, kolk je stopinj,.....-1, ni sile, pa meni je itak vroče, ker vedno se ful oblečem, pa tišim vozek po klancuuser posted image user posted image
Pa dobro se načvekaj:)

Kosilo se kuha, rižotauser posted image , mali mi kr v košari od vozeka spi, oblečen:), jaz pa jem kekse, grancereale in na RR,........

TJAŠA 11.8.1998 3050gr,52cm
MARKO LUKAS 6.9.2009, 3830gr, 51cm
MAJA LUCIJA 9.2.2011, 3800gr, 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 2177
25.1.2010 14:21:35   
aprilčica07
hel: ma imate sonce? tle je tudi minus 1, pa me zebe ko hudičuser posted image user posted image user posted image no, v bajti ne, ma zunaj je pa zoprno...

mene pa neki želodec matra, sem preveč pojela, zdaj pa nimam nič za poplajhnit doluser posted image user posted image user posted image , golaž se kuha, otroci še kr spijouser posted image , jst pa bi lahko kaj spravila ta cjat, pa se mi res ne da.... čakam, da pride moj (sicer okoli 17 šele), pol bom pa večer čakala, da zviznem in mi ne bo treba otrok spat dajat.. sem grozna, ne?user posted image user posted image  

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
25.1.2010 16:02:55   
hruškolinka
Hel, ti tud ješ piškote grancereale? Meni so to najbolši piškoti. Jaz jih pojem toliko, da bi mi lahko že bili sponzor. Sploh uni s sandjem so mi fantastični. Po moje so za otroke tudi dobri, kakor sem gledala sestavine, so same kvalitetne stvari not. Predvsem ovseni kosmiči. Mnjaaami. 

Martin
2.8.2009

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
25.1.2010 16:30:20   
go_ta
Hej, babe, pa smo dobile temo nazaj, sicer oklesteno za 40 strani, ampak vsaj sirote nismo večuser posted image user posted image  Fanta spita, jst mal na netu, pol bom pa mal Nikotov album urejala, sm ful slikic dala izdelat. Nekako mi je boljše imet te klasične slike in albume, ki jih lahko vzameš v roke, kot vse imet na cd-jih, ki jih pol zgubiš. Pri nas je pa ful mrzlo, sneg naletava, tko da sva se sam odpeljala do mojih, to je to. Ma kdaj bo toplo?
Dans se mali že cel dan dere kot srakauser posted image , bo kmal brez glasu ostal.user posted image Je pa v igralnem centru ko vrtavka, samo obrača seuser posted image
Glede hojice ... je nimamo, ampak je soseda rekla, da jo lahko da. Sam pomoje je ne bomo uporabljali, kaj jst vem - če jo odsvetujejo, bomo brez nje preživeluser posted image
hruškolnika, bravo za sedenje! Pa skoraj prespane noči!user posted image  Naj se tako nadaljuje, vem, da si bla verjetno zmatrana od vsega!
miška, user posted image  tudi za Ninico in sedenje!
sanikaa, hitro se pozdravite!user posted image user posted image Pri nas je blo grozno prešnji teden, vsi smo bli fuč, smrkavi, brez energijeuser posted image
hel, tudi tvoj lubi naj se čim prej pozdravi in vrne v posteljouser posted image  Ma, čez 10 let bo pa spet vse drugače glede GHuser posted image user posted image
aprilčica, uživaj na čveku danesuser posted image  Ena moja kolegica je na Tajskem, za 6 tednov, zdj pa z drugo kolegico čakava, da se vrne, da udarimo en čvekuser posted image
eee, sj tamali te bo še bolj vesel kot očijauser posted image  Sklepam po tem, ko se Niko skor od navdušenja na tla vrže, ko sliši očija - on pač dela, pa ga ni ves dan doma. če pa mene ni, pa sploh ne opaziuser posted image
Kerale pa res dolgo niuser posted image  Mogoče so kam odpotovaliuser posted image  Pa opatije, arwen, sisy ...
grem slikice urejatuser posted image

23. 7. 2009 - Niko (50 cm, 3460 g)
1. mesec: 56, 4715
3. mesec: 64, 7030
4 meseci 3t: 7980
6. mesec: 71,5, 8590

(odgovor članu hruškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
25.1.2010 17:26:05   
Reby
Bravo za staro temo user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: miska_mccute
aja, jerneja je porocila, da gre danes prijava na policijouser posted image

miška - super si tole zrihtala, pa bravo tudi naša detektivka Tina user posted image
miška - čestitke mali Nini za sedenje user posted image  Jaz hojice ne bom imela. Če se pa spomnin, jo je moja sestra pri vseh 4 otrokih uporabljala. Da ne povem, da je tadrugo pupo dala že pri 4,5 meseca v hojico user posted image  Ta je potem shodla pri 7,5 meseca. Men se zdi ful prehitr.
eee - tut naš je ful požeruhec, prav rad je, no, pri zelenjavi se mu malo ustavi user posted image  A ti že delaš user posted image
drnula - uuu, sem ti fovš za drsanje. Jaz bi tut user posted image
hruškolinka - kam pa ti hodiš migat? Jaz sem gledla te pilatese za mamice, pa se mi zdi ful drago, da greš samo 1x na teden...
hel - pr nas se pa dragi vala po tavelki postli, jaz še kr spim v otroški v mali postli, včasih je tut mali zram mene in posledica tega je, da se komi sestavim zjutri. Mi nimamo pametnega kužka, mamo samo tisto pojočo knjigico. Sicer je pa trenutno najbolj aktualen balon user posted image
Sanikaa - vidim, da imate podobno situacijo kot jaz. Naj se čimprej pozdravijo user posted image
aprilčica - ti pa si pridna user posted image  Men se pa nč ne da, sem tak crknjena, upam, da še jaz ne zbolim. Mam cele gore za zlikat user posted image
go_ta - ja, pr nas tut očija cel dan ni in je potem mali, pa tut če je tečn, čist navdušen ko ga zagleda.

Mi smo spet bolančkani user posted image  user posted image  user posted image . Ga je moj okužil, ko je cel teden in vikend ful kašljal, zdej pa mali kašlja, tečen je, jokca, čist zafilan nosek in iz učk mu teče, kiha non stop. Komi smo pozdravl vnetje ušeska, zdej pa tole. Jaz sem čist sesuta, nč ne spim, sama sem cele dneve, še čez vikend sem zdej skoz mela tamalega, tako da si nisem nič spočila in ne naspala. Sem se prej kr razjokala. Sem vklopla vlažilec, soparo s kamilicami nardila, fiziološka, pražene kamilčke na olivnem olju na prsa, da mu je toplo, vzdignjeno ležišče...

A ma katera še kakšen predlog?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
25.1.2010 17:57:07   
hruškolinka
Reby, jst hodim migat v Športni center Ledina. Plačam 39€ na mesec za neomejen vstop (v bistvu lahko greš 4 x v tednu na aerobiko, ker je ob petkih nimajo). Bogica, čist si utrujena! Če imaš možnost, dobi varstvo za otroka in pojsi kam na telovadbo, ker te res napolni z energijo! Jaz se veliko bolš zdej počutim, čeprav bi včasih najraje glavo zakopala med rjuhe, ker sem tud cele dneve sama z malim pa do sedaj sem vstajala po 3-4 na noč, tako da te čist razumem, kako si na koncu z močmi. Nekak moraš najti en način, da si vzameš čas zase. S praznimi baterijami nobena reč ne laufa!  Srečno.

Martin
2.8.2009

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
25.1.2010 18:24:18   
Sanikaa
O Reby ..sva v podobnih čevljih! Pa čim več ga dojit, če sta še na joški. Tako lažje prebolijo infekte ...mamica pomagauser posted image user posted image user posted image Da se naše štričke čim prej pozdravijouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2183
25.1.2010 18:39:13   
aprilčica07
reby: en kupuser posted image user posted image user posted image za Tomija, da se čimprej porihtate... sanikaa za vas istouser posted image user posted image ja zdaj tak zoprn cajt, ko so vsi nekako prehlajeni, pa ni čudno, da ti mali kaj kasirajo.... jst močnoooo trkam, da Julija še ne bi kaj fasala......(trkam)
go ta: ja, komaj čakam čvek... mi da energijo za naprej in  za nazaj... mi ful pomeni, da se lahko v miru naklofamo in nasmejemo, in da me nobeden ne cuka za roko in hoče karkoli od mene.. morebiti se grozno bere, ma taka sem.. pika..user posted image
hruškolinka: fanj za telovadbo!user posted image user posted image vsaka rabi nekaj, da ji da energijo za naprej, evo, meni je to babji čvek, tebi telovadba..user posted image

Saj jst sem tudi zeloo dosti sama z obema, ampak se da. So sicer taki in drugačni dnevi, ampak če je noč kolkor tolko mirna in spim vsaj 5 ur v kosu, pol nekako zguramo preko dneva. Sicer zvečer  se ponavadi vržem   vodoravno takoj ko je mogoče...user posted image , skupaj z otročki pač. No, danes je en tak dan, ko je moj že doma, jst pa odhajam. Jutri in v četrtek pa bomo spet sami, v sredo grem pa spet jst pohajat (mater, sem aktivna)user posted image , prvič v življenju bom bovlala. Verjetno bom atrakcija, ker sem precej nerodna in se bom zavalila skupaj z kuglami..user posted image user posted image user posted image user posted image

Golaž je skuham, mineštra za večerjo za Jakoba tudi, še hrenovko mu moj skuha, pa bo kompletno. Jst pa na teren.... Upam, da ko pridem nazaj bo tišina in bojo vsi trije spali...user posted image  

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
25.1.2010 18:56:17   
kerala
Punce, evo meuser posted image !

Ma nisem na potovanju, žal... sem pa čiiiiiiist zasedena zadnje čase, da še sem ne uspem več pokukat...user posted image Božiček je prinesel nek internetni tečaj fotografije in sem zdaj čist blesava ves čas s tem fotoaparatom, pa pol na netu, pa mi ves bonus čas pobere... upam, da se res kaj naučimuser posted image
Med tem časom sem se postarala še za eno leto, tako da sem še zadnjič s trojko spredaj. Mah, čuden občutek, drugo leto bo kriiiza, že vidim. Živa mi je čestitala, vse najboljše, mami, za... 29. rd! Jeah! Nekaj dni prej pa je ona praznovala 15. let! Ma si predstavljate, da bojo tile čmrlčki mali prav prehitro že tako veliki... in skoraj odrasli... joj, prehitro je to vseskup

Mi smo drugač prav super, Hel, pravljica še kar trajauser posted image , se tudi ti še vedno počutiš tako pravljično?

eee, velikokrat sem mislila nate in na tvojo službo. Bogicauser posted image user posted image user posted image

Sanikaa, pred dvemi tedni smo bili pri Breznikovi. Bilo je fajn, pokazala nam je velik vaj. Pravi, da je naš mali lenušček, ne zanimajo ga nogice, na levo se ne obrača, iz hrbta na trebuh tudi ne. Moj je bil po obisku čist preplašen, češ, kaj je vse narobe z njim, meni se pa zdi vseskup malo pretiravanje. Eni prej drugi kasnej, prav je, da pravilno delamo z njim, prav sekirat se pa zato ne mislim!

Naš Taras je zlaaaaatttttiiiiii dečko. Še vedno je izredno priden, nasmejan, simpatičen da je kaj! Tudi mi že malo jemo "prave" hrane. Kosilo in večerjo imamo na žličko, pa plus dojenje seveda. Za kosilo je zelenjavca - korenček ali cvetača, brokoli s krompirčkom ali rižkom (sem kupila en super rižev zdrob v Sanolaborju, podoben kot gris). Za večerjo imamo pa mlečno proseno kašo z jabolkom in hruško, pa en keksek notri, da ga malo pocrtlam... Čisto sem presenečena. ampak s hranjenjem nobenih težav! Všeč mu je prav vse, zelenjave nič ne solim, pa poje prav velik! Vmes dobi tudi malo sadja, banano, jabilko, enkrat je jedel tudi marelično kašico. Jutri mu skuham jabolka s suho slivo, ne vem več kateri naj se zahvalim za idejo! Ješčosti nisem bila navajena, pri mojih babncah smo se vedno borili za vsako žličko! Ponoči se pa še vedno n-krat dojimo. No, bolj crtlamo kot pa zares jemo. Sam jaz si ne morem pomagat, ko je pa crtlanje tako prijetno, četudi sredi noči.

Imeli smo prvič obisk kolegov z 3 mesece starejšo dojenčico, bil je tako navdušen, jo je gledal, božal, vriskal, vzel ji je dudo iz ust... user posted image Očitno so mu otročki res všeč, revček moj, ki ga samo odrasli obkrožamo. Joj, jaz pa razmišljam in razmišljam o 4.user posted image pa nikakor ne pridem do konca... en dan bi, drugi ne bi, zaradi finančnih zadevščin, pa službe... pismo, me muuuuuči ta neodločenost. Pa tako bi garada imela...

Nisem še čisto dokončno odločena, zares bom videla v sredo, ampak verjetno grem ta teden nazaj plesat. Za dušo, pa mal tut za telo. Počasi bo treba res kaj narest na teh kilah in mogoče me plesna obleka prepriča!

Naslednji teden gremo v Trme Čatež, komaj čakam. Upam, da bo tud Tarasek užival, vsaj zaenkrat mu je voda zakon!

Vsem bolančkom kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Aja, mi smo bili bolani ravno prav, 2 dni maaaaal vročince pa polnega noska, sam za spodbuditev imunskega sistemauser posted image

Uživajte babnce moje, pa upam, da bo kaj več časa v prihodnje za rr...

Živa, 12.1.1995
Duna, 12.6.1996
Taras, 20.8.2009 (54cm, 3.980g)
1. mesec: 61cm, 4.945g
2. mesec: 66cm, 5.415g
3. mesec: 67cm, 6.245g
6. mesec: 76cm, 8.060g

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
25.1.2010 19:48:34   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Sanikaa

O Reby ..sva v podobnih čevljih! Pa čim več ga dojit, če sta še na joški. Tako lažje prebolijo infekte ...mamica pomagauser posted image user posted image user posted image Da se naše štričke čim prej pozdravijouser posted image user posted image

Ja, sej vem, sam midva se dojiva zarad pomanjkanja mlekca še samo 2x na dan oz. 1 x ponoči in danes ponoči ni hotel, ker je imel preveč zabasan nosek, preden sem mu ga spucala, je bil pa tečka in ni hotel zizati. Mamica pa zjutraj v jok. Sva danes samo 1x zizala user posted image  

hruškolinka - to je v centru LJ ne? Sem razmišljala, da bi prosla taščo, ki živi pod nami, da bi ga pazila tisto dobro urco in bi lahko šla migat. Zdej se mora najprej pozdravt.
Mam pa doma Wii-ja in mi je mož kupil tisto fitnes podlago in fitness coach-a in še neke vaje, pa sej nimam časa, še manj pa trenutno energije. Pol pa iščem kr nekaj sladkega user posted image

Hvala vsem za pikepoke user posted image

(odgovor članu Sanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
25.1.2010 20:58:18   
eee35
reby: upam, da se čim prej pozdravite...meni pa ful manjka zizanja čez dan, tako mi je bilo lepo ga dojitiuser posted image . Vsake tok mu še dam joško ok.18, čeprav vem, da bo pol kriza, ker če po čudežu ne končam v službi ob 17, pa me moj ne pride iskat, bom težko kdaj ob 18 doma...V glavnem, zelo pogrešam crkljanje, pa mali tudi se mi zdi, ker pol, ko že dobi joško, jo vleče po pol ure, pa me stiska za prst, pa božka po roki - saj še ne zna dobro, ampak premika svojo tačko po moji skozuser posted image .

Evo, zdaj spi, sem pa imela pestro kopanje - sem ga sama kopala, moj športa, pa nisem opazila, da se je frajer pokakal na previjalni, zdaj to tako čist po tihem naredi!!! Pa sem ga lepo v vodo spakirala....Raje ne bom vam pisala, kakšna štala je bila!!!user posted image Pujs mali. Pol vodo ven, pa oprat banjo, pa spet malega nazaj, Jaooo.

kerala: sem te pogrešala tukaj gor!user posted image . Sem vesela, da uživate še naprej. Glede otročička, jaz sem mislila, da ne bom več hotela, zdaj pa sama ne vem, ta mali mi je takšen cukr, da bi MOGOOOČE imela še enega. Pa sem razmišljala, da bi uporabila metodo: če bo, pač bouser posted image . Da nekje od avgusta naprej ne paziva. Pol če rata, rata, če ne, pa se ne bom sekirala, kako pač usoda določiuser posted image . Sicer moj ni pretirano zato, pa jaz tudi nisem 100% odločena, bomo videli!

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
25.1.2010 21:24:45   
hruškolinka
Grrrrrr. Me je ven vrglo, pa sploh nisem tako dolgo časa pisala.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image GRRRRRRRRRRRR

Reby, to je v centru, ja. Med osnovno šolo Ledina in poslovno stavbo Ledina. A si ti kje blizu doma? Če imaš na voljo taščo, jo hip hop izkoristi. To, če vadiš doma, ni isto, zamenjat moraš okolje, it ven iz bajte in mal stran od družine!
eee35, sem tako žalostna ratala, ko sem brala, kako rada se dojita in kako te mali stiska za prstek. user posted image Pa saj bo, saj sedaj je že velik fant! Ob kateri uri pa boš začela delati, da boš tako pozno doma?

Martin
2.8.2009

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
25.1.2010 21:26:56   
eee35
hruškolinka: začnem ok. 9-ih, pol pa kako nanese, včasih tudi do 21-22 sedimo, čeprav sem rekla, da ne bom, ampak se bojim, da itak bom morala. Jaaa. zdaj sem prav vesela, da se dojimo tudi ponočiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2189
25.1.2010 21:57:18   
hruškolinka
eee35, od sedaj naprej se ne bom več pritoževala, kolikokrat sem zaradi dojenja morala ponoči vstat. Hvalabogu, da sem lahko z malim doma. Ti imaš problem, ker moraš it delat, jaz bom pa po izteku porodniške imela problem, kam naj grem delat, ker bom brez službe. Mogoče bo dobila kje za pomočnico v vrtcu, sam ne vem, al se mi splača za tistih 650 € delat in plačevat privat varstvo (za katero mi bo šla skor cela plača, ker v javnem vrtcu žal ne moremo dobit) al bit s tamalim doma. Hmmmmmmm. Če dobim kje za vsaj 800 € neto, grem takoj, tako pa.....?

Martin
2.8.2009

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
25.1.2010 22:35:04   
eee35
Ma ja, s temi službami je eno sr.anje. Če bi vedla, da jo dobim pol brez problema, bi pustila to, ki jo imam, ker ni pretirano fajn, če imaš otrokauser posted image . Ampak zdaj je tako, da res si ne smem tega dovoliti, plača je kar v redu. Samo ta urniiiik! Smotan v nulo. V glavnem hruškolinka, pa ostale bejbe, crtajte se s svojimi malčki, koliko se dauser posted image . Hruškolinka, ti pa išči, mogoče vseeno boš kaj bolj pametnega našla.

Neposredna povezava do sporočila: 2191
25.1.2010 23:15:16   
tulpek
Eee, še meni je bilo hudo, ko sem to prebrala, kako te poboža in stiska za prstek user posted image .

Sanika, reby, želim vama da se vajini bližnji čim prej pozdravijo user posted image user posted image user posted image . Reby, pomisli na lepše čase, ki vas čakajo, ko boste vsi zdravi in pa kar zjoči se, ker potem je boljše.

Mi smo imeli danes dan za kakanje, je mali nadoknadil za cel januar user posted image . Naredil je 5krat polno plenico, tako da je bil vedno direkt za v umivalnik user posted image . In naš tudi zdaj to naredi čisto potiho, da sploh ne ugotovim takoj. Edino tečen postane, če ga ne previjem takoj, tako da posumim, lkida je nekaj naredil...

Ostalo sem pa pozabila, kaj sem mislila komentirat user posted image . Grem spat. Lahko noč.

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
26.1.2010 0:57:03   
Muca83
Punce, pojma nimam kje smo. user posted image Sem čakala, da nam temo popravijo, pa vidim, da ne bo nič. Čvek sem medtem pa bolj na pol brala. Tako, da nimam pojma kje smo ostale.

Skratka, pri nas je vse po starem, edino Lana je že 2 dni malenkost bolj tečkana in se sprašujem a ji zobki rastejo al kaj. Moram Calgel it kupit. Pridno hodiva ven tudi v tem mrazu. Ona pride s sprehoda vsa naspana in topla, jaz pa vsa premražena user posted image Itak sem sama kriva, ker ne oblečem žab pa čevlje imam ene stare ko zemlja, ki mi malo puščajo. user posted image Lansko leto sem si kupila samo škornje špičake v tistem pa pač ne morem na sprehod hodit.

miška, tvoja Nina je pa napredna kar se tiče gibalnega razvoja! Vidiš, ona ne bo jedec ampak športnik user posted image Hojce pa najbrž ne bom imela ampak iz istega razloga kot hruškolinka, je tok malo prostora v stanovanju, da bi se vozila par metrov gor in dol. Jaz tudi sovražim zimo! Smučat itak ne znam, znam drsat ampak mi je dolgočasno. Najraje bi se kar notri na toplem grela ampak se spravim ven samo zarad tamale, da se navadi.

Drnula
, ma boga Hana, da težko kaka. Dobro vem, ker sva imeli iste težave, je kakala na 6 dni in trdo. Ampak se je samo od sebe porihtalo in zdaj res lepo kaka vsak dan, tud mal ne zajoka. Upam, da se bo pri vas tudi samo od sebe popravilo.
hruškolinka, bravo za spanje Martina user posted image Pa super, da že sedi. Se pol malo vprašam, če moja zaostaja ampak takoj vidim, da je skoraj cel mesec starejši od nje.

Sanikaa, upam, da se čimprej pozdravite.

go_ta, jaz se prav jezim nad tem, da so fotke vedno samo na računalniku. Sem dala letos poleti prvič neki fotk razvit, pa še to, ker sem dobila kupone za brezplačno razvijanje user posted image Imam pa v planu za Lano narediti kar Fotoknjigo, ko bo eno leto stara. Bo notri njeno prvo leto, slikce in napisano kdaj se je kaj naučila pa še kaj. Sem že med nosečnostjo malo fotkala za ta namen.

Reby, ma boga no, mate res smolo, da se je mali nalezel. Jaz ko se spomnim praznikov me kar strese, pa je imela samo nosek zabasan. Držim pesti, da se Tomi čimprej pozdravi. Ma ta zima je res bedna, mraz in bolezni, nič drugega.

kerala, res te dolgo ni bilo. Vse najboljše za rojstni dan!! Super, da je mali tako priden in rad je. Naša tudi nima nobenih stikov z drugimi dojenčki, me prav zanima kako bi se obnašala.

eee35, jaz sem tudi čisto žalostna ratala, ko si tako opisala kako je tvoj mali srečen, ko se končno lahko doji user posted image Ma kar oba se mi smilita, ker bosta ločena. Vidiš, ti bo še prav prišlo, da mali tako pozno hodi spat. Če bi ob 19h hodil, ga še videla ne bi.

Nič, tamalo sem ravnokar podojila, tako da imam ene 3 ure časa, da malo spim brez nje v zakonski postelji. Ker se mi ponoči sploh ne da več vstajat in jo kar k sebi vzamem in spim naprej. Ona pa poskrbi zase. user posted image

Lana, 27.08.2009 (3.460 g, 50 cm, OG 37 cm)
6. mesec: 7.430 g, 67 cm
7. mesec: 8.240 g, 68 cm

(odgovor članu eee35)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
26.1.2010 7:24:52   
aprilčica07
Jutrouser posted image

načvekale smo sem, najedle tudi, nasmejale smo se tudi.. ma je blo res lepo, domov sem prikolovratila skoraj ob  polnoči, je ura kr letelauser posted image Doma so vsi spali, jih je moj poštimal v nulo. Edino Julija je neki težila, ma pol od teženja kr zaspala. Spala je pa celo noč, tako da  sem spala 6 ur skupajuser posted image

kerala: dobrodošla! smo te pogrešale.........user posted image user posted image user posted image na kakšen tečaj ti to hodiš?
muca: jst sem včeraj iskala Calgel v lekarni pa so mi rekli, da se ga trenutno ne da dobit.. nimam pojma, če je to res... in so mi ponujali neki drugega, pa nisem hotla vzet, ker nima notri v mazilu lokalnega anestetika, Calgel ga pač ima... nevem, da ni tud v naših lekarnah kašna čudna fora.. bom šla danes še v ta glavno lekarno čekirat kako in kaj.... fotoknjiga: smo jo naredili za 1 Jakobom rojstni dan in je ratala ful dobra.. pa za 50 let od strica smo tudi to delali, in je bil tega vesel, ko je gledal notri stare fotke, da mu je blo to najlepše darilo...user posted image sprehodi: mi tudi kr hodimo ven, ampak mene ponavadi tako premrazi, da se pol ne morem ugret... pa se oblečem tudi jst kot medo, ampak ponavadi pozabim rokavice in pol  zmrzujem...user posted image user posted image user posted image   tle v našem velemestu (NG) vidiš na sprehodu svašta, tudi mamice z petami visokimi do neba, scer komi hodijo in lovijo mularijo, ampak važen je prvi vtis..user posted image jst pravim, no, zame to velja: čez komot ga ni user posted image
eee, hruškolinka: če moraš it v službo je križ, če nimaš kam it je še večji.. kaj vem, saj ni več nekih normalnih služb, no.. jst sem včeraj samo neke karte nesla tja za dohodnino, pa me je kr na vratih na rit vrglo.. notri folka, slab zrak, pr pultu kjer sem jst gužva, da sodelavk ni blo niti videt.. me je kr spreletelo, da bom šla nazaj.. ampak tako pač je in vem, da  se bom po dveh treh tednih unesla in delala s polno paro.. hruškolinka: ti želim, da najdeš službo, ki ti bo res utrezala..user posted image   eee35: ma cukr mali.... ma te bo pa zvečer, ko boš domov prišla še bolj vesel, bogec maliuser posted image user posted image

tulpek: naša s kakanjem nima težav, zaenkrat. Enkrat dnevno je plenica nafilana do vrha in nazaj. in je kr za pod tuš.. user posted image ker z robčki in papirčki, tiste svinjarije ne zdrgneš doli... se pa hoče takoj previt, ker ne prenese da je usračkana... in točno vem, kdaj ga dela, ker je vsa rdeča in zabuhla v obrazek in skoncentrirana in se zazre v eno točko in dokler ne konča, očk ne odmakne od tam...user posted image
reby, sanikaa: kako so otročki?user posted image user posted image
go ta: mi smo poslali razvit slike od maja 2009 do zdaj,  v nedeljo... na fotkah sem jst še z veeeelikim trebuhom, pa Rogla za 1 maj, morje, trgatev, oljke, en kup jih je še iz P do Julija, skratka 200 slik.. ampak sem mogla težit mojemu, da je to izvedel.. jst raje pogledam albume, kot fotke na cd-jih...user posted image

Grem še na eno kafe, pol se umit. Julija dremucka, se je najedla in spet počiva, Jakob še spi, moj je pa v kopalnici in v odhajanju...user posted image   In spet bomo do večera in še malo v noč sami.. Ma saj bo:)

(odgovor članu Muca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
26.1.2010 9:18:01   
ALEKSANDR
Dobro jutro...
Jaz sem pa danes čist povožena... Pa nimam pojma od česa...user posted image

Miška- user posted image za sedenje..je pa hitra... Hojice mi tud ne bomo imeli... Itak nimamo nekaj prostora, tako, da tudi razmišljala ne bom v to smer... Sem pa razmišljala o tistih gugalnicah, ko jih na štok pritrdiš... A ima katera kakšne izkušnje?

Hruškolinka- user posted image tudi vam za sedenje, sploh pa user posted image user posted image user posted image za spanje...sem kr fauš...user posted image Bom pa jaz tudi morala službo na novo iskat... Ma, nekaj bova že našli...

Reby in Sanika - user posted image user posted image user posted image

Eee35- maš pa res smotan urnik...user posted image Ma saj boste se znašli...pa neki ritem novi ujeli..pa bo super..user posted image

Aprilčica- user posted image za prijeten večer... Jaz sem tudi Calgel iskala v lekarni, pa ga tudi nimajo...Morem jaz tudi kam drugam pogledat...

glede zime...meni je na trenutke prav všečna...ampak vseeno mislim, da pa je je za letos dovolj... Naj bo že toplo...

LUKA ANTE 10.08.2009 3380g 49cm
1. mesec 4960g 56cm
2. mesec 5480g 57,3cm
3. mesec 6290g 61cm
4. mesec 7100g 63,5cm

Neposredna povezava do sporočila: 2195
26.1.2010 9:48:09   
hel32
Dobro jutr, moje čvekice!

Sem vas komaj prebrala tako pridno klofate. Naš mali princ si je umislil, da bo hodil malo prej spat, in sva se mogla včeri uro prej kopat it, tako, da je spal od 21- 7:30user posted image user posted image zlati moj fant.Trenutno spi prvo rundo. Imamo pa danes pravi mraz -10 je zuni, brrrrrrrr, ne vem, če ga bova danes mahnila ven.

Hrušlolinka, ja midva jih kupujeva ker so polnozrnati in ne redijo, in zdravi, ker sva na dieti in neki v taki obliki pač moreš popapcatuser posted image , sem jih tudi v nosečnosti dosti pojedla, mi jih je dragi še v bolnico prinesu.

Go-ta, jaz sem tudi malo naveličana tega mraza že, komaj čakam na pomlad in da bomo lahko cele dnava zuni. Eh, to z tem uvajanjem GH je tako, da čez par mesecev čist pozabiš, kako je bilo, jaz se NIČ ne spomnem od Tjaše, pa itak, otroci v 1. letu tako hitro rastejo, da nimaš časa razmišljat o tem, potem pa itak že vse jejo, čez 10 let bojo pa tak na bolj konkretni hraniuser posted image . Jaz sem razmišljala, da bomo Lukasu nardili fotoknjigico, ko bo star kako leto, od nosečnosti dalje, z slikami od NS, maminega trebuščka, priprav,....tak, da bo cela preglednica,...no potem bomo pa spet jovo na novo z naslednjim članom naše družine začeli, NS,pa trebušček,......ja se moram pohvalit, da je moj zdaj že kr zmanjššal se,he, heuser posted image user posted image
ja očki so pa itak zakon, ko pridejo domov, naš je čist nor na njega ko pride, kr rokice začne proti njemu stegvat.

Rebyuser posted image user posted image , da se pozdravite, no tega je mojga najbolj strah, da se naleze Lukas od njega, upam, da se ne bo.

Kerala, pozdravljena nazaj, in vse naj naj za rduser posted image , ja tako je to otroci rastejo, moja bo tudi letos že 12 stara, čas beži beži, prav zato bi jaz še 2 imela, da ne bom prehitro sama v veliki hiši, ravnokar sva se pogovarjala o začetku gradnje pa bova še počakala, da zanosim in rodim, pa bomo potem, po porodniški, ko najdem službo, UPAM, da lahko vzameva oba nek pameten kredit in da začnemo. Še enega boste imeli, ja, ja ti kr, saj nas je itak premalo, pa zelo malo je takih veeeeelikih družin.
Si spraševala, kako smo, super, še naprej kot v pravljici, dragi je čist nor na sinkota, in kr naprej ponavlja kako bomo imeli še kr hitro enegauser posted image , upam, da ne prehitr, skratka, tam nekje do poletja bova uporabljala metodo pazi, dalje pa nič več pazila, pa ko bo, bo. Sem pa res ful srečna, da sem dobila tako čudovitega očeta svojih otrok, boljšega si ne bi mogla želet, res, zlati je.
Jaz mislim, da sem pisala, da mu dam suho slivo, marelico in jabolko, ima ful rad, kr mljaska zraven, ko papa, ja fantki zgleda so boljši papavčki.
Eee, se mi je kr stožlo, ko sem prebrala, kak te mali božka po rokiuser posted image , eh, saj bo, ja vi kr v akcijo, veš kak je bilo Tjaši hudo, ko je bila tako dolgo edinka, ni imela ene prave družbe, je fajn, če imaš vsaj 2, kaj pa veš, mogoč pa rata v prvo, pa ne razmišljaj o policističnih jajčnikih.user posted image Glede kakanja pa naj samo touser posted image user posted image user posted image user posted image Lukas pa včeri ni mogel v redu kakat, prav trdi kaki je bil, sem mu namočla slivo, pa da vidim, če bo kaj pomagalo. Ma ne vem, mislim, da se pravkar podelal, ful smrad prihaja izpod odeje,user posted image user posted image moj posrani je, zdaj pa mu ne paše več se že pritožuje.

Muca,
o jaz se pa kr fajn oblečem za ven, dam une debele žabe, pa zokne, pa škorne brez pete, pa rokavice, šal, in gremo naši.

Aprilčica,
da nimajo več calgela??????user posted image user posted image user posted image , čudno, prečudno, ali pa je spet kaka lekarniška finta, grem jaz danes k nam vprašat.
Pa super, da si uživala na čveku, mi je kr malo hudo pri srcu, ko berem, kako uživate, ene na čveku, druge na telovadbi, jez pa kr naprej čepim doma ko ena kura ker enostavno nimam varstva za otroke, mama pa itak nikoli nima časa za mene, sam govori, me prav zanima kako bo poleti, ko sestrica dobi še dojenčka????

Sanikaa, kako je Leo, že kaj boljši?

Tako, zdaj pa se morava očedit, mislim, da bo treba kr pod pipo it, ker grozno smrdi user posted image moj mali!!!

Aja še to, včeraj je ugotovil, da lahko ropotuljico t roko sam nardi, da ropota in je tako migal roko in se smejal zraven, da je bil prav hecen, ga moram posnet, pa iz hrbta se je obrnil čist na desni bok, bi še naprej, pa je bila rokica napotiuser posted image , ma saj ima še čas.
Mi pa razmišljamo o stajici, bo jo treba nabavit, ležalnik je že aut, al predlagate kaj druga??

ŠIBAMuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2196
26.1.2010 10:06:11   
hel32
PRI NAS PA S N E Ž I Z VOZIČKANJEM NE BO NIČ, KER GA JE ŽE 5 CM!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2197
26.1.2010 10:06:31   
aprilčica07
user posted image

user posted image

user posted image

Če bo uspelo:)

(odgovor članu hel32)
Neposredna povezava do sporočila: 2198
26.1.2010 10:07:03   
aprilčica07
Sem uspela par fotkic končnooo gori dat:)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2199
26.1.2010 10:14:05   
aprilčica07
kerala:  prejle sem pozabla, vse vse najbolše za rojstni danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image , momogrede: z mojim sta letnikauser posted image

hel: a sneg imate? tle je tudi hladno, ampak  ne sneži, še... no, calgel sem pa najdla v neki privat lekarni.. ..user posted image
ALEKSANDR:  v naših lekarnah, ga tudi nimajo in pravijo, da se ga (trenutno baje) ne da dobit.. booooouser posted image user posted image , no sem ga staknila v eni mali privat lekarni in zdaj upam, da bo vsaj kaj malega pomagalo..user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Katero ime vam je všeč?
lunca69

Staša (14%)

Žana (29%)

Cynthia (4%)

Neja (52%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!