vaney
|
Evo še mene iz pregleda... vztraja v sedečem položaju, spol skriva še naprej in pregled imam točno spet čez 2 tedna, 1.2. Če se do takrat ne obrne (imam UZ), dobim napotnico za v P, da se zmenimo za datum za CR...joj, punce, držte pesti, da se obrne, mene je carskega reza strah kot križa. No, imam še 2 tedna za optimizem, mogoče pa bo. Vzela mi je bris za streptotok, v NM stane 20€. Kupila sem v Medisu tudi mrežaste hlačke, pa so jih kar fajn podražili...10 komadov 8€ , 2 leti nazaj so bili skoraj zastonj. Tiste, ki ste že imele CR...kako to zgleda? Vem, da imaš dan in uro za rodit oz. za operacijo, ampak kaj pa posteljica, jo oni vzamejo ven ali se porodi sama? Imaš potem čiščo ali tega ni? Ker ne vem, koliko vložkov in tega materiala naj si nabavim, ker če bo potreben CR, sploh ne vem, koliko ga bom rabila. Saj vem, sprašujem najbrž neumnosti, ampak če pa ne vem... Sva pa danes z možekom šla še v nabavo, kar nam manjka in sem lažja za preko 200€ ampak zdaj pa res večino stvari imamo, edino še kakšna malenkost manjka, ampak nič posebnega in dragega... valentinčica, a ti bi že kar šla očitno se tvoja starejša madam s tem ne strinja zimska, za sestrično in Lovrota, pa upam, da se Lan kmalu pozdravi...imam občutek, da prihaja nov val bolezni v vrtcu pridnost moških; ahhhhhhh, včasih bi ga kar izselila, kar je povsod drugje vse prej narejeno kot doma (npr. luster v Anžetovi sobi čaka že od septembra, da ga namontira-je glavni električar v službi-pa še zdaj čaka in čaka in čaka...po moje bomo imeli prej 3 otroke kot bo luster namontiran.