slomak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nattasha Oj! Bili83: Danes zjutraj preberem tvoj post, pa si rečem...hmmm no ja mogoče pa bo moj danes končno sestavil previjalno, ki sem jo dobla že prejšnji teden. Seveda mu full vsak dan težim, pa ima full dela vsak dan. Pa vidim, da dela. Ampak ok eno popoldne, pa niti ne celo, nekaj uric, bi si pa lahko vzel. Silim itak najbolj previjalno, ker bom končno lahko pospravila stvari za malo. In glej ga zlomka, danes sredi dopoldneva mi reče, da pa bi on šel zdaj to sestavljat, pa da naj mu naredim plac. Jaz fulll hitro vstanem, da si ja ne bi premislil, odprem vse škatle, pripravim vse orodje, sam, da bo šlo. No pa pride moj velik šefe, pa začne, pa lepo privrta en šrauf, pa drugega in tretjega in mašini zmanjka baterije. Jaz takoj, v trenutku z nadomsetno pridem, jo zamenja in kaj se zgodi? Tudi ta je prazna. Pol pa tipično. "sem ti reku, da daj baterije filat, jaz tega ne bom na roke šraufal....." No pol je pa tud meni dekl dvignilo, pa da ne govorim, da sem bla čist solzna, ko mu zabrusim, da če jaz hočem met kaj narejeno, moram itak na pol stvari naredit sama, ker pol vedno dobim...."sem ti reku to, pa sme ti reku to..." Čist sem popizdila, sem si skuhala kavo, vsedla nakavč, odprla kekse in se ne premaknem. Če bo lačen bo pač lačen, prav briga me...Uh...sem jezna...MOŠKI!! Papa ma morm se mal nasmejat obema, ker je pri meni enako no skoraj ahhahah...teli dedci, če ni to je ono, če ni ono je to, vedno neki izgovori... no jest pa mojga prosim že 1 teden da naj v kleti naredi regale oz. poličke da lahko vso kramo iz otroške sobe dol neseva, in potem bi že lahko postavla in previjalno in pojstlco...no itak od tega še nič ni razn da jih je šu kupit... sm rekla sej bova ta vikend, ja pa jade včeraj je šel na zlato lisico, zvečer na žur, dons pa itak nič od njega a ne ker je mal pozn pršu domov in se mora bošček spočit...pol mu pa omenim, no a bova danes naredila poličke...pa dobim nazaj jooojjj dons pa ne bom mogu in se vrže na kavč... če bi loh sama bi mela že vse narejeno....
|