zirafa76
|
Pozdrav še od mene.. No, tudi pri meni še nič kaj novega, verjetno bomo še par tednov v enem kosu, čeprav tudi jaz včasih tako ostro bolečino dobim, da mi kar slabo rata..špika me predvsem tam spodaj.. ..pol pa odvisno od položaja , ki se premika sem in tja, levo desno nič druga... Pijem na hektolitre čaja, predvsem brusničnega, za ledvice, ki moram reči, pomaga, saj se bolje počutim, kar se tiče sečnih poti..no, bomo videli na pregledu..začela pa sem mogoče zatekati bolj kot prej, v bistvu prej sploh nisem...ampak če hodim, ne zatekam, samo če ležim preveč ali ko se zbudim zjutraj..kr nekaj... ima tudi bolj počasne gibe, ampak so čez cel dan, verjetno ga res že prostorsko matra... KG...do sedaj + 16, pa je kr vredu no..se mi zdi, da sem polna vode... ampak v prejšnji sem dobila + 32kg, pa sem že drugi dan po porodu bila na - 21, ostalo pa je šlo dol kmalu, hodila sem samo na utrjevanje trebuha v fitnes tu in tam... je pa res, vsako telo je drugačno, tako kot eni dobijo strije, jih drugi odnesejo brez, enako s kg..enim gredo hitro gor in dol, enim počasneje... Jaz imam naslednji pregled 27.1., če bo katera dodala na seznam, no, bomo videli kaj in kako do takrat.... Pripravljeno imamo vse, od posteljice, torbe, do torbe za , tako da četudi me doleti danes, lahko grem... Imejte se krasno in zdržite še malo... papa