junehope
|
No se pa prav vsem približuje tale D dan, no ja Kora33, tebi se še posebej, držim pesti da bo vse tako kot mora biti . Sama raje še malce čakam, sploh zaradi nizke teže dojenčka, rok imam itak šele 28.2. in računam, da bom rodila kvečjemu kakšen dan prej, ker je druga nosečnost in baje stvari potekajo hitreje. Vsekakor pa nimam živcev da bi čakala čez rok, sem bolj nestrpne narave. Mi je vseeno za intenzivnost bolečin, samo da je stvar čim hitreje mimo. Glede črnih misli,ki me občasno obhajajo kaj vse bi lahko šlo narobe pri rojstvu, odrivam na stran, mi bo pa najverjentneje podzavest zagodla po svoje, ker se res vse bojazni potem odražajo v sanjah kot nekatere že pišete . Sama sem načeloma polna energije, in mi likanje ter pranje ne povzročata kakšnih težav, samo sesanja se pa izogibam ko , ker me takoj začne križ bolet, moj pa ima seveda čisto druge poglede na čistočo kot jaz in si vzame res dovolj časa za premislek kaj bi se mu zljubilo pospraviti. Raje ne mislim na to, ker me stvar res razjezi. Ima zoprno razvado, da na vsak razpoložljiv stol obeša hlače in srajce ter štumfe. Imam manj dela z najinim sinkom, ki je bolj vesten pri pospravljanju lastnih igrač, če mu parkrat odločno rečeš. Kako pa ostalim, vam vaši kaj pomagajo pri gnezdenju ali je to še zmeraj ženska domena? No, da ne bom samo jamrala, se mi zdi sicer to zadnje obdobje nosečnosti kolikor je intenzivno tudi ful lepo, ker se mi trebuh res večkrat na dan vidno premika pod vplivom premikanja deteta in večkrat ne samo da začutim rokico in nogico ampak tudi vidim te obrise na površini trebuha. Čeprav imam včasih občutek, da mi bo trebuh kar razgnalo od vsega poskakovanja, zlasti popek, ki se mojemu sinkotu zdi najbolj zanimiva stvar na maminem vse bolj rastočem buščku. Imam pa občutek, da bo zanj kar huda preizkušnja, ko ne bo več ta gleaven v familiji, ker hoče večino lasa biti v središču pozornosti. K sreči ne kaže kakšnih znakov, da bi bil fizično nasilen pri svojem uveljavljenju in svoje namere itak glasno razglaša tako, da vsaj veš pri čem si. Ima katera že kakšne izkušnje z ljubosumnostjo pri starejših otrocih? Verjetno se je temu kar težko izogniti, se pa tolažim s tem, da je itak že star 5 let in se mu arsiakj že da dopovedat. No pa imam cel roman, moram nehat da še postalim kaj pustim do besede.
|