|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
19.1.2010 7:29:03   
babajči
ojla...
VANEY: kje v NM so ti naredili bris za streptokok? pri moji ginek v NM stane 35 eur...
CARSKI REZ: v prvo sem ga imela nenapovedanega, ker sem morala nujno rodit. Vse ti ščistijo ven. Čišča je prve 3-4 dni kar močna, v sobi za intenzivno nego ti vse čistijo sestre (spodaj) in menjavajo vložke. Naslednji dan po CR pride fizioterapevtka, ki ti pomaga vstat (je grozno, ker se ti vrti, kot da bi kaj spila) in moraš na stranišče na veliko potrebo, kar je precej težko. Mene so 4.dan šele prestavili v bolniško sobo in prvi dan v bolniški sobi mi še niso pustili hčerke čez noč, potem pa. Ampak to zato, ker sem imela hellp sindrom in bi morala biti še en dan na intenzivni,pa so imeli napovedanih ful carskih rezov in so rabili sobe za intenzivno nego. Zelo sem hvaležna ginekologinji, da mi je vstavila dren v rano. Nobenih težav nisem imela, medtem, ko moji cimri niso vstavili drena in je skoz bilo nekaj...
NASTAVKI ZA DOJENJE: mi nismo imeli nobenih problemov z njimi. Po nekem času sem dojila tudi brez njih.

Drugače pa so me danes ponoči začeli napadat krči... moram kak magnezij spit. MEne ta trebuh že fajn ovira. Sploh se ne morem sama obut, obuvanje najlonk je pa itak znanstvena fantastika. Rebra me ful bolijo, tudi ko se mali premika to občutim skoraj kot bolečino. Mislim, da se še ni obrnil...še vedno čutim brce spodaj in rokice malo višje in vse na desni strani, kot pred 14 dnevi...tudi trebuh me pod rebri na dotik boleče skeli...ah, sam jamram.

aja glede CR še tole: vse preživiš, pozabiš, zdaj se mi zdi, da ni bilo nič hudega (verjetno isto kot pri naravnem porodu, ko vse bolečine takoj  pozabiš), ampak nikoli pa ne bom imela tistega prvega trenutka s svojim otrokom, ne slišiš prvega joka... in to zavidam vsem, ki so rodile naravno. Morda mi bo tokrat uspelo roditi naravno. MAlo sem korajžna, ker vem, da pri ženskah, ki so že rodile s CR in se kasneje odločijo za naravni porod in če pri tem gre kaj narobe ali izven plana, naredijo takoj spet CR in je ne matrajo.

pozdravček

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
19.1.2010 7:49:57   
ninček1

user posted image

PREGLEDI:

user posted image 19.1.-gapii27, billi83, nattasha,spelch,dskubin,niwci, nincek1(ctg)

20.1.- ninček1, lara73,valentinčica30
21.1.-babajči,junehope,brcko2(ctg),aja1(ctg),cappy
22.1.- kora33-carski rez, elaaa
25.1.-čikapika, gapii27,julieb,kati81
26.1.-mucica2,smuki,seya,jada82,zofy
27.1.-zirafa76
28.1.-rožca26,plouse,bauky
29.1.-tejka

FEBRUAR
1.2.- vaney
2.2.-mavo
5.2.-Slomak

user posted image  

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
19.1.2010 7:59:44   
ninček1
Jutro!

Joj Kora, še malo, pa boš cartala...kak fajn...veš , da bomo držali pesti zateuser posted image !

Nattasha, midve se pa tak vidiva danes verjetno na ctg-ju.Prejšnji torek je bil dr. Peter Janko dežuren, tako, da če so po dnevih bo danes spet.Mene nič ni pregledoval zadnjič, s tem, da sem bila na polnih 36 tednov, danes sem na 37, mogoče bo kaj pogledal, čeprav dvomim, po mojem bolj na koncu gledajo, če se kaj odpiraš.

Lucka1, dobrodošla, seveda te sprejmemo...že veš kaj boš imela v drugo?

ČikaPika jaz pa sanjam, da ne znam previt malegauser posted image , vsako noč isto, povijam in povijam tiste plenice in na koncu nič ne drži skupajuser posted image

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
19.1.2010 8:02:12   
MATEJKA_
jutro!

no, dane sem že malo boljše spala...
včeraj sem imela ctg - vse ok, user posted image na veliko rinta, utripi ok. meni se je celo pritisk znižal - 125 user posted image .
aja, kg+16; obseg trebuha 120 cm. kg so isto kot pri prejšnji nosečnosti, trebuh pa je trenutno spet za 2cm večji (takega sme takrta imela na koncu). je pa zdaj ful lep, ko se je pred par tedni dol spustil in šel naprej, vsaj nisem na straneh več tak široka user posted image .

tak, zdaj pa zajtrk pojest, pol pa moram stanovanje posesat - po dolgem času - do zdaj ga je v bistvu vedno mož, user posted image zdaj pa ko sem doma pa alhko tud jaz malo rintam... prejšđnji teden sem še stvari za šolo delala, ta teden pa nimam kaj, še čakam potrditev s strani mentorice. tako da je danes najprej čiščenje na vrsti, pol pa bom šla na krajši sprehod, ker drugače tak nič kaj dosti več ven ne pridem. popoldne gremo s ta malo še za kake 1/2h ven, pol pa je tak že tema user posted image .

naslednji ctg spet naslednji ponedeljek, do takrat pa štetje gibov...

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
19.1.2010 8:09:05   
Anonimen
jutrčeeeekkkk user posted image user posted image

takole še povzetek mojga ctg-ja user posted image iščemo utrip ko noriuser posted image ko ga le najdemo....se spet skrijeuser posted image pravi sramežljivko(le po komuser posted image )user posted image user posted image skratka vse bp user posted image tudi moj ctg v ponedeljekuser posted image
sinoči sicer nekaj ščipalo...ampak se umirilo...skratka čakajmo user posted image user posted image user posted image

ker vas ne spremljam redno....a je že katera na novo rodila??user posted image

tako zdej pa likat,prat,štimat....zadnji čas da se pripravimuser posted image

pridne bit pa še mal počakatuser posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
  Neposredna povezava do sporočila: 2905
19.1.2010 8:10:43   
ninček1

user posted image

PREGLEDI:

user posted image 19.1.-gapii27, billi83, nattasha,spelch,dskubin,niwci, nincek1(ctg)

25.1.-čikapika, gapii27,julieb,kati81,matejka (ctg)
27.1.-zirafa76
29.1.-tejka

FEBRUAR
1.2.- vaney
2.2.-mavo
5.2.-Slomak

user posted image  

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
19.1.2010 8:12:34   
tasa3
dobro jutro še od mene

danes sem prav lepo spala, vmes sem se 2krat zbudila za wc, pol sem še en kozarc čaja popila (se mi zdi da popijem na hl tega čaja - si pa delam čist tacga naravnegauser posted image malo lipe, malo bezga, melise, materine dušice, kamilc - vse to mam v eni veliiiki škatli pa je vse zmešano notri - prav paše!)

tudi mene že ovira trebuh! vceraj sem si namerila 113 cm! user posted image velika sm 170.

dobila sem blazino za dojenjeuser posted image te kr matra roka, če skoz v zraku držiš, mojo prvo sem dojila do 9 m, pa sem si zmeri roko naslanjala na kavč, sam zdj mamo pa druzgauser posted image
nam v P Postojni niso dali nobenega nastavka, sva se vedno lepo dojili, edino kr fejst me je bolelo dokler se bradavice niso utrdile, potem pa ko je steklo je blo lepo.... edino od 6-8 meseca smo zelo slabo spali - se je samo cartala na joški, tud po uro in pol na noč se je zbujala, me je že prijela panika kako bo, ko bom šla v službo, zato sem kar počasi prenehala dojit, pa tud tamala ni mela nobene krize, mleko pa je tud samo usahnilo

mi imamo pa sončka, potem grem na en sprehod, ko se malo segreje, vidm da je vse zaledenelo

uzivajte!user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
19.1.2010 8:19:48   
protina
Jutro!

Malo sem odpeljala v šošo že ob sedmih,imajo danes cepljenje kar cel razred.Zdaj sem pa še neka zaspana.

To noč sem pa tudi jaz imela nočne more.Sem rodila pa otroka nisem videla,špotem ko me napotijo v sobo pa neka ženska drži mojega otroka kao da je njen.
Joj groza.Je pa bil tak lep otročiček.

Me hčerka vsak dan vpraša mami kdaj greš rodit?

Pa rečem,da po pustu.Zdaj pa vsako jutro moram odštevat dneve do pusta.
Jaz pa rok 28.2.Kaj pa če bo preko roka? Uf si bom potem spet mogla nekaj zmislit.

Jaz sem v prvo rodila naravno in mi je bilo tako lepo slišat tisti prvi jok,da so me kar solze oblile.Tudi zdaj smo z glavico dol tako,da upam na naravni porod.Narkoze sicer zelo slabo prenqašam.

Joj sem se razpisala.Nič grem zajtrkovat.

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
19.1.2010 8:22:21   
protina

aha naslednji pregled imam 29.01 sem zadnjič pozabla povedat.

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
19.1.2010 8:29:28   
mavo

IZVIRNO SPOROČILO: babajči

aja glede CR še tole: vse preživiš, pozabiš, zdaj se mi zdi, da ni bilo nič hudega (verjetno isto kot pri naravnem porodu, ko vse bolečine takoj  pozabiš), ampak nikoli pa ne bom imela tistega prvega trenutka s svojim otrokom, ne slišiš prvega joka... in to zavidam vsem, ki so rodile naravno. Morda mi bo tokrat uspelo roditi naravno. MAlo sem korajžna, ker vem, da pri ženskah, ki so že rodile s CR in se kasneje odločijo za naravni porod in če pri tem gre kaj narobe ali izven plana, naredijo takoj spet CR in je ne matrajo.

pozdravček

Tudi jaz pogrešam tisti prvi stik z otročkom, to mi je res žal, da sem zamudila. Zato se pa zdaj za spinalni blok odločam. Babajči, daj mi prosim povej, kaj to pomeni, da so ti vstavili dren v rano, to prvič slišim. Pa še to prosim, če poveš, kje si rodila, ker v CE je malo drugače po CR, zdaj grem pa v LJ, da vem, kaj pričakovati. Hvala.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
19.1.2010 8:36:10   
ninček1

user posted image

PREGLEDI:

25.1.-čikapika, gapii27,julieb,kati81,matejka (ctg)
27.1.-zirafa76
29.1.-tejka,protina

FEBRUAR
1.2.- vaney
2.2.-mavo
5.2.-Slomak

user posted image  

Tin, rojen 25.1.2010

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
19.1.2010 8:47:42   
babajči
MAVO: CR sem imela v NM. Dren pa je kot neka cevka, ki omogoča odtekanje raznoraznih tekočin, ki nastajajo v rani...

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
19.1.2010 9:08:29   
Kati81
Dobro jutro!

Evo končno sem se mal naspala v svoji postelji, k tiste v P niso ravno udobne! Pa še šripajo full.
Sem pa super, tud pritisk je dost ok, tko da ni panike.

Malo sem že oddala v vrtec, zdaj moram še položnice plačat, pol pa šibam v btc, pride katera?
Aja pa en stroj cunj sem dala sušit enega pa že zložila, sem pridna a ne?

Ja jaz se tudi veselim tistega trenutka ko dobim otroka še s popkovnico na trbuh in malo zastoka ter te pogleda, to je nepopisen občitek, ki ga nikoli ne pozabiš, upam, da se kaj ne zakomplicira in mi bi delali carski.

Ena je spraševala če je možno po carskem roditi normalno, ja je, poznam dve, ki jima je ratalo, ma veliko o tem najdeš tud na www.med.over.net.

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
19.1.2010 9:17:49   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Dobro jutro!

Malo sem že oddala v vrtec, zdaj moram še položnice plačat, pol pa šibam v btc, pride katera?

hej Kati... tam okoli 12h?? bo v redu?

drugače pa dobro jutro vsem, za razliko od drugih noči sem danes spala odlično, nič me ni bolelo user posted image ... danes imam še šolo, obvezne vaje, res se mi ne da tja več hodit, ker sedimo na tistih lesenih stolih in me vse boli, si bom danes blazino s sabo vzela...
A se še kateri dogaja da ji noga al pa roka hitro zaspi in dobi mravljince...pri meni kar pogosto, prej tega nisem imela...??

no lepo jutro in upam da megla izgine, baje je ful mraz zunaj brrrrrr...

aja pa dobrodošla lucka1....user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
19.1.2010 9:23:25   
babajči
še nekaj o drenu...definicija:
  • Dren - priprava, ki jo vstavimo v telesno votlino ali rano, s katero omogočimo odvajanje zraka ali tekočine
  • Drenaža (ang. drainage): odvajanje izločkov iz rane ali iz telesnih votlin. Drenažo opravimo z namenom hitrejšega celjenja rane ali odvajanja odvečnih, patoloških količin telesnih tekočin, ki so se nakopičile v telesnih votlinah.

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
19.1.2010 9:32:46   
MATEJKA_
res je nepopisen trenutek, ko ti dajo otročka na trebuh oz. k prsim takoj po porodu. jaz sem edino počakala, da so ga malo obrisali in že prerezali popkovnico... meni je bilo tak čisto ok. no, tak je v mb običajno, razen, če ima porodnica kake druge želje (npr. da ti ga porodijo direktno na tvoj trebuh).

tak, stanovanje posesano, zdaj pa sem čisto fertig. se grem malo vlečt, pol pa na kratek sprehod, pol pa tak moram kosilo it kuhat - paprikaš in vaseršpocni...

se pa prav vidi, da se pripavljam na dan D. user posted image samo bi nekaj preurejala in pospravljala in čistla user posted image . včeraj sem tudneke zadeve v pslanici selila iz omare v omaro, da sem naredla prostor za plenice - zdaj bodo dvojne - za našo ta malo in za novo user posted image .

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
19.1.2010 9:34:02   
MATEJKA_
me pa že kaka 2 meseca ful matra, ker imam v glavi, da bom rodila sigurno nekje 30 oz. 31.1.. no, saj pri prejšnji nosečnosti sem tud bila prepričana, da bo 8., pa je bil 14.8 (točno na rok). tako da bo verjetno tudi tokrat tak user posted image

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
19.1.2010 9:46:42   
Kati81
Slomak - ja velja super, a tam kot zadnjič bo ok?

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
19.1.2010 9:52:45   
smuki
Ko smo že ravno pri porodnih... jst sem bila včeraj tudi 100%, da zdaj gre pa zaras. V bistvu si nisem tako predstavljala, vendar je bila bolečina tako neznosna, da sem mislila, da bom kr skup padla.
Z mojim sva peljalal mami V UKC, tam pa čakala 2 uri. Najprej me je ful lulat pritisnilo... hodim na okol nikjer ne najdem WCja. Potem me je pa v levem ledvenem delu taaaako začelo ščipat, da nisem mogla ne sedet, ne stat, ne hodit. No, potem sem pa kr šla na oddelek in pa na wc, kjer je kr teklo od mene.
Bilo malo bolje, oddava mami... greva mal po trgovinah in spet - še hujš!! Sva šla kr ven, ker sem mislila, da se bom sred trgovine kr sesedla. Bolečina pa takšna (ledvica), kot da me eden drži zanjo.
Da sem se mal pomirila, sva šla nekaj pojest, nakar je bilo vse OK, oz. sem bibo čutila krepko pod desno rebro, kako se premika (kot ponavadi). Predvidevam, da se mi je tako močno uprlo v ledvico, da me je od tega tako bolelo, al kaj?
No, sem pa imela ruzak kar le po s seboj, če bi me slučajno kaj prijelo. No, hvala bogu smo še vedno 2v1.
Danes smo dopolnili polnih 35. tednov, vendar upam, da vzdržim vsaj še par tednov... oz. najboljš kr do roka.
A mogoče še katero ful bolijo noge zvečer, ko gre spat? Jst kr ne vem kam jih naj dam...  

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
19.1.2010 10:01:59   
junehope
No se pa prav vsem približuje tale D dan, no ja Kora33, tebi se še posebej, držim pesti da bo vse tako kot mora biti user posted image . Sama raje še malce čakam, sploh zaradi nizke teže dojenčka, rok imam itak šele 28.2. in računam, da bom rodila kvečjemu kakšen dan prej, ker je druga nosečnost in baje stvari potekajo hitreje. Vsekakor pa nimam živcev da bi čakala čez rok, sem bolj nestrpne narave. Mi je vseeno za intenzivnost bolečin, samo da je stvar čim hitreje mimo. Glede črnih misli,ki me občasno obhajajo kaj vse bi lahko šlo narobe pri rojstvu, odrivam na stran, mi bo pa najverjentneje podzavest zagodla po svoje, ker se res vse bojazni potem odražajo v sanjah kot nekatere že pišete user posted image . Sama sem načeloma polna energije, in mi likanje ter pranje ne povzročata kakšnih težav, samo sesanja se pa izogibam ko user posted image , ker me takoj začne križ bolet, moj user posted image pa ima seveda čisto druge poglede na čistočo kot jaz in si vzame res dovolj časa za premislek kaj bi se mu zljubilo pospraviti. Raje ne mislim na to, ker me stvar res razjezi. Ima zoprno razvado, da na vsak razpoložljiv stol obeša hlače in srajce ter štumfe. Imam manj dela z najinim sinkom, ki je bolj vesten pri pospravljanju lastnih igrač, če mu parkrat odločno rečeš. Kako pa ostalim, vam vaši kaj pomagajo pri gnezdenju ali je to še zmeraj ženska domena? No, da ne bom samo jamrala, se mi zdi sicer to zadnje obdobje nosečnosti kolikor je intenzivno tudi ful lepo, ker se mi trebuh res večkrat na dan vidno premika pod vplivom premikanja deteta in večkrat ne samo da začutim rokico in nogico ampak tudi vidim te obrise na površini trebuha. Čeprav imam včasih občutek, da mi bo trebuh kar razgnalo od vsega poskakovanja, zlasti popek, ki se mojemu sinkotu zdi najbolj zanimiva stvar na maminem vse bolj rastočem buščku. Imam pa občutek, da bo zanj kar huda preizkušnja, ko ne bo več ta gleaven v familiji, ker hoče večino lasa biti v središču pozornosti. K sreči ne kaže kakšnih znakov, da bi bil fizično nasilen pri svojem uveljavljenju in svoje namere itak glasno razglaša tako, da vsaj veš pri čem si. Ima katera že kakšne izkušnje z ljubosumnostjo pri starejših otrocih? Verjetno se je temu kar težko izogniti, se pa tolažim s tem, da je itak že star 5 let in se mu arsiakj že da dopovedat. No pa imam cel roman, moram nehat da še postalim kaj pustim do besede.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
19.1.2010 10:12:11   
slomak
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Slomak - ja velja super, a tam kot zadnjič bo ok?

ja! user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
19.1.2010 10:34:03   
bili83
alo.

moja noč je bila... hmmm, zdaj grem definitivno še kakšno uro oddrematuser posted image

poročilo iz pregleda:
vse ok, mali se je že lepo dol spustil, ampak je vse še trdo in zaprto. dojili se bomo lahko, test na streptokok je bil negativenuser posted image  , srček lepo bije... torej res vse lepo in prav, samo ven noče... sem pa bila kar malo šokirana nad tem, da je njegova ocenjena teža že na okoli 4 kguser posted image user posted image  upam, da se je g. kaj zmotil, ker je danes še točno dva tedna do roka in si res ne predstavljam, koliko bo potem imel, če se rodi naprimer na rokuser posted image
naslednji pregled imam čez en teden, 26.1.

bodite pridne, se beremo poznejeuser posted image user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
19.1.2010 10:35:38   
Kati81
Pospravljanje- ma jaz sem prav obsedena z njim, vsaj zdaj v nosečnosti in sem čist razkurjena če ni tko kot si jaz zamislim (saj ni čudno da me pol daje pritisk)user posted image user posted image user posted image user posted image . Moj dragi pa .... pa saj je priden, sam jaz bi rada točno v tisti minuti ko si jaz zamislim in ne kdo drug. Njemu pa se itak ne mudi tko kot nikoli nikamor. Edin svoj studio v pritljičju je pa zrihtal tipi topi ko se mu je zahotelo.
Drugače ga moram pa pohvalit, da lepo poskrbi za najino princesko, jo zrihta, umije, da spat, za jest, popoldan jo ven odpelje da mam kako uro mir, se z njo igra.... No to pa vsaka mu čast. Pa vedno pospravi posodo iz pomivalca, to pa. Pa danes je pospravil celo posteljo, medtem ko sem jaz Kajo v vrtec peljala, sem bla kar presenečena, k to se njemu drugače sploh ne zdi potrebno, ker jo pol zvečer itak razmečeš.user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
19.1.2010 10:37:24   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: junehope

Sama sem načeloma polna energije, in mi likanje ter pranje ne povzročata kakšnih težav, samo sesanja se pa izogibam ko user posted image , ker me takoj začne križ bolet, moj user posted image pa ima seveda čisto druge poglede na čistočo kot jaz in si vzame res dovolj časa za premislek kaj bi se mu zljubilo pospraviti. Raje ne mislim na to, ker me stvar res razjezi. Ima zoprno razvado, da na vsak razpoložljiv stol obeša hlače in srajce ter štumfe. Imam manj dela z najinim sinkom, ki je bolj vesten pri pospravljanju lastnih igrač, če mu parkrat odločno rečeš. Kako pa ostalim, vam vaši kaj pomagajo pri gnezdenju ali je to še zmeraj ženska domena?

Midva vedno pospravljava skupaj... govorim o generalnem pospravljanju... Pri dnevnem čiščenju pa je vedno bilo nekako 50 - 50 %, če se to zruši je takoj ogenj v hiši user posted image .   Nobeden od naju namreč ne mara pospravljati...
Pri kuhanju pa je tako, da če jaz kuham - potem on pospravi po kosilu (in obratno).
Par stvari imava izključno ločenih: npr: sesa on, jaz likam user posted image . Jaz sesanja RES ne maram user posted image , on pa ne likanja...

(odgovor članu junehope)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
19.1.2010 10:39:20   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: kora33

hoj...
se še oglasim...odštevam...še tri dni...me kr nekak panika grabi...jutri mam še en ctg...v petek pa moram biti ob sedmih v porodni...tešča, da me pripravijo za carskega....
lp in mislite name....

Kora, mislim nate in držim pesti da bo vse ok user posted image   user posted image   user posted image user posted image

(odgovor članu kora33)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Ime za fantka
pikpiki

Katero izmed naslednjih imen vam bi najbolj "pasalo" k bratcu Tristanu?

Aleksej (48%)

Patrik (11%)

Tobija (14%)

Oskar (21%)

Samuel (6%)

Število vseh glasov: 105

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!