|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarke 2010 - 2. del
18.1.2010 8:47:13   
MATEJKA_
aja, pa še nekaj... jaz sem v prejšnji nosečnosti ful pazla kaj in koliko jem. res samo zdravo prehrano, zelo malo sladkarij ipd. pa sem se vseeno toliko zredila. tokrat pa nisem pazila niti malo, pa sem nekje na istem... user posted image .

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
18.1.2010 8:49:00   
slomak
dobro jutro,

no men je blo pa to noč takooo slabo, da sm se zbudila in šla na wc. Nism vedla a bo šlo ven spredi al zadi... sm si hotla pomagat s prsti da bi bruhala, ker mi je blo res grozno pa ni šlo no in ko je šlo zadi vn mi je blo takoj bolš... grozn sm se počutla, zgleda sm neki tazga pojedla ta večer...aja pa še mrazil me je zraven...user posted image  res grozn, sm rekla če popadki tko zgledajo pol mi ne bojo všeč user posted image ...

kako ste ostale kej?

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
18.1.2010 9:00:57   
valentinčica30
Jutro!
Mene že  od včeri neki matra. Je moj ponoči že sanjal, da sem rodilauser posted image user posted image user posted image , pa tašča tut. Mogoče pa se me dones G na CTG-ju usmili in me pošlje direkt v P, ker mam občutek, da se je tok dol spustu, da tut hodit več ne morem  brez bolečin.
sicer pa smo dosegli polnih 37t, samo še 21 dni je pred namiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slomak)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
18.1.2010 9:10:23   
protina
Jutro!

No vse pišete kako user posted image nimajo volje nič naredit.Moj je bil pa ta vikend tak priden,da ga ne morem prehvalit.Je vse naredu,omar sestavil zauser posted image pa dnevno prepleskal,ki je zdaj ful lepa,pa zavese dal gor.Ma ne vem očitno se je zbal,da bi šla rodit.Tako,da je vse pripravljeno.Samo še za P moram pripravit pa bo.
No zdaj pa grem še vse pospravit od včeraj in bo hiša pospravljena.

Se tipkamo kasneje.

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
18.1.2010 10:15:55   
zirafa76
Pozdrav še od mene..user posted image

No, tudi pri meni še nič kaj novega, verjetno bomo še par tednov v enem kosu, čeprav tudi jaz včasih tako ostro bolečino dobim, da mi kar slabo rata..špika me predvsem tam spodaj..user posted image ..pol pa odvisno od položaja user posted image , ki se premika sem in tja, levo desno nič druga...
Pijem na hektolitre čaja, predvsem brusničnega, za ledvice, ki moram reči, pomaga, saj se bolje počutim, kar se tiče sečnih poti..no, bomo videli na pregledu..začela pa sem mogoče zatekati bolj kot prej, v bistvu prej sploh nisem...ampak če hodim, ne zatekam, samo če ležim preveč ali ko se zbudim zjutraj..kr nekaj...user posted image
user posted image ima tudi bolj počasne gibe, ampak so čez cel dan, verjetno ga res že prostorsko matra...user posted image

KG...do sedaj + 16, pa je kr vredu no..se mi zdi, da sem polna vode...
ampak v prejšnji user posted image sem dobila + 32kg, pa sem že drugi dan po porodu bila na - 21, ostalo pa je šlo dol kmalu, hodila sem samo na utrjevanje trebuha v fitnes tu in tam...

je pa res, vsako telo je drugačno, tako kot eni dobijo strije, jih drugi odnesejo brez, enako s kg..enim gredo hitro gor in dol, enim počasneje...

Jaz imam naslednji pregled 27.1., če bo katera dodala na seznam, no, bomo videli kaj in kako do takrat....

Pripravljeno imamo vse, od posteljice, torbe, do torbe za user posted image , tako da četudi me doleti danes, lahko grem...

Imejte se krasno in zdržite še malo...

papa

PONOSNA MAMICA MALEGA DOMINIKA 01.02.2010, IZABELE 16.10.07 TER MOJEGA ANGELCKA SOFIJE 16.10.07-04.11.07, KI BO ZA VEDNO OSTALA V MOJEM SRCKU IN MOJA PUNCKA

(odgovor članu protina)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
   [Brisano sporočilo]
18.1.2010 10:46:04   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu zirafa76)
  Neposredna povezava do sporočila: 2856
18.1.2010 11:47:58   
busybee882006
Čestitke svakinji!

Sem prvi dan doma, kao porodniška, pa mi je tako dolgčas, da sem že skoraj vse pospravila, pa samo jem in jem, na Farmvillu že vse okopala in posjala, zdaj grem pa z mami v Tosamo, potem pa na kosilo.

lp

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
18.1.2010 11:56:27   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1

Jutro!

Še en dan pa smo donošeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

haahahaha, kako so mi znane vse to zgodbe o naših dedcih.....Pred novim letom bi naj v kopalnici zvrtal v ploščice one ročaje za brisače.....vsak teden isti pogovori....da ne boš spet pozabil....ne, zdaj pa res ne bom.....
In kje so tisti prekleti ročaji?V shrambi se prah gor nabira.....popuser posted image , ampak očitno so vsi isti...najboljše , da še jaz vzamem bormašino v roke in začnem luknje delat po bajti, mogoče bo pol prileto.....user posted image user posted image user posted image

Ninček, najboljši so tisti ročaji, za katere sploh ni treba vrtat - jih samo nalimaš gor ... to pa lahko tud same naredimo ... npr. v Merkurju od Bive .... tak poseben lim je. Sicer so mal dražji, ampak je fajn ... jaz sem kar take kupila.
No, sicer se jaz nimam za pritoževat ... moj je ful priden. Pa natančen - je devica po horoskopu. Ravno danes je prinesel še obešalnike za na hodnik in jih je že montiral. To pa res, vse takoj naredi in se kar loti ... mu gre tud na živce, če je vse na pol ... bolj kot meni.
Ampak vas pa razumem ... recimo fotr je pa točn tak ... v svoji bajti še zdej nimata pokrovčkov za el. doze v zgornjem nadstropju .. sem že jaz živčna user posted image

(odgovor članu ninček1)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
18.1.2010 12:04:26   
Jada82
Zimska, čestitke sestrični, super! 1 mesec prezgodaj, ampak očitno je vse ok ....  user posted image user posted image user posted image user posted image
Heheh, midve mava pa na isti dan rok ... evo, točno čez en mesec user posted image user posted image user posted image Jaz upam, da počaka še do donošenosti user posted image   Pol pa če grem koj naslednji vikend rodit ... ne še ta ... še naslednji user posted image

Drugače pa vam voščim dobro jutro! user posted image user posted image Počasi se bo treba lotit kuhat ... pa mogoče greva z mojim potem po trgovinah. Bom še vidla, kako se mi bo dalo, pa če mi ne bo preveč dol tiščalo.
Včer je blo grozno. Komaj sem šla h tašči na kosilo ... sem se mogla prav tam uležt. Pa potem zvečer ... groza, res sem mislila, da mi bo user posted image ven padel ... potem je pa še tako brcal in se premikal, da je prav bolelo. Uf, danes je zaenkrat boljše, sam to nikol ne veš ... proti popoldnevu me začne bolet ...

No, lep dan voščim in grem v kuhinjo user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
18.1.2010 12:41:03   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: busybee882006

Čestitke svakinji!

Sem prvi dan doma, kao porodniška, pa mi je tako dolgčas, da sem že skoraj vse pospravila, pa samo jem in jem, na Farmvillu že vse okopala in posjala, zdaj grem pa z mami v Tosamo, potem pa na kosilo.

lp

user posted image user posted image user posted image   Joj si me nasmejala s tem okopavanjem in sejanjem user posted image user posted image user posted image ...

Ja ni kej, se moramo kar zamotit ta čas. Jaz sem tudi danes dala že prat pa sušit, pa spet prat, pa pospravla sem stanovanje, pa malico pojedla, zdej se pa lotim kuhat kosilo (pire krompir + pohan puran + solatka = mmmmm), potem grem pa na en dolg sprehod s prijateljico... komaj čakam

Zdej kr redno hodim na "daljše"  user posted image - 3 km sprehode, sicer počasi in okorno, ma mi tako paše... potem lepše zaspim zvečer in večinoma spim do jura user posted image (razen 1x vstanem za na wc) user posted image

Sicer pa me zanima, če namerava še katera od vas rodit v Postojni?

Aja, pa čestitke novorojenčku Lovrotu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce, uživajte v sončku user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu busybee882006)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
18.1.2010 13:20:46   
plouse
Pozdravljene!

ČikaPika - jst nameravam rodit v Postojni.

Jst delam danes predzadnji dan v službi in sem prou vesela, da bo tud od srede naprej sonček, da bom lahko čimveč časa preživela zunej. user posted image

Uživajte, se tipkamo!

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
18.1.2010 13:55:38   
niwci
zimska čestitke sestrični!user posted image user posted image user posted image

busybee te čisto razumem, sam kako ti je tako dolgcajt že po 1 dnevu? Si imela pa fino službo, da ne rabiš odiha.  Malo heca se razume user posted image

(odgovor članu busybee882006)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
   [Brisano sporočilo]
18.1.2010 14:03:17   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu niwci)
  Neposredna povezava do sporočila: 2863
18.1.2010 15:24:12   
plouse
A katera od vas še ni dobila odločbe za nastop porodniške?
Jst je namreč še nisem in ko sem prejšnji teden klicala, so mi rekli, naj kar grem na porodniški dopust, da bo odločba že prišla user posted image . Mal čudno se mi zdi...

Neposredna povezava do sporočila: 2864
18.1.2010 15:30:44   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Jaz bi rada rodila v Postojni, samo najbrž ne bom...user posted image

Zakaj pa ne?

Neposredna povezava do sporočila: 2865
18.1.2010 15:34:53   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: plouse

Jst je namreč še nisem in ko sem prejšnji teden klicala, so mi rekli, naj kar grem na porodniški dopust, da bo odločba že prišla user posted image . Mal čudno se mi zdi...

Jaz sem jo dobila cca 3 tedne po oddaji vloge (vmes so bili prazniki). Ma če so ti na CSD-ju rekli tako, potem kr pojdi, valda vejo če je tvoja vloga v postopku - mogoče majo le gužvo...

Jaz tudi nameravam rodit v Postojnski P in še isti dan imave PDP :) - mogoče se srečave user posted image
Neki časa sem mela občutek, da bo akcija mogoče kej prej, ma se mi vedno bolj zdi da bo kr na PDP.

(odgovor članu plouse)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
18.1.2010 15:41:14   
valentinčica30
Jaz sem s pregleda in imam ponovnega v sredo.  Imam velikooooooooooooooooooooo preveč proteinov v urinu in še neki na CTG kao ni štimal tak da v sredo ponovim vajo. mi je svetovala več počivanja in pitja velikih količin česar koli že. Jaz sem ji najbolj enostavno rešitev ponudla, naj me pošle rodituser posted image user posted image user posted image user posted image .
Sicer pa je starejša neki kisla in jo jutri peljek k zdravniku, da se prepričamo al mal simulira al je v resnici bolana, vseeno pa mislim, da ji bo najbolj pomagalo bivanje v hotelu mama.

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
18.1.2010 15:47:30   
mucica2
IZVIRNO SPOROČILO: plouse

Jst tudi še nisem dobila odločbe, pa jutri nastopim porodniški dopust, ampak sem itak na Zavodu tako da ni panike. Me pa zanima zakaj še nimam, k sm bla prejšnji ponedeljek pri njej in mi je obljubila da bo do konca tedna (prejšnjega). No saj ni važno samo da bo drugi mesec denar nakazan user posted image

(odgovor članu plouse)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
18.1.2010 15:48:43   
mucica2

Danes ponoči je v NM rodila moja sestrična sinka LOVRA. user posted image user posted image user posted image Rok je imela 15.2. (3 dni pred mano). Ker nas občasno prebira, ji še tukaj čestitam!

Draga mamica A. - iskrene čestitke za rojstvo malega princa! Veliko zdravja, spanja in crkljanja ti želimo!

user posted image

še z moje strani čestitke tvoji sestrični za sinka Lovra user posted image user posted image user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2869
18.1.2010 15:52:31   
mucica2

kar se pa tiče glede mojga in dela, je ful priden ga morem pohvalit, sam kaj ko večkrat drži uno da je kovačeva kobila vedno bosa. Ful hodi okrog pomagat, pa sej tud doma dela, ampak kadar mam pa jst kake zahteve se morem pa kar potrudit pa mal užaljeno nardit pol pa nardi user posted image user posted image

čeprav zdej za sestavo posteljice pa ne vem kako bo, zdej pravi da še nimam placa (kar je res, ker je vse založeno z literaturo za PDI), ampak me zanima kako dolgo bo pa potem trajal k bom to pospravla...(kar bo še ta teden) 

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
18.1.2010 15:53:27   
mucica2

Aja pa punce imam eno VELIKO prošnjo: držte pesti zame in za moj izpit v sredo !! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2871
18.1.2010 15:57:29   
ČikaPika
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Aja pa punce imam eno VELIKO prošnjo: držte pesti zame in za moj izpit v sredo !! user posted image

Držim pesti... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mucica2)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
18.1.2010 16:10:48   
Kati81
Evo punce mene nazaj, še vedno 2v1!

Bila sem na E oddelku Lj P in moram rečt, da so sestre super, full prijazne, se je pa poznalo da je bil vikend in so pol Dr bolj tko tko.

Ampak, danes je prišla DR. Blečeva in je vse lepo pogledala dokumentacijo izvide, naredila UZ, postavila diagnozo rahla preeklampsija, ampak da lahko grem domov in tukaj sem.

Z malim je vse ok, od petka je celo malo zrastel, se je videlo po merah UZja in tehta cca2600g. Pretoki, plodovnice, posteljica vse bp, upam, da tako ostane.
Me bodo pa zdaj non stop kontrolirali, tako da v ponedeljek moram k njej na pregled, če pa se slučajno pritisk preveč poviša pa takoj nazaj.

Upam, vsaj še ene 14 dni 2v1.

Slomak in zimska a pol jutri kavica? Jaz moram tako al tako v BTC v Baby center.

Zofy
jaz sem z vrhovcev in sem po večni poti tik tak v Šiški, lahko pa pol poleti tud Tivoli udarimo. Čeprav poleti znam bit tud jaz veliko v Izoli, ker imamo stanovanje dol in je drugače med letom velikokrat kar prazno.

Moram še malo prebrat za nazaj pa se še kaj oglasim.

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
18.1.2010 16:17:18   
brcko2
Ojla user posted image

Pri nas ni nič novga, še vedno sem user posted image in upam, da bo kamlu prišel tisti dan D. Imam še 14 dni do PDP-ja a vseeno upam, da bi blo mogoče kakšen dan ali dva ali tri.... prej kot pričakovano. Sej ne to, da ne uživam, vse je OK dokler se ne spravim v ležeči položaj takrat je pa to že cela znanost in težko. Ni pa problem laufat na okrog pa tud po km če je treba, še dobr da smo tako doma da lahko pešačimo in uživamo zunaj. Jojoj mal sem se mogla zbruhat.

Drgač sem dones imela diabetologa in sem bila pohvaljena ne rabim insulina tako kot nekatere  user posted image tik pred koncem rabijo samo paziti se pa morem zdej teh 14 dni pred koncem je najbolj kritično menda. Pohvaljena tudi na ne preveliko mojo težo glede na velikost 178 sem se zredila le 10kg kar je odlično. user posted image user posted image . Doma sem se pa mogla po dolgem cajtu pa nagraditi z velikim kosom čokolade - kaaaaaaaaaaak je bila dobra. Zdej pa na sprehod da to predelamo.

držim pesti za vse ostale, ki jih tudi že matrajo kakšni menstrualni krčin in krčim podobnim popadkom. Se beremo papa

(odgovor članu ČikaPika)
Neposredna povezava do sporočila: 2874
18.1.2010 16:21:59   
dskubin

Jst je nisem dobila, ker teta čaka decembersko plačo. Pa sem ji lepo rekla, da ne dobimo vsi plače 5. januarja, ampak da mi dobimo šele 18., takrat pa jaz že nastopim porodniško, pa ji ni blo dosti mar. Celo ne rabi meni dostavit - se bo sama pozanimala - ma se je mogla pol za dohodke iz celega leta, če že lahko. Pa sem tut kr jezna, ker nisem dobila niti odločbe za denar namesto paketa, očitno vse dela gospa vse v paketu in zato jaz lepo čakaaaaaam user posted image Ampak upam, da ta teden bo vsaj odločba, za denar itak vem, da se ta mesec lahko pod nosom obrišem!

Danes ponoči je v NM rodila moja sestrična sinka LOVRA. user posted image user posted image user posted image Rok je imela 15.2. (3 dni pred mano). Ker nas občasno prebira, ji še tukaj čestitam!

Čestitke sestrični i n dobrodošel Lovro!

IZVIRNO SPOROČILO: mucica2

Veš, da bomo! Srečno!

< Sporočilo je popravil dskubin -- 18.1.2010 16:28:25 >

I don't know who you are -
But you probably deserve a hug.

(odgovor članu plouse)
Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Temenca
dejzi

Do kdaj ste se borile s temenci pri svojih malčkih?

do 2m (48%)

do 4m (13%)

do 6m (11%)

do 10m (7%)

do 1 leta (5%)

še dalje (15%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!