vaney
|
Ah, ti izpiti...dobro, da se meni ni treba še s tem ukvarjat, čeprav me mika, da bi šla še en faks delat, ampak bom še malo počakala, da otroci zrastejo Sicer pa tako, kot je matejka napisala, stres oz. polna zaposlitev zelo različno vpliva na posameznika. Jaz sem pred 4 leti istočasno delala v 75km oddaljenem kraju in porabila cca 3 ure dnevno za ovinkasto vožnjo, zraven sva zidala hišo (jo sezidala v enem letu in se vselila v enem letu) in pisala diplomsko nalogo (jo pisala od oktobra do decembra, februarja diplomirala). Takrat so me vsi gledali, kako mi uspe, ampak mi sploh ni bil problem, je šlo vse z lahkoto in brez živčnosti. Enostavno mi je ogromno dela dalo ogromno energije in sploh nisem bila nič živčna. Kako mi je to uspevalo, še zdaj ne vem. Hec je edino v tem, da sem potem dobila službo 15 minut stran, vseljena sva že bila, diplomirala sem že, potem pa me je čakal strokovni izpit, pa se nikakor nisem mogla spravit učit, čeprav nisem imela posebnega dela, razen službe. Očitno rabim toliko dela, da se ven ne vidim, potem pa gre Po moje mi je moj glih zaradi tega zadnjič rekel, da to več nikamor ne pelje, ker sem doma, nič ne narededim, samo bluzim in vidim vse napake (svojih seveda ne ). Je rekel, da morava imet vsaj 3 otroke, da bom imela polne roke dela, ker jaz najbolje funkcioniram, ko imam preveč dela...takrat je vse narejeno Ja, no, zdaj sem čisto zabluzila in skrenila s teme, ampak ko se glih pogovarjate o stresu in preveč dela, sem se spomnila na to.... Drugače pa, mucica, držimo pesti in itak, da boš naredila pozitivno, potem pa noge v luft in možgane na off (samo vprašanje za koliko časa ).