Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 6.1.2010 7:24:24
|
|
|
|
mucica2
|
Dobro jutro! Tudi jaz že danes pokonci, no sej se vsak dan zbudim že okoli sedmih ali prej, sam pol pa še ležim do osmih, ampak danes sem se pa kar ustala. Morem še par stvari narest, pa čas kar hitro gre tako da kar veselo na delo. In sicer dobim dopoldne obisk, mi kolegica prinese cotike za . Komaj čakam. Pa še oprala mi jih je jaz jih samo še zlikam, lepo a ne? Posteljnina se tudi že lepo suši, tako da počasi bom pa jaz tud mela pripravljeno za prihod . čestitke vsem za uspešne preglede !! IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 Dobila voziček ...jeeeeeeeeeeeeee, samo da sva ga sestavla sva potrebovala 1 uro in navodila , si nisem misila da je to tako zapleteno IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 Dobila voziček ...jeeeeeeeeeeeeee, samo da sva ga sestavla sva potrebovala 1 uro in navodila , si nisem misila da je to tako zapleteno sta ga dala v avto? IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 dala... in gre.....uh sem si oddahnila
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 6.1.2010 7:25:54
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Punsha - kot so že predhodnice napisale. Ne obupaj. Dojenje bo steklo kot mora. Punsha se pridružujem in tudi od mene
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 6.1.2010 7:27:15
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 PREGLEDI: 6.1.- zvesta, nincek1,niwci,matejka dober zrihtajte
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 6.1.2010 7:28:30
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 hmmm, razprodaje...mogoče pa grem danes malo pogledat...čeprav imam prepoved približevanja trgovinam na 100 m(dragi odredil) ahaaaaaaaaaaaaa......
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 6.1.2010 8:09:05
|
|
|
|
kora33
|
jutro punce... počasi se spravljam proti lj...upam, da so ceste kolikor toliko vozne...pri nas je ene 5 cm snega... predvsem pa upam, da stanje v trebuhu ostaja nespremenjeno in grem nazaj domov...v petek bo 35 tednov...se pravi, da moramo zdržat v enem kosu še dobra 2 tedna...potem pa juhu hu...gremo jokat in zizat in spat...ha ha ha.... no danes sem popapala še zadnji aspirin...zdaj jih ne smem več.... ko bo prišlo do odločilnega trenutka bo carski rez, ker je mala v medenični s popkovino ovito okoli vratu....je rekla, da se ne bo matrala skozi porodni kanal...ha ha ha...se noče obrnit z glavo navzdol...tud prav...bomo pa s carskim....samo, da bo vse ok.... v ponedeljek pred odpustom je imela že skoraj 2 kg...mislim, da ma zdej krepko več, ker je moj trebuh kar naenkrat kot napihnjena žoga...pa še strije so se pojavile...pa se ne sekiram...vse za princesko....samo, da raste, kot je treba... torej...stiskajte pesti in mislite na naju okoli 13 ure.... pa lp in lep zimski dan papa
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 6.1.2010 8:19:19
|
|
|
|
Aja1
|
Jutro. Punce, srečno na pregeldih in na cestah. Potem pa poročajte, kako je bilo. Jaz sem se pa danes zbudila z zabasanim nosom in bolečim grlom.
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 6.1.2010 8:37:55
|
|
|
|
ninček1
|
PREGLEDI: 6.1.- zvesta, nincek1,niwci,matejka, cappy, kora33, bambi14 [/quote]
< Sporočilo je popravil ninček1 -- 6.1.2010 8:39:03 >
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 6.1.2010 8:41:44
|
|
|
|
smuki
|
No, zdaj sem se že pomirila in se odločila, da res počivam čim več (če to pomaga, bom ležala cele dneve... no, to boljš da ne rečem, ker itak ne zdržim ). Najbolj me je iz tira vrglo to, ko je bil toliko časa tiho, nič rekel... men se je kr mešalo... on pa nič. Tud ko sem odhajala ni nič komentiral, tako da sem jst drezala v njega. Sem se pa tudi potem s sestro pogovarjala - ona je malega rodila pri 7ih mesecih z kilažo 2 kg in da ji je rekla G, da če bi šlo do konca, bi mali imel krepko čez 4 kg. Tako, da jst bom čist zadovoljna, če bo naša biba imela okoli 3 kg (+/-). Danes pa sem si vzela čas in mal kombirniram cotke....da vidim, kaj še nucam. Sem postala kr zasvojena s tem in samo razmišljam kaj še vse rabim... V glavnem se mi je tega kr nabralo, tako da bo počas treba nehat. Me pa zanima nekaj... mislim, pa da je tudi o tem že tekla beseda. Jst sem kupila voziček brez torbe (za na voziček). Pa glede na to, da sem vzela Mutsya, na katerega se ful dolgo čaka (jst sem ga hvala bogu dobila takoj, ker je bil ravno v akciji) zato verjetno ne bom jemala njihove original torbe. Mal sem že gledala (mimogrede - fuuuul so drage), pa me zanima, kakšne imate kaj ve? Katera je najbolj praktična? Ima katera to od DM?
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 6.1.2010 8:46:13
|
|
|
|
ninček1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aja1 Jutro. Punce, srečno na pregeldih in na cestah. Potem pa poročajte, kako je bilo. Jaz sem se pa danes zbudila z zabasanim nosom in bolečim grlom. ne govori, iz oči in nosa bi si lahko kar cevke speljala v potok....
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 6.1.2010 8:46:56
|
|
|
|
ninček1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mucica2 IZVIRNO SPOROČILO: ninček1 hmmm, razprodaje...mogoče pa grem danes malo pogledat...čeprav imam prepoved približevanja trgovinam na 100 m(dragi odredil) ahaaaaaaaaaaaaa...... hahahaha....se poznamo........
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 6.1.2010 9:59:16
|
|
|
|
niwci
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: niwci Ko se spet menite o pranju. Me zanima, kako se pripravi te cuclje pa dudke in to kar se rabi, ker sem nekje brala da to zavrejo v vreli vodi... ja, lahko jih prevreš, da jih s tem steriliziraš.... ampak to bi jaz naredila res tik pred zdajci.... niwci, a si ti iz tujine naročila Bugaboo-ja? Ne nisem bila jaz.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 6.1.2010 10:20:48
|
|
|
|
niwci
|
punsha baje da pomaga tudi dosti počitka, tko da kar počivi in to pospeši proizvajanje mleka. Smuki jaz imam danes pregled in sem nazadnje tudi dobila neslano dieto. Me prav zanima kaj bo danes povedal. Malo me skrbi tudi, ker je nazadnje na debelem črevesu od našel neko razširitev, pa bom vidla, če bo danes kaj pokomentiral oz kako kaže. Ti pa kar počivi, pa ne se preveč sekirat. En so malo večji, drugi malo manjši. Saj se vsi ne rodijo z isto porodno težo. Če sem prav razbrala si v 33t, mislim da 1800g ni tako strašno malo za te tedne. Jada jaz sem tudi opazla strije na prsih in to že več kot 2 meseca nazaj, ko se mi sploh še niso nekako preveč povečale. Me je bla kar groza, ker nisem pričakovala pa še redno sem mazala... Kmalu za tem pa sem jih opazila tudi na spodnjem delu trebuha in te me tudi zdaj tako srbijo, da je joj.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 6.1.2010 10:33:24
|
|
|
|
slomak
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 Slomak, a oni imajo svojo lupinico al katero lohk kombiniraš na ta vozek? najprej zimska sej za v avto jo bom mela zihr, samo moj se ne strinja da bi vozila v lupinci v vozku... kati...ta voziček, ki ga bom kupla pa je brez lupince, ker jo bom dobila in vrjetno ne bo pasala pol nanj...za to se gre...uf sm zakomplicirala
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 6.1.2010 10:48:12
|
|
|
|
protina
|
Lep zasnežen pozdrav! Joj kolko snega.No zajtrk opravljen,kosilo se kuha. Ja mi še nimamo vozička,ga pa nameravama v MB naročit v tej spletni trgovini. Za lupinico sem pa jaz takoj za,ker se da namontirat na voziček in v avtu jo tud potrebujem. Strije imam samo okoli popka pa to še od prejšnje nosečnosti.Bomo videli kako bo dalje. Vsem,ki imate danes preglede pa pošiljam za uspešne preglede. lp
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 6.1.2010 10:55:03
|
|
|
|
mucica2
|
Zdej sem pa prav jezna na ta sneg. Zarad njega ne bom dobila cotik in sem prav žalostna
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 6.1.2010 10:56:22
|
|
|
|
zvesta
|
punce, nisem vas brala, ker sem v gužvi... pakiram za porodnišnico.... imam hud zastoj rasti... otrok tehta šele 1400 g glavica je v mejah normale, nogice zaostajajo za 3 tedne, trebušček pa celo za 5 tednov.... strah me je... bom v P poskušala priti do neta, da bomo v kontaktu... drugače bom pa tebe, Aja1, obveščala kaj se dogaja in poročala o stanjih punc, ki bodo kaj sporočile...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 6.1.2010 10:58:50
|
|
|
|
mucica2
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta punce, nisem vas brala, ker sem v gužvi... pakiram za porodnišnico.... imam hud zastoj rasti... otrok tehta šele 1400 g glavica je v mejah normale, nogice zaostajajo za 3 tedne, trebušček pa celo za 5 tednov.... strah me je... bom v P poskušala priti do neta, da bomo v kontaktu... drugače bom pa tebe, Aja1, obveščala kaj se dogaja in poročala o stanjih punc, ki bodo kaj sporočile... drži se zvesta... za tebe in tvojega otročička
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 6.1.2010 11:00:40
|
|
|
|
slomak
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta punce, nisem vas brala, ker sem v gužvi... pakiram za porodnišnico.... imam hud zastoj rasti... otrok tehta šele 1400 g glavica je v mejah normale, nogice zaostajajo za 3 tedne, trebušček pa celo za 5 tednov.... strah me je... bom v P poskušala priti do neta, da bomo v kontaktu... drugače bom pa tebe, Aja1, obveščala kaj se dogaja in poročala o stanjih punc, ki bodo kaj sporočile... joj zvesta ne me strašit... pošiljam jih s tabo v P...obveščaj nas...
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 6.1.2010 11:13:45
|
|
|
|
Aja1
|
Zvesta Seveda, obveščaj nas.
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2010 11:23:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2010 11:25:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 6.1.2010 11:29:42
|
|
|
|
smuki
|
Zvesta, drži se... bomo mislile nate!!! Upam da pomagajo:
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.1.2010 11:31:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 6.1.2010 11:56:20
|
|
|
|
lana08
|
Zvesta drži se vse bo ok.
|
|
|
|
RE: Februarke 2010 - 2. del 6.1.2010 12:00:59
|
|
|
|
slomak
|
IZVIRNO SPOROČILO: zimska IZVIRNO SPOROČILO: slomak IZVIRNO SPOROČILO: Kati81 Slomak, a oni imajo svojo lupinico al katero lohk kombiniraš na ta vozek? najprej zimska sej za v avto jo bom mela zihr, samo moj se ne strinja da bi vozila v lupinci v vozku... kati...ta voziček, ki ga bom kupla pa je brez lupince, ker jo bom dobila in vrjetno ne bo pasala pol nanj...za to se gre...uf sm zakomplicirala Nisi zakomplicirala, oprosti ker nisem pozorno brala. Torej za v avto jo potrebuješ, za v vozek pa je boljše brez (košara oz. ravni del in kasneje športni del ali športni voziček - marela). Res ni dobro, da je dojenček dolgo v lupinici, skrčen. Lupinica je kratkotrajna rešitev, če skočiš v trgovino in iz avta natakneš lupino na vozek, kaj več pa ne. Če jo že imaš, nima smisla da kupuješ še eno za v voziček. Moja paše na ogrodje, pa je nisem niti enkrat montirala gor, smo raje še košaro vrgli v prtlažnik. aha no to sem rabila, hvala zimska pa kati tud...
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?