Nattasha
|
Jutro! Protina: Kako je blo ponoči? Ste spali al je mala imela girls night in? Jaz imam vse bodije na preklop, sem od vsega začetka tako kupovala. Recimo, da mi je lažje. Smuki:Jaz sem full lepe bodije na preklop (in poceni) dobila v Leclercu. Ne vem sicer kako se dolgoročno obnesejo, ampak mene je že to impresioniralo, da je bila kaka druga barva kot roza( in njene različice) na razpolago. Ninček1: Moj naslednji pregled je 19.01.2010 in imam CTG Neki me kašelj matra, hitro se mi pozna tole kurjenje doma. Pol pa bolj malo odpiram okno, ker me zebe in imam posledično vse suho, kljub temu, da veliko pijem. Ampak dobra stran tega je, da imam vse cunje oprane;)) Jih sušim po stanovanju in spalnici, da imam mal vlage. In ravno po cunjah se vidi kako je suh zrak, ker je tekom dneva vse suho, pa imava prijetnih 22 stopinj not. Je katera razmišljala, da bi kupila vlažilec, za čas ko pridejo naši mali? Če jaz pomislim, koliko otrok prode v dispanzer samo z kašljem, groznim kašljem, pa je recimo "samo" viroza. Pol pa poslušaj malega kako kašlja, pa nezadovoljno mamico, ker je "samo" viroza, ampak "sigurno NI!!" In potem se seveda ta viroza razvije v laringitis in pridejo nazaj pa rečejo: "Saj sem vedla" Eh spet sem zašla, v glavnem, nikoli se nisem resno ukvarjala s tem ali je dovolj da menjavaš brisače iz radiatorja čez dan? Da pa bi kr tako, za vsak slučaj kupla vlažilec, pa mi ni. Mamice pomagajte, nasveti, mnenja..?? Papa
< Sporočilo je popravil Nattasha -- 5.1.2010 9:24:25 >