Goldy
|
Daan! Sem utrujena, ko bi me vlak povozil. Moja 2 sem odpakirala na sprehod in še v knjižnico in na banko. Večerjo dela moj, bodo puranji zrezki v omaki in pečen krompir. Nič fensi šmensi. Pa tatarc bo in to je to..... andreja - čestitke!!!!! Upam, da sta ok. No, itak, da sta!!! Zdaj pa se nacartajtee!!! reby - pridna kuharca! za tevice! obi - jaz sem en čas, preden sem zanosila vse delala z riževim mlekom, plačinke pekla, puding kuhala...po mojem skromnem mnenju bi verjetno rafaelo z riževim mlekom bil čist ok, mogoče, bi ga mogla dat malo manj, ko je bolj voden. Ne vem, no, tak se mi zdi. semper - anede imam najlepšejši avatar. Itak ti tudi, pa vse.... mojsonček - ma so naši otročki posrečeni, a tvoja pa kr z glavo. To je tut varianta. Naša je ful hecna, če jo postaviš na vse 4, en čas tako obstane, pol se pa pokne na trebuh... in se guga. Pa ko se plazi se tolk jezi zraven... No, da vam neki povem, sej lahko da že veste. Naša je prehlajena in kličeva danes v ZD, da ji noska čistimo in da kr ne spravimo vse ven..in je sesta rekla naj ji v nosnici špricnem moje mleko. In je ful več šlo ven kot s fiziološko. Je pa naša jedla danes gozdne sadeže in jabolko. Njam, njam.... Je pa spet spala naša pupa od 9 do pol polnoči, sva se podojili in je spala do 6. seren, blanči, ajsi, sonček, lučka, anci, kruce in ostali ter ostale - kje ste??? Lepo praznovanje in čudovit skok v Novo letoooo!!!!!!!!!