|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Otročki po IVF/ICSI
14.12.2009 18:09:02   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Sempervivum

Kaj pa če bi moža poslala na to posteljo, mali pa naj bo pri tebi v spalnici???

Smo ga izselili user posted image

(odgovor članu Sempervivum)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
14.12.2009 21:50:04   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: Reby

Kaj pa če bi moža poslala na to posteljo, mali pa naj bo pri tebi v spalnici???

Smo ga izselili user posted image

Ja, mami ma zdej pač novega fanta user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
14.12.2009 22:37:20   
Goldy
Ojla!

Da se malo javim. Hvala vsem za user posted image .

reby - a tkole vidva vidva s Tomijem. Ubogi ati!user posted image

seren* - lepe fotke in okvirčki. Tudi jaz sem neki ustvarjala.user posted image

semper* -  jaz tut kr slikam... Eh, če je pa tolk cotkana.....user posted image

Nič, šibam, ker je naša spet jezna, ker mora spat. Bila bi na rokah in žurala. user posted image

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1728
14.12.2009 22:38:44   
lučka 25
Danes mam čas, da še kaj napišem user posted image  

sempre*, vidim da si pripomogla k izselitvi Rebynega možauser posted image  Pa super da si spet seznamček uredila.Mi mamo 5.1. drugo cepljenje za Nežo.

Reby, vidim da je mož izseljen user posted image  Je pa naša tudi postala tak navihana v banjici, da je vse naokoli mokro, še najbolj pa jaz user posted image  O, pa super za seznamček.user posted image

obi, za kupčka podret nič bat, zdaj pokiji niso več problem. Pa hvala za še en lik o dietni prehrani.

ajsi, kaj pa je s Hippovim kašicami narobe? A je to samo protipropaganda?

Se*, kako dobre fotke, pa dober program.user posted image

Goldy, kako ste? Upam, da ste že bolje.

No vse ostale, lep se mejte še naprej v zimski idili. Mi smo vozičkali dopoldan i popoldan. Dop. smo še vidli 3 z vozičkom, ampak pop. pa sva bili osamljeni, pa sva šli v center mesta.

No, mi že veselo jemo zelenjavo, tako da smo že na 6 dan zamenjali en mlečni obrok z GH. Sem prav vesela. Je pravi jedec mala. Se je pa začelo tudi to, da sedaj od uvajanja GH Neža bolje spi. In s sobote na nedeljo nama je spala v kosu od 20.30-7.15. Sem jo šla itak okol 6h ko sem se zbudila, pogledat, če še diha, če je O.K.user posted image  No to noč se je samo 1x zbudila pa še to za 5 minutk. Upam, da bo zdaj postala prava zaspanka kot oči in mami.
Mi je pa danes kar malo srček zaigral, ker se je Neža pa čisto zares, pravilno plazila (ne tako kot prej, da ji je ena roka ostaa zadaj, al pa da se je na glavo postavljala). se mi je kar smejalo, na širokouser posted image

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
14.12.2009 22:39:39   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Ojla!

Da se malo javim. Hvala vsem za user posted image .

reby - a tkole vidva vidva s Tomijem. Ubogi ati!user posted image

seren* - lepe fotke in okvirčki. Tudi jaz sem neki ustvarjala.user posted image

semper* -  jaz tut kr slikam... Eh, če je pa tolk cotkana.....user posted image

Nič, šibam, ker je naša spet jezna, ker mora spat. Bila bi na rokah in žurala. user posted image

No, sem tolk časa tipkala, da si se vmes že javila.user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
14.12.2009 23:10:45   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Mi je pa danes kar malo srček zaigral, ker se je Neža pa čisto zares, pravilno plazila (ne tako kot prej, da ji je ena roka ostaa zadaj, al pa da se je na glavo postavljala). se mi je kar smejalo, na širokouser posted image

Jeeeee, bravo za malo Nežo user posted image
Drugače pa jaz tudi še vedno čekiram, če naš mali še diha user posted image  Pa preden grem spat, mu dam obvezno enega lupčka, pa tudi če ga zbudim user posted image  Ah, v kakšno veselje so nam tile naši pikci, kaj?

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
14.12.2009 23:14:54   
Sempervivum

user posted image
 user posted image Razbojniki:

Gloria - Nik 09.09.2008
barchy81 - Jakob & Domen 25.11.2008
sonček33 - Lovro 31.01.2009
Hedviga - Miha 09.02.2009
Ledenka - Maks 05.05.2009
ancibanci - Svit 02.07.2009
Sempervivum - Klemen 03.08.2009
Obayifo - Enej 28.08.2009
Reby - Tomi 29.08.2009
Miška73 - Rok & Nejc 02.09.2009
Špelka12 - Oskar 15.10.2009 

user posted image  Princeske:
pinki36 - Sabina 09.01.2009
Hedviga - Špela 09.02.2009
mojsonček - Zoja 13.05.2009
Sabsa - Sara 27.05.2009
Goldy - Alja 09.06.2009
Lučka25 - Neža 26.06.2009
Bumo - Lana 25.07.2009
Serendipity - Zarja 25.08.2009
Krucefiks - Karolina 02.09.2009
Jona3 - Tara 12.11.2009

PREGLEDI NAŠIH OTROČIČKOV V DECEMBRU

sreda, 16.12.
Sempervivum - Klemen: cepljenje (2. odmerek)

PREGLEDI NAŠIH OTROČIČKOV V DECEMBRU

torek, 5.1.
Lučka25 - Neža: cepljenje (2. odmerek)

user posted image   user posted image    NAŠI NOVI ČLANI V DECEMBRU user posted image   user posted image   

user posted image  jih res ni??? user posted image

user posted image

Prihajajo pa tudi novi ... poglej na:

Koristne informacije:

Za mamice, ki ne smejo uživati jajc in/ali mleka:

Dobro je vedeti:

Dojenje:

Igre za miselni razvoj dojenčka:

Neposredna povezava do sporočila: 1732
15.12.2009 9:17:24   
Reby
Dobro jutro! user posted image
user posted image
lučka - bravo Neža, si jo kr predstavljam, pa ponosna mamica. Je super občutek a ne? Potem lahko pričakujem, da se bo naš tud pri teh mesecih že plazil user posted image  Naš je pa tak hecn v obroču v bani, prebrca že 10 dolžin bane, pol ga dam pa ven, da se ne zmatra preveč user posted image
Goldy - vidim, da te princeska na polno okupira
Semper - a danes gresta s Klemnom tut ven? Naš je mel zadnjič neki rdečo učko, sem letela po kapljice za ok, pa je bilo že včeraj vredu. Zdej pa si še ne upam ven.

Midva sva danes malo več spala, ampak se je celo noč ful premetaval, brcal, klatil...

< Sporočilo je popravil Reby -- 15.12.2009 9:24:37 >

Neposredna povezava do sporočila: 1733
15.12.2009 9:58:50   
blanč
dobro jutro.
Mamica časti kavico, tamaladva pa torticouser posted image user posted image
user posted image
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
15.12.2009 10:18:21   
Kruce Fiks
Semper - a danes gresta s Klemnom tut ven? Naš je mel zadnjič neki rdečo učko, sem letela po kapljice za ok, pa je bilo že včeraj vredu. Zdej pa si še ne upam ven.

Midva sva danes malo več spala, ampak se je celo noč ful premetaval, brcal, klatil...

Mi mamo levo očko skoz gnojno, pa gremo ven vseeno...

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
15.12.2009 10:22:16   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

dobro jutro.
Mamica časti kavico, tamaladva pa torticouser posted image user posted image
user posted image
user posted image

Mnjamsi! ČESTITKE za 2x6 mesecev. Če skup seštejemo ste že stari 12 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
15.12.2009 11:07:32   
Goldy
Naša Alja je pa zadnje čase obupna za spat. Včeraj je zaspala 20 čez devet in se je budila ene 3x in končno zaspala ob 1 (!!!!). Najbolj me jezi, ker je očka sploh ne more potolažit, ker se histerično oz. tako jezno dere.  Prav togotna je. Samo jaz in moja ziza. user posted image

Popoldne jo je imel moj oče, ker sem šla jaz na en sestanek in je tudi bila cela panika, ko je vmes zaspala in ko se je zbudila mene ni bilo nikjer.  Je rekel oče, da me je že skoraj klical naj pridem domov.

Naša se pa puza nazaj in nazaj po hrbtu. Obračanje pa ji še vedno ne diši. user posted image  Bom jutri malo pediatrinjo vprašala kako in kaj.

blanči - čestitke za skupno eno leto!!!user posted image  Si že dobila copatke??

Počasi vas bom prebrala nazaj in še kaj napisala.

Pozdravček vseeeem!!!

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1737
15.12.2009 11:13:49   
blanč
Hvala za čestitkeuser posted image
goldi nisem še, ker se je zapletlo pri naši cariniuser posted image Bi morala naročit 2x po 3 pare ne naenkrat 6 in so se upiknili vanje in sem jim mogla poslat račun, da bodo zaračunali 20% davekuser posted image eh, nič zato, do božička bodo tukaj in tudi dosti ceneje pa čeprav bom plačala še teh 12 evrov davkauser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
15.12.2009 11:36:25   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Naša Alja je pa zadnje čase obupna za spat. Včeraj je zaspala 20 čez devet in se je budila ene 3x in končno zaspala ob 1 (!!!!). Najbolj me jezi, ker je očka sploh ne more potolažit, ker se histerično oz. tako jezno dere.  Prav togotna je. Samo jaz in moja ziza. user posted image

Ista situacija pri nas. Po novem ne zaspi več brez zize, pa če se vmes zbudi in ni zize zraven je neutolažljiv jok... Pa ne vem ali naj to terava naprej in se bo sčasoma odvadila ali pa jo naj poskušava odvadit tega (se mi pa niti ne sanja kak bi to ''odvajanje'' potekalo user posted image )

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
15.12.2009 12:48:24   
Reby
Sva bila zunaj in je bilo enkratno, sem dala gor še dežno prevleko user posted image

user posted image  

user posted image

Tole z zizo poznamo mi ponoči, skoz hoče bit na zizi. Čez dan pa obratno, pa bi ful rada, da bi skoz zizal.

Neposredna povezava do sporočila: 1740
15.12.2009 12:49:11   
sonček33
Ojla
vas samo pozdravim

reby...o fletko mali...pa kok ma luštno dekco

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
15.12.2009 14:47:57   
blanč
Goldy mi o volku, volk na vratauser posted image
Copatki so doma, so prekrasni, lepi.... Plačala 10 evrov davka in 4 evre poštne storitveuser posted image ampak, ko sem odprla paket se je vse povrnalo so mi priložili brezplačno še ene copatke, verjetno zaradi večjega nakupa.
Priporočam.

(Mark Twain)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
15.12.2009 14:57:14   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

ajsi, kaj pa je s Hippovim kašicami narobe? A je to samo protipropaganda?

moj je pred nekaj leti delal z njimi, in sicer na področju deklaracij - kaj je treba napisat gor in kaj ne. pa mi je povedal, da je toliko stvari, ki jih ne rabijo pisat na deklaracijo, da potem sploh ni več tako bio in oh in sploh. jaz mu itak kuham posebej, če pa nas ni doma, ima pa zraven kašico (kupujem Holle in Sunval). ampak ker predvidevam, da noben proizvajalec otroške hrane ni ravno perfekten, se trudim, da je tega čim manj.

spanje v skupni postelji - pravljice o tem, kako je mama povaljala otroka, so pretirane (tako dr. Sears, ki spanje v isti postelji celo priporoča, če to ustreza otroku in staršem). je pa res, da odsvetuje spanje skupaj, če je mama pijana ali pod vplivom zdravil ali drog, v tem primeru nima zaščitniškega refleksa. M. sicer spi v svoji postelji, zjutraj ga vzamem k sebi in še malo pospiva (on seveda priklopljen), ko je bil manjši, pa je spal pri meni od nekje 3h zjutraj naprej.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
15.12.2009 16:27:23   
sabsa
Oj punce!

Tudi naša Sara bi ponoči skoz visela na zizi. Tam nekje do 4. meseca se je ponoči 2x zbudila, potem pa je bile te idile konec. Ogromno nočnih dojenj in sedaj, ko je stara 6 in pol mesecev je vse enako. Se pogosto zbuja  ponoči in potolaži jo lahko le moja ziza.

Tudi mi že jemo gh, zaenkrat ima najraje krompir zmešan s kakšno zelenjavo. Rada je, a mamina ziza je še vedno zakon.

Je pa zelo radoveden otrok, ki ga moram vedno zabavat in mi počasi že zmanjkuje idej. Počutim se kot klovn, animatorka in mama v eni osebi.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
15.12.2009 19:25:12   
Sempervivum
IZVIRNO SPOROČILO: sabsa

Je pa zelo radoveden otrok, ki ga moram vedno zabavat in mi počasi že zmanjkuje idej. Počutim se kot klovn, animatorka in mama v eni osebi.

Jaz tudi, samo meni že prav pošteno primanjkuje idej ... sem en tak malo utrujen klovn user posted image

Kašice: hvala, Ledenka za pojasnilo, samo verjetno je res povsod tako. Jaz tudi nameravam sama kuhat, saj imamo vrt in prave "bio" izdelke user posted image  Pa za spanje tudi vem, da se zelo proporoča, da smo skupaj v postelji, sam moj po eni strani ful komplicira, po drugi strani je pa vsak dan za to, da bi bil mali z nama user posted image  Kar ni prav, če ga v posteljico dam user posted image

Blanč: to je pa fino s copatki, pa še ene za darilo, to je res lepo. To bodo otroci veseli user posted image  Pa hvala za tortico in čestitke user posted image

Sonček33: pozdravček nazaj user posted image

Reby, sem šla ven, ja user posted image  Malo pozno se oglašam, ane. Sem kuhala, smo pojedli, pol sva šibala ven, ko sva prišla nazaj pa na joško, potem sva pa skupaj zaspala. Tudi jaz imam tudi malo primanjkljaj spanca zadnje  dni. Sem pa vesela, da sem se vsaj malo naspala ... upam, da bo vsak dan boljše! Prevleka je super, tamali je pa tako luštkan notri, k ena mala kepica user posted image

Goldy, a ti pa že po sestankih hodiš? Jaz pa še na novoletno večerjo ne upam user posted image  Kako jo pa futrate, ko te ni? Si črpaš? Navijamo jutri za pediatra oz. za Aljo, se razume user posted image , mi gremo tudi user posted image

Drugače je pa naš kar zdrav. Samo malo kiha, nosek mu vsak dan ful spucam, zadnjič je imel malo pleničnega izpuščaja, drugače je pa OK. HB, ker če bo z njim kaj narobe, bova še midva z mojim sigurno zbolela od samih skrbi user posted image

Kruce, si že sprobal Rebyjin sling?

Ostalim mamicam pa en prijazen pozdrav!!

(odgovor članu sabsa)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
15.12.2009 20:01:26   
Kruce Fiks

Ajoj! So mende danes celo dopoldne probaval kak pa kajuser posted image
Tamala sitna da je joj...
Aja, Reby smo dobiluser posted image

NISAM GINEKOLOG, ALI MOGU DA POGLEDAM :)

Neposredna povezava do sporočila: 1746
15.12.2009 20:39:46   
Zvezdica

Sva bila zunaj in je bilo enkratno, sem dala gor še dežno prevleko user posted image

user posted image  

user posted image

Tole z zizo poznamo mi ponoči, skoz hoče bit na zizi. Čez dan pa obratno, pa bi ful rada, da bi skoz zizal.

Kako jast pogrešam tole košaro.  Kako je luštkan mali :)

Imaš ZS.

i belive i can fly....

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
15.12.2009 20:54:31   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks

Ajoj! So mende danes celo dopoldne probaval kak pa kajuser posted image
Tamala sitna da je joj...
Aja, Reby smo dobiluser posted image

Hahaha, a ji ne paše? Men je kr žal, da ne morem met, ker je tamali vedno noter takoj zaspal, mu je ful pasal.

(odgovor članu Kruce Fiks)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
15.12.2009 20:55:18   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Kako jast pogrešam tole košaro.  Kako je luštkan mali :)

Imaš ZS.

Sem ti odgovorila user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
15.12.2009 20:56:51   
Zvezdica
Punce,

imam dvoje popolnoma nove čevljčke, no eno so ala ugg škornjčki, eni pa nike copatki. Škornjčki so unisex (velikost 9 - 12 m) pa to ne drži čist, ker  je dolžina škornjčka cca 11 cm, pa štumfki in vse to) Uglavnem oboji so nam premali.
Sva ene naročila, ene pa kupila v Italiji, pa se mi ne da nazaj to zamenjat.

Če katero zanima naj piše na zs.

user posted image

najkiceuser posted image

user posted image

škornjci :)

user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.