Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.12.2009 16:13:50
|
|
|
|
sonček33
|
pikica...oooo saj veš, da sem vesela sto na uro zate. Jupi. jazzz lepo te je brat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.12.2009 18:47:14
|
|
|
|
pikica36
|
hvala punce za lepe želje in vzpodbudo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.12.2009 19:15:29
|
|
|
|
Nončika
|
larilu, kako pa imenujete vašo Klaro? vzdevki me zanimajo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.12.2009 21:35:50
|
|
|
|
Nončika
|
moja čmrleka
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.12.2009 21:49:06
|
|
|
|
Kliki
|
O kolk ste že zrasli. Kako pa vaš popek a je sedaj OK?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.12.2009 22:24:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika larilu, kako pa imenujete vašo Klaro? vzdevki me zanimajo. uff jih je tok Klari,Klarisa,pikica,čebelca,cukrček,...in zdele je žaba k noče zaspat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 12.12.2009 23:19:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika moja čmrleka
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 13.12.2009 23:01:05
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 pikica...oooo saj veš, da sem vesela sto na uro zate. Jupi. jazzz lepo te je brat jaz tudi P.S. jazzzi čakam na sladičko, a bo še letos?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.12.2009 11:23:39
|
|
|
|
ledenka
|
se gremo kepat? še kar čakam novičke od aquice
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.12.2009 12:06:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka se gremo kepat? še kar čakam novičke od aquice JAZ TUDI!!!! Pridno hodim spremljat, pa nič novega ne zasledim
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.12.2009 12:07:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajsi greš ti jutri po kremce? Ker jaz sem mislila it, še malo na čvek, ker je doma itak dolgčas, pa lahko še tvoje poberem, če želiš... Razen če greš ti tudi na čvek
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.12.2009 12:25:49
|
|
|
|
Fargesia
|
pa kje je naša aquica? jst sem že čist nestrpna... kako ste punce?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.12.2009 12:53:51
|
|
|
|
sonček33
|
jAZ TUDI ČAKAM AQUO, TEST NAJ BI DELAL VČERAJ. uPAM, DA NAM POSREDUJE LEPE NOVIČKE.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.12.2009 16:12:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Drage moje babe žabe... Sem šla malo obujat spomine na dan, ko je naš otročiček privekal na svet in morm rečt, da sem se kar malo zjokala, ko sem vidla kok ste vse navijale in čakale na novičke HVALA VSEM!!!!! To so lepi spomini
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.12.2009 16:32:44
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 Ajsi greš ti jutri po kremce? Ker jaz sem mislila it, še malo na čvek, ker je doma itak dolgčas, pa lahko še tvoje poberem, če želiš... Razen če greš ti tudi na čvek joj, ja, te prosim, da vzameš še moje meni jutri ne bo ratalo, poleg tega je ob 10h prezgodaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.12.2009 18:26:05
|
|
|
|
Nončika
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki O kolk ste že zrasli. Kako pa vaš popek a je sedaj OK? o, popek je pravi mali luškani popi. vse je ok. mal je dolgo trajalo ali se je na koncu poriktalo. zdaj se že veselo vsak večer kopamo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 14.12.2009 19:06:25
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika IZVIRNO SPOROČILO: Kliki O kolk ste že zrasli. Kako pa vaš popek a je sedaj OK? o, popek je pravi mali luškani popi. vse je ok. mal je dolgo trajalo ali se je na koncu poriktalo. zdaj se že veselo vsak večer kopamo. super sta pa res lepa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.12.2009 19:35:26
|
|
|
|
jazzz27
|
waw kaj mate tukaj pestro, sem komaj za nazaj prebrala ta tema je zdaj čist meni na kožo pisana,še celo zapomnila sem si vse kaj ste komentirale hahahahaha polaris..ja seveda bo še letos sladička..upam ko pa moj kričač hoče mami čist zase..mami pa nima nič proti . sonček33..tudi tebe je lepo brat . A Lovro še zmeraj quatro al je že dvobrzinc? Ajsi...kako M? Že plazi? Naš še ne kaže interesa...je tako kot kontra želva...roke in noge v luft aja aqua...tud jaz stiskam pestke zdaj lahko pa en teden počivam
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 15.12.2009 20:43:45
|
|
|
|
Nončika
|
samo, da vas pozdravim. pri nas je pa pestro ratalo. mala mi dobiva non stop neke rdeče fleke, take velike mozoljčke. nato to čez teden dni zgine, in pa se na drugih mestih pojavijo znova čez dober teden. ma, sem že več pri našem P kot pa doma. moj gre jutri v službo, malemu nima nihče da bi dal flaško. foter mu ne upa, ne zna, mami pa ne zaupam. karkoli povem razložim, še vedno to stori obratno kot sem povedala. ma bo že enkrat boljše. tedaj bo pa treba že nazaj v službo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.12.2009 9:46:32
|
|
|
|
~Biba~
|
dobro jutro aqaaaaaaaaaaaaaaaa sonček33 glede lekture.. te bom dala v ožji izbor nončika in larilu..tisti un bo ostal... drugače me bo jazzika že zdaj jih menjam ko gate vitaaaa80 ti boš pa čez praznike šla rodit? lepo darilo pikica36 iskrene čestitke za plusek tokrat pa mora da bude ajsika in ostale borkice
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 16.12.2009 12:40:08
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nončika samo, da vas pozdravim. pri nas je pa pestro ratalo. mala mi dobiva non stop neke rdeče fleke, take velike mozoljčke. nato to čez teden dni zgine, in pa se na drugih mestih pojavijo znova čez dober teden. ma, sem že več pri našem P kot pa doma. moj gre jutri v službo, malemu nima nihče da bi dal flaško. foter mu ne upa, ne zna, mami pa ne zaupam. karkoli povem razložim, še vedno to stori obratno kot sem povedala. ma bo že enkrat boljše. tedaj bo pa treba že nazaj v službo. Nončika če se prav spominim ti ne dojiš. Je mela kolegica enake probleme pa je zamenjala Aptimel za tistega ki je namenjen za otroke z alergijami pa je bilo potem OK. Lahko jo pa povprašam če je imela kake ekstra kremice.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.12.2009 8:36:47
|
|
|
|
aqua77
|
LUBICE MOJE DOBRO JUTRO... Evo mene. Pluska nimamo, gremo februarja v nove boje, ampak vidim da ste mal misnle name... Hvala vam iz srca. Mal me je potolklo, ampak ni vrag, da bo tretji postopek uspešen. Sej pravijo, da gre v tretje rado... Pozdravček in ljubček za vse...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.12.2009 9:03:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 LUBICE MOJE DOBRO JUTRO... Evo mene. Pluska nimamo, gremo februarja v nove boje, ampak vidim da ste mal misnle name... Hvala vam iz srca. Mal me je potolklo, ampak ni vrag, da bo tretji postopek uspešen. Sej pravijo, da gre v tretje rado... Pozdravček in ljubček za vse... držim pestke da bo res šlo v 3 rado
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.12.2009 9:14:39
|
|
|
|
sonček33
|
aqua, žal mi je. Objem zate. Pogumno dalje.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja VI. 17.12.2009 10:15:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Aquič naš RADE TE MAMO!!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......