|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
28.12.2009 13:11:28   
Anonimen
shuka, Maj je pa cuker od cukra!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

loremi, o marija.. tole je pa res fajn, ja. user posted image Ni mi jasno, kako se lahko takole obnašajo. Res. user posted image Sicer ti že itak veš, da si user posted image in je to samo potrditev, ampak vseeno ne morejo tako delat z nami!

(odgovor članu zarja1)
  Neposredna povezava do sporočila: 1826
28.12.2009 13:41:21   
loremi
Jah, tam tko traja da prideš od vrat do vrat samo zato da daš kri, da se pol tkole zavleče, v bisvtu je en pregled krvi zanje skor neka malenkost in nič kaj takega, za nas ki pa čakamo, je pa mal drugač. me je pojezil, ampak kaj nej .... res boljš da se ne sekiram tolk, sam upam na lep rezultat in da bi se na UZ pokazal, da je vse ok.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
28.12.2009 13:48:03   
Pija76
Ojla punce!

Skuša in Maj lepo da sta nas razveselila s tako lepimi željami in slikco, pravi cuker!!! Vse lepo tudi vama v letu 2010.

Loremi ja ti hudič ti papirnati a ne? Upam, da bo čimvišja beta!!!!

Mismis in Zarja že nista bili dost pridni med letom, pol je treba pa delat user posted image .

Jaz sem pa na dopustu user posted image user posted image user posted image , drugo leto šele delat user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
28.12.2009 14:00:23   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Deklce moje,

vsem želiva z Majem ene lepe preostale praznike, vsem uspešno leto 2010, da boste zdrave in vesele, da vsem rata z ali brez postopkov, imejte se radi kot vaju imava midva.

user posted image

Lepotec mali.Tudi mi vam želimo lepo srečno in zdravo leto 2010.

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
28.12.2009 14:16:38   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Mismis in Zarja že nista bili dost pridni med letom, pol je treba pa delat user posted image .

hmmmmmmm user posted image user posted image user posted image , brez naju lahk firmo dol zaprejo....user posted image user posted image user posted image , kje upajo brez naju, a ne Mismis?

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 28.12.2009 14:18:05 >

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
28.12.2009 14:18:44   
zarja1

Jaz sem pa na dopustu user posted image user posted image user posted image , drugo leto šele delat user posted image

lep odzivnik....pridem drugo leto kaj naokoli.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
28.12.2009 16:38:58   
Pija76

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

lep odzivnik....pridem drugo leto kaj naokoli.....user posted image user posted image user posted image

ane, ane user posted image - Dej prit še letos no....sej veš novo leto, nove zaobljube user posted image , mogoče se zaobljubim, da ne bom več nič alkota pila user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
28.12.2009 16:39:41   
Pija76

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

hmmmmmmm user posted image user posted image user posted image , brez naju lahk firmo dol zaprejo....user posted image user posted image user posted image , kje upajo brez naju, a ne Mismis?

Sploh ne dvomim user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
28.12.2009 18:20:34   
Fargesia
Loremi, to se je men zgodila prvič ko sem dala kri za beto (v IUI)...in niso sploh vedel kam moram it, za koga se moram v sprejemni prijavit (skratka kr neki) in ko sem končno gor prišla do laboratorija mi je rekla, da sem prepozna in da bodo rezultati jutri, pa sem popizdila, da nisem pozna po svoji krivdi...no, pa mi je dala epruvetko in sem jo nesla sama tja, kjer delajo teste...potrkala na vrata in prosila, čelahko vzamejo in naredijo test...tak da sem še isti dan izvedela rezultate...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
29.12.2009 7:08:02   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

Fargesia, ja seveda, pri tebi so pa mutili in te prepozno poslali gor, nam pa sploh niso rekli, da bi karkoli blo prepozno. Dobr, zdej komi čakam, da dans zvem izvide user posted image .

Dekleta, lep dan vsem! Ampak ceste so pa prazne, vsej zjutraj, očitno nas samo še za na prste ene roke preštet dela.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
29.12.2009 7:57:10   
Pija76
Dobro jutro vsem!

Opažam, da nam bo ta mesec velik strani ostalo....

Loremi naj bo visoka beta, držim pesti!

Pozdravček vsem!!!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
29.12.2009 8:42:28   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

edina prednost tehle bližajočih se praznikov, medtem ko sem jaz v službi, je da so ceste prazne user posted image user posted image user posted image

Loremi, danes nadaljujemo z držanjem pesti, ma po vsem tem čakanju ima da je super rezultat user posted image user posted image

Pija, a uživaš doma?

Zarja, kak si mi ti? a ti tudi delaš do konca?

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
29.12.2009 9:13:57   
kimsy
loremi - držim pesti za visoko beto!!!
fargi - tud nate mislil, da dobro opraviš NS!
mismis - a ti revček moreš bit do zadnjega v službi? No, saj jst grem danes popoldan tud za ene 4 urce pomagat, mi je doma dolgčas, pol se pa samo prekladam in jamram kok me vse boli! user posted image  

Vse ostale pa lepo pozdravljam... Želim vam lep dan!

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
29.12.2009 9:43:50   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Zarja, kak si mi ti? a ti tudi delaš do konca?

jp, do konca..user posted image ..pa saj ni tolk hudo, malo kao delam, nazdravljam po pisarnah, hodim na sestanke po darila user posted image user posted image user posted image .......

Drugače pa sem ok, čakam packo user posted image . Nekaj se je že kazala, pa se je hudič ustrašla....zdaj čaka nekje iz zasede. Ko bog bo ruknila na silvestrsko čago ali naslednji dan, ko prirejama z mojim tradicionalno sarmijado.user posted image

Pa ti srce?user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
29.12.2009 9:52:46   
mismis
Jaz se tele zadnje dni bolj delam, da delam, ko bi zares delala user posted image user posted image user posted image
Drugače smo pa v redu, naš je šel danes na službeno pot in se po vsej verjetnosti vrne šele v četrtek zvečeruser posted image user posted image , kot kaže dela on za oba.

Moja user posted image  me je razveselila že v soboto zjutraj, tako da počakamo še en mesec potem pa akcija po pingvine

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
29.12.2009 10:01:58   
zarja1

Jaz se tele zadnje dni bolj delam, da delam, ko bi zares delala user posted image user posted image user posted image

daj mi pošlji na služben mail tvoj služben naslov...mam eno fajn finto......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
29.12.2009 10:10:50   
loremi
Punceeeee pa ve ste mele zdele čarobno palčko v rokah! Hvalaaaa vam za pestke!
Pa tole je bogovsko, jst ne morem verjet .... upam da je sestra ziher gledala v taprav karton in da je to moj podatek ..... moj ßhcg je 4.919,60 user posted image  user posted image . A je možna takšna št. pri enem zarodku? Kr tresem se, o bože mili.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
29.12.2009 10:18:29   
zarja1
Loremi bravooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
29.12.2009 10:22:10   
mismis
Loremi, čestitke user posted image user posted image user posted image

seveda je možno, da je tako visoka beta pri enem zarodku. Kdaj si pa imela ET? sorči, tale mismis je pozabil obnoviti seznamček, ga bom danes, obljubim

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
29.12.2009 10:24:34   
loremi
Hvala user posted image

ET sem imela 13.12., izcedki so se pa začel en teden po tistem, tko da sem jst mislna, da je šele po enem tednu bla vgnezditev, pa je očitno bila prej.

Seznamček ... ja sej se skor nč ne dogaja, sam jst sem še vpisana gor, tko da je manjkal sam še ta podatek za december user posted image .

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
29.12.2009 10:29:12   
mismis

AKTUALNO  

počitnice... ne odhajajte pridemo nazaj januarja user posted image user posted image user posted image

OBJEMČKI 

user posted image user posted image Nellika, S*, Pika74, Gigi1, Kiwi, Klavirka, Aljonka, MP30, jonči, Pija76, Aqua user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

Loremi greje   user posted image   test 28.12.
rojena77 greje   user posted image ???   test ???

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • Bit (dr. Reš, PO, nov postopek)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • rojena77 (1.IVF, dr. reljič, MB)
  • bayb77 (1.IVF, PO. dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Buska (1.ICSI, PO, dr. Reš, začetek 25.11.)
  • Loremi (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Zarja (2. ICSI, MB, začetek decembra)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič, posvet 17.12.)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Miklarom (MB, februarja po zamrznjenčke)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • vrtnica.m (1.ICSI, GK LJ, dr. Bokal, nov začetek jan.2010)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE DECEMBER   user posted image

user posted image  Kajsica (LJ)

user posted image   BarbiG(LJ)

user posted image  Tanja_Jes (LJ)

user posted image  Pikovit (MB)

user posted image  Bit (PO) 

user posted image  Loremi (LJ)

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
29.12.2009 10:31:02   
mismis
evo zrihtano, čakamo še rojeno77 za katero pa itak že vsi vemo, da je user posted image

ej, a ste porajtale, da se naš Sonček33 že sedaj drži svoje novoletne zaboljube, namreč da bo na RR samo dva dni na teden user posted image user posted image user posted image  Sonček, kje siiiiiiiiii

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
29.12.2009 10:34:02   
Anonimen
loremi, uau, čestitke!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To pa je visoka beta! Mogoče je pa isto kot zadnjič pri barbi - da bosta namesto user posted image kar user posted image user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mismis, zarja, jaz sem tud v službi do konca!user posted image  user posted image Si delam malo prostora po omarah, da bom lahko sploh odprla fascikle za novo leto.

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1848
29.12.2009 10:36:48   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

mismis, zarja, jaz sem tud v službi do konca!user posted image  user posted image Si delam malo prostora po omarah, da bom lahko sploh odprla fascikle za novo leto.

za novo leto se odpira penina, ne pa fascikli user posted image user posted image user posted image
no vsekakor welcome to the club user posted image , se mi zdi, da nas zelo malo dela v tem času

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
29.12.2009 10:39:58   
zarja1

za novo leto se odpira penina, ne pa fascikli user posted image [image]

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?