|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
29.12.2009 10:50:38   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
za novo leto se odpira penina, ne pa fascikli user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst sem si pa prišparala pripravo novih fasciklov za po novem letu, da bom ja mela vse na kupu za nardit, jutri in pojutrišnjem bom pa doma, sva se s sodelavcemizmenjala, zdej je on bil dva dni doma, potem pa jaz

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
loremi, uau, čestitke!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image To pa je visoka beta! Mogoče je pa isto kot zadnjič pri barbi - da bosta namesto user posted image kar user posted image user posted image !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala user posted image  
uf, zdej bom šele komej čakala prvi UZ

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
29.12.2009 11:15:41   
Anonimen
mismis, maš prou.. user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu loremi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1852
29.12.2009 11:45:31   
sensi
Lepo pozdravljene drage dame, najprej vsem skupaj želim vse dobro za že minule in za prihajajoče praznike.Upam,da me sprejmete med sebe.Berem, da ste tukaj prave poznavalke IVF jaz sem pa šele začetnica, zato mi bo vsak vaš nasvet še kako prav prišel.Z dr. sem bila dogovorjena, da ga pokličem 28.12. in se dogovoriva kdaj pričneva s postopkom v januarju.Včeraj ga kličem in me je tako na hitro odpravil,da mi je vse dol padlo.Pravi, da naj ga pokličem 6.01.,ker še ne ve koliko denarja bo država dala in kako bo s postopki.
Seveda mam v glavi sto in eno vprašanje, na katere odgovor mi ne zna noben povedat vsak le ugiba.11.01.10 mora dobit user posted image  in seveda se vse skupaj spet zavleče 1 mesec, pa spoh ne vem kako dolgo postopek traja.Nabavila sem si tablete prometrium,tako kot mi je dr. naročil,a ste jih ve tudi jemale.Ja za mano je pa že ena IZM in abrazija skupaj sta bila dva ploda,laparoskopija in histeroskopija.Mož pa še ni delal spermiograma.
Verjamem, da mate za letos že vsega dovolj, če je pa katera pri volji bom pa zelo vesela vsakega odgovora,ker mi je vse to neznano. 

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
29.12.2009 11:46:03   
pikovit
Punce hellouuuuuuuu

ste pridne?Itak user posted image .Tako jutri imam zopet UZ.Da vidimo kaj se dogaja z drugo GV in da bo vse ok.Držite pesti,da srček še vedno bije.Spet me mal pajtla,me je strah user posted image Joj tole za popi_zdit.Kdaj bom že rodila,da bodo vsi ti strahovi za mano user posted image

Punce držite ste in uživajte 100/h.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
29.12.2009 12:01:18   
tosja
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit
.Tako jutri imam zopet UZ.Da vidimo kaj se dogaja z drugo GV in da bo vse ok.Držite pesti,da srček še vedno bije.Spet me mal pajtla,me je strah user posted image Joj tole za popi_zdit.Kdaj bom že rodila,da bodo vsi ti strahovi za mano user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image se morm oglasit...

Draga pikovitka

Dočakala si največjo srečo, strahovi pa so spet na delu...te bom kr (potolažila), da je tisti zdrav strah, ki spremlja user posted image povsem normalen. Sreča, nepopisno veselje in strah, previdnost sta v user posted image zapakirana skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image
Brez tega ne gre...pa naslednjih 8 mesecev RR spremljaj bolj površno user posted image

Naj se tvoja sreča jutri podvoji, naj vsi dvomi padejo. Zaužij srečo in veselje s polno žlico. Pusti se razvajat in predvsem bodi user posted image daj si duuuuuuuuuuuška!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tosja -- 29.12.2009 12:02:22 >

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
29.12.2009 12:34:02   
loremi
Pikovit, pa veš da me takoooo zelo držimo pesti zate, da ima da se sedaj pokaže, da se tudi v drugi GV plodek lepo razvija in da srčka lepo bijeta user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  !!!

sensi, dobrodošla med nami!
malo se mi zdi, da se meniš za postopek pri dr.Rešu? glede na to, da je omenjal, da ne ve, koliko denarja bo dobil namenjenea za postopke ... ja zdej so prazniki in v tem času vsi dr. radi izprežejo in delajo tisto, kar je nujno, zato po vseh centrih sedaj naročajo v januarju. če imaš naroeno, da pokličeš 6.1., kar pokliči, s postopkom pa lahko da boš začela takoj ko dobiš M.
Postopek traja nekje približno en mesec. Prometrium predvidevam da boš jemala po punkciji. Verjetno bo pa moral mož še pred pričetkom opraviti spermiogram.
Želim ti, da bi vama tokrat uspelo!

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
29.12.2009 12:40:02   
zarja1

Punce hellouuuuuuuu

ste pridne?Itak user posted image .Tako jutri imam zopet UZ.Da vidimo kaj se dogaja z drugo GV in da bo vse ok.Držite pesti,da srček še vedno bije.Spet me mal pajtla,me je strah user posted image Joj tole za popi_zdit.Kdaj bom že rodila,da bodo vsi ti strahovi za mano user posted image

itak, da bosta user posted image user posted image !!!!!!!! Drži se pupa naša.

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
29.12.2009 12:40:22   
mismis
Pikovit, pa saj veš, da bomo mislile nate, no 100% veš da bom jaz mislila nate in stiskala pestke kt pri norcih. Ob kateri uri pa imaš UZ, tako kot zadnjič?

sensi, morda ti je Reš rekel, da počakaj do 6.1. ker bo takrat vedel, ali ta teorija drži, da bo od slej imel tudi Reš vse postopke na koncesijo (in ne več samoplačniško, ok razen tistih, ki so že pokurile 6. brezplačnih postopkov), več si lahko prebereš na tem linku: http://med.over.net/forum5/read.php?67,5829758

nikar pa ne delaj panike, če pride tvoja user posted image  11.1, ali pa kakšen dan prej, boš še vedno lahko začela s postopkom, še sploh če se bosta z Rešem vse dogovorila že 6.1. Če boš šla na koncesijo, boš itak dobila vsa zdravila pri njemu.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
29.12.2009 12:43:14   
sensi
Loremi hvala za odgovor.Naročena sem pri dr.Merlotu v Postojni. Ja za prometrium je rekel,da bo povedal gdaj ga bom začela jemat, je bila v lekarni zelo presenečena, ker sem vzela 5 škatel in me je 2x vprašala, če res 5,tako je pisalo na belem receptu.No bomo videli kaj mi bo povedal 01.06.10 upam,da se bo začelo kmalu kaj dogajat,pa ne da nebi mogla čakat sam me ta ne vednost kr malo dol tlači.Ja nič treba se bo, kar umirit in lepo počakat.
Zate pa držim pesti,da bi šlo vse kot po maslu.Pa lep pozdrv vsem skupaj. 

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
29.12.2009 12:51:11   
sensi
No saj ne delam panike sam saj veste kako je bilo pri vas, ko ste se začele spoznavati z IVF.Ja tudi ,če se vse skupaj začne mesec dni kasneje bom preživela.Sva se pa z možem odločila,da greva najprej na koncesijo in ,da ne bova forsirala samoplačniško.Naj gre lepo po vrsti, če bi bilo samo 0,5 % več možnosti  samoplačniško sploh ne bi razmišljala, ker je pa postopek in možnost za uspeh popolnoma enaka na koncesijo sva se odločila,da greva najprej tako kot nama pripada.Seveda pa upam tako kot vse,da bo čim prej ratalo.Ima katera iskušnje s Postojno in z dr. Merlom.?

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu sensi)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
29.12.2009 12:52:16   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Deklce moje,

vsem želiva z Majem ene lepe preostale praznike, vsem uspešno leto 2010, da boste zdrave in vesele, da vsem rata z ali brez postopkov, imejte se radi kot vaju imava midva.

user posted image

Ja lej ga lepotkota, kakšen dobrovoljček user posted image  Je pa cela mamica.
Tudi mi vam želimo vse najlepše v novem leto in še naprej toliko pozitivne energije user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
29.12.2009 12:53:23   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Punceeeee pa ve ste mele zdele čarobno palčko v rokah! Hvalaaaa vam za pestke!
Pa tole je bogovsko, jst ne morem verjet .... upam da je sestra ziher gledala v taprav karton in da je to moj podatek ..... moj ßhcg je 4.919,60 user posted image  user posted image . A je možna takšna št. pri enem zarodku? Kr tresem se, o bože mili.

Čestitke loremi, superca user posted image  user posted image  user posted image  Beta je pa res ful visoka.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
29.12.2009 12:58:09   
Reby

Punce hellouuuuuuuu

Pikovitek - itak, da bo se ok, pa če bo eden ali bosta dva, nič naj te ne bo strah. Mislimo nate user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
29.12.2009 14:40:44   
larisa75
Pikovit - pozdravljena in  seveda tudi ostale!

Ne skrbi, jutri boš zagotovo vidla srček, morda celo dva.
Kako kaj noga? Še boli?
A pridno počivaš?*? Če ne, pridem jutri v MB in te po riti!
Čuvaj pikico ali dve, jutri pa kmalu sporoči novičke!

Lep pozdrav vsem in veliko user posted image v novem letu!
Larisa

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
29.12.2009 16:27:07   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: larisa75

Pikovit - pozdravljena in  seveda tudi ostale!

Ne skrbi, jutri boš zagotovo vidla srček, morda celo dva.
Kako kaj noga? Še boli?
A pridno počivaš?*? Če ne, pridem jutri v MB in te po riti!
Čuvaj pikico ali dve, jutri pa kmalu sporoči novičke!

Lep pozdrav vsem in veliko user posted image v novem letu!
Larisa

Hahahah Larisa kako si kaj?Sej veš kako to gre user posted image Ja javim ti jutri,lahko pa prideš vseeno v MB verjetno mi prinašaš srečo user posted image .Noga je mnogo bolje,seveda sem sedaj zopet na injekcijah in upamo,da bo vse OK.Sem pa pridna in počivamuser posted image .Sedaj ko je bolje noga moram pa še na kak sprehod,da se tale strdek stopi al kaj user posted image .
Kako si t kaj?Ste OK?Že kake tegobe mogoče???user posted image Uživajte in se beremo.

UZ imam jutro ob 9:45

(odgovor članu larisa75)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
29.12.2009 16:28:14   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: tosja

.Tako jutri imam zopet UZ.Da vidimo kaj se dogaja z drugo GV in da bo vse ok.Držite pesti,da srček še vedno bije.Spet me mal pajtla,me je strah user posted image Joj tole za popi_zdit.Kdaj bom že rodila,da bodo vsi ti strahovi za mano user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image se morm oglasit...

Draga pikovitka

Dočakala si največjo srečo, strahovi pa so spet na delu...te bom kr (potolažila), da je tisti zdrav strah, ki spremlja user posted image povsem normalen. Sreča, nepopisno veselje in strah, previdnost sta v user posted image zapakirana skupaj user posted image user posted image user posted image user posted image
Brez tega ne gre...pa naslednjih 8 mesecev RR spremljaj bolj površno user posted image

Naj se tvoja sreča jutri podvoji, naj vsi dvomi padejo. Zaužij srečo in veselje s polno žlico. Pusti se razvajat in predvsem bodi user posted image daj si duuuuuuuuuuuška!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tosja user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
29.12.2009 17:37:01   
Abra
Pikovitka draga, jutri bo še enkrat najlepši dan! Prvi je itak prvi in najlepši uz, a vsi naslednji so prav tako božanski! Živčki pred tem pa itak, tega se do konca ne boš rešla, pol pa spet druge skrbi user posted image ma krasno bo, ti povem!

Punce uživajte!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
29.12.2009 18:10:50   
sonček33
Pikovit Tosja in Abra sta lepo napisali. Ni kaj dodati. Vse bo dobro. In me se spet veselimo lepih novičk.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
29.12.2009 18:11:41   
larisa75
Pikovitka, mi uživamo, lenuharimo do onemoglosti. Tegob zaenkrat nobenih. Sem pa  poslala z avtobusom v MB koš sreče zate in za tvoje user posted image . Tako, da bo itak vse OK.
Sporoči novičke in pozdravi R...!
Lp, Larisa

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
29.12.2009 18:19:31   
BarbiG
Pozdravček vsem skupaj.

Zdele sem sama doma, so moji fantje odšli na nočni špancir po LJ in imam nekaj časa za vas.

Najprej, Loremi čestitaaaaaaaaaaaaaaaam. Tole mi diši na user posted image user posted image . user posted image user posted image user posted image

Pikovitka, držim pesti za jutrišnji UZ, ti naša dvojna user posted image .

Mismis, uf tale januar bo pa mingrede tukaj. Še enkrat se bom nazaj ozrla in že boš grela svoje eskimčke. user posted image Ma da se prime. user posted image

(odgovor članu larisa75)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
29.12.2009 18:26:38   
rojena77
IZVIRNO SPOROČILO: mismis

evo zrihtano, čakamo še rojeno77 za katero pa itak že vsi vemo, da je user posted image

ej, a ste porajtale, da se naš Sonček33 že sedaj drži svoje novoletne zaboljube, namreč da bo na RR samo dva dni na teden user posted image user posted image user posted image  Sonček, kje siiiiiiiiii

Mišmiš, si me nasmejala; nimam nobenega znaka - niti joškice me ne bolijo. Tako da... javim v četrtek!

Pikovit, nisem vedela da si ti v Mb - samo za info, ker sem vsak dan tam, ena dobra novička, jutri ne boš dolgo čakala, prvič v tem letu je čakalnica vsak dop. skoraj prazna.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
29.12.2009 19:15:01   
zarja1
BarbiG moja.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
29.12.2009 19:29:38   
BarbiG

Zarja, lubika zlata. user posted image user posted image user posted image Upam, da te user posted image ne doleti prav na silvestra, da boš sarmijado speljala v pravem vzdušju. Drgač pa, če bom pri volji, imam tud jst za silvestra namen sarme nardit. Sam, da bi mi želodec služil cel čas. Se mi kar naprej obrača, sem tolk občutljiva na vonjave hrane, parfumov. Je moj user posted image pravi revček, kateri koli parfum, vodico za po britju in gel za tuširanje da nase, mi smrdi. user posted image Se mi že prov smili. Zdej mi najbolj odgovarja njegov natur vonj. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
29.12.2009 19:41:07   
Fargesia
moja NS je za mano...NS je 1,4...tveganje za moja leta pa 1: 5833. user posted image
me je pa malo prestrašila ker je bil utrip 174...je rekla, da bo na morfologiji še bolj pogledala...je pa tko, da je naš razgrajač ful razgrajal in ni bil čisto nič pri miru in je komaj srček ujela tko da se je izpisal...

user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
29.12.2009 20:01:18   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

Zarja, lubika zlata. user posted image user posted image user posted image Upam, da te user posted image ne doleti prav na silvestra, da boš sarmijado speljala v pravem vzdušju. Drgač pa, če bom pri volji, imam tud jst za silvestra namen sarme nardit. Sam, da bi mi želodec služil cel čas. Se mi kar naprej obrača, sem tolk občutljiva na vonjave hrane, parfumov. Je moj user posted image pravi revček, kateri koli parfum, vodico za po britju in gel za tuširanje da nase, mi smrdi. user posted image Se mi že prov smili. Zdej mi najbolj odgovarja njegov natur vonj. user posted image

...kot da bi sebe brala...meni je zobna pasta obračala želodec...prvo pa kar sem naredila je bilo, da sem ven zmetala WC obešanke, ker to je bilo pa zbogom pamet, tut na školjko se nisem smela usest user posted image user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?