loremi
|
Špelka, hvala! Ma ja evo isto jaz čutim, skoz neke krče in čudno pritiskanje in tiščanje v jajčnikih. Ampak ok, samo da to ne pomen nič slabega. Samo sem pa tud ena trapa, pa doma imam magnezijeve šumeče talete, pa se nimse spomnila nanje, a jaj jaj. Lepo se imejte, kamorkoli odpotujete! vrtnica.m, res je tako hitro težko rečt, lahko da je kaj na tem, lahko pa da sta bila samo mlao preveč zagreta. Če pa bi bilo to to, pa super, samo da nebi bilo potrebno v ponovni postopek . Reby, kako si kaj ti in tvoj sonček? Drugače se pa jaz fino počutim, v teh 14 dneh po testu (trkam) sem imela celo en sam glavobol, sem ga krotila z lekadolom (močnejših na srečo ni bilo treba). Krči in neko tiščanje in bolečine so še notri ... izcedki pa jahuuuu so se nekak no ne nehal, ampak zmanjšal in mi daje boljši občutek . Me pa matra nespečnost, sred noči se zbudim in potem gledam v luft do jutra, dans sem šla kr tv gledat , potem pa ne vem, a na to vpliva tudi psiha al kako. Sem pa živčna in komaj čakam na 1.UZ, ko bo vse bolj jasno. Punce, lepo preživite nedeljo, tiste, ki ste potem naslednji teden na dopustu, superca, jaz delam 2 dni, 2 dni pa bom doma.
|