|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
21.12.2009 15:03:15   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Mismis helouuuuuuu user posted image

eloooooow tudi tebi, smo kaj živčni??? Sem že jaz živčna in v pričakovanju tega četrtka user posted image

torka in četrtka user posted image user posted image . Pilo se bo, pilooooooouser posted image user posted image

pri nas se v torek ne bo nič pilo ali pelo, ampak v četrtek se bo pa 100%, računajte na nas...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
21.12.2009 15:14:22   
gapii27
ojla

se javim, da vam zaželim veliko uspehov... vsem trepetalkam in vsem svežim nosečkam
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
21.12.2009 15:18:50   
mismis

AKTUALNO  

počitnice... ne odhajajte pridemo nazaj januarja user posted image user posted image user posted image

OBJEMČKI 

user posted image user posted image Nellika, S*, Pika74, Gigi1, Kiwi, Klavirka, Aljonka, MP30, jonči, Pija76, Aqua user posted image user posted image

user posted image

user posted image   T R E P E T A L K E  (beri TESTI) user posted image

smejka11 greje   user posted image   test 15.12.
Loremi greje   user posted image   test 28.12.
rojena77 greje   user posted image ???   test ???

user posted image  
  user posted image   KANDIDATKE   V  POSTOPKU    user posted image    
  • db (1.IVF/ICSI, MB)
  • Bit (dr. Reš, PO, nov postopek)
  • palcica_ (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • BEBIII (1.ICSI,GK-LJ, zamrznjenčki)
  • Naska (GK LJ, dr. Tomaževič)
  • paddy (MB)
  • Diana79 (1. IVF, dr. Drobnič)
  • Sunia (IVF, MB)
  • Aqua77 (2. IVF, PO, dr. Reš)
  • skuštrana suzi (2. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • metuljci (1. ICSI, MB, dr. Reljič, november)
  • Matejčika (1. IVF+PGD, MB, dr. Vlaisavljevič)
  • Inana (IVF, PO, dr. Reš)
  • n74 (IVF, PO, dr. Reš)
  • rojena77 (1.IVF, dr. reljič, MB)
  • bayb77 (1.IVF, PO. dr. Reš)
  • matejka78 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Buska (1.ICSI, PO, dr. Reš, začetek 25.11.)
  • Loremi (GK LJ, zamrznjenčki)
  • Zarja (2. ICSI, MB, začetek decembra)

user posted image   KANDIDATKE ZA  POSTOPEK   user posted image           
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • DaisyE (6. ICSI, PO, dr. Reš, postopek v marcu)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič) 
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB) 
  • MBT1979 (3. IVF/ICSI, GK LJ, dr. D)
  • Pikovit (7. IVF, MB, zamrznjenčki)
  • T1979 (4. IVF, PO,dr. Reš)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa)
  • Princes34 (2. IVF, PO, dr. Reš, zamrznjenčki) 
  • žogica13 (dr. Reš,) 
  • Kittyy (1.IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Pika79 (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Suzi74(4. IVF, PO, dr. Reš)
  • mala81 (3. ICSI, dr. Reljič, MB)
  • daisy23 (2. ICSI, PO, dr. Reš) 
  • suska (1.ICSI, dr. REŠ, PO)
  • mateja_goljev (2. IVF/ICSI, dr. Tomaževič)
  • Listek (1.IVF, dr. Reš)
  • šopka (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • womanpolice (4. ICSI, MB, dr. Reljič, posvet 17.12.)
  • citrončica (5. ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Škrat (4 ICSI, Lj, dr. Drobnič )
  • Pija76 (5. IVF, dr. Reš, PO) 
  • Pinky12 (1. IVF, MB, dr. Reljič)
  • Miklarom (MB, februarja po zamrznjenčke)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Ivyy (2. ICSI/IMSI, GK LJ, dr. Zorn, začetek 12.01.2010)
  • vrtnica.m (1.ICSI, GK LJ, dr. Bokal, nov začetek jan.2010)
  • dysan (1. IVF, GK LJ)
  • S* (1. ICSI, PO, dr. Reš)
  • Nellika (GK LJ)
  • Gigi1 (dr. Reš, PO)
  • Pika74 (8. IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Kiwi (3. IVF/ICSI, MB, dr. Vlaisavljevič)  
  • Klavirka (1. IVF, PO, dr. Reš)
  • Aljonka (GK LJ, dr. Požlep)

sayuri, pf, Gloria, Amelia, Goldfish, Mijavček, Konina, Hope2, Abra, Pinky36, Gigi1, Nokes, Sonček33, Zvezdica, Hedviga, Dakec, Ledenka, Jazzz27, Sonček85, Goldy, Reby, Kicsi, Mlinčkovi, LaraLight, Shuka, mojsonček, anci banci, Lučka25, Bumo, obayifo, Špelka12, Krucefiks, Serendipity, Oktavija, marjetka cvetka, Stijan, Blanč, Shadow, Kalina, Libi, Grethy, Dajamaja, Bozza, Gigi, DaisyE, Želvica99, Zarja, Mlinček, folikel09, miška73, cari, jona3, julia1, Metulj, Andreja07, Miklarom, Kimsy, a.jard, Punsha, Lana08, Gapiii27, Loremi, Protina, Lana70, n74, cukica, Tinkamiška, Bozza 

Statiska uspešnost  (borke ki sodelujejo na RR):

Mesec    Št. bork v pos. do testa      Št. Nosečk             Uspešnost
marec                   20                               7                            35 % 
april                     11                            2+1                            27 %
maj                      12                                5                            41 %
junij                     14                                5                            35 %  
julij                        4                                1                            25  %   
september           12                                7                            58 % 
oktober                11                               4                             36 %
november            13                               8                              62 % 

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
Znaki hiperstimulacije:
http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
Lekarne na meji:  http://www.farmacistitrieste.it/farmacie_elenco.php
Naročanje na GK:
narocanje.spec.gin.amb@kclj.si

Tel. št. oddelka SIII na GK/LJ: 01 23 23 048

user posted image   NOVE NOSEČKE DECEMBER   user posted image

user posted image  Kajsica (LJ)

user posted image   BarbiG(LJ)

user posted image  Tanja_Jes (LJ)

user posted image  Pikovit (MB)

user posted image  Bit (PO) 

Dekleta in fantje, za preglede, UZ-je, punkcijo, ET, karkoli tud žurke, vpisujte ODEBELJENO, PODČRTANO in v drugi BARVI napisano od ostalega teksta. Kateri tega ne bo naredil/a, ga/jo lahko "pomotoma" spustimo, pol pa da nau kake zamere, ker ni vpisan/a.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1553
21.12.2009 17:10:57   
lana70
mismis...kako pa da je danes tebi že torek user posted image ...a si kej preskočila user posted image

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1554
21.12.2009 18:44:56   
loremi
lana70, js mislim, da zato dans reče torek, da se takoj sliš, da ni tisti dolgi ponedeljek in se ga lažje pregura user posted image
ampak evo, ponedeljek gre h koncu, še tv gledat, zobe umit in spat user posted image

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1555
21.12.2009 19:52:00   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

WP - res ni za obupat. Saj veš, da je najina zgodba zelo podobna vajini, pa hoče najin zakladek ravno nekaj napisat tebi oz. vama za vzpodbudo!user posted image

Vem, da ni za obupat, ampak tole te pa malo potre.. že tko je imel ful slab spermiogram, sedaj pa še slabši... Hvala ti za vzpodbudne besede, upam, da se kmalu uresničijo... se mi zdi, da sva tud midva že preveč dala čez (sicer ne toliko kot nekatere tle gor, pa vendar...).. In res upam, da se tudi za naju kmalu najde sreča...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
21.12.2009 19:52:02   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

tanja, super za srčka!!user posted image user posted image Sedaj pa le počasi verjemi, da si nosečka!!user posted image

gigi
, kaj sprehajat se je treba? To pa nič ne vem. user posted image Pijem pa vedno. Čeprav glede na to, da imam itak neprehodne jajcevode in to, itak dvomim kako vse tole deluje name.

loremi, držim pesti, da se ne bo ulilo!! user posted image user posted image user posted image

WP, škoda za slabši spermiogram.user posted image Mogoče je pa to čisto momentalno tok slabo?  Itak, da je MB za vaju zmagovalen, bosta videla!! Kar se pa tvojih celic tiče.. A da bi jih npr. zamrznili pa ni mogoče?

Hvala ti za lepe želje... kar se tiče mojih celic... nič niso omenjali te možnosti ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1557
21.12.2009 19:52:05   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: BarbiG

WP, spermiogram se lohk do naslednjič tudi zboljša. Jaz verjamem, da ko bo napočil čas za oploditev, bo tudi semena dovolj. Držim pesti, da je MB za vaju zmagovalna kombinacija. user posted image

Vem,, da spermiogram varira, vendar ne za toliko... sedaj je skoraj za polovico slabši.. to pa je kr..

Hvala ti za lepe želje! Zate pa držim pesti še naprej. Vse dobro!!!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
21.12.2009 19:52:07   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

rojena77, waw, česitke za 8 user posted image   user posted image !

womanpolice user posted image , ampak jaz verjamem, da bo MB res zmagovalen za vaju user posted image  user posted image . Zakaj pa nebi oni tvojih celic zamrznili, če jih je preveč glede na razpoložljivost njegovega materiala, pa jih naslednjič odmrznili in jih poskusili oplodit z novim materialom ... samo sprašujem se. Ne dajta se, me smo z vama in vaju bomo stalno vzpodbujale, da prideta do svojega otročka!

Reby, skuštrana suzi, hvala user posted image ! Se mi je na srečo (tok tok)  tisti izcedek včeraj potem ustavil, me pa boli v jajčnikih, skor bi lahko rekla izmenično, enorat levi in potem desni. Pa včeraj sem na hitro imela povečano temperaturo, to pa pripisujem bolečemu ušesu. Upam, da ni bilo kaj drugega vzrok user posted image .

IVYY, super za nov začetek. Žal ne poznam prenočišč po Ljubljani. Je pa že naslenji teden napovedana otoplitev, predvidevam, da bo na žalost tudi ves sneg pobralo, kakšno bo pa stanje januarja, ko začneš, boš pa videla ... ali bo šlo samo s prevozom brez preveč nevšečnosti na cesti ali bo treba tu prespat. Srečno!

Pikovit, tudi jaz pošiljam pozitivne misli user posted image  user posted image  user posted image !!

Vsem pa želim lepo nedeljo, malo še izkoristite snegeca danes!

Hvala tud tebi za lepe želje.. tud jst upam, da bi bil MB zmagovalen za naju... Kar se celic tiče... nič ni bilo govora o tem, da bi jih zamrznili... po mojem bi bil to večji strošek, kot pa stimulacija... P.s. hvala za lepe želje...

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
21.12.2009 19:52:11   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

dan!!!!!!user posted image
evo, da se spet malo javim, nimam kaj veliko časa, k sem skos na šihtu, danes pa sem končno frajuser posted image .

Loremi - držim pesti do konca, da bo vse o.k. user posted image user posted image , pa hvala za kavico in sladko rezinico, bi mi prav pasala jauser posted image

Reby - lepo, da ste vsi super, bom se pa definitivno oglasila kaj k vam , ko bom v LJ, da mal požulim in poslinim Tomijauser posted image , na šihtu pa imamo totalno gužvo, sej folk je znorel, kolk to jejo , pol pa pravijo da je recesija, dddddddduser posted image

rojena77 - super za 8 zamrznjenčkovuser posted image user posted image user posted image  in ta eden , ki je v tebi naj tudi ostane nadaljnih devet mesecevuser posted image
sonček33 - iiii kako lepo ti ustvarjaš, bom mogla mal k tebi prit da me naučiš
WP - MB bo za vaju zmagovalen , to sigurno in držim pestke za vaju
Tanja - super za user posted image  user posted image  in naj bo vse vredu do konca
BarbiG- kako kaj pri tebi
IVYYY - uper za nov začetek in sem full vesela zate, in tokrat ima da uspeuser posted image
BEBIII -  lubika moja, kako ste mi kaj dol v Kopru, a mate kaj velik snega, pri nas ga je kar dosti RTI
mismis - Gigi - shuka - zarja - pija - pikovit - in vse ostale user posted image

jaz pa delam še ta teden do sobote pol pa dopuuuuuust in 27.12. letima z mojim na Dunaj do 3.1., komaj čakam, bom pa imela prenosnika s sabo , da se vam bom lahko kaj javila, predvsem pa da vam bom lahko zaželela srečo v novem letu in veliko user posted image

Hvala ti... saj, ko pomislim na vajino zgodbo, me je "sram" pisati o  najinih težavah, ker si niti predstavljam ne, če bi bila na vajinem mestu. Tud jst za vaju full držim pesti in upam, da se kmalu srečava v MB....

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1560
21.12.2009 19:52:12   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

womanpolice kakšen pa je bil rezultat spermiograma? Ker je moj tudi imel slabega, in potem pač "fizično" združijo celico in spermij...no, vsaj pri nama je tako.
Moj jih je imel 5.4 mil (najmanjša vrednost bi naj bila 20miljonov), od tega 0.3% gibljivih, kar je slab rezultat. So mi pa na punciji "nalovili" 11 celic in upamo na najbolje...v sredo imam embriotransfer, če pa se ne bodo vredu razvijali, pa me pokličejo že v ponedeljek...

ja, tvoj jih ima vsaj toliko, moj je imel pri zadnjem milijon, sedaj pa še manj... Vem, kak delajo ICSI., vendar do sedaj nama še vedno ni uspelo (no, verjetno tudi za to, ker že zaradi mojih težav, katere ginek ni hotela gledat, ni moglo uspeti) ...
Držim pesti za vaju, da vam uspe!!!

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 1561
21.12.2009 19:52:15   
womanpolice
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

čer babike moje,

vas na hitr pozdravim, pa da vam povem, da sem danes že mal boljše, tako da zgleda da se pobiramo. Al pa teranov liker svoje dela user posted image , ga moram skoz kuhat user posted image .

Hvala vsem za lepe želje, objemčke in vse....RVI

Drugač pa: svoj novi laptop sovražim, zgleda da mu pera manjka user posted image

Pija res mi je zelooooooooooooo žal, da vama tudi tokrat ni uspelo. če si za kakšno pijačko, pa kr javi.. ta teden sem sicer na dopustu, potem pa ni problem...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
21.12.2009 20:08:04   
womanpolice
Vidm, da nobene ni tle gor.. za klepet.. tko da grem pred tv... želim vam lep večer...

lp

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1563
21.12.2009 20:10:17   
sonček33
Wp pridem čez 10 minut

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 1564
21.12.2009 21:30:24   
sonček33
user posted image

Evo, izpolnjujem obljubo - tole je sicer v miniaturni izvedbi- zaenkrat... namen je sicer, da naredim taveliko, a je mali tako navdušen nad cofi, da misilm, da je boljše, če mu ni na dosegu roke... Bi pavečja prišla zagotovo veliko lepša.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
21.12.2009 21:32:55   
sonček33
user posted image

zimske radosti

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1566
21.12.2009 21:35:59   
mismis
Sonček, že samo zaradi tele slikice se je splačalo malo vržt uč na RR. Mali je res car, user posted image user posted image user posted image . Jelka je pa tudi lepa user posted image , dobro ti gre...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1567
21.12.2009 21:36:41   
sonček33
mismis thx, kako si mi? a bo jutr en lep dan?

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1568
21.12.2009 21:40:17   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image

zimske radosti

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1569
21.12.2009 21:40:20   
sonček33
[

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1570
21.12.2009 21:43:58   
mismis

mismis thx, kako si mi? a bo jutr en lep dan?

jutri bo ena lepa sreda user posted image , no vsaj upam

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
21.12.2009 21:49:00   
sonček33
ja nič ne boš preskkovala...boš častila, nimaš kejuser posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1572
21.12.2009 22:00:02   
mismis

ja nič ne boš preskkovala...boš častila, nimaš kejuser posted image

ah to, vedno... do sedaj še nihče ni mogel reči, da sem škrtarila ob takih dnevih.
Če ti pa znese priti v LJ, ti pa tudi v živo plačam enega, dvanajst user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1573
21.12.2009 22:01:42   
Tanja_Jes
Ojla...na hitrco...danes smo imeli zaključno večerjo v firmi, drugi so šli žurat, tanja pa mora otroka dat spat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
V  glavnem sem se veselila kako bom frej drug teden, pa nič od tega. V eni firmi moram delat 30, v drugi firmi pa 31 user posted image , se tko obnašajo kot da bom šla že januarja na bolniško ...

Sonček...kdo se pa skriva pod kombenzionom user posted image user posted image user posted image user posted image moj cukrček ...iiiii... kapo dol, res si ustvarjalna s smrekco, jest nimam tega talenta, jest sem svojo načičkala z bunkami, moj je lajt šow naredi iz nje, tko da je kr specialna user posted image user posted image

Mišmiš...nič ne prehitevaj, jutri je en lep torek user posted image

No samo zadnjo stran sem uspela prebrat...bom jutri brala, kaj se dogaja tle...
Zdej pa na hitrco pod tuš, pa pančkat, jutri je spet delovni dan...

Lahko noč vsem...

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1574
21.12.2009 22:44:33   
gloria
user posted image

MISMIS VSE NAJ NAJ ZA TVOJ ROJSTNIDAN...DA BI ŠE NAPREJ OSTALA TKO FAJN PUPA IN DA BO 2010 TVOJE LETOuser posted image

...en dan prehitevamuser posted image saM ju3 mi ne bo zneslo pridit do raunalnika....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?