|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
25.12.2009 7:49:19   
BarbiG
Dobro jutro in VESEL BOŽIČ.

Pikovitka, res sem ful vesela, da si zagledala user posted image . Za drugega je pa še čas. Zdaj pa naj tisti strdek zgine. Želim ti mirno user posted image brez zapletov.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
25.12.2009 8:15:37   
loremi
Dobro jutro!

Pikovit, kr solzice so mi pršle na oči, čestitke in še celo za dva user posted image user posted image ! Želim ti lepo in mirno nosečnost brez zapletov, pa da bi tudi težave s strdki minile user posted image  user posted image !

Reby, hvala za kavico user posted image !

Vsm pošiljam lepe pozdračke in vam želim lep in vesel Božič!

user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
25.12.2009 9:03:50   
Tanja_Jes
Vesel božič punce, a je božiček kaj prinesel?!

user posted image

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
25.12.2009 9:11:31   
S*
Punce, vsem skupaj želim, lep in miren božič!
user posted image

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
25.12.2009 9:59:00   
zarja1
Srčice vesel božič!!!!!!!!
user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
25.12.2009 10:38:03   
Anonimen
Jutro.user posted image

ooo, kakšna lepa novička, pikovit!!! user posted image user posted image user posted image user posted image Končno boš tudi ti dobila svoj zakladek!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ČESTITKE še enkrat!!!

Vesele praznike vsem!!!

(odgovor članu Shuka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1781
25.12.2009 11:39:53   
Mijavček
Pikovit čestitam!!!

Juhuuuuu!!!  Sploh ne vem, kaj naj napišem, k so že ostale vse napisale....  Veselim se s tabo!   Verjamem, da maš mešane občutke in da od skrbi skor nimaš časa za veselje... ampak poskus dat prednost veselju prav? Skrbi pa ššššc stran... VSE BO OK!

Ta druga pikica ma še čas, da se pokaže.... za strdke pa tud HB, da so ti jih hitro ugotovil in poštimal! Ti sam uživeeeej!!!

Vsem želim lepe praznike!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
25.12.2009 16:27:31   
Pija76
Pikovit čestitke in srečno do konca in naprej.

PUNCE LEP BOŽIČ VAM ŽELIM!

(odgovor članu Mijavček)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
25.12.2009 20:12:39   
Goldy
V teh prazničnih dneh se umirite in si naberite novih moči, naigrajte se s svojimi otroki, pocartajte se s svojimi dragimi/drago, bodite sami s sabo, skratka uživajte. Čeprav bi bilo krasno, ko bi življenje uživali z veliko žlico vsak dan, pa na to ob vsem "norenju" dostikrat pozabimo. In da ne pozabim - vse vas imam rada!!!!

user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
25.12.2009 22:26:17   
miklarom
pikovit- user posted image user posted image user posted image user posted image  za dva lepauser posted image user posted image  zdaj pa uživaj 1000/uro in lepo nosečnost ti želim

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
25.12.2009 22:26:54   
sonček33
mikla, kamot se nekrat dobiva in kaj skup ustvariva...če ne druega en čvekuser posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
25.12.2009 22:27:40   
sonček33
Pikovit...uno slabo novičko bom jaz kr mal zignorirala, ker mi gre na živce, da se more nekej zmer pojavt pa gužvat tm kjer ni treba

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
25.12.2009 22:28:44   
sonček33
goldy..iiii luštna slikca..cmokec

ma jaz bi zdejle kamot z vami spila en kofe pa kakšno rekla

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
25.12.2009 22:30:04   
sonček33
madona, a je lučki kdo sporoču tanartalepšo nivičko od Pikvitke?... ka zakaj pa ne bi še njim sonček sijal kot nam

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
25.12.2009 22:32:16   
sonček33
Zdej že mal skupej pišem novoletne zaobljube...

...ena je ta, da bom začela pisat slovnično pravilno...
...pa ta, da si bom vzela en mal več časa za branje
...pa 3 kile dol...tole je prvič...sam ni kej, vse je enkrat prvič...
...na rr bom sam dva dneva v tednu

...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
26.12.2009 7:55:26   
mismis
dobro jutro vsem skupaj,

jaz imam na obisku moje male žabe (nečake) in žal ni časa za RR, smo čisto preveč zaposleni z igranjem, peko pišotov, gledanjem risank, risanjem slikic za na okno,...

tako da vam povem samo to, da želim vsem skupaj lepe praznike koliklor jih je še ostalo

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
26.12.2009 8:13:27   
sayuri
¸pikovit, čestitke tudi od mene. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
26.12.2009 8:25:51   
miklarom
jutro user posted image  evo kavico za vse vas

user posted image

sonček33 - ja itak da se bova dobile , pa kaj skupi ustvarile , pa čvek zraven naredle in in kako kavico spileuser posted image

mismis - lepo se igraj in ustvarjaj s svojimi nečaki in lepe praznike še naprej, jaz pa grem na šihtuser posted image , pa saj še samo daneeeeeeeesuser posted image

< Sporočilo je popravil miklarom -- 26.12.2009 8:31:39 >

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
26.12.2009 9:39:33   
pikovit
Dober dan punce mojeuser posted image

kako ste kaj?Vidim,da ima Mismis žur že ob 8 zjutrajuser posted image .Naši mulčki so bili pa včeraj pri nas in smo odvijali darila.Sta bila presrečna.Kolk ju je bilo lepo gledati user posted image .Danes pa malo miru.Upam,da ne bom prehitro reklauser posted image .

Meni je pa včeraj božiček prinesel fullll hudo torbico in denarnico od GUESSA.KOlk mam jaz rada mojega božička.Najbolj na celem svetuuser posted image .

Aha tole vam moram obvezno povedat,sploh tiste,ki poznate mojo zgodbo z debelo kravo.No včeraj je moj povedal,da će bo vse posreči,da bo gospa TETA in reakcija je bila.Ajaaaaaaaa.No to je bilo pa tudi vse.Nobenega stiska rok ali pa slučajno kakega veselja.No z tem je samo še potrdila,da kak šus od babe je.Res me boli,da se sestra ne more ali pač ne zna veseliti za svojega brata.user posted image Sem bila kar malo žalostnauser posted image Ampak v končni fazi me pa briga,ker sva midva trenutno presrečnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tako toliko od mene.Punce moje uživajte še naprej user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
26.12.2009 9:58:55   
loremi
Dobro jutro!

a jej jej, a jst pa dans tolkle zamujam.
Miklarom, hvala za kavico!

Pa še mal tortice
user posted image

Sonček, zate tudi, sej iste 3 kile boš itak po novem letu začela zgubljat!

mismis, uživaj!

Pikovit, važna je vajina sreča, vem, da prizadane, da se njegova sestra ali ne zna ali pa noče veselit z njim oziroma vama, ampak to vama je le še potrditev, da bosta svojo srečo uživala zase! Poskusita se ne ozirat na to in uživata vsak nov dan posebej, aj so i dnevi od sedaj naprej čisto drugačni user posted image !

Lep dan želim vsem!

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
26.12.2009 10:08:12   
rojena77
Punce drage moje

Prosim za odgovore tistih, ki ste to že poskusile

Torej, sem 8 dan po Et, naredila sem test, pa se nič ne slepim, pač sem poskusila, no sprva ni bilo črtice ( jaz si razlagam, da vpliva stopke torej ni več), malo kasneje, recimo 15 min je pa nastala zelo močna druga črtica.

a to kaj pomeni?

Hvala vam, in lepo praznično soboto vam želim!

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
26.12.2009 10:56:46   
kimsy
pikovitka - najprej iskrene čestitke  za user posted image . Sm tooook vesela zate... Glede njegove sestre pa... Pri naju se tud njegova mama ni veselila, ker ji bom vzela sina user posted image (bolno) in brat prav tako ne... Zato pa se jst veselim toliko bolj. Ne sekiraj se, bodi srečna! Saj maš nas, ki se veselimo s tabo! user posted image  user posted image  user posted image

Nič ni nemogoče! So pa stvari lažje in težje dosegljive!

(odgovor članu rojena77)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
26.12.2009 11:43:40   
loremi
rojena77, v bistvu na testih (no ne vem, če na vseh) piše, da je rezultat berljiv do 10 min po delanju testa, da kasnejši rezultati niso mirodajni in so lahko nerealni .... ampak jaz sem delala FS, pa je hitro pokazal + in tud sedaj se še vedno vidi, tako da ... bi lahko sklepali, da je pri teb v bistvu lahk to to, ampak da se pa prepričaš, pa test ponovi ... pa raje ga naredi spet 10 dan.
upajmo, da je to to user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
26.12.2009 11:44:55   
loremi
Punce, tiste, ki vam je uspelo, a vas je kaj bolelo v trebuhu, še pred krvnim testom in tudi po njem?? Mene skoz boli, če pa dlje sedim pa še tolk bolj, kar nekak skozi cel trebuh in krči se pojavljajo. Tudi v prvč je bilo tako in res upam, da ne bo spet isti konec user posted image .

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
26.12.2009 13:27:35   
pikovit
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Punce, tiste, ki vam je uspelo, a vas je kaj bolelo v trebuhu, še pred krvnim testom in tudi po njem?? Mene skoz boli, če pa dlje sedim pa še tolk bolj, kar nekak skozi cel trebuh in krči se pojavljajo. Tudi v prvč je bilo tako in res upam, da ne bo spet isti konec user posted image .

Ja Loremi jaz sem imela take bolečine,da sem vzela Buscopan.Tako kot pred M.Tako da človek res ne ve ak je noseč al bo M.Tako da jaz sem skoraj vsak dan delala test in gledala.Sej vem noro ampak tile je zame prvič v življenju in se res mal noro obnašam.Dojela pa še itak nisem user posted image
Bejba nič negativno razmišljat.Zdaj lepo verjet vanj in bo,boš videla ;)

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?