|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: December 2009 IVF/ICSI
26.12.2009 14:10:28   
loremi
Pikovit hvala! Ma predvsem se bojim, da se nebi končalo tako, kot se je prvič, si skoz dopovedujem, da tokat pa itak more bit to to, sam vsi teli znaki in podobno ... ni ti poznano in pol mal cvikaš. Tud sama vzamem boscopan, mi je od prejšnjič še ostal pa tud jutr bom še ponovila test, mah če si enkrat ako daleč, ni nič več noro user posted image . Ampak ... tvoja zgodba, uf krasna zgodba o zmagi, kolk zelooooo sem vesela zate oz. za vaju!

Si drugače v redu? Zdej jemlješ tudi tablete proti strjevanju krvi? Ma če si vse to so sedaj premagala .... lahko skoraj premikaš gore. Boš sedaj na bolniški al boš kar delala?

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
26.12.2009 16:32:08   
gapii27
pikovitka čestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
26.12.2009 17:54:24   
Špelka
PIkovitka - še enkrat čestitke za z desetko opravljen UZ! user posted image user posted image user posted image  va bosta, dva bosta - eden za mami, eden za atija. MOgoč pa kravica ni bla srečna, ker ni še zanjo eden... user posted image  Hecam se. PIkovitka - ne sekiraj se. Saj boli, ampak to je njen problem - bog ve, s čim vse je zakompleksana in za kaj ve ti (vama) je fouš....

Rojena 77 - moje mnenje je, da drug črtica ne more nstat od zraka - niti po 1, niti po 5, kot tudi ne po 15 minutah. Torej je po mojem to to. Za enkrat čestitke, čez nekaj dni pa bodo plesali od veselja, ko bo ziher, ne? user posted image

Loremi - mene je tud tko bolelo - v prvi kot sedaj v drugi nosečnosti in to takoj od prvega dne zamujene M. Bolečine so ble (in so včasih še) dvoje vrst: krči kot pred M in kot eno rezanje pri jajčnikih. ZA proti krčem pomagajo magnezijeve šumečke, pa kalcijev (samo ne skupaj).

Pri nas je bil danes čistilni dan, princeska je namreč na lepšem z nono in atom. Zej pa z atijem v kino.... Juhuuuu! user posted image  Trebušček raste, še malo pa bo 5.1.2010 padla NS. Joj, me je kr mal strah. POl če bo po sreči, se bomo lahko malo sprostili.

Bejbe - jutri potujemo, tako da vsem želim čudovito praznovanje in veeelikooo zdravja, ljubezni in dišečih štručk v letu 2010! Še posebej mislim na stare borke - Piko74, Citrončico, ZArjo, mismis, Gigi..... Srečno!

user posted image
Se beremo v Novem letu!

Kaja: 18.11.2007
Neca: 1.7.2010

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
26.12.2009 19:45:49   
vrtnica.m
Kot prvo vsem vesele praznike želim!!!!!

Imam eno vprašanje. Danes je moj 10 dan ciklusa (ta user posted image sem mi je končala v ponedeljek) in danes sem imela roza izcedek - no moram povedat da sva včeraj z mojim user posted image . A mogoče kaj to pomeni? Moram priznati, da sem se kar ustrašila, ker se še mi kaj takega ni zgodilo (se trudiva sedaj že 4 leta na otroku).  A je imela katera kako podobno izkušnjo? A lahko mogoče upam da je uspelo?
Drugače pa sedaj nabiram energijo za januar ko grem v ponovni postopek ICSI/IMSI.

Lep pozdrav.
m.

(odgovor članu Špelka)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
26.12.2009 19:55:40   
Reby
loremi - kako se počutiš, izcedki so še tu? Mene je tud skoz bolel, kot pred in med M, sem mela pa krče nekje še do 17. tedna, je pa res, da so pri meni trajali dlje najbrž zaradi hematomov
sonček - jelka uspela? Kako je kaj naš mali lepotec?
mismis - vidim, da imate spet pestro user posted image
mikla - upam, da ni bil prenaporen delovni dan
pikovit - super za Božička!!! Men je pa prnesel Wii-ja user posted image
rojena - ne vem, kako je s testom po 8 dneh, lahko pokaže prav ali pa ne. Jaz vsekakor upam, da si nosečka user posted image

Pa da še tukaj voščim user posted image

user posted image

< Sporočilo je popravil Reby -- 26.12.2009 19:56:21 >

(odgovor članu vrtnica.m)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
27.12.2009 8:53:02   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
27.12.2009 9:07:38   
loremi
Špelka, hvala! Ma ja evo isto jaz čutim, skoz neke krče in čudno pritiskanje in tiščanje v jajčnikih. Ampak ok, samo da to ne pomen nič slabega. Samo sem pa tud ena trapa, pa doma imam magnezijeve šumeče talete, pa se nimse spomnila nanje, a jaj jaj. Lepo se imejte, kamorkoli odpotujete!

vrtnica.m, res je tako hitro težko rečt, lahko da je kaj na tem, lahko pa da sta bila samo mlao preveč zagreta. Če pa bi bilo to to, pa super, samo da nebi bilo potrebno v ponovni postopek user posted image .

Reby, kako si kaj ti in tvoj sonček? Drugače se pa jaz fino počutim, v teh 14 dneh po testu (trkam) sem imela celo en sam glavobol, sem ga krotila z lekadolom (močnejših na srečo ni bilo treba). Krči in neko tiščanje in bolečine so še notri ... izcedki pa jahuuuu so se nekak no ne nehal, ampak zmanjšal in mi daje boljši občutek user posted image . Me pa matra nespečnost, sred noči se zbudim in potem gledam v luft do jutra, dans sem šla kr tv gledat user posted image , potem pa ne vem, a na to vpliva tudi psiha al kako. Sem pa živčna in komaj čakam na 1.UZ, ko bo vse bolj jasno.

Punce, lepo preživite nedeljo, tiste, ki ste potem naslednji teden na dopustu, superca, jaz delam 2 dni, 2 dni pa bom doma.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
27.12.2009 21:39:10   
sonček33
Kako žalostno je tukaj.user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
28.12.2009 6:29:55   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
28.12.2009 8:40:02   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj,

en del praznikov se je zaključil in mi smo spet v službi user posted image

ma se že vleče tale torek

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
28.12.2009 8:59:17   
Fargesia
mismis, se ti vleče torek, pa še ponedeljek ni mimo...user posted image

jutri mam NS...pa me eno malo že živčki dajejo...user posted image

ste lepo praznovale?

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
28.12.2009 9:11:18   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

Dobro jutro vsem skupaj,

en del praznikov se je zaključil in mi smo spet v službi user posted image

ma se že vleče tale torek

o še ena sotripnka.......delama, delama, delama kot zamorki user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
28.12.2009 10:10:35   
loremi
Fargesia, dobro opravi!

Evo jaz sem pa zdej pršla v službo, matr kolk traja, da ti v Leonišču končno vzamejo kri user posted image . Upam na čimboljši izvid.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
28.12.2009 11:12:19   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Fargesia, dobro opravi!

Evo jaz sem pa zdej pršla v službo, matr kolk traja, da ti v Leonišču končno vzamejo kri user posted image . Upam na čimboljši izvid.

Loremi, si že dobila izvide???
držimo pestke, da bo visoka beta user posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
28.12.2009 11:18:02   
Anonimen
loremi, še malo pa bo izvid!!user posted image user posted image user posted image

fargi, joj, jutri imaš NS? user posted image user posted image Se mi zdi, da gre ful hitro.. Kaj pa tebi? No, s tole NS si bosta pa še polepšala praznike, kajne?

(odgovor članu mismis)
  Neposredna povezava do sporočila: 1815
28.12.2009 11:23:35   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: mismis
Loremi, si že dobila izvide???
držimo pestke, da bo visoka beta user posted image user posted image user posted image

Ne še, po 12. uri bodo. Hvala! 

Res upam, da bo lepa beta, ampak neglede na to .... da bi prvi UZ pokazal, da imam pikico, to bi blo pa zakoooon.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
28.12.2009 11:31:27   
zarja1
Loremi in Sončece moje rumeno....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
28.12.2009 11:34:39   
Shuka
Deklce moje,

vsem želiva z Majem ene lepe preostale praznike, vsem uspešno leto 2010, da boste zdrave in vesele, da vsem rata z ali brez postopkov, imejte se radi kot vaju imava midva.

user posted image

< Sporočilo je popravil Shuka -- 28.12.2009 11:35:21 >

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
28.12.2009 11:52:31   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Deklce moje,

vsem želiva z Majem ene lepe preostale praznike, vsem uspešno leto 2010, da boste zdrave in vesele, da vsem rata z ali brez postopkov, imejte se radi kot vaju imava midva.

user posted image

oooooooo cuker cukrasti. Lubčka!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
28.12.2009 12:36:18   
loremi
Jao punce, a je katera že to doživela .... jst sem bla že prezgodi zjutri v leonišču, ampak tam vsa tista papirna vojska in blebavo čakanje traja tolk časa, da je bila kri na koncu prepozno oddana v laboratorij in bodo izvidi ßhcg šele jutri user posted image  user posted image .

Shuka, joooj kak srček je Maj, velikega poljubčka sinku božičku user posted image  in hvala za lepe želje in me tudi vam želimo da bi se res imeli lepo in bili čimbolj zdravi!

< Sporočilo je popravil loremi -- 28.12.2009 12:37:31 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
28.12.2009 12:37:56   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

Jao punce, a je katera že to doživela .... jst sem bla že prezgodi zjutri v leonišču, ampak tam vsa tista papirna vojska in blebavo čakanje traja tolk časa, da je bila kri na koncu prepozno oddana v laboratorij in bodo izvidi ßhcg šele jutri user posted image  user posted image .

ne tega pa res še nisem doživela, kaj se pa grejo a se ne zavedajo, da je to za nas taka živčna vojna. Ma sem kar jezna user posted image user posted image
kr neki, pa reavno sem te hotela vprašati, če izvidov še ni...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
28.12.2009 12:39:04   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Deklce moje,

user posted image

lej ga, lej smejkota user posted image user posted image user posted image  pravi mali car.
Shuka, tudi me želimo vama, da bo naslednje leto uspešno in zdravo za vas

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
28.12.2009 12:39:20   
zarja1
Uffffffff user posted image user posted image user posted image
Loremi......a jih ne moreš nikak prepričat, da ti vsaj po telefonu sporočijo?

Horny Teddy

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
28.12.2009 12:42:34   
loremi
Sej sem glih po telefonu zdej klicala (ker sem v službi), pa je rekla, da ona kao ne more pomagat, da nej jutri (ŠELE po 10. uri) pokličem user posted image user posted image .
Sam res no tko komi čakaš najprej teh 14 dni in potem še naprej, njim se pa sladko fučka user posted image , ne bojo nič pohitel.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
28.12.2009 12:56:33   
zarja1
ma izvide bodo imeli ziher še danes, al kr zaključijo z delom po 10. uri?user posted image user posted image user posted image
Draga, nič sekirat. Ti si lepo, zdravo user posted image in to bo jutrišnji izvid potrdil.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

December: Najbolj ploden mesec v letu
Če si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?