Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 26.12.2009 14:10:28
|
|
|
|
loremi
|
Pikovit hvala! Ma predvsem se bojim, da se nebi končalo tako, kot se je prvič, si skoz dopovedujem, da tokat pa itak more bit to to, sam vsi teli znaki in podobno ... ni ti poznano in pol mal cvikaš. Tud sama vzamem boscopan, mi je od prejšnjič še ostal pa tud jutr bom še ponovila test, mah če si enkrat ako daleč, ni nič več noro . Ampak ... tvoja zgodba, uf krasna zgodba o zmagi, kolk zelooooo sem vesela zate oz. za vaju! Si drugače v redu? Zdej jemlješ tudi tablete proti strjevanju krvi? Ma če si vse to so sedaj premagala .... lahko skoraj premikaš gore. Boš sedaj na bolniški al boš kar delala?
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 26.12.2009 16:32:08
|
|
|
|
gapii27
|
pikovitka čestitke
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 26.12.2009 17:54:24
|
|
|
|
Špelka
|
PIkovitka - še enkrat čestitke za z desetko opravljen UZ! va bosta, dva bosta - eden za mami, eden za atija. MOgoč pa kravica ni bla srečna, ker ni še zanjo eden... Hecam se. PIkovitka - ne sekiraj se. Saj boli, ampak to je njen problem - bog ve, s čim vse je zakompleksana in za kaj ve ti (vama) je fouš.... Rojena 77 - moje mnenje je, da drug črtica ne more nstat od zraka - niti po 1, niti po 5, kot tudi ne po 15 minutah. Torej je po mojem to to. Za enkrat čestitke, čez nekaj dni pa bodo plesali od veselja, ko bo ziher, ne? Loremi - mene je tud tko bolelo - v prvi kot sedaj v drugi nosečnosti in to takoj od prvega dne zamujene M. Bolečine so ble (in so včasih še) dvoje vrst: krči kot pred M in kot eno rezanje pri jajčnikih. ZA proti krčem pomagajo magnezijeve šumečke, pa kalcijev (samo ne skupaj). Pri nas je bil danes čistilni dan, princeska je namreč na lepšem z nono in atom. Zej pa z atijem v kino.... Juhuuuu! Trebušček raste, še malo pa bo 5.1.2010 padla NS. Joj, me je kr mal strah. POl če bo po sreči, se bomo lahko malo sprostili. Bejbe - jutri potujemo, tako da vsem želim čudovito praznovanje in veeelikooo zdravja, ljubezni in dišečih štručk v letu 2010! Še posebej mislim na stare borke - Piko74, Citrončico, ZArjo, mismis, Gigi..... Srečno! Se beremo v Novem letu!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 26.12.2009 19:45:49
|
|
|
|
vrtnica.m
|
Kot prvo vsem vesele praznike želim!!!!! Imam eno vprašanje. Danes je moj 10 dan ciklusa (ta sem mi je končala v ponedeljek) in danes sem imela roza izcedek - no moram povedat da sva včeraj z mojim . A mogoče kaj to pomeni? Moram priznati, da sem se kar ustrašila, ker se še mi kaj takega ni zgodilo (se trudiva sedaj že 4 leta na otroku). A je imela katera kako podobno izkušnjo? A lahko mogoče upam da je uspelo? Drugače pa sedaj nabiram energijo za januar ko grem v ponovni postopek ICSI/IMSI. Lep pozdrav. m.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 26.12.2009 19:55:40
|
|
|
|
Reby
|
loremi - kako se počutiš, izcedki so še tu? Mene je tud skoz bolel, kot pred in med M, sem mela pa krče nekje še do 17. tedna, je pa res, da so pri meni trajali dlje najbrž zaradi hematomov sonček - jelka uspela? Kako je kaj naš mali lepotec? mismis - vidim, da imate spet pestro mikla - upam, da ni bil prenaporen delovni dan pikovit - super za Božička!!! Men je pa prnesel Wii-ja rojena - ne vem, kako je s testom po 8 dneh, lahko pokaže prav ali pa ne. Jaz vsekakor upam, da si nosečka Pa da še tukaj voščim
< Sporočilo je popravil Reby -- 26.12.2009 19:56:21 >
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 27.12.2009 8:53:02
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 27.12.2009 9:07:38
|
|
|
|
loremi
|
Špelka, hvala! Ma ja evo isto jaz čutim, skoz neke krče in čudno pritiskanje in tiščanje v jajčnikih. Ampak ok, samo da to ne pomen nič slabega. Samo sem pa tud ena trapa, pa doma imam magnezijeve šumeče talete, pa se nimse spomnila nanje, a jaj jaj. Lepo se imejte, kamorkoli odpotujete! vrtnica.m, res je tako hitro težko rečt, lahko da je kaj na tem, lahko pa da sta bila samo mlao preveč zagreta. Če pa bi bilo to to, pa super, samo da nebi bilo potrebno v ponovni postopek . Reby, kako si kaj ti in tvoj sonček? Drugače se pa jaz fino počutim, v teh 14 dneh po testu (trkam) sem imela celo en sam glavobol, sem ga krotila z lekadolom (močnejših na srečo ni bilo treba). Krči in neko tiščanje in bolečine so še notri ... izcedki pa jahuuuu so se nekak no ne nehal, ampak zmanjšal in mi daje boljši občutek . Me pa matra nespečnost, sred noči se zbudim in potem gledam v luft do jutra, dans sem šla kr tv gledat , potem pa ne vem, a na to vpliva tudi psiha al kako. Sem pa živčna in komaj čakam na 1.UZ, ko bo vse bolj jasno. Punce, lepo preživite nedeljo, tiste, ki ste potem naslednji teden na dopustu, superca, jaz delam 2 dni, 2 dni pa bom doma.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 27.12.2009 21:39:10
|
|
|
|
sonček33
|
Kako žalostno je tukaj.
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.12.2009 6:29:55
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.12.2009 8:40:02
|
|
|
|
mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj, en del praznikov se je zaključil in mi smo spet v službi ma se že vleče tale torek
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.12.2009 8:59:17
|
|
|
|
Fargesia
|
mismis, se ti vleče torek, pa še ponedeljek ni mimo... jutri mam NS...pa me eno malo že živčki dajejo... ste lepo praznovale?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.12.2009 9:11:18
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dobro jutro vsem skupaj, en del praznikov se je zaključil in mi smo spet v službi ma se že vleče tale torek o še ena sotripnka.......delama, delama, delama kot zamorki
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.12.2009 10:10:35
|
|
|
|
loremi
|
Fargesia, dobro opravi! Evo jaz sem pa zdej pršla v službo, matr kolk traja, da ti v Leonišču končno vzamejo kri . Upam na čimboljši izvid.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.12.2009 11:12:19
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi Fargesia, dobro opravi! Evo jaz sem pa zdej pršla v službo, matr kolk traja, da ti v Leonišču končno vzamejo kri . Upam na čimboljši izvid. Loremi, si že dobila izvide??? držimo pestke, da bo visoka beta
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.12.2009 11:18:02
|
|
|
|
Anonimen
|
loremi, še malo pa bo izvid!! fargi, joj, jutri imaš NS? Se mi zdi, da gre ful hitro.. Kaj pa tebi? No, s tole NS si bosta pa še polepšala praznike, kajne?
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.12.2009 11:23:35
|
|
|
|
loremi
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Loremi, si že dobila izvide??? držimo pestke, da bo visoka beta Ne še, po 12. uri bodo. Hvala! Res upam, da bo lepa beta, ampak neglede na to .... da bi prvi UZ pokazal, da imam pikico, to bi blo pa zakoooon.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.12.2009 11:31:27
|
|
|
|
zarja1
|
Loremi in Sončece moje rumeno....
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.12.2009 11:34:39
|
|
|
|
Shuka
|
Deklce moje, vsem želiva z Majem ene lepe preostale praznike, vsem uspešno leto 2010, da boste zdrave in vesele, da vsem rata z ali brez postopkov, imejte se radi kot vaju imava midva.
< Sporočilo je popravil Shuka -- 28.12.2009 11:35:21 >
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.12.2009 11:52:31
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Deklce moje, vsem želiva z Majem ene lepe preostale praznike, vsem uspešno leto 2010, da boste zdrave in vesele, da vsem rata z ali brez postopkov, imejte se radi kot vaju imava midva. oooooooo cuker cukrasti. Lubčka!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.12.2009 12:36:18
|
|
|
|
loremi
|
Jao punce, a je katera že to doživela .... jst sem bla že prezgodi zjutri v leonišču, ampak tam vsa tista papirna vojska in blebavo čakanje traja tolk časa, da je bila kri na koncu prepozno oddana v laboratorij in bodo izvidi ßhcg šele jutri . Shuka, joooj kak srček je Maj, velikega poljubčka sinku božičku in hvala za lepe želje in me tudi vam želimo da bi se res imeli lepo in bili čimbolj zdravi!
< Sporočilo je popravil loremi -- 28.12.2009 12:37:31 >
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.12.2009 12:37:56
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: loremi Jao punce, a je katera že to doživela .... jst sem bla že prezgodi zjutri v leonišču, ampak tam vsa tista papirna vojska in blebavo čakanje traja tolk časa, da je bila kri na koncu prepozno oddana v laboratorij in bodo izvidi ßhcg šele jutri . ne tega pa res še nisem doživela, kaj se pa grejo a se ne zavedajo, da je to za nas taka živčna vojna. Ma sem kar jezna kr neki, pa reavno sem te hotela vprašati, če izvidov še ni...
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.12.2009 12:39:04
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: Shuka Deklce moje, vsem želiva z Majem ene lepe preostale praznike, vsem uspešno leto 2010, da boste zdrave in vesele, da vsem rata z ali brez postopkov, imejte se radi kot vaju imava midva. lej ga, lej smejkota pravi mali car. Shuka, tudi me želimo vama, da bo naslednje leto uspešno in zdravo za vas
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.12.2009 12:39:20
|
|
|
|
zarja1
|
Uffffffff Loremi......a jih ne moreš nikak prepričat, da ti vsaj po telefonu sporočijo?
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.12.2009 12:42:34
|
|
|
|
loremi
|
Sej sem glih po telefonu zdej klicala (ker sem v službi), pa je rekla, da ona kao ne more pomagat, da nej jutri (ŠELE po 10. uri) pokličem . Sam res no tko komi čakaš najprej teh 14 dni in potem še naprej, njim se pa sladko fučka , ne bojo nič pohitel.
|
|
|
|
RE: December 2009 IVF/ICSI 28.12.2009 12:56:33
|
|
|
|
zarja1
|
ma izvide bodo imeli ziher še danes, al kr zaključijo z delom po 10. uri? Draga, nič sekirat. Ti si lepo, zdravo in to bo jutrišnji izvid potrdil.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki December: Najbolj ploden mesec v letuČe si želite otroka, je december zagotovo pravi mesec za več akcije. Statistični podatki namreč razkrivajo, da je tega m...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?