|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
19.12.2009 20:43:17   
sonček33
dadaegon, kako ste vi? Gašper?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
19.12.2009 20:53:35   
marta82
Rubin čisto sem se raznežila ob tej fotki. Res je lepa.user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
19.12.2009 21:06:08   
dadaegon
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

dadaegon, kako ste vi? Gašper?

Mi se držimo, Gašper pa tudi nas venomer preseneča in je pravi borec. Ta teden je imel spet zasoj vode, v enem dnevu je šel s težo kar za 80g in še več gor, normalno pa je nekje do 20g. Imel je že 1636g kar je bilo absolutno prehitro. Dali so mu zdravilo in je danes že lepo padel na 1500g. Tudi to je lahko nevarno zanj saj je bila voda pri srčku in plučikah.....zaenkrat pa je stabilen in, danes je bil zelo lep in nasmejan. Zaenkrat je še v inkubatorju in če se bodo predčasni porodi vsaj malo ustavili potem bo še kar nekaj časa v njem. Tako mi je povedala sestra. Je pa mi tudi rekla, da se bomva kmalu cartala....dala ga bo malo ven in ne znam povedet kako neizmerno bom tega vesela in takrat bom od sreče zagotovo jokala, sem prepričana.

Gremo z novimi odločnimi koraki k naši zmagi!!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
19.12.2009 21:09:11   
sonček33
dadaegon, pogumno...
vsela sem teh besed..lepe novičke....Gašper je res pravi borec. Nja s ezgodi čimprej, da ga dobiš v svoje naročje - to bo zagon za naprej. Za oba.
Želim vam vse dobro.

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
20.12.2009 12:20:55   
koala
Rubin to sliko tako prevevajo čustva, da vse drugo izgubi pomen, želim vam, da se boste še ored koncem januarja cartali doma, pa mi spet tečejo solze.

Dedagon super da se Gašper tako pridno upira vsem težavam ki mu jih življenje postavlja na pot, pa mooooooooooooočno stiskame pestke, da se bosta čimprej cartala.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
20.12.2009 17:30:18   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: dadaegon

Mi se držimo, Gašper pa tudi nas venomer preseneča in je pravi borec. Ta teden je imel spet zasoj vode, v enem dnevu je šel s težo kar za 80g in še več gor, normalno pa je nekje do 20g. Imel je že 1636g kar je bilo absolutno prehitro. Dali so mu zdravilo in je danes že lepo padel na 1500g. Tudi to je lahko nevarno zanj saj je bila voda pri srčku in plučikah.....zaenkrat pa je stabilen in, danes je bil zelo lep in nasmejan. Zaenkrat je še v inkubatorju in če se bodo predčasni porodi vsaj malo ustavili potem bo še kar nekaj časa v njem. Tako mi je povedala sestra. Je pa mi tudi rekla, da se bomva kmalu cartala....dala ga bo malo ven in ne znam povedet kako neizmerno bom tega vesela in takrat bom od sreče zagotovo jokala, sem prepričana.

Gremo z novimi odločnimi koraki k naši zmagi!!
user posted image user posted image user posted image user posted image
in user posted image user posted image user posted image za cartanje. Upam,da ta čas čimprej pride.

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
21.12.2009 16:10:59   
najci
Jaz sem pa očitno zamudila slikico :(
No, saj ni važno. Važno je, da se tu nabirajo same dobre novice! user posted image
Rubin, zelo sem vesela, da ste bili končno vsi skupaj in da je Lara končno lahko videla sestrico. To ji bo zagotovo ostalo večno v spominu! Držim pesti še naprej, da boste čimprej vsi skupaj doma.

Gašper, tebi pa tudi pestke, da boš čimprej v mamicinem naročju!

Naš zakladek se je rodil 4 mesece prezgodaj, zdaj pa nas vsak dan znova razveseljuje s svojimi nasmeški.
http://picasaweb.google.com/nadja.pogacar/Vesna

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
21.12.2009 21:36:20   
PapuaNG
oh, same lepe novice v tem predbožičnem času user posted image Pridno skrbite, da se mi solzevodi v očeh ne zamašijo user posted image Vsem malčkom želim veliko veliko zdravja in čimprejšnje cartanje z domačimi...ni ga lepšega kot držati lastnega otroka v naročju, ga gledati, kako se smeji, spi...

(odgovor članu najci)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
21.12.2009 21:48:24   
štrumfek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PapuaNG)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
22.12.2009 22:17:38   
dadaegon
Pozdravljene mamice,

danes je eden tistih dni, ki se mu rečejo najsrečnejši......imela sem Gašperja na prsih, sestra angel mi ga je za 50 min dala iz inkubatorja......trenutki so nepozabni in tudi opisat vam ne morem teh nepozabnih občutkov.....jokala sem prav tako tudi mož...to je.....nepozabno. Včeraj je imel 3 mini rojstni dan in božič je pred vrati....tako da se je sestra odločila da je danes ta dan.....to je moje najlepše darilo za božič!!!! Uste mi kar lezejo narazen....NEPOZABNO

Rada vam bi pokazala sliko, pa sem tako nerodna, da je ne znam dat gor na rr. Mi lahko prosim pomagate z navodili? HVALA

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
22.12.2009 22:20:49   
sonček33
daadegon, jaz tudi jočem...kako lepo...verjamem ti, da sta srečna do konca in nazaj. Naj vaju ti trenutki držijo pokonci.

za sliko ti bo pa katera druga pomagala, jaz sem tudi bolj Kekec za te stvari.

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
22.12.2009 22:24:44   
brina_3
Kako lepe novice so zadnje dni zapisane na tej straniuser posted image user posted image

Bravo Rubin&Gaja&Lara, kako ste lepe na sliki in kako sije ljubezenuser posted image

Bravo Dadaegon za kengurujčaknje in da bi doživela čim hitreje še več takšnih trenutkovuser posted image

Kako sem vesela za Gašperja in Gajo, ki se tako borita user posted image user posted image

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
22.12.2009 22:36:56   
Andromeda
Iiiiiiiiiiiiiiiiii, nekaj dni me ni tukaj, pa tako lepe novičke preberem, da sem takoj vsa solzna user posted image

Čestitke Gaji za 6 mesecev, žal sem tudi jaz zamudila slikico, kjer se spoznava s starejšo sestrico...

Dadaegon - user posted image za kengurujčkanje!!! Slikico pa naložiš v svoj album (greš na zavihek zgoraj: storitve>album>dodaj album (nato vpišeš naslov albuma itd, potrdiš in potem klikneš izberi slike z diska naložiš gor pač tisto slikico, ki jo hočeš dat go, klikneš začni prenos in na koncu ptrdiš oz. shraniš). Žal ne znam bolj enostavno razložit, pa tudi nekaj časa je že preteklo, kar sem jaz nazadnje nalagala fotke gor user posted image Upam, da se ni procedura v tem času spremenila.

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 22.12.2009 22:40:53 >

(odgovor članu brina_3)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
22.12.2009 22:45:03   
Andromeda

IZVIRNO SPOROČILO: Andromeda
Slikico pa naložiš v svoj album (greš na zavihek zgoraj: storitve>album>dodaj album (nato vpišeš naslov albuma itd, potrdiš in potem klikneš izberi slike z diska naložiš gor pač tisto slikico, ki jo hočeš dat go, klikneš začni prenos in na koncu ptrdiš oz. shraniš). Žal ne znam bolj enostavno razložit, pa tudi nekaj časa je že preteklo, kar sem jaz nazadnje nalagala fotke gor user posted image Upam, da se ni procedura v tem času spremenila.

Sem šla malo testirat, pa sem se spomnila, da ti prikaže samo slike, ki so vpisane kot jpg - torej z malimi in ne velikimi črkami in če ne prikaže slik, ki jih hočeš naložiti, moraš spremeniti v male črke .jpg!

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
22.12.2009 23:00:17   
dadaegon

Slikico pa naložiš v svoj album (greš na zavihek zgoraj: storitve>album>dodaj album (nato vpišeš naslov albuma itd, potrdiš in potem klikneš izberi slike z diska naložiš gor pač tisto slikico, ki jo hočeš dat go, klikneš začni prenos in na koncu ptrdiš oz. shraniš). Žal ne znam bolj enostavno razložit, pa tudi nekaj časa je že preteklo, kar sem jaz nazadnje nalagala fotke gor user posted image Upam, da se ni procedura v tem času spremenila.

Sem šla malo testirat, pa sem se spomnila, da ti prikaže samo slike, ki so vpisane kot jpg - torej z malimi in ne velikimi črkami in če ne prikaže slik, ki jih hočeš naložiti, moraš spremeniti v male črke .jpg!

HVALA ZA POMOČ AMPAK SEM TAKI KEKEC DA MU NI PARA, NE ZNAM SPREMENIT V MALE ČRKE .JPG

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
22.12.2009 23:03:54   
dadaegon
IZVIRNO SPOROČILO: dadaegon

HVALA ZA POMOČ AMPAK SEM TAKI KEKEC DA MU NI PARA, NE ZNAM SPREMENIT V MALE ČRKE .JPG

PA MISLIM DA JE MENI KEKECU USPELO DATI GOR SLIKE....HAHA

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
22.12.2009 23:10:58   
sonček33
dadaegon...ooooo, jokam spet...kako lepo. Čudovitega fantka imata in tudi sestrica je punca in pol. Naj bo Gašperčimprej pri vas doma.

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
23.12.2009 8:46:10   
lillchy123
dadaegon, tudi jaz jokam od sreče.... user posted image
res so dobri možje na delu!!!!

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
23.12.2009 9:07:33   
štrumfek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image prelep fantek jeuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
23.12.2009 11:58:04   
koala
Dedagon kak lepotec je tvoj Gašper, sestrica pa je tudi prava lepotička.
SLikica kjer se kengorujčkata pa je tako lepa da bom kar tipkovnico utopila. Naj bo kengorujčkanje zdaj na dnevnem planu in naj gre zdaj njegovo okrevanje samo še navzgor.
Drži se, milim na vaju!

Rubin kako pa je Gaja?

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu štrumfek)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
23.12.2009 12:18:57   
kayica24
Dedagon...Hvala, da si nas razveselila s slikicamiuser posted image
tak je lepo, čustveno, tudi mi jokamo s tabo..Od sreče...

Lep Božič vsem štirim...

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
23.12.2009 13:21:49   
sonček33
Christina, kako je Gloria?

Rubin, pa Gaja?

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
23.12.2009 13:33:01   
tasa_m
dadaegon .. Tudi jaz sem pogledala slikice.
user posted image user posted image user posted image upam, da boste čimprej imeli catanje na dnevnem redu user posted image

Vse dobro user posted image user posted image user posted image

Rubin.
kako je Gaja?

Christiana midve pa sva se danes videli..no z vso tvojo družinico,dragega in malo princesko Klaro Gloriouser posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
23.12.2009 21:19:34   
anajmad
Ježešna kok sta lušna,oz. ste lušni vsi. Tamali je pa že taprav dedcuser posted image .
Le tako naprej in boste videli,da boste kmali doma. Jaz se tudi spominjam,ko sem Ulo prvič k sebi stisnila po dobrih treh tednih in pol. Sem mislila,da me bo kar pobralo od sreče in vem ,kaj ste doživljali ob teh trenutkih.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
23.12.2009 21:36:29   
valči
dadaegon,joj,kar raznežila sem se ob vaših slikicah.Kar poka sreča ven iz njih.Lepiga sinka imate,pa hčerko tudi.Se vidi,da je vesela.Gašper ve,za koga se bori,hoče bit čimprej z vamiuser posted image

rubin,kako kaj vi,kako Gaja,je vredu?

Kako kaj Gloria?

Vsem skupaj želim kup zdravja za praznike,druga ne rabite...user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?