|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
23.12.2009 22:55:39   
Najaa
Prelepe slikce, Gašper je pravi fantek in kmalu bo vse ok. Kar vidi se, da je velik borec. user posted image
Vsem pošiljam en koš pozitivne energije. user posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1176
24.12.2009 5:48:49   
tassi1
user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1177
24.12.2009 20:46:14   
Rubin.
Dadaegon in Gašper user posted image . To so občutki, ki se jih ne da opisati. Sedaj bo šlo samo še na bolje. Tako pri tebi, kot pri njemu. Vsak dan se bosta cartala malo dlje, vedno bolj luštno bo user posted image .

Gaja je dobro, sicer se še navaja na TS, ampak odkar jo jaz negujem ob negi ne joče več in zadnja dva dni tudi ob negi okoli kanile ne. Zjutraj me že čaka in prav vidiš veselje v očeh, ko me zagleda. Res sem blagoslovljena z otroci. So moje veselje in moja radost, prva in zadnja misel. No tudi na moža ne smem pozabit, je kar vredu izbira user posted image . Moram pa reči, da sem razočarana nad nekaterimi prijatelji in sorodniki, ki raje prebirajo te vrstice, namesto da bi kdaj poklicali in vprašali kako smo. Ampak kaj čmo, tako pač je. V nesreči spoznaš prijatelja. Sem pa vesela, da imam vas moje rr-jevke, ki mi že od vsega začetka stojite ob strani, z nekaterimi smo stakli prave vezi. Skupaj preživimo kakšno urico na kavici, se slišimo po telefonu, z.s. in se obiščemo. V teh težkih časih je to še kako pomembno.

Vsem vam želim miren božič, da ga preživite v krogu najdražjih, stisnete k sebi svoje največje zaklade in jim poveste, da jih imate neizmerno in brezpogojno rade. Da je mamina ljubezen kot večni plamen, ki nikoli ne ugasne. Vedite, da ste priviligirane, ker imate otročke pri sebi. Težko je praznovati tako lep praznik, ko niso okoli tebe tisti, ki ti največ pomenijo. In veš, da eni ne bodo nikoli.

Šccccc črne misli, grem gledat, če je Božiček že zavil vsa darila, Lara mu je namreč spekla piškotke in nastavila mleko, tako da se bo lahko okrepčal user posted image .

user posted image

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 24.12.2009 20:48:15 >

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1178
24.12.2009 20:47:29   
sonček33
Rubin objem zate.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1179
25.12.2009 14:09:57   
Rubin user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi vam želimo lepe in mirne božične praznike...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1180
25.12.2009 15:36:34   
Najaa
Rubin zelo lepo si napisala tale zadnji post.
Res je, v nesreči spoznaš prijatelja. Ko sem sama preživljala najhujše dneve svojega življenja, sem bila prav tako razočarana nad sorodniki... Ampak tako pač je. Ne oziraj se na njih in ne troši energije za to, ker jo rabiš za svoji punci (in možeka seveda).

Vsem vam želim prelep božični dan. user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1181
25.12.2009 15:54:11   
anajmad
Hvala za čestitke in upam (moja želja je takšna ) ,da se boste kmalu cartali doma in vse slabo pustili za sabo. Ostalim RR-vkam in njihovim družinam pa želimo mi vsi skupaj miren Božič ,ter srečno polno zdravja v letu 2010 in ,da ne bi ženske preveč kilc pridobila. Jst se kr naprej bašem,od Ulinega RD naprej.
Lepo se imejteuser posted image .

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1182
25.12.2009 17:25:40   
marta82
Dadaegon res čudovita slikica.user posted image

Lep božič vsem.

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 1183
25.12.2009 20:43:12   
Irena R.
Pozdravljene!

Same lepe novice. Sem vesela za vse vas in vaše male sončke. Vsem želim miren in prijeten Božični večer. Naj vas spokojnost Božičnega večera napolni z energijo in močjo, da boste še naprej čudovite mamice za vaše male ˝božičke¨.

Rubin mi smo bili v četrtek pri pediatrinji in sem vprašala glede bakterije. Dala nam je napotnico za laboratorij. Tako, da to kontrolirajo osebni zdravniki.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1184
26.12.2009 20:30:46   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa
Rubin zelo lepo si napisala tale zadnji post.
Res je, v nesreči spoznaš prijatelja. Ko sem sama preživljala najhujše dneve svojega življenja, sem bila prav tako razočarana nad sorodniki... Ampak tako pač je. Ne oziraj se na njih in ne troši energije za to, ker jo rabiš za svoji punci (in možeka seveda).
Vsem vam želim prelep božični dan. user posted image

Naja nisem razočarana, ker drugega tudi nisem pričakovala, mogoče bolj moj mož. Sicer pa nič bat, ne razmišljam jaz o tem, zadnjič je čisto slučajno nanesel pogovor o tem, pa sem omenila še tu. Drugače so moje misli in energija usmerjene na prave osebe in reči. Mi je letos življenje dalo bolečo lekcijo o tem kaj je pomembno in kaj ni.

Anajmad to je vse kar si srčno želim. Sicer sedaj vse nekako stagnira, čeprav se trudim po najboljših močeh. Energija mi utripa na energy low. Tako, da če ima katera kakšen predlog, na dan z njim.

IZVIRNO SPOROČILO: Irena R.
Rubin mi smo bili v četrtek pri pediatrinji in sem vprašala glede bakterije. Dala nam je napotnico za laboratorij. Tako, da to kontrolirajo osebni zdravniki.

Lepo vas je bilo zadnjič videti user posted image .  Dobro, da si ji omenila. Ker moje mnenje je, da zadeva ni tako nedolžna, kot bi jo nekateri radi prikazali. Dokler je imunski sistem dober, ni panike, če pa ti pade potem pa zna biti hudo. Bakterija je trdovratna in res me zanima kakšno je sedaj stanje pri vas. Sploh zato, ker zanjo zdravila ni. Prosim obvesti me.

Gajo je pregledala okulistka in pravi, da je stanje dobro. Da vidi itak ni vprašanje, pa tudi sluh je dober - preverjeno user posted image . Tudi logopedinja je opravila pregled, zelo prijazna ženska. Začeli sva delati vaje, Gaji namreč nagaja jeziček. Po praznikih pa začnemo na polno. Tako, da sledi akcija. Teža je končno začela počasi naraščat in upam, da se ne bo ustavila.

To je na kratko vse.

Ch.21 javi se mi kaj - da me ne bo skrbelo.

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 26.12.2009 20:32:38 >

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1185
29.12.2009 8:16:05   
christiana21
hej hoj!

Evo, se vam "morem" javit, ker me je Rubin včeraj "kregala", ko sva se videliuser posted image .
Vse zanemarjam; Mariborčanke, Majčice in vse mamice nedonošenčkov, ki ste na tem forumu.
Enostavno imam polno šibanja okoli, potem pa zvečer po 21. ko nahranim našo navihanko, enostavno padem v posteljo. Še perilo mi ostaja neoprano v pralnici, neredko se pa celo zgodi, da kakšno večerjo spustimouser posted image , no vsaj midva z Bogdanom.
Vsak dan nekam šibamo, ali na nevrofizioterapijo, ali na pogovor s kirurgom, na pregled zaradi eventuelne odstranitve stome v Ljubljano, pa k okulistu, endokrinologu,...skratka, ni da ni. Včeraj smo šli v bolnico, da naju naučijo klistirati Klaro Glorio. Klistirat jo morava 3krat dnevno, da si ji razširi tisti del črevesa, ki do zdaj ni delal (izhod čez ritko), 12. januarja imamo pregled v Ljubljani in, če bo vse ok, bodo Glorii odstranili stomo.
Je še vedno malo, na teži malo padamo, pa spet malo zraste in spet gre dol... skratka vzponi in padci, spimo še vedno malo, jokamo pa veliko veliko. Ampak bo že...samo s tem se tolažimo.
Kako kaj Dadaegon?
Rubin, javi ko bo kaj novega...

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1186
30.12.2009 13:54:45   
Rubin.
Ch.21 tudi jaz sem vas bila vesela user posted image .

Jaz pa se moram danes malce pohvalit: sama se čistila kožo okoli kanile in Gaja ni nič jokala user posted image . Pa tako me je bilo strah, ampak je princeska zelo sodelovala. Tudi sondo sem že poskusila vstaviti, pa sem še preveč "šlatasta", je treba kar pohitet, pa sej bo. Še malo se bova čisto sami rihtali, juhuhu. Gaja je imela danes 2940g tako, da bo tudi teža počasi taprava in resnično upam, da pride konec januarja domov. Tudi zahtevek za vso Gajino mašinerijo z dodatki, smo danes poslali, tako da to ne bi smel biti več problem. Ko je negujem jo priklopim samo na kisik, tako da tačas sama diha in kar gre. Se mi zdi, da se je sedaj kar "razvadila", da diha s pomočjo aparata. Ampak mama je trdo odločena, da se raspiratorja drugo leto znebimo, zato nema trte mrte, treba delat user posted image . Sicer pa obe prav uživava v času, ki ga preživiva skupaj. Tudi Gaja se trudi, da bi čimmveč sama naredila, res je pravi cukerček. Koliko volje je v njej, kapo dol. Komaj, komaj čakam da pride domov. Je hudo gledati, kako vsi odhajajo z EINT, samo midve ostajava. Mi je danes sestra rekla, sej bosta vidve tudi šli, letos sicer ne, drugo leto pa. Ja, če se pa že takooooooooooooo vleče. Pa ta razdvojenost med domom in KC, se mi zdi, kot da živim dvojno življenje user posted image . Eh, samo jamram, pa to sploh ni v moji naravi.

Punce moje želim vam v letu 2010 veliko notranjega miru, zdravja in vedenja, da vse kar potrebujemo že imamo, ostalo je samo dodatek. Pa radi se imejte, brez tega ni nič. Pa ostanite tako sočutne, kot ste bile do sedaj. Mogoče je to za vas malenkost, za nas, ki pa pomoč potrebujemo, kakršnokoli, pa ogromno. RVI.

user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1187
30.12.2009 14:02:44   
uškinamama
Rubin, hvala za lepe želje. Moje dobre želje zate in za tvojo družino že poznaš.  Podarjam pa ti še tole (nisem pozabila user posted image )

Otrokom dajmo krila , a hkrati ohranimo gnezdo toplo, da se bodo vračali.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1188
30.12.2009 14:19:08   
Rubin.
Hvala, a veš da je nimajo v Mb knjižnici user posted image . Mogoče jo pa celo kupimo user posted image .

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 1189
30.12.2009 14:21:43   
uškinamama
ah, kaj boš kupovala. Vam jo uš rade volje posodi.

http://www.rolan.si/katalog/11178/Mala_kengurujka

< Sporočilo je popravil uškinamama -- 30.12.2009 14:24:25 >

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1190
30.12.2009 14:25:15   
Rubin.
Dogovorjeno user posted image .

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 1191
30.12.2009 14:47:59   
Alex01
Rubinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Gajo in njeno napredovanje. Ti si res super mamauser posted image user posted image user posted image .

ZA vse mamice in user posted image veliko veliko zdravja in user posted image

Vse mamice  ste SUPER MAMICE, občudujem vašo moč in vašo energijouser posted image .

< Sporočilo je popravil Alex01 -- 30.12.2009 14:49:23 >

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1192
30.12.2009 19:06:38   
banga

IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

Rubinuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Gajo in njeno napredovanje. Ti si res super mamauser posted image user posted image user posted image .

ZA vse mamice in user posted image veliko veliko zdravja in user posted image

Vse mamice  ste SUPER MAMICE, občudujem vašo moč in vašo energijouser posted image .

Se podpišem pod tole. Vsem mamicam nedonošenčkov želim srečno in zdravo 2010 in da bodo čimprej crkljale svoje sončke domauser posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1193
31.12.2009 8:34:59   
dadaegon
Pozdravljeni,

Najprej se vem mamicam zahvaljujem za lepe želje. Pravtako pa vam moja družina želimo za prihajajoče leto 2010: naj bo vaš dom poln zdravja, ljubezni in sreče, če imamo to potem ostalo pride samo od sebe. Naj se vam izpolnijo vse skrite želje v letu 2010.

Naj vam še povem , da vas imam rada in da mi je z vami lažje korakat skozi ta stres in vse kar spada zdraven.user posted image

Moj korenjak Gašper je imel ta teden visoko temperaturo, pa so jo sedaj znižali. Ne vedo od česa, ker izvidi so vredu. So mu pa vseeno dali nek antibijotik. Midva z možem sva razmišljala, da je lahko to tudi prehod na umetno mleko. Ima pa napet trebušček, kar je že stalnica pri njemu. Ker ima povečana jetra, in ima kar nekaj zraka v trebuščku med drugim zaradi dude, ki jo obožuje. In ker ima trebušček večji mu potem plučike ne morejo tako delat ko bi morale, ker mu pritiska na njih. Sicer je že začel malo sam dihat, se ful upira temu aparatu, tubus mu gre na živce. Gašper hito pove kaj mu manjka, zelo je živahen in zelo, zelo cartliv. Ko bi ga lahko vzela ven iz inkubatotja bi ga cartala ves čas, vendar še to ni možno. Sestre so ga pa lepo zacartale, saj je prav tak. Vedno išče pozornost in mora bit nekdo pri njem. Sicer je pa dr. rekla da je z njim zadovoljna in da lepo počasi napreduje glede na vse kar ga je doletelo. Vendar pri njemu mora biti še vedno zelo previdna, ker njegovo stanje se lahko spreminja iz minute v minuto. Če bo vse po sreči ga bo sestrica Larisa za svoj rojstni dan lahko videla oz. malo prej.
Molim za vse male borce in jim pošiljam neskončno moči in user posted image

Bodite v cvetju

(odgovor članu banga)
Neposredna povezava do sporočila: 1194
31.12.2009 14:30:03   
christiana21
V novem letu želim vse mamicam in očkom malih borcev in bork, pa tudi mali borcem veliko veliko volje, poguma in zdravja, pa naj vsi ostanejo tako borbeni še naprej. Pa radi se imejte še naprej in veliko se smejte.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1195
1.1.2010 0:33:55   
PERSIDA
Drage borke zdravja ,ljubezni in veliko dobre volje vam želim.In čimmanj težav vašim borčkom.

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1196
1.1.2010 13:30:14   
koala
Drage mamice, v leti 2010 želim vašim otročkom zdravja, zdravja zdravja in še naprej toliko energije in volje za borbo ki jo bijejo.
Za vas drage mamice pa veliiiikansko zalogo energije in pozitivnih misli.

Rubin imaš prav da se pogosto ne zavedamo kakšno srečo imamo da lahko kadarkoli stisnemo svoje otročke k sebi. Gaja pa je prava princeska in upam da bo kamalu dihala čisto sama in respiratorja ne boste več rabli. Pa user posted image user posted image  zanjo da ne joka ko jo mami neguje, je že tako da mamina roka pa je vseeno mamina roka.

Ch,21 upam da bo Gloroja samo še napredovala z težo  in da se vsa ta letanja okoli zdravnikov kmalu končajoo.

dedagon tvojemu Gašperju pa želim da se ga ognejo vse bakterije, da trebušček uplahne in se pljučka polno razvijejo da bo lahko samostojnodihal.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1197
1.1.2010 20:22:43   
Andromeda
Vsem "našim" borčkom tukaj želim zdravja in še 1000000000x zdravja in da bodo čimprej lahko šli domov! Mamicam pa želim, da še naprej ostajajo tako močne, pozitivne in da imajo veliko dobre volje in energije!!!!!

user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1198
1.1.2010 20:52:09   
sonček33
Gašper, glorija in gaja... ostanite borci še naprej....

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1199
3.1.2010 9:02:22   
christiana21
Ku ku!

Evo mene. Da ne bom še pisala enkrat kako smo, vam bom nalepila kar sporočilo, ki sem ga napisala pri naših (Z)majčkih;

Mi smo po starem, čez dan ne spimo skoraj nič. Mala zaspi po 18i, ko je hranjenje, potem se okoli 21ih naje, če spi, potem jo pustim spat do kakšnih 22ih, pred hranjenjem jo še sklistiram, nato traja 1. uro, da zaspi, zbuja se pa ob 1.30 zjutraj in takrat je konec spanja za vse. Sledi jokanje, kraspanje, brcanje,....da je že čisto potna in takšno živčno vojno imamo spet do okoli 18ih zvečer, ko zaspi po hranjenju.
Ne pomaga več niti crkljanje na rokah. Tudi, ko se zjutraj, oz. sredi noči zbudi, če jo poskušam dati k sebi v posteljo, ne pomaga, ona hoče jokat in konec. Moti jo vse, če je luč, potem joka, če je tema, spet joka, če more jest, joka, če jo dam v igralni center joka, če ji dam dudo v usta je tiho, čez nekaj sekund si jo potegne ven, jo drži v rokah in joka, potem si jo da nazaj v usta, je spet ok, pa spet da ven, in spet jok,... Bognedaj, da ji nekdo ne drži rok, med previjanjem in umivanjem, stomo (vrečko) si potegne dol iz črevesa, prime črevo in ga v nekaj sekundah premučka do krvi. Neredko je vse na previjani krvavo in mala gospodična namazana s krvjo do komolcev.
Res upam, da bo tole minilo kmalu.

Rubin, kako je Gaja?
Dadaegon, kako je Gašper? Sta s tubusom postala kaj boljša prijatelja? Veseli me, da je takšen borec, pa tudi Gaja ni od muh.
Le tako naprej.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  46 47 [48] 49 50   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?