|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
17.12.2009 5:39:53   
christiana21
IZVIRNO SPOROČILO: Alex01

IZVIRNO SPOROČILO: Janeja

Rubin, super novičke. user posted image
Imam tudi jaz kar solzne oči od sreče, da se bosta sestrici končno spoznali. Vidiš, želje Božiček že počasi izpolnjuje. Naj se do konca leta izponijo vse. user posted image

Se podpišem še jaz user posted image user posted image user posted image user posted image

Neskončno veliko user posted image tudi vsem ostalim.

Joj kako lepe novičke.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
17.12.2009 8:00:19   
**Tinkara78**
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Imam DOBRE novičke.

Lara bo v soboto lahko videla Gajo!!!! user posted image   Ko mi je zdravnica, danes dala zeleno luč, sem jo skoraj objela od sreče, s solzami v očeh sem se ji zahvalila. Lara je skakala od sreče in komaj čaka soboto. Jaz pa tudi. Po 6 mesecih bomo končno prvič vsi skupaj.

Danes je Gaja dobila aparat in bila tudi prvič priklopljena nanj, za nekaj minut. Nista še prijatelja, ampak sčasoma bosta postala. Načrt je tak: vsak dan malo, da se navadi. Sva se pogovarjali tudi glede njenih pljučk. Mi je povedala dobro novico. Jaz sem namreč mislila, da so Gajina pljučka trajno spremenjena in da se ne bodo izboljšala, pa mi je povedala, da niso trajno spremenjena, ampak da bodo dolgotrajno spremenjena, ampak da se bodo izboljševala, tudi tisti predeli, ki so sedaj spremenjeni.

In, v petek začnem z "službo". Po tihem sem upala, da mi bodo dali kaj izhoda, vsaj popoldan, da bom lahko tudi z Laro. Ampak kaj takšnega nisem pričakovala. Zdravnica mi je namreč predlagala, da ne bi bila hospitalizirana na kratki rok, ampak bi se učila kar "od doma" na daljši rok. To pomeni, da bom hodila zjutraj tja, popoldne pa bom lahko šla domov, k Lari. Jupiiiiiii. Kaj boljšega si ne bi mogla želet. Res je človek na pravem mestu. Sem ji zelo hvaležna.

Ch.21 in Dadaegon, ter vse ostale, ki imate nedonošenčke z letnico 2009, verjamem da bo leto 2010 naše in da bodo naše borke in borci veliki zmagovalci.

Rubin. tako sem vesela za vas. Pri nas bo 23. decembra 5 let odkar sem pripeljala Živo domov s samo dobriva dvema kilograma in po skoraj dveh mesecih. Dostikrat pomislim na dr. Miksičevo in sem vesela, da je bila Živina zdravnica in na oddelek in podoživljam dogajanja tam.

Želim vam vse dobro.

Pridružujem se pa dobrim željam za Ch.21 in Dadaegon.

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1127
17.12.2009 11:55:34   
Irena R.
Rubin sem zelo vesela, da je Gaja vse dobro prestala. Ponovno je dokazala, da je zelo zelo močna borka in da se ne da. In tako je prav. Nedonošenčki so resnično pravi borci. Držite se in še veliko sreče, moči in pozitivnih misli v prihodnje. Rubin resnično vam želim, da boste čimprej, ko bo mogoče, doma. Kompletna dužinica. Poljubčki Gaji od našega Filipa.

Tudi vem ostalim puncam in njihovim malim borcem želim vse najboljše, dosti moči, pozitivnih misli,...

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 1128
17.12.2009 12:17:59   
Mateja4
IZVIRNO SPOROČILO: Irena R.

Rubin sem zelo vesela, da je Gaja vse dobro prestala. Ponovno je dokazala, da je zelo zelo močna borka in da se ne da. In tako je prav. Nedonošenčki so resnično pravi borci. Držite se in še veliko sreče, moči in pozitivnih misli v prihodnje. Rubin resnično vam želim, da boste čimprej, ko bo mogoče, doma. Kompletna dužinica. Poljubčki Gaji od našega Filipa.

Tudi vem ostalim puncam in njihovim malim borcem želim vse najboljše, dosti moči, pozitivnih misli,...

podpisuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Irena R.)
Neposredna povezava do sporočila: 1129
17.12.2009 12:32:13   
koala
Gajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super punca. Pa fuuuuuuuuuuuul sem vesela da so Lari izpolnili željo in bo videla sestrico. Rubin, ti praviš da nisi nič posebnega, jaz pa te zdaj še bolj spoštujem, no pravzaprav vse mamice malih borčkov. Meni se je mešalo ker je bil moj sine zdaj "le" 17 dni v bolnici zaradi zadeve ki je čisto minljiva, ve pa nikoli ne veste kaj bo prinesla naslednja ura. Ko sem poslušala pripovedi mamic v jedilnici se mi je kar koža ježila. Sem pa vsakič ko sem šla po stopnicah mimo prvega nadstropja mislila na vaju.
Res vsem skidam kapo in vsaki posebaj in vsem skupaj pošiljam veliiiiiiiiiiiiiiiiiiko pikapo in pozitivnih misli.

Dedagon drži se, tvoj Gašper je vsak dan v mojih mislih.

Christiana upam da se bo tvoja princeska čimprej počutila tako dobro da bo jedla, jedla jedla in postala en taaaaaaaaaaak dobrovoljček.

Punce m,ielim na vas in vaše borce.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 1130
17.12.2009 14:28:05   
sonček33
Rubin, veselje veselje.

gašper, držim pesti.

glorija - držim pesti

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
17.12.2009 16:48:48   
Noseckica
IZVIRNO SPOROČILO: **Tinkara78**
Rubin. tako sem vesela za vas. Pri nas bo 23. decembra 5 let odkar sem pripeljala Živo domov s samo dobriva dvema kilograma in po skoraj dveh mesecih. Dostikrat pomislim na dr. Miksičevo in sem vesela, da je bila Živina zdravnica in na oddelek in podoživljam dogajanja tam.

Želim vam vse dobro.

Pridružujem se pa dobrim željam za Ch.21 in Dadaegon.

Končno je nekdo spet javno in poimensko (!) pohvalil dr. na MB EINT - Pediatrija... user posted image user posted image user posted image

Kapo dol pred vsemi doktorji in sestrami, ki čuvajo male borce tam.
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1132
17.12.2009 17:09:37   
biba 78
Noseckica, se popolnoma strinjam s tabo....jaz imam še po 3 letih vedno isto mnenje, da so enostavno najboljši in sem zelo vesela, da so pomagali moji pikici....

Še enkrat hvala dr.Pogorevcu, dr. Kaničevi, dr. Roškarju in vsem sestram na EINT.

Lp

http://www.myhero.com/myhero/hero.asp?hero=A_Lepej_LC_GMaribor_SI_2008_ul

(odgovor članu Noseckica)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
17.12.2009 17:42:23   
Noseckica
IZVIRNO SPOROČILO: biba 78
Noseckica, se popolnoma strinjam s tabo....jaz imam še po 3 letih vedno isto mnenje, da so enostavno najboljši in sem zelo vesela, da so pomagali moji pikici....

Še enkrat hvala dr.Pogorevcu, dr. Kaničevi, dr. Roškarju in vsem sestram na EINT.

Lp

Najboljši so! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu biba 78)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
17.12.2009 17:48:39   
matcar
Rubin,super novica! Še naprej vam želim sreče,da pride Gaja do božiča domov.user posted image user posted image user posted image
Ch.21,tudi vam držim pestke,da se čimprej umiri stanje pri vas in da bo Klara začela malo bolj sodelovat in spat!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dadaegon,držim še naprej pestke za Gašperja in mislim na vas!Je pravi mali borec!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Neposredna povezava do sporočila: 1135
18.12.2009 11:12:31   
lillchy123
rubin, to je pa zaenkrat najlepša novica!user posted image user posted image user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
18.12.2009 21:38:26   
Irena R.
Tudi jaz bi pohvalila vse doktorje in vse sestre na oddelku za intenzivno terapijo v pediatrični kliniki, v Mariboru. Moj Filip je bil tam dva meseca in nimam nobene slabe izkušnje. Filip je imel dve operaciji želodčka. Pred obema operacijama so v ključnih trenutkih opazili in diagnosticirali poslabšanja, ki bi lahko bila za Filipa usodna. Poleg obeh izvrstnih pediatrov (dr. Miksičeve in dr. Roškarja), je ključno ¨delo¨ opravil abdominalni kirurg prim. Potrč, ki je Filipa obakrat operiral. Resnično si zaslužijo vse pohvale za njihov trud in delo. Pohvalila bi tudi mlado in perspektivno zdravnico dr. Sukičevo.

Neposredna povezava do sporočila: 1137
19.12.2009 18:20:20   
orka

IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Imam DOBRE novičke.

Lara bo v soboto lahko videla Gajo!!!! user posted image   Ko mi je zdravnica, danes dala zeleno luč, sem jo skoraj objela od sreče, s solzami v očeh sem se ji zahvalila. Lara je skakala od sreče in komaj čaka soboto. Jaz pa tudi. Po 6 mesecih bomo končno prvič vsi skupaj.

Teh novic sem bila pa takoooo zelo vesela..user posted image
user posted image user posted image user posted image in tudi za novo *službo* user posted image

dadaegon , Ch21 user posted image user posted image user posted image za Gašperja in Glorio

Vsem pa vam želim,da bi bilo 2010 res vaše leto v kar pa sploh ne dvomim

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
19.12.2009 18:47:45   
Rubin.
Najprej vse najboljše Gaja za 6. mesecev.

user posted image

Danes je prav poseben dan user posted image . Gaja nas je pričakala budna in z zanimanjem spremljala živ žav okoli nje. Lara je bila čist vzhičena, samo jo je lupčkala, božala, se pogovarjala, Gaja pa košato gledala. Bilo je nepozabno. Čarobni trenutek sem ujela v večni spomin in ga shranila v svojem srcu. Celo uro smo lahko bili skupaj, končno sem bila deležna tega kar nas čaka doma - združene družine. Tiste, ki veste kako je ko je družina ločena, veste o čem govorim. Tiste, ki pa imate to srečo, da ste tega privilegija deležne že od samega začetka, pa želim, da ga imate za vedno.

Tudi moja "služba" se dobro obnese. Sestre so prijazne, pomagajo, razlagajo, so verjetno že vsega hudega navajene user posted image .

Ja, danes se mi samo smeji, še sedaj ko pišem imam nasmešek na obrazu, pa mislim, da ga ni junaka, ki mi bi ga danes izbrisal.

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 1139
19.12.2009 18:49:18   
zvesta
Rubin, jaz sme pa jokala ob vaši fotografiji. Ganila me je v dno duše, tako da sploh nisem mogla takrat odgovoriti .... iz dna srca ti privošćim to srečo...

objem...

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
19.12.2009 18:59:06   
Rubin.
Tinkara, mislim da so vsi zdravniki in sestre na eint strokovni, tudi na neprijaznost nisem naletela, je pa res, da se razlikujejo po karakterju, kar pa je itak povsod.  Jaz lahko rečem, da imam srečo, z vsemi, ki več ali manj kontaktiram so prijazni, se zelo trudijo.

Koala, vsak dan brez otroka je strašen. Ampak, ko veš da bi brez bolnišnične pomoči umrl, pa nimaš izbire. Meni je vsak dan težje puščat Gajo tam. Sploh sedaj, ko se že lepo odziva. Zato pa bom naredila čimmveč, da bo odšla čimmprej od tam.

Irena R. zanima me, kako je kaj sedaj z vašo bakterijo? Ali se še sedaj kaj kontrolira? In če se, kdo jo? Ker zadeva glih ni tako nedolžna, ko se gre z njo domov.

matcar - Gaja še ne bo do božiča doma, upamo da konec januarja.

Hvala vsem za lepe želje.

Bom dala slikco v album user posted image ,

Neposredna povezava do sporočila: 1141
19.12.2009 19:18:44   
nebo
RUBIN TA SLIKA JE NEKAJ NAJLEPŠEGA KAR SEM VIDELA ... ne mislim sama slika, pač pa čusta ki so me ob tem preplavila....želim tebi in tvojima dvema deklicama, da bodo naslednji dnevi vsi takšni, polni dotikov...Gaja že čuti in ve, da jo je sestrica božala...pismo že jočem...

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1142
19.12.2009 19:47:05   
Alex01
Na fotografiji se čuti  ljubezen user posted image user posted image user posted image
Vse najboljše Gaji za 6 mesecev user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
19.12.2009 20:10:48   
Mateja4
prelepa slikicauser posted image user posted image user posted image Bravo Gaja, le tako naprej, še malo pa boš domauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alex01)
Neposredna povezava do sporočila: 1144
19.12.2009 20:24:39   
ly117
Gaja najprej vse naj boljše za 6 mesecev. user posted image user posted image user posted image user posted image
Slikica pa je prečudovita.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu Mateja4)
Neposredna povezava do sporočila: 1145
19.12.2009 20:35:30   
matcar
Gaja,vse najlepše za 6 mesecev!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Super,da se je tako lepo izteklo z obiskom.user posted image user posted image user posted image Ste pa zelo lepe na slikici.Upam,da jih bo čimprej še več!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
19.12.2009 20:38:54   
tasa_m
GAJA vse najboljše za 6.mesecev user posted image

Danes pa nisem zamudila slikice user posted image . Slika je res polna ljubezni, tako kot so že punce napisale.

In ja, tudi Lara je Gaji za 6.mini roj.dan podarila nekaj najlepšega...svojo ljubezen ob prvem srečanju.

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 19.12.2009 20:39:20 >

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
19.12.2009 20:41:16   
sonček33
Gaja, čestitke za 6. mesecev.

Rubin, čudovito je to brati...čutim vašo povezanost, vašo ljubezen...čustim to toplino, ki je danes razorožila tako mrzel dan. Naj bo vse dobro.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
19.12.2009 20:41:54   
arabela*
Gaja...čestitke za obmesečnicouser posted image

Slikica pa je tako lepa.........user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
19.12.2009 20:42:35   
dadaegon
Gaja vse naj, naj ob tvoji 6. obletniciuser posted image . Držim pesti da boste čim prej vsi skupaj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?