**Tinkara78**
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Imam DOBRE novičke. Lara bo v soboto lahko videla Gajo!!!! Ko mi je zdravnica, danes dala zeleno luč, sem jo skoraj objela od sreče, s solzami v očeh sem se ji zahvalila. Lara je skakala od sreče in komaj čaka soboto. Jaz pa tudi. Po 6 mesecih bomo končno prvič vsi skupaj. Danes je Gaja dobila aparat in bila tudi prvič priklopljena nanj, za nekaj minut. Nista še prijatelja, ampak sčasoma bosta postala. Načrt je tak: vsak dan malo, da se navadi. Sva se pogovarjali tudi glede njenih pljučk. Mi je povedala dobro novico. Jaz sem namreč mislila, da so Gajina pljučka trajno spremenjena in da se ne bodo izboljšala, pa mi je povedala, da niso trajno spremenjena, ampak da bodo dolgotrajno spremenjena, ampak da se bodo izboljševala, tudi tisti predeli, ki so sedaj spremenjeni. In, v petek začnem z "službo". Po tihem sem upala, da mi bodo dali kaj izhoda, vsaj popoldan, da bom lahko tudi z Laro. Ampak kaj takšnega nisem pričakovala. Zdravnica mi je namreč predlagala, da ne bi bila hospitalizirana na kratki rok, ampak bi se učila kar "od doma" na daljši rok. To pomeni, da bom hodila zjutraj tja, popoldne pa bom lahko šla domov, k Lari. Jupiiiiiii. Kaj boljšega si ne bi mogla želet. Res je človek na pravem mestu. Sem ji zelo hvaležna. Ch.21 in Dadaegon, ter vse ostale, ki imate nedonošenčke z letnico 2009, verjamem da bo leto 2010 naše in da bodo naše borke in borci veliki zmagovalci. Rubin. tako sem vesela za vas. Pri nas bo 23. decembra 5 let odkar sem pripeljala Živo domov s samo dobriva dvema kilograma in po skoraj dveh mesecih. Dostikrat pomislim na dr. Miksičevo in sem vesela, da je bila Živina zdravnica in na oddelek in podoživljam dogajanja tam. Želim vam vse dobro. Pridružujem se pa dobrim željam za Ch.21 in Dadaegon.
|