Rubin.
|
Končno so nas včeraj spustili iz bolnice. Sej če bi šlo vse po načrtu, potem bi bilo zelo čudno. Torej midve bi morali iti v petek domov, vendar je Lara dobila v četrtek vročino 39 st., ki ni padla vse do nedelje. Oz. je padla ko je prijelo zdravilo, potem pa spet narasla. Dali so ji tudi AB. V nedeljo je začela popuščati, tako da sva bili v ponedeljek odpuščeni. Prvi dan po op. je bilo zelo hudo, najbolj ker je morala biti ves dan lačna. No drugi dan pa je bilo že bolje, kaj se grla tiče. Kot je napisala Zvesta, so Gajo pripeljali v torek zvečer iz Ljubljane. Tako sem lahko bila tudi pri njej, ko je bil mož z Laro. Kaj naj rečem. Gaja se dobro drži, samo trahea jo še zelo moti. Miga z glavo sem in tja, ampak nič ne morem. Upam, da se bo čimmprej navadila. Midve se že tudi cartava in nadaljujeva z hranjenjem in previjanjem. Komaj čakam, da bom sprejeta in da se začnem učiti dela z aparatom. Težava je edino v tem, da mora imeti prej vsaj 3 kg, da jo priklopijo na ta aparat. V tem času je ostala na 2700, upam da se bo sedaj bolje napredovala. Je pa že prava navihnka. Dobro ve, da je pri mami najboljše. Ko sem jo danes namreč dala nazaj v posteljico, je nekaj časa čakala, gledala okoli sebe, ko pa je ugotovila, da bo ostala v posteljici pa v jok. Ampak začuda, ji saturacija ni nič padla, samo jokala je. Jaz pa še najprej nisem pogruntala kaj ji je. No ko mi je na koncu kapnilo, sem jo vzela nazaj v naročje in jok je čudežno ponehal. Potem pa gleda košato, nič kriva. . Kakšne cartek bo to naš. Lara je Božičku pisala, da bi rada videla sestrico. Držite pesti, da mi bo uspelo dr. pregovoriti, da ji dovoli pokukati k njej. Moja želja za drugo leto pa je, da bi bili čimmanj v bolnici, to leto smo izpolnili kvoto za kar nekaj življenj. Hvala vsem za pestke, pikapoke, za obe moji princeski - neskončno ju imam rada.
|