|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Praznična pomoč za našo Mio
23.12.2009 12:08:10   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Super. Prima. Hočmo sliko Blažine dnevne sobe.user posted image

zdej me pa prav firbec matra...bom šla 1x na obisk, user posted image , mogoče mi kaj prav pride, ko bom opremljala našo hišouser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 501
23.12.2009 12:09:08   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada

Zdaj je album naštiman tako, da ga lahko vidim samo jaz. Dokler mi nekdo ne sporoči, kako se ga zaklene (na geslo).

gesel ni več. Ti lahko naštimaš, da je album javen, ali pa da ga lahko pogledajo le tvoji prijatelji....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 502
   [Brisano sporočilo]
23.12.2009 12:10:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
23.12.2009 12:12:17   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Lisička Dada

Dobro jutro. user posted image user posted image Se opravičujem za odsotnost, ampak jaz sem se RES morala naspat'.

V glavnem... ob 8-ih je bila Antilopa pri meni v BTC-ju, kakor je obljubila. Vrečk se je en dan pred tem pri meni nabralo toliko, da sta mi jih morala g. Mož in g. Starejši sin pomagat' nest' do Antilopinega avta. Ker sem uspela včeraj zjutraj pred odhodom doma popiti samo dva požirka kave in pokaditi samo en čik, sem še napol spala. Je pa že v Ljubljani deževalo kot sto hudičev. No, vsaj tako se mi je zdelo, ampak bolj, ko sva šli proti Notranjski, slabše je bilo. Na Vrhniki sva se ustavili na Petrolu, kjer sva počakali, da je prišla še Abc (vmes sem pod dežnikom uspela pokaditi še pol čika), potem pa smo šle ena za drugo proti Rakeku, na 1. obljubljeno kavo. Po informacijah Prometnega centra je bilo nekje na avtocesti verižno trčenje, zato smo razmišljale, ali bi šle po stari cesti (jaz sem kar z belim pogledala, ko sem se spomnila na vrhniški klanec in vse tiste ovinke, sploh pa glede na vreme), ampak potem smo pa izvedele, da je bila nesreča tako ali tako v smeri proti LJ, zato smo šle na avtocesto. No, nakar slišimo, da je bil pa še en karambol na stari cesti. *ebenti vreme.
No, v Rakeku sem se pa zbudila. Sem se še en čas potem hecala, da sem vstala v Ljubljani, zbudila sem se pa v Rakeku user posted image . Kava, dobra, spodobno velika skodelica, Illy user posted image ... nakar "priropota" Miška s tisto Lantro. Njeno go. Otrok smo si podajale iz rok v roke, seveda je bilo treba iti še ven na čik (na srečo vsaj mraz ni bilo, če je že tako deževalo), pridna Antilopa je častila te kofetke, jaz sem si vzela še en sendvič za po poti, potem pa ven. Vse lepo in prav, ampak Miška je imela štedilnik na SPREDNJEM sedežu! user posted image OK, Dada zadaj k ge. Otrok. Antilopa nam je v Rakeku ušla, predtem smo pa še stvari iz njenega avta preložile k Abc. Prtljažnik poln do vrha. In via la Senožeče.
Med potjo sem po... hmmm?... treh letih spet držala v roki otroško stekleničko z mlekom in čajem in prepričevala go. Otrok, naj ima dudo v ustih user posted image (aaa, jaz tega ne znam več početi, no). Mia nas je klicala ene 3x, da naj, glede na vreme, vozimo počasi. Smo bile vse pridne, ni panike. No, v Senožečah me je pa spet en fršlok za "sobro jutro" užgal, ampak vidim, da je bila Blaža pridna in je to že napisala v mojem imenu. Punce - če ima katerakoli od vas LEPŠO dnevno sobo od Blaže, potem prosim za fotografijo, ampak ne verjamem, da jo kdo premaga. Saj sem se opravičila Blaži (upam, da je sprejela opravičilo), ampak jaz sem to krasoto enostavno morala slikati, čeprav ni imela nobene zveze s samo akcijo. Bom sama še enkrat ponovila - BLAŽA, ZA POŠIZIT SEM TI FOUŠ. user posted image O tistih njenih tortah in slaščicah pa sploh ne bi. Vsa čast. Brez komentarja. Pa še difen... kakšno rožo smo že odnesle? user posted image
Iz Senožeč pa proti Kopru. Vreme še kar nikakvo in dežju se je pridružila še megla. Vidljivost na trenutke cca. 10 metrov pred sabo. Ampak čim smo pa prišle v Koper, je bilo pa v redu. Abc nam je ušla po svojih opravkih v Kopru, jaz in Miška pa sva se ustavili na OMV-ju, kjer sva prevzeli en veeelik žakelj hrane in pijače za Mio. Ker je bil 2. postanek v Kopru odpovedan, sva zavili kar proti Izoli. Aaa, morje, obalna cesta. Če bi bilo samo malo topleje in če bi imela kopalke s sabo... ah.
Težav z orientacijo v Izoli ni bilo, tako, da navigacije nisem niti prižgala. Pri Hoferju še en prevzem, fotka za spomin, nato pa poiskat Miin blok. Številke "malce" zmešane med sabo, ampak na srečo je na balkonu visel (no, ne dobesedno user posted image ) en zdolgočasen penzionist, ki naju je usmeril.
In potem Mia... čakala naju je pred blokom. Vam povem (no, pa saj boste videle, ko najdem USB), da izgleda kakor prava Italijanka user posted image . Poljubčki, objemčki, navali narode na go. Otrok, pokukat v stanovanje, za nami je prišla še Abc. Mia je imela prav. Stanovanje je sicer zelo lepo (nimam pripomb), ampak funkcionalnost pa je za njih tri res nikakva. Dve sobi, od katerih niti ene ne moreš pregraditi. Kuhinja tako majhna (in trapasto obrnjena, na sredini stanovanja), da gredo vanjo samo kuhinjski elementi. Mizo in stole (ko jih bo imela) lahko daš kvečjemu v eno sobo, kar še dodatno ukrade funkcionalni in spalni prostor. Balkon pa velik toliko, kakor samo stanovanje, a ga ne smeš ne zagraditi, ne pregraditi, ne nič. No, balkon ima pa eno prečudovito lastnost - z njega je pogled direktno na morje!
Abc je popazila na go. Otrok, me tri pa smo šle dol, izpraznit dva prtljažnika in sprednji sedež (štedilnik user posted image ). Vrečk in škatel je bilo toliko, da smo zapolnile celotno dvigalo (pa verjemite, da ni majhno) in nato skoraj pol ene sobe. Mia nas je postregla s sokom in napolitankami, vmes smo klepetale, skočile na čik na balkon, na Miino željo sem odprla dve kuverti, ki sta prispeli (imam priče in fotografije user posted image ), nato pa nas je Mia povabila na pizzo v bližnjo pizzerijo.
Dobra pizza, vmes debata o duhcih user posted image in paranormalnem, malce babjega čveka, obujanja spominov iz preteklosti, potem pa so v Izoli, ob 15:20!!!, že prižgali obcestne svetilke. Čas za odhod. Spet objemčki, poljubčki, nekaj fotk, neskočno zahvaljevanje z Miine strani in hop v avtomobile. Spet dež, čim smo bile mimo Dekanov. Bljak. Ga. Otrok je bila že pošteno naveličana vsega skupaj in se je pritoževala nekje do Postojne, ko je z dudo v ustih zaspala user posted image .
Presedanje na Uncu (jaz k Abc), Miška domov, midve proti Ljubljani. Abc me je, na mojo prošnjo, zaradi vremena (uspela sem iti od doma brez dežnika) odpeljala direktno v BTC. In, ko sem prišla domov, sem samo nekaj pojedla, potem sem šla pa spat. Nevajena fizičnega dela, mestna frajla. user posted image

Zdaj sem pa tukaj... zbujam se.

user posted image user posted image pridne punce...mia, btw, cunje je fino, če vam bodo prav, da prej prepereš, ker so bile dolgo v omari in so malo zatohle...jaz žal nisem utegnila.
Joj si ne morem kaj, ampak upam, da je ni tudi plačala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 504
23.12.2009 12:39:26   
sonček33
foksica, kaj je zdej...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 505
   [Brisano sporočilo]
23.12.2009 12:43:55   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 506
23.12.2009 12:44:38   
sonček33
ja slikce bi vidla...a nisem med frendi, pa ne bo nič?

Neposredna povezava do sporočila: 507
   [Brisano sporočilo]
23.12.2009 12:46:29   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 508
23.12.2009 12:46:43   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

user posted image user posted image user posted image Lillchy teb pa seka user posted image user posted image user posted image Le zakaj si tako raztresena zadnje čase user posted image user posted image

ker čakam, če mi božiček kaj prinese user posted image

sam da ne bo govedinauser posted image

Lisička super poročilo!!

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 509
23.12.2009 12:50:14   
sonček33
dada, hvala, vidla, super ste...scalo je pa resuser posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 510
23.12.2009 12:51:30   
thaiss
pogledala fotkeuser posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 511
23.12.2009 12:52:33   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: thaiss

pogledala fotkeuser posted image

jst tud!! user posted image user posted image

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 512
23.12.2009 12:54:59   
zmajaz
Js sem pa zamudila user posted image

Kaj pa če nas tiste, ki smo pomagale, dodaš med prijatelje in omogočiš za album opcijo "jaz in prijatelji" ?

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 513
23.12.2009 12:56:36   
aleži
Jaz bi tudi pogledala!!!

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 514
23.12.2009 12:58:08   
aleži
dada, daj še enkrat 5 minut!!! plsssssssssssssssss

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 515
   [Brisano sporočilo]
23.12.2009 12:59:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu aleži)
  Neposredna povezava do sporočila: 516
23.12.2009 13:00:40   
sonček33
miška, kolk lepa pupa

Neposredna povezava do sporočila: 517
   [Brisano sporočilo]
23.12.2009 13:01:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sonček33)
  Neposredna povezava do sporočila: 518
23.12.2009 13:02:25   
sonček33
ful ful

Neposredna povezava do sporočila: 519
23.12.2009 13:02:53   
aleži
Ok, vidla hvalaaaaa

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 520
23.12.2009 13:10:24   
zmajaz
OK - zdaj sem pa uspela pogledat - THX!
Uf ste založle Mio - bo še cel tedn rabla, da bo vse razpakirala. user posted image

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 521
23.12.2009 13:28:17   
kasso
jst tudi vidla, samo kje je pa blažina dnevna user posted image

ej pa tale lantra mi je pa res sumljiva, identična moji, ki sem jo lani prodala enmu Bolgaru za 500 eur.

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 522
   [Brisano sporočilo]
23.12.2009 13:33:03   
Brisani uporabnik

(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 523
23.12.2009 13:40:54   
kasso
miška m. a veš, da sem si najmanj 10x pogledala fotke tvojga avta. Dej povej od kdaj jo imaš?

Neposredna povezava do sporočila: 524
23.12.2009 13:42:49   
abc100
Ja, res je bilo lepo spoznati MIo, ker je res ženska 1A!!!

Dada, pri opisu včerajšnjega dne, si pa pozabila na eno stvar. Smo skoraj ostale v Izoli, saj je Dada izgubila ključe od miškinega avta. user posted image user posted image   Na srečo smo ga najdle v eni izmed vaseh teh vreč.

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?