lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mia007 PUNCE MOJE ZLATE... HVALA VAM .. Koliko dobrote je v vas, sem danes videla. Čisto vsaka stvar nam bo zelo uporabna, in se iz srca zahvaljujem v imenu svojem in obeh otrok za tako hitro koristno pomoč. Obenem sem spoznala tri krasne mamice Lisičko, Miško in ABC.. fenomenalne ženske. Ninika od miške je pa ZLATI OTROK, pridano, bistro.. kako sva za nekaj minut skupaj čebljali. Lepa, bistra pupika. Spominja me na mojo Lano, ki je bila tudi tako priden dojenček. Če bo katero kdaj zaneslo v Izolo naj me pokliče, da se spoznamo. V mojem srcu ste se zasidrale in tam boste ostale.. POLJUBČKE OBJEMČE OD VSEH NAS TREH. Bučka moja.. Moje sranje tam spodaj je samo še v ???? Jutri moram dat markerje Ca215 in CEA, neki takega, ne da se mi zdaj pogledat.. potem pa .. če bo to zelo povišano bom itak naredila paniko, srčno si pa želim, da kri ne bi nič pokazala, v obratnem primeru, pa ne vem kakšna bo reakcija. V glavnem začelo se je tako. 12 dan po menstruaciji sem opazila temno rjav izcedek, pa potem temo rdeč, pa malo nič, pa kr neko packanje to je trajalo od ponedeljka naprej, v petek sem bila že pri svoje ginekologu, ki je .. Me pregleda, vzame bris, in reče, da bom dobila menzes. Ampka meni nekaj ni dalo mira, tako, da je sodelavka poklicala kar ona v bolnico za samoplačniški UZ, in k sreči je bilo fraj zvečer ob 18.40. Jaz pridem tja. Povem kako in kaj. In pravi, da me bo pregledal. Jaz pa rečem, ne gospod doktor, jaz nimam toliko denarja za pregled pa uz.. Pa pravi, ne sekirat se, bomo že naredili da bo prav. No in pogleda od spodaj in pravi je temna kri, potem naredi UZ po trebuhu in vidi mali miom. In jaz.. to hočem, da mi takoj odstranite. Pa pravi, ja seveda sploh to ni noben problem. Prideš zjjutraj, naredimo podobno kot pri splavu, očistimo in če je vse ok zvečer greš domov. Ampak! Gleda naprej in vidi 2 cisti na jačniku. Jaz mislim, da je desni, ma danes na papirju piše levo. Dobro to ni noben problem. Problem je bil ta, ker je ena cista vodena, druga ima pa 1/3 zgoščene snovi, ki se ne ve kaj je. In tukaj sem se jaz pošteno prestrašila, sploh , ko je rekel da bomo vzeli markerje, da bi potem se odločili kakšen poseg bo treba, odvisno od izvida krvi. Tako da jutri ob 7.00 sem spet samopolačniško v laboratoriju, ker le tako dobim takoj izvid, na napotnico, ga čakam ne vem koliko dni in ta izvid ne pride v roke meni, ampak mojemu smotanemu ginekologu, ta ki me je v petek pregledal.. O ne ne, ni vredno,pa da nima kaj v usta dat, pri taki stvari, pa bom jaz prva, ki bom izvedela kako je z mano in se pogovorila s tem ginekologom, ki me je včeraj pregledat in bil z mano zelo prijazen in me miril. Sem namreč zelo paničen človek. Vem, da ni prav, ampak ne znam si pomagat, da ne bi zganjala panike. Ko se gre za stvar ali je rak, ali ni... tu pa želim čimprej izvedet situacijo, in parv je tako. A ne da je? Opažam , da ginekologi samo svoj rutinski pregled naredijo, vzamejo bris PAP, in tu se konča. Punce moje, 1 x letno si uredite en UZ, sam pregled ni dovolj. Ko imate pregled in UZ maternice in jačnikov za sabo, potem ste lahko 100 %, da je vse v redu. PUNCE KERA MI JE V KOZICO DALA V VREČKI KUHANO MESO? Kaj bi pa to pomenilo? Upam, da ni to kakšen urok . V eni od tistih srebrnih kozic, je bil en kos kuhanega mesa v vrečki. RADA VAS IMAM, IN VAM ŽELIM VSEM ZDRAVJA IN SREČE. HVALA ŠE ENKRAT. Preživite prijetne praznike v krogu svojih najdražjih. OMG!!!!!!!! Mia sorry, to je meni dala moja mami meso za muce... ga iščem že dva dni! Če ste ga pojedli pa ni nič narobe, je bla govedina iz juhe, ki je pri nas ne maramo preveč. Če rabiš še kakšno rožico jih imsaamjaz še nekaj, samo zdaj po moje ni blo niti prostora!! Želim vam veliko smeha in sreče v vašem stanovanju! za zdravje pa vse se bo uredilo, boš videla!