Mia007
|
Čer punceeeeeee mojeeeeeee. Za mano je dan, ko sem zrla z očmi že v smrt, preden sem pogledala izvid. Nemogoče je opisat kaj vse mi je rojilo po glavi... Zjutraj ob 7.00 sem bila že v bolnici in sem dala kri, potem sem šla k svojemu ginekologu v Lucijo, da mu pokažem, to kar on ni videl.. in je bil kar malo iz sebe. Naroču mi je da mu obvezno sporočim, kako je z izvidom. Tam od 10.00 ure me je pa začela taka panika, in ni , in ni hotela priti ura 1... Te 3 ure, dokler nisem pogledala izvid so bile zame danes najhujše v mojem življenju po smrti moža, pa čeprav mi je bilo dostikrat hudo. Ne bom pisala kaj vse mi je rojilo po glavi, sploh ker imam abnormalno paniko... Samo to vem, da je bila ura 12.30 in sem rekla ZDAJ PA GREM, NE MOREM VEČ ZDRŽAT.. Pridem v bolnico, grem dol v laboratorij. Pa mi reče ena čaw, ne vem od kje se poznava, jaz pa kaj so prosim moji izvidi že narejei. Pravi ja ja, sem jih dala že zgoraj v laboratorij. Jaz pa, kako je (pojma nimam kako sem zgledala, mislim pa si, totalno odsotna), pravi ne vem, so gor.. kar pojdi gor.. se obrnem enkrat direkt v šipo, drugič spet v šipo, nisem vidla izhoda, pol si mislite v kakem šoku sem bila.. Pride do mene in mi pokaže stopnice, ki so me pripeljale dirket v laboratorij. Tam pa moja znanka.. Jaz pa KAAAAAJ JEEEE, me gleda in se mi smeje.. jaz spet.. JE NAROBEEEEEEE... tresla sem se k šiba na vodi, mi reče, E. vse je v redu, jaz pa še bl trest, jokat , sem jo objela, dihala kot med popadki.V glavnem bila sem vsa iz sebe od veselja. Pa reče, ma sem ti rekla, da ne bo nič takega.. Itak vsak ti reče, ne paničari, ne sekiraj se, vse bo v redu. Ampak žal, dokler se nisem prepričala na svoje oči, me vse te besede niso pomirile. Jaz sem bila v takem šoku, ki se je zdaj popoldne sprostil, in se zdaj počutim tako omotično, utrujeno, vse je prišlo za mano. Kr naprej vdihem in izdihnem.. vsa ta strah gre ven z mene. Tako, ta pregled je mimo. Zdaj moram, ampak bom kar v ponedeljek na mail napisaala dr. izvid... Torej Ca 125 = 12,5 , do 35 je normalno - to so markerji za raka na jajčniku, CA imam pa 2,5 meja je 5,00 to so pa markerji za črevesnega raka. Uf zdaj ko pišem.. Ne morem verjet. Jaz sem bila 99 %, da ne bo ok...PA JEEEEEEEEEEEEEEE... Pa tolk sem smotana, da še premlevam, in če so se zmotili. Pa si rečem E. DOSTI, NEHAJ.. Ja prespat moram. V januarju se pa zmenim za laparoskopijo, in vso to golazen od mioma in cist, naj poberejo ven. Dobro potem itas spet čakaš tiste izvide, ampak, tudi če bi karkoli našli, ne bo nč prepozno. PUNCE MOJE ZLATE STE.. HVALA VAM ZA SKRB IN MISLI NAME...REZULTAT JE TU.. IN TA JE ... IZVID JE OK. Še enkrat se zahvaljujem vsaki posebej za pomoč v taki in drugačni obliki, čisto vsaka nam je prišla prav. Jutri peljem malo gor, da si pogleda kavbojke in majčke. Komi čaka. Imam še dve pošni pošiljki, grem jutri na pošto, ker danes sem bila nesposobna, bilo kam lazit.. Zdaj pa tabletko in v miren spanec. Čisto izžeta sem. RADA VAS IMA POLNO POLNO........ Tak
Skozi bele oblake in tihe korake občutim, ko se vračaš k nam. Zaznam v najbolj samotni tišini novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas vem, da si tu, varuješ nas... HVALA VSEM..
|