tane
|
manca, hvala za info za blazino jim bom omenila...ja smo dobili datum za fizioterapijo šele 27.1 takrat bo itak že več kot 3 mesece star... lenika83, ja blazina je zdaj malo bolj aktualna na kavču, ker naj bi zaradi tega mastitisa dojila v čim bolj različnih položajih... ma meni vsi vključno z mojim težijo, da je premraz za sprehode, mojemu seveda njegova mama pamet soli pa babica...sem kar jezna in sem mu rekla, da je to najin otrok in da ga bom jaz vozila ven, ko bo -, ker samo takrat mi spi in je potem tudi boljše volje popoldne, če vsaj tisto urco spi v vozičku, če ne je pa skoz nekaj sitkan, če cel dan ne spi... tea85, ja ne vem, če jaz tudi ne bom morala do zdravnika, ker zatrdlina kar noče izginit, mleka pa tudi še vedno ni...sem kar jezna, pa žalostna...pa še dodatno utrujena, ker ga ves čas na dojko dajem pa še s pumpo probam črpati... IZVIRNO SPOROČILO: karmen b Kar se pa tiče kopanja in kože, sem začela prakticirat, da dam v vodo par kapljic mandeljevega olja in se zelo obnese. Namažem jo potem z njim dodatno le po pregibih, obraz pa z bepanten mazilom zdej par dni mažem, ker je mela zelo lišajasto kožo po ličkih od mazoljčkov in je zdej že skor čist spucana. V parih dneh je vse zginlo. Priporočam. karmen b, pod tole se pa podpišem...tudi jaz prakticiram to, baje jih ni dobro po celem telesu mazat z oljem, ker le ta zapira pore. IZVIRNO SPOROČILO: metka_zone Živjo! Pri nas je vse vredu in SLIŠIMO !!!!!!!!!!!!!!!Obe ušesi sta sta glede sluha vredu in smo presrečni! Lp Najlepša novička zadnjih nekaj dni…ker na žalost same slabe prejemam…metka_zone, sem vesela zate/za vse vas!!!!!...lepše se ne bi moglo izteči
< Sporočilo je popravil tane -- 18.12.2009 21:37:38 >
|