|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
8.12.2009 13:04:52   
Aniiita
majakla- moje sožalje user posted image

manca, hvala. Ne nisem dala fiziološke noter..sem kar vlekla user posted image Je treba kaj počakat potem ali kr takoj izpiham?

lenika83- ja, meni se tudi zdi, da je tisti nastavek tako prevelik..Pa kar se tiče hranjenja, imam jaz iste dileme.. očitno se vsakič naje dovolj. Gea, če ni sita, navadno tudi ne zaspi in poskuša pokazat, da bi še.. en čas sva mislila, da so krčki,potem pa ugotovila, da je samo še lačna.. Jok za krčke in lakoto šele sedaj ločujeva, pa še ne uspe takoj..

Lindi- Gei je tudi ratala ful suha koža user posted image .. po glavici ima sploh polno luskic,vendar sem mislila, da so to temenca.. Malo je boljše, če ji celo glavico namažem z riboderminom.

Tiste, ki ste rodile v Lj. porodnišnici
- a tam res nobenemu ni treba široko povijat, sploh naredijo UZ ali ne?

Kakšne težave pa sploh lahko ima otrok, če se mu kolki ne lepo naredijo, ve katera?

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
8.12.2009 13:05:13   
Februarka08
Dan.

Končno spet jaz... saj ne vem kje naj začnem...
Majakla, moje sožalje!user posted image user posted image user posted image user posted image
Slikce vaših sončkov - VSE SO ENKRATNEuser posted image user posted image

Jaz sem  user posted image ampak se trudim ne bit. Skratka, takole je... zdaj se že nekaj dni nisem nič javila, sem bla čist polno zasedena. Kot veste sem se zadnjič ˝odločila˝ polno dojiti in sem mu pač ponudila kadarkoli je zahteval, da bi blo ja več mleka. No, po dojenju mi je lepo spančkal v vozičku tudi po 3 ure, prav tako kot prej z dodatkom user posted image sem bila ful vesela. Prav tako popoldne je tudi malo zaspal, zvečer je pa dobil flašo še, ker sem videla da je premalo. No, prišli smo samo na 1x dodatek dnevno.  user posted image Prav tako je imel pa tud ful krče, itak že prej... pravi revček user posted image in potem mi draga ______ začne pametovat, da ima mogoče krče od AM in da naj mu dam domačega KMuser posted image user posted image user posted image user posted image halooooo, saj nisem vedla, a nej se ji smejem al naj jo pošljem v tri krasne! In me kar prepričuje in prepričuje... naslednji dan to pove tudi sosedi in pol tud ona nadme češ da ma premal, da se zato joka in da naj mu ne dajem kupljenega, ker je to sama kemija, ampak naj raje vzamem domačega user posted image user posted image sem rekla da ne bom nobenga več poslušala in delala kot sama hočem in sem šla. Potem sem pa  user posted image da nisem mogla nehat! Valda, počutla sem se kot najslabša mati, da ne da svojemu otroku za jest! Ker so me drugi to prepričali! In pol v strahu pokličem patronažno in jo prosim, če lahko pride Blaža stehtat da vidim kaj in kako je. Ona pride danes, ga stehta, teža ista kot v posvetovalnici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image groza, obema ni blo jasno kako to, če je tako miren in vse... tako da mu moram zdaj po vsakem obroku še AM dat. In tako sem prišla iz skoraj polnega dojenja na polni dodatek! user posted image Pa čeprav je 1 teden nazaj dobival dodatek in vse, ampak očitno ni dovolj, al kaj jaz vem, več nisem pametna in sem totalno slabe volje in prestrašena. Patronažna me je mal pomirila, da Blaž zgleda čist ok fantek, da ful spremlja igračke in vse, ampak samo številke na tehtnici nas morijo. Čez 14 dni bo spet prišla, bomo videli kaj smo naredili. No, to je to.

Spimo ponoči zdaj par dni kar v redu, smo končno dobil tiste ˝kapljice˝ iz Italije, ki pa v bistvu sploh niso kapljice, ampak homeopatske granule, mislim da pomagajo user posted image zaspi zdaj šele okrog 23h, ampak potem spi nekak do 6h zjutraj. Če bo tko, bo kar v redu, samo 1 uro nazaj bi rada vse skup pomaknila, da gremo vsaj ob 22h spat.

Miklavža smo preživeli, vsi dobili nekaj novih stvari, Blaž sicer samo 1 ropotuljico, ker ima itak vse doma in pojma nima zakaj se gre user posted image še Larisa ne ve. Sva šle pa z njo v cerkev, se ga je kar ustrašla, ampak smo preživele user posted image

Upam da se bo kateri sploh dalo brat tele čreva, saj prebrala sem vas že včeraj nekaj in danes med dojenjem, za pisat pa sploh ni cajta user posted image

Se beremo!

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
8.12.2009 13:07:18   
Anonimen
Ženske ženskice.. 

Vidim, da nimam sam jst težav z mlekecom. Ma me žalosti to. Čez dan nama nekak in to komaj rata preživet brez dodatka.., zvečer je pa kr skor nujno. In to že 9 dan. Mu dajem Novalac NF, nočno formulo, ki je bolj nasitna in naj bi dlje spal ampak... ne drži. . Sicer ne spi malo ampak... gre mami pozno spat pa se mi zdi da moj sinko mal spi.
Skratka, tko močno me žalosti, da ga ne vidim več goltat... zdej se tko bori na moji joški, da je joj. Lenuščka je mal in se mi ne da vlečt, moje joške pa tud niso ne vem kaj polne. Včasih je kr teklo, zdej bi vse dala, da mi zalije majco. Eh.. ma se tolažim s tem, da je moj nedonošenček mel ko je blo najbolj potrebno moj mlekec. Sm pa včer brala, da ko začneš dodajat s flaško, začneš počas otročka odvajat od dojenja... in me je kr zmrazli. Sm rekla, da bom naredila vseeeeee, da se bova še lahko cartkala na joškici koroškici. Men je to tko lepo..... No in jem korenje, glodam ko zajkla, nalivam se s čaji in vodo, da mi je slabo.... uglavnem... vzhajam kot kvas.
palegia30, nimam nasveta... sva na istem in mi je tud zate hudo..., vem kako ti je, tudi meni je.

Kakanje... naš je mel vsako pleničko pokakano čez dan, zdaj več ne. Zdej se ga tko usračka zjutri okrog 4:00, da naju oba zbudi. Tko... ko iz topa se sliši. Ampak toook, da ga pucam pol 15 min, vmes seveda zbudim in tko... voham, ko mi pod nos prdka in uživam, ko se mi polula na lase... umite seveda. No, naj vas ne skrbi... če otroček cel teden ne kaka še nič ni narobe, po enem tednu pa je že za vprašat se kaj je. Našmu so se zdej začele prebavne težavice... in jst to zlo povezujem z zobekom. Vse znake ma... da bo pokukal in ga vsak dan mal pobožam po spodnji dlesni in sam čaaaaakam... . Je pa bogi.., ga kr matra in črvička, pa ga dam čez kolena, da mal na bušija prtisnem in se tok sprdi, da se še men v vseh letih in uspel tok naenkrat....
Aja, priporočam Hoferjeve pleničke... bolše od Pampersk 100x.

AD3, jst še zmer trdim, da moj ni mel težav zarad teh kapljic. Niti z kakecom, niti s krčeki..., ki se mi zdi, da so šli pa, pa... . Nimamo več kričalnih uric... ob določeni uri, zdej jih mamo večx čez dan. Ampak... ga vzamem pa poletiva proti stropu...., pa je takoj bolš. Obožuje bit avionček.

Raste mi full.... , težek je tud že kr. Jutri zvem točno al se lahko tekmujem z LM jem. Mamo posvetovalnico pa baje že cepljenje. No nič mi niso rekli ampak naj bi se v 3 mesecu, tko da bo joka in joka. Upam, da ne bo kakih reakcij, znajo bit.

Ženskice a se zavedate, da je moj otrok tukaj najjjjstarejši??! Je enkrat karmenb napisala... naš prvi oktoberček , čeprav je bil skor avgustovček. No, jst sm kr tuki z vami.... , sm bolj domača kot na septembrčkih. Ma ne vem zakaj..., najbrž, ker se "poznamo" od prej.
Tko da MM, moj ni 62 sva pa že 4 dni v četrtem mesecuuuuu, jupi...

Ej, a tortica bo kakšna??! Jst sm že super mami, hodiva naokol, vozičkava... sva 2 na teden v Ljubljani..., rada mava sladoled in tortice. Skratka.... a čmo se kr zment al vam je še prezgodi z vašimi pikicami se sprehajat?!

Smejemo se že full, glasekov še ne spuščamo...no mal že, vrtiljak nad posjtlco je pa zakon.... za lih tolk cajta, da gre mami lahko lulat.

Aniita, mi mamo za pančkat Ninikoo. Kupljena je la oprana, pol pa 3 dni spančkala z mano in atijem... pol je pa pristala v zibki. Naš jo kr porajta. Ko ggreva pančat... mu jo dam v rokice, da jo objame... pa se mal polupčkata, poližeta in zaajata skupaj. No sam ni čist dobr ljubimc, ker je ninika ko se prvič zbudi zabrisana nekam pod noge. Briga ga.... pol je važna duda. Skratka... te stvarce, ki dišijo pa nam...se obnesejo kasneje, zdej jih je pa dobr navadit.
Kolki... uf ja,... mislim, da je ta pregled zelo dobrodošel. V CE so ga pregledali in... smo široko povijali, zdaj več ne. Je full neprijetno blo in zame in za malega ampak... Namen širokeg povijanja je, da so noge odmaknjene od kolkov pod določenim kotom, da se sklepn ponvica lahko dokončno razvije. Posledica je seveda šepanje, nog krjša... itd...

Posteljne aktivnosti so zdaj na polno aktualne in zaželjene, prej.. po 6t so mi ble bljak. Telo res rabi, da se vrne nazaj..

A veste, da sva se včeri z mojim hecala in določla datum kdaj začneva eno lepo punčko delat.... in datum je... 6 mes po rojstvu sinkota. Midva mava vse na 4. v mesecu in.... poroka je bla 4.4., sinek 4.9., slončkanje s ciljem pa... bo ... Je moja G rekla, da mi da blagoslov po 6 mes, da je takrat že vse v najlepšem redu. Juuuupiiii....

stuhica, Merlin je zakon. Pa nisi bla valda v CE???!! Če si.. smo mi na hribčku nad dvorano, pa marsikej slišim kr v svojo spalnico. A jojjjj..... , pa poklič drugič, če te zanese... "Nisam ja supermen, pa da mogu to.... "... tananananaanna... si pojem zdej..
Zgleda, da bomo mi tud šli na to varianto.. čez dan dojenje, čez noč dodatek... kr neki. Kero črpalko maš..? Ročno ali električno. Se lih odločam za nakup ene ta drage, pa ne vem...

Meliitak, ti sam svoj mlekec šprici v učke... pa bošš vidla. Najbolj naravno in najbolj učinkovito
Ne skrbi za kakanje... zelen kakec pride baje, če mešamo naš mlekec pa ta adaptiran. Nič ni hudega. Kakanje pa ni obvezno vsak dan, važno da lula. Pa spremljaj ji na glavi Mečavo..., da ni vdrta not ampak, da je komaj opazna. Če je not je to znak dehidracije.... kar pomeni, da ne poje dovolj... in tud zelen kakec zna bit pokazaltelj tega. Včasih....

KOZELJKA... bravo za ostale dele telesa... sej konc koncev modrc vse skrije, joškic pa ne kažemo tolk...

Nončika... kar se količine hranjenja tiče sem zadnjič spraševala kolk je normalno, da otroček v tretjem mesecu poje in je rekla pediatrinja mi, da od 100-150. Pač čisto odvisno od dojenčka. Naš zdej poje okrog 120 pa tud več.... zvečer rabi kr dozo..., ki je šla že čez 160. Toliko..

mashi... doniram..user posted image

majakla, ISKRENE SOŽALJE. Tudi naša je to leto šla... 8. junija. Je blo tko hudo ampak zdej se z dedkom gor guga in nas pazi. Tudi vaša vas. No zdej še potuje....user posted image

Nč, zdej se grem pa spet mal natankat s čajčkom.... bodite pridne, mamice.

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 8.12.2009 13:18:41 >

(odgovor članu gorenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1303
8.12.2009 13:14:47   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: manca

IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

Pa še eno vprašanje za bolj izkušene- čiščenje noska z izpihalnikom- to dam samo na nosek in potegnem (srugo stran pa zamašim kao, ne? Meni se zdi, da čisto nič ne gre ven..slišati pa je, da je notri.. je kakšna finta? Delam kaj narobe? user posted image

Saj ji daš prej v nosek fiziološko razstopino, kajne? Najprej daj vedno fiziološko, nato drugo stran noska zamaši in bo šlo.
Jaz imam tokrat tale elektronski aspirator - je bil nekaj časa nazaj pri baby centru v akciji in je bila cena malo čez 30 eur  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173486
Je pa res super...imaš tri nastavke: eden za novorojenčka, potem pa eden za goste in en za redke smrklje.
Sem pa imela pri prvi hčerki takega, da sem morala s svojo sapo ven vlečt smrklje, samo je dobesedno razpadel narazen.

Izjemno dobro se obnese takole pakirana fiziološka razstopina http://www.nivea.si/products/show/Raztopina%20za%20%C4%8Di%C5%A1%C4%8Denje%20noska 
samo da imam jaz fiziološko od Leclerca.

manca sej fiziološko mor to tamalo kupt ker ne sme bit odprta neč kot 24ur

majakla moje sožalje user posted image user posted image

karmen lahko pa da so se prenehal krčki midva jih nimava skos sam k ga pa dajejo je pa tok hudo da je jooooj probi brez kaplc pa boš vidla jst jih mojmu Alekseju ne dajem kr za brez veze

ŠIROKO POVIJANJE jst ga morm ker je meu leu kolk 1b in to ni uredu tko da mava dons ob 15.15 slikanje sm pa klicala in uprašala če pač not uzamejo novorojenčke da ne stakne kej pa je rekla ''ne gospa na vrsto morte počakat'' mislm kaj ti ni jasn tm po ZD naj skačm z tamalim k so vsi bolani da na konc še stakneva kej, sm tok jezna da sploh ne vem kaj naj ampak ji bom pa defitnitivno to tud omenla user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

KILOGRAMI ja sm jst tud na 2+ sam kaj naj začela bom pa na fitnes hodt da neki zase nardim pa bomo vidl z hrano pa itak merkam zarad tamauga tko da neki bi pa mogl dol it

ASPIRATOR sej tega punce ne smete full not rint zato pa je fiziološka da gre lažje mal povrtiaš po nosku in gre vse lepo vn

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
8.12.2009 13:17:50   
LINDI
MAJAKLA moje sožaljeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz ga tudi kličem pikica....mi gre pa na živce,ko ga kličeloTimy,ker je pač Timej,in kar pike dobim,pa še tašča se ne zadrži za popuser posted image ...potem bi mu dali pač ime Tim če bi to hoteliuser posted image
ANITA bom poskusila še to kremico...

(odgovor članu mashi)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
8.12.2009 13:27:02   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

Tiste, ki ste rodile v Lj. porodnišnici- a tam res nobenemu ni treba široko povijat, sploh naredijo UZ ali ne?

Kakšne težave pa sploh lahko ima otrok, če se mu kolki ne lepo naredijo, ve katera?

aniiita jst sm bla v lj in mi je pediater reku da ni potrebno in nism pol je pa prvič pršla babca k men in je rekla da nujno povijat široko do slikanja ker že pr 2A povijajo pri 1B pa sploh tko da smo mi povijal široko in upam da nam od dons naprej ne bo potrebno več ker je res čist trd k ga poviješ in res zgleda k da ne more dihat

punce to so temenca in to lahko odstrante tako da namažete z oljem full pol pa z glauničkom to dol počešete sva jih midva tud mela in je šlo z časoma vse stran pa k kopate tud z krpico mal močnej

februarka ne posluši nobenga kaj jih koji ku*** briga kako ti delaš pa sej nisi prvič mamica meš že 1 punčko srčkano ki lepo raste in ji nič ne manjka tko da jst sm prepričana da bo blaž začeu pridobivat na teži in boste vsi spet happy držim prstke da bo že 14 dni presenečenje na tehtnici user posted image user posted image user posted image

ZA SLADOLED TORTICE JST SM ČIIIIIST ZA VS ŽE KOMI ČAKAM DA VS VIDM user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
8.12.2009 13:28:03   
karmen b
Riškoo z veseljem bi se dobila z vama v mestu, če boš prišl v Ljubljano. Ta teden imam še avto in se lahko potepam, samo upam da bo kaj vremena. Če se pa še katera javi za držbo, pa še boljše, ker men je za umret dolgčas doma dopoldne. S Špelco se zelo rada pogovarjam, ampak je monolog kaj hitro dolgočasen.

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
8.12.2009 13:28:23   
emaa
V LJ porodnišnici delajo UZ kolkov. Moji so vsi imeli 1A

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
8.12.2009 13:31:59   
LINDI
JAčisto razumem,kako vam je,moj tudi ne vleče veliko na joškici,le včasih se malo crklja,meni pa tako dober občutek...škoda,da ne traja dlje.
Aja katera že kupuje črpalko,v glavnem ne ročneuser posted image znoriš zraven,itak si moraš dolgo črpati in velikokrat,kar električno kupi,jaz imam sicer aventovo,ampak baje se kvarijo,moja se še niuser posted image če bi mi takrat cenovno zneslo,bi kupila medela električno,so baje boljše,je pa cena približno kot avent okrog160e-vejo,kje služitiuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
8.12.2009 13:36:07   
naty6
Majalka  iskrene sožalje user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
8.12.2009 13:40:59   
Anonimen
Temenca.... v lekarni pena od Mustele je zakon. Dva dni umit laske s tem, namazat z mandljevim oljem za čez noč.. pa kapico gor, zjutraj z glavničkom počesat, pa laseke umit z vodiko... To je naš recept.

ninasiki.. ej ne boš se mogla izognt gužvi in folku v ZD. Jst sm bla zadnjiš šokirana tukaj v CE. Pridem z malim, folk pa okol z maskami... me je kr zmrazil. Ja pač, ne ločujejo. No in pride sestra ven, vzame napotnice in reče, da še niso bli na malici.... 45 min sva čakala in še vse mamice, ki so prišle... Obup. Držim ti pestke, da se danes rešite pleničk, moje so globok v neki škatli. Sm prv trpela.

ooooo karmenb, pa kje si lepotička'??! Ma komaj čakam, da te spet vidim v Twingotu z malo pupiko..... Ta teden ne grem v LJ. zarad pregleda, pa moja mami dons pride in bo mal z nami. Naslednji teden mava 14. razvojno ambulanto, 17. pa greva na peditrično prepančkat, mava spet snemanje možgančkov, CMCRF. Tko da... če nama uspe v naslednjem tednu, ti sporočim dan prej... ampak zna bit 15. A bi ti blo ok? Pa greva mal lučke podnev pogledat v center?? No al pa greeeemoo..

LINDI, jst se tud nagibam k nakupu Medela Swing.. ampak je kr cenaa, hm?? Mam zdej ročno aventovo, pa bom mel kmal mišice k Švarci user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 8.12.2009 13:45:36 >

(odgovor članu naty6)
  Neposredna povezava do sporočila: 1311
8.12.2009 13:45:36   
LINDI
Februarka,ne poslušaj tastarih,te pa znajo totalno razdražiti,vem...to tudi jaz sovražim....vem,da bo naslednjič mali pridobil na teži,ne skrbiuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ma ja vem ,daso temenca,pa ga mažem z oljem in s krtačko spravljam dol,ampak to je vsak dan,sicer manj imam pa olje olivno in to za novorojenčka,imam pa po obrazku zelo suho kožico,zdaj imam bebival,pa ne pomaga

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
8.12.2009 13:51:29   
lenika83

IZVIRNO SPOROČILO: mashi

Vzamem od kake kak odvečen kilogram. Katera donira ;)

Za to pa ti ne bo težko najti donatorke. Koliko rabiš? Jaz ti jih lahko ene 15 prispevam user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Aja, priporočam Hoferjeve pleničke... bolše od Pampersk 100x.

S tem se pa absolutno strinjam. Pa tudi mnogo boljše od babylove. Nam je zdaj dva dni vse prišlo čez, ko smo imeli babylove. Danes pa imamo spet Hoferjeve in vse lepo ostane noter.

(odgovor članu mashi)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
8.12.2009 14:02:11   
Emilly
Ojla!

Da se spet malo javim. Vidim, da krčki mnogim že minevajo, tudi naši mislim, da je precej boljše, občasno se še napenja, ampak je tud to že boljš.

Februarka - meni se zdi, da s to težo čist preveč komplicirajo. Eni se kao preveč redijo, eni premal....vse mora bit tako kot piše v učbenikih, aneuser posted image  Če je otrok dobre volje, se lepo razvija, se dobro počuti, halooo, očitno trenutno tvoj Blaž malo manj dobiva, mogoče bo pa čez 14 dni že čist OK, upam, ker verjamem, da ti že vse skup najeda....men bi tud...

AD3 - zaenkrat smo pri dveh kapljicah, krčkov še ni, upam da jih ne bo...

KG - še 2 +, pa mislim, da sem na istem ko prej, cunje mi tud kar visijo, ker prej sem mela mal več mišic, zdaj pa na žalost še ne, bo kar treba počas začet... trebušnjake že pridno delamuser posted image .

Tudi mi redno čistimo nosek s fiziološko in aspiratorjem, pa kar gre. Boga revca ma čist skoz zamašen nosek. A je kaj narobe, če se fiziološko prepogosto uporablja, ker midva jo kar.

Ja tudi men je dolgčas že doma. Z avtom se pa s tamalo še nisem peljala, pa me je prvič kar malo strah. Saj vem, da bo kar treba. Kavice ali pa tortice (oziroma pogovora) se pa že močnooo veselim.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
8.12.2009 14:29:55   
majakla

Hvala vsem. user posted image

Morda ni za RR, ampak sem sama doma in
je fajn nekomu povedat.
Ko vas berem, mi je veliko lažje. Hvala.

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
8.12.2009 15:11:22   
Anonimen
majakla..., ne bodi žalostinka. Čuva te babi, čuva...
Evo ti neki... lej.. za babi user posted image , tebi pa user posted image

< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 8.12.2009 15:12:14 >

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1316
8.12.2009 15:25:13   
Anonimen
Februarka08 glede na to, da imaš doma že eno čudovito punco, ki lepo rase in se razvija bi jaz poslušala v tem primeru samo sebe. Tudi Blaž bo sigurno lepo napredoval ne skrbi.

Glede mleka : ma jau ne vem kod kaže mi ga zmanjukje. Jem zdravo hrano ( seveda se tudi prekršim), pijem res ogromno čaja ( za dojenje, zeliščnega, sadnega ), občasno jabolčni sok in kompot pa ne vem. Po noči ( ko spi mala res več kod 5h ) je mleka dovolj za jutranji obrok, tudi potem zanaslednjega ( cca. čez 4h ).. Sedaj pa sem jo dojila malo pred 14h in je bilo potem pol ure mirno potem pa jok. In sem ji pripravila 120 ml AM in ga je še 100ml pojedla. Sedaj bom tako delal, ko bo jok za jesti jo bom najprej priklopila na joško potem pa ponudila še AM. Ali je tako OK in ali je še možno, da se mi mleko naredi oz., da se mi poveča količina. Včeraj ko me ni bilo sem imela doma pripravljeno 2x 125ml AM in je vse popila, zvečer sem si pa po 7h istisniča iz obeh 140ml. Kaj menite ve ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1317
8.12.2009 15:29:21   
Anonimen
joj punce za napake se res opravičujem, kuham vmes za jutri in skačem tja pa sem, pa še tamalo gledam če bo zaspala...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1318
8.12.2009 16:35:04   
vrtnica83
Še jst za tabelico:
vrtnica83, Julija, 3380g 53 cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
8.12.2009 17:14:31   
majakla

Še enkrat HVALA vsem. user posted image

To pa sem ravnokar izvedela:
Mamita - trgovina z nosečniškimi oblačili v Mariboru, kupuje in prodaja rabljena nosečniška oblačila.

(odgovor članu vrtnica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
8.12.2009 19:20:38   
ninasiki

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

JAčisto razumem,kako vam je,moj tudi ne vleče veliko na joškici,le včasih se malo crklja,meni pa tako dober občutek...škoda,da ne traja dlje.
Aja katera že kupuje črpalko,v glavnem ne ročneuser posted image znoriš zraven,itak si moraš dolgo črpati in velikokrat,kar električno kupi,jaz imam sicer aventovo,ampak baje se kvarijo,moja se še niuser posted image če bi mi takrat cenovno zneslo,bi kupila medela električno,so baje boljše,je pa cena približno kot avent okrog160e-vejo,kje služitiuser posted image

ja res je LINDI jst noooorrrriiiiimmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image sploh če je zelooo pouna mi kr tma na oči pada ker mi skos un ''gumbek'' (tko mu jst rečm) vn meče in je popolnoma nehigiensko in si včas 5 razkužm roke da ga nastavim nazaj user posted image tko da punce AVENT ROČNA NNNIIIKKKAAAKKKOOORRR

RIŽKO ja so bli 3 pred mano in ZD ne boš vrjela presenetljivo kr prazn neki folka je blo sam ne tko k ponavad smo pa fuuuull veseli ker NAM NI TREBA VEČ POVIJAT NA ŠIROKO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BI ŠLA PA MIDVA TUD LUČKE GLEDAT Z VAMA ČE NISVA ODVEČ user posted image ker je moj popoudan in mi je pol dougcajt

MASI uuuu z lahkoto se zmenva user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
8.12.2009 20:02:08   
Nončika

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI
RIŽKO ja so bli 3 pred mano in ZD ne boš vrjela presenetljivo kr prazn neki folka je blo sam ne tko k ponavad smo pa fuuuull veseli ker NAM NI TREBA VEČ POVIJAT NA ŠIROKO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kake ocene kolkov ste pa meli? mi smo prejšnji petek meli pregled pri ortopedu v mb in smo meli ocenjena oba kolka 1A. pa mamo kljub temu še naprej široko povijanje, celo dve plenici na 3dele. meni se mali tak smili. če pa pomislim nato, kako se je tisti deček poleg nas jokal, ko so mu nastavljali opornice. ne, hvala. raje povijam še 9t široko, kot pa opornica. čez 9t pa spet kontrola v mb.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
8.12.2009 20:20:46   
najčka
Ojla bejbe. Jaz sem tud za kako kavico al pa tortico. Drgač pa sem dans kar mal user posted image
Sem bila pri G pa me vpraša če smo že kaj probali z posteljnimi aktivnostmi. Pa sem rekla da še ne ker sem čakala na zeleno luč zdravnika, pa mi pravi da to zna bit pa boleče, ker so me tooooook šival. Zunanji šivi so sicer ok notranjih je pa ogromno in menda mal preveč zašito.
Sem vprašala kaj nardit pa se smeji in pravi REKLAMACIJO! HALO??? No pol mi je povedu da se da en manjši poseg pa bo vse ok. Ja jest res nebi še ene operacije!!
Ja nč bomo probal ko pride mojuser posted image domov čez vikend pa bomo vidli kako bo.
No mal sem se razgovorila pa je že mal boljš.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
8.12.2009 20:52:26   
vrtnica83
oJLA Nea_Teja
Prosila bi te če lahko še enkrat napišeš to za krče si napisala da si dudo namočila v med smpsk. A je to pravilno napisano ali je kakšen škrat vmes.Ker tudi mi imamo hude krče in nič ne pomaga pa bi rada še s tem probala. hvala hvala.lp

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
8.12.2009 21:12:05   
KOZELJKA
Čer,
majakla - najprej tebi sožalje. Verjemi, da je babici fajn, in vas vse skupaj varuje.

Črpalka - jaz imam Aventovo ročno in sem čist zadovoljna. Res, da je ne rabim dnevno. Ampak mi normalno deluje. Brez posebnih naporov. Malo problemov sem imela le, ko sem bila na meji mastitisa, ampak takrat je itak vse zamašeno in ne gre nič ven.

Jaz sem pa danes moji malčici prvič dala D3 in smo imeli popoldan kr štalo. Je ful jokala in se krčila. Bomo ukinl še za nekaj časa, oziroma bo treba Oleovit nabavt.

(odgovor članu vrtnica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.