Anonimen
|
Ženske ženskice.. Vidim, da nimam sam jst težav z mlekecom. Ma me žalosti to. Čez dan nama nekak in to komaj rata preživet brez dodatka.., zvečer je pa kr skor nujno. In to že 9 dan. Mu dajem Novalac NF, nočno formulo, ki je bolj nasitna in naj bi dlje spal ampak... ne drži. . Sicer ne spi malo ampak... gre mami pozno spat pa se mi zdi da moj sinko mal spi. Skratka, tko močno me žalosti, da ga ne vidim več goltat... zdej se tko bori na moji joški, da je joj. Lenuščka je mal in se mi ne da vlečt, moje joške pa tud niso ne vem kaj polne. Včasih je kr teklo, zdej bi vse dala, da mi zalije majco. Eh.. ma se tolažim s tem, da je moj nedonošenček mel ko je blo najbolj potrebno moj mlekec. Sm pa včer brala, da ko začneš dodajat s flaško, začneš počas otročka odvajat od dojenja... in me je kr zmrazli. Sm rekla, da bom naredila vseeeeee, da se bova še lahko cartkala na joškici koroškici. Men je to tko lepo..... No in jem korenje, glodam ko zajkla, nalivam se s čaji in vodo, da mi je slabo.... uglavnem... vzhajam kot kvas. palegia30, nimam nasveta... sva na istem in mi je tud zate hudo..., vem kako ti je, tudi meni je. Kakanje... naš je mel vsako pleničko pokakano čez dan, zdaj več ne. Zdej se ga tko usračka zjutri okrog 4:00, da naju oba zbudi. Tko... ko iz topa se sliši. Ampak toook, da ga pucam pol 15 min, vmes seveda zbudim in tko... voham, ko mi pod nos prdka in uživam, ko se mi polula na lase... umite seveda. No, naj vas ne skrbi... če otroček cel teden ne kaka še nič ni narobe, po enem tednu pa je že za vprašat se kaj je. Našmu so se zdej začele prebavne težavice... in jst to zlo povezujem z zobekom. Vse znake ma... da bo pokukal in ga vsak dan mal pobožam po spodnji dlesni in sam čaaaaakam... . Je pa bogi.., ga kr matra in črvička, pa ga dam čez kolena, da mal na bušija prtisnem in se tok sprdi, da se še men v vseh letih in uspel tok naenkrat.... Aja, priporočam Hoferjeve pleničke... bolše od Pampersk 100x. AD3, jst še zmer trdim, da moj ni mel težav zarad teh kapljic. Niti z kakecom, niti s krčeki..., ki se mi zdi, da so šli pa, pa... . Nimamo več kričalnih uric... ob določeni uri, zdej jih mamo večx čez dan. Ampak... ga vzamem pa poletiva proti stropu...., pa je takoj bolš. Obožuje bit avionček. Raste mi full.... , težek je tud že kr. Jutri zvem točno al se lahko tekmujem z LM jem. Mamo posvetovalnico pa baje že cepljenje. No nič mi niso rekli ampak naj bi se v 3 mesecu, tko da bo joka in joka. Upam, da ne bo kakih reakcij, znajo bit. Ženskice a se zavedate, da je moj otrok tukaj najjjjstarejši??! Je enkrat karmenb napisala... naš prvi oktoberček , čeprav je bil skor avgustovček. No, jst sm kr tuki z vami.... , sm bolj domača kot na septembrčkih. Ma ne vem zakaj..., najbrž, ker se "poznamo" od prej. Tko da MM, moj ni 62 sva pa že 4 dni v četrtem mesecuuuuu, jupi... Ej, a tortica bo kakšna??! Jst sm že super mami, hodiva naokol, vozičkava... sva 2 na teden v Ljubljani..., rada mava sladoled in tortice. Skratka.... a čmo se kr zment al vam je še prezgodi z vašimi pikicami se sprehajat?! Smejemo se že full, glasekov še ne spuščamo...no mal že, vrtiljak nad posjtlco je pa zakon.... za lih tolk cajta, da gre mami lahko lulat. Aniita, mi mamo za pančkat Ninikoo. Kupljena je la oprana, pol pa 3 dni spančkala z mano in atijem... pol je pa pristala v zibki. Naš jo kr porajta. Ko ggreva pančat... mu jo dam v rokice, da jo objame... pa se mal polupčkata, poližeta in zaajata skupaj. No sam ni čist dobr ljubimc, ker je ninika ko se prvič zbudi zabrisana nekam pod noge. Briga ga.... pol je važna duda. Skratka... te stvarce, ki dišijo pa nam...se obnesejo kasneje, zdej jih je pa dobr navadit. Kolki... uf ja,... mislim, da je ta pregled zelo dobrodošel. V CE so ga pregledali in... smo široko povijali, zdaj več ne. Je full neprijetno blo in zame in za malega ampak... Namen širokeg povijanja je, da so noge odmaknjene od kolkov pod določenim kotom, da se sklepn ponvica lahko dokončno razvije. Posledica je seveda šepanje, nog krjša... itd... Posteljne aktivnosti so zdaj na polno aktualne in zaželjene, prej.. po 6t so mi ble bljak. Telo res rabi, da se vrne nazaj.. A veste, da sva se včeri z mojim hecala in določla datum kdaj začneva eno lepo punčko delat.... in datum je... 6 mes po rojstvu sinkota. Midva mava vse na 4. v mesecu in.... poroka je bla 4.4., sinek 4.9., slončkanje s ciljem pa... bo ... Je moja G rekla, da mi da blagoslov po 6 mes, da je takrat že vse v najlepšem redu. Juuuupiiii.... stuhica, Merlin je zakon. Pa nisi bla valda v CE???!! Če si.. smo mi na hribčku nad dvorano, pa marsikej slišim kr v svojo spalnico. A jojjjj..... , pa poklič drugič, če te zanese... "Nisam ja supermen, pa da mogu to.... "... tananananaanna... si pojem zdej.. Zgleda, da bomo mi tud šli na to varianto.. čez dan dojenje, čez noč dodatek... kr neki. Kero črpalko maš..? Ročno ali električno. Se lih odločam za nakup ene ta drage, pa ne vem... Meliitak, ti sam svoj mlekec šprici v učke... pa bošš vidla. Najbolj naravno in najbolj učinkovito Ne skrbi za kakanje... zelen kakec pride baje, če mešamo naš mlekec pa ta adaptiran. Nič ni hudega. Kakanje pa ni obvezno vsak dan, važno da lula. Pa spremljaj ji na glavi Mečavo..., da ni vdrta not ampak, da je komaj opazna. Če je not je to znak dehidracije.... kar pomeni, da ne poje dovolj... in tud zelen kakec zna bit pokazaltelj tega. Včasih.... KOZELJKA... bravo za ostale dele telesa... sej konc koncev modrc vse skrije, joškic pa ne kažemo tolk... Nončika... kar se količine hranjenja tiče sem zadnjič spraševala kolk je normalno, da otroček v tretjem mesecu poje in je rekla pediatrinja mi, da od 100-150. Pač čisto odvisno od dojenčka. Naš zdej poje okrog 120 pa tud več.... zvečer rabi kr dozo..., ki je šla že čez 160. Toliko.. mashi... doniram.. majakla, ISKRENE SOŽALJE. Tudi naša je to leto šla... 8. junija. Je blo tko hudo ampak zdej se z dedkom gor guga in nas pazi. Tudi vaša vas. No zdej še potuje.... Nč, zdej se grem pa spet mal natankat s čajčkom.... bodite pridne, mamice.
< Sporočilo je popravil Rižkoo -- 8.12.2009 13:18:41 >
|