|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
6.12.2009 10:44:40   
palegia30
LINDI pokliči na tole številko jih gospa prodaja 040 850 770 direkt iz Avstrije jih nabavlja in ti jih pošlje po pošti.

(odgovor članu gorenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
6.12.2009 12:06:02   
Meliitak
hojla punce

po dolgem času spet mal pokukam...kokr sem uspela preletet ste kr zgovorne in velik konkretnga poveste...

Pri nas se še vedno prepočas redimo, sam se trudimo...patronažna k je bla je bla bl tko, še neizkušena in si z njo nisem mela kj za pomagat, razen da je težila za učke da se mormo pr zdravniku pokazat...midva ji pa učke vsak dan pucava učke s kamilcami in fiziološko, pa ni nč hujš...prvo posvetovalnico mamo 15. tko da si morm cel kup vprašanj napisat če ne bom pozabila, za učke pa sigurn ne bom...

kakanje...joj punce sem bila v skrbeh nekaj dni pa me je prjatlca mal potolažila...pupa kaka sam enkrat na dan, bi pa mogla vsaj 2x...je pa prijatlca rekla za to ker tud AM uporabljamo in je prebava zato taka, ja pa mal bl zelena je tud k je ena že omenila...sam to je baje zarad več železa k je v AM...lula pa veselo skor vsakič ko ji snamemo pleničko...pa čajčka tud noče pit k baje pospešuje prebavo, uh se tok kremži

dojenje
...sj nevem al je naša pupa prelena da bi sesala al jo narobe pristavim, ker kmal zaspi, poje pa po moje nč...tko da se kr pogosto poslužujemo flaše in AM in izpunpanega mleka...sam je včasih tud pri tem problem...zahtevna mala...sam se probam ne sekirat...ampak včasih pa vidm da če nekj časa ne dojim in jo dam na jošk mlek kr šprica, ko sam prakrat potegne...sam tamala se kmal zmatra in odneha, mlek pa kr teče...

hmm kaj še...zgleda da mamo podobne probleme s taščami in bližnjimi...jest že v sonovi nisem tok trden človek, ko mi pa drugi solijo kako bi mogla delat z otrokom sm pol čist zbegana, čeprav si pravm da morm po svoje delat pa mi bl tk ratuje...še posebej ker mam tok zaščitniškega partnerja, mi ne pusti jest normaln in me non stop fila s pesinim sokom in mi sm pa tja skuha "bio - domače" kosilo, da bom ja jedla tko da ne bo tamala mela krčev...me je zadnič obsojal, ker sem spila nekaj kozarcev borovničevega sirupa (sj vem da ni dobr, sam sem se sprijaznila, da jo bom itak jest cartala)...in ta mala se je dobesedno drla, sam sm jo jest tešila, on je šel sam spat kot vsak dan, ker pač mora it delat zgodej...jest jo pa celo noč nosila po ramenih k ma najraj, sam se je še vseen drla...

aja...ko jo dam na ramo da bi kupček podrla, včasih kr nori in dviga glavo kot zmešana...po vrha pa nam pogosto zgodi da kupčka sploh ne podre in je pol panika, tko da jo full dolg nosm okrog...kupčka pa mora podret, ker pol noče jest čeprav je lačna in se boga joka...jest pa nevem kaj nj ji držim al glavo al ji pomagam pr kupčku...pa pol to lahko traja več ur pa še vedno nč in jo vseen dam spat, če zaspi seveda in sem v pripravljenosti da bi blo kj...poje pa zlo mal...no ja kokr kdaj...sj tud joka kj prveč ne ko je lačna sam ko kupčka ni in ni

...nč jest grem zdej še mal postorit, da bo pol pupa še kj pojdla...

uživejte punce

(odgovor članu palegia30)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
6.12.2009 16:01:13   
Anonimen
oj oj...se oglašam s tamalo v naročju user posted image  smo pri babiju in dedku na miklavžu, super...

Eno vprašanje : v petek smo bili stari 7 t. Koliko vaši pojedo ? Jaz moram kar vmes med dojenjem počasi dodati, ker danes po celi noči je bilo iz obeh skupaj 140ml potem pa traja, da se nabere spet ? Koliko potem naj dodam vmes AM ? Do sedaj je cca. 120ml pojedla...tiste, ki imate več izkušenj pomoč ?

Čišča...danes spet malo krvavkastega izcedka. G je rekla sicer, da je nekaj zametkov v maternici in da naj bi bilo konec v 2t. Opazim pa samo ko se obrišem na papirju. Imate že vse konec čišče ??

Lep dan punce, uživajte v obdarovanjuuser posted image

(odgovor članu Meliitak)
  Neposredna povezava do sporočila: 1253
6.12.2009 20:41:05   
LINDI
MELITTA poskusi samo s fiziološko in s svojim mlekom,meni je tako rekla patronažna,je pa rekla,bognedaj kamilic

PALEGIA HVALAza cifro saj to ima OLEOVITuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
6.12.2009 22:17:06   
rozilu
Melita user posted image ne se tolko sekirat, no. Sploh pa ne zaradi tega kar ti drugi pametujejo. Ti si mama in boš najbolje poskrbela za svojega otročka. Pa po mojem borovničev sokec ni prav nič škodil, ampak bolj to, da so te sekirali in si potem ti bila živčna...

Jaz od "pametovanja" poberem samo koristne nasvete user posted image in si sploh ne pustim da mi kaj težijo. Na srečo je tašča kar uvidevna - oz. točno ve, da si že sicer ne pustim kaj dosti pametovat (ona pa ful panik in komlikator, pa še ful bi rada imela nadzor nad vsem)... no kot pravim pa je zdaj kar znosna. Ful pomaga in kdaj sicer kaj zapaničari ampak jo hitro pomirim. Je pa zato svakinja tolko hujša - na srečo jo vidim bolj malokrat, ampak takrat ima pa vedno kaj pametnega za povedat... user posted image

Gremo spet papat...

Aja, danes ponoči smo spali polnih 7 ur!!! Pa pol še potegnili do 11h dopoldne user posted image Upam da bo tudi danes tako. Nočko

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
6.12.2009 22:21:02   
stuhica
DOJENJE joj melitak k bi sebe vidla pr tem dojenju... je pr nas isto.. tako da si črpam uspem za cca3 obroke po 120 načrpat čez dan in zvečer, ponoč sem od 23 do 07 sem pustim in ne pumpam čez dan pa do večera 4x pumpam, naša je tud lena., začne pol pa sam teče in ji morm dat AM, dajem ji pa Novalac... ZVčer in ponoč ji vedno dam adaptiranega čez dan pa mojega...

Je pa dajejo krčki, nisme sploh še uporabla Antiflat kapljic za krčke, nisme našla tiste strni kjer bi bil kak odgovorm, pr nemščini sem pa bolj neziher sploh ker gre za zdravila.... Pa do kdaj naj bi imeli dojenčki te krčke... sem čist pozabla... milsim sej naša jih sicer nima vsak dan ob istem času kar naj bi bilo za te krčke baje značilno, ampak jo tako zvija za popent se napenja... zarad kakanja... no ja upam da se kmal neha...

KAKANJE pr nas do zdaj ni kakala le en dan predvčerajšnjim, drgač pa vsak dan 1x na dan... barva je včasih tud zelenkasta... zdele  odkar ji dajem pa oleovit kapljice se mi zdi pa da je bl rumenkasto ...tko da res ne vem al ta zdravila kaj vplivajo al ne nimam pojma...

Sem bila pa včeri na koncertu od dinota Merlina,,,, zakon ob 20h zvečer me je nečakinja klicala da ima zame karto če čem pridet. sem se mogla hitr vse zorganizirat, d ami je mami pršla merkat tamaladva, sestra e šla z mano na koncert ker je naš delal, mi je pasalo it... sma kva k sme pa dma pršla ob 02 sem spala le 1,5 ure pol sem pa mela do 05:30 tamalo pokonc user posted image  sme bila crknjena za znoreet sej to je pa tisti davek ki sem ga plačala d asem šla lahk na koncert user posted image user posted image  mi je sedlo a veste kako noooooooooooooooorrrrrrrrrrrrooooooooo sam kva k sem dons ko povožena cunja...

SAPNJE ZVeČER Zvečer me tole ubija... tamal težak noče se kopat sploh pa ne glave umivat imamo ful krizo z tem že kako leto... na bazenu ni panike zmočt glavo ampak doma pa kriza.... user posted image user posted image user posted image  WTF v čem je razlika res ne vem no ja baje sme bila pa tud sama taka k sm bla mejhna...
No taal pa ni hotla zaspat jo je zvijal jokala, celo uros em se pol še z njo dajala pol s eje pa umirila ob 21 sme jo dla v postlo ležat, da s em šla na wc pridme z Wc je še zmeri gledala ampak je bila mirna jo nisme nič ven vzela sem jo šla dvakrat pogledat no pred pol ure nazaj je pa zaspala... je bila pa čist mirna.... ne vem al bi ji mogla Oleovit mal prej popoldna dat in ne šlel ob 18h me pa zanima do kdaj bo pol zvčer spala... pa sma upam da se ne bo spet ob 3-4 zbudila in bila pokonc do 6h user posted image ker me to ubija...

KG men so šli že gor sem že dobila 2 kg gor in če n bom pazila bo moj cuker tud čist znoru, in bom kmal na tabletkah, sej si govorim da smao še ta mesec pol pa nič več sladkarij... sam kaj ko se tako hitr redim... kriza.. user posted image user posted image user posted image  sej pr Avlinu sme se tud zredila za 14 user posted image user posted image user posted image user posted image  

Postelne ativnosti - no moje čišče je upam da zdej konc se morm ta teden za drug teden naročit na pregled... sicer si pa moj nič ne zasluži sem prav jezna   user posted image user posted image user posted image  se tako samo počutm z temi otročki...

OBISKI No včeri smo bili  sploh prvič pri babici in dediju ( mojih starših ) na obisku... je blo tko fajn ker sem ostala skor cel dan tam, kuhat ni bil treba, tamal je bil dobre volje, tamalo je imel vsak mal načez sme se vsaj mal spočila, no zvčere pa še na koncertu pol je bila pa zjutri kriza... user posted image  Je mel oče včeri  rojstni dan je blo tolk bolj prijetno...v krogu družine.

Dost za zdele.. grem počas pumpat svoje  (v prihodnosti pričakovaneo povešene ) zize... user posted image

Aja naš mali je dobu vabilo od firme za božička.... me zanima bi ve šle al ne... posvoje če bi šla bi šla sam zarad ALvina, lejle ne bom s sabo vlačla ... ker je v Ljubljani, folka v firmi s emi glih ne da glledat sploh pa ne po vsej nesramnosti ki je bila med mojo bolniško? Bi ve šle al ne??

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
6.12.2009 23:05:10   
lenika83
Dober večer!

Danes smo imeli pa noooooor dan (celo popoldne obiski) in sem šele sedaj uspela priti do računalnika.

Te presnete AD3 kapljice so nam povzročile takšne krče, da skoraj človek ne more verjeti. Do četrtka sploh nismo vedeli kaj so to krči, v petek pa takoj po kapljicah jok in zvijanje. Meni je pa šele včeraj potegnilo zakaj je mala naenkrat v petek postala tečka. Danes, ko nismo dali kapljic, je pa spet vse ok. Še sreča, da sem ji dala samo po 1 kapljico naenkrat.

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

A ste ve tudi tok tecne kot jaz, ga zvecer pogresam ko spi in ga hodim vsake pol ure kao kontrolirat, ce je vse v redu, v bistvu pa ga hodim gledat, ker mi je tok lep in ga pogresam.

Meni se to dogaja čez dan. Sem ravno včeraj rekla, da bi bila najbolj vesela, če bi spala samo po eno ali dve uri naenkrat, ker potem bi jo pa jaz že cartala user posted image

Vid... Meni je pa patronažna rekla, da v začetku vidi 20 do 30 cm, pri enem mesecu pa lahko že do enega metra.

Kilogrami... Jaz sem še nekje okrog 4 kg v plusu, ampak imam še od prej enih 10 kg zaloge, ki bi jo tudi bilo treba odpraviti. Zdaj se itak ne ukvarjam s tem, ker gre zaradi dojenja počasi samo dol, kar bo ostalo bomo pa naslednje leto rešili user posted image

Toliko za danes, zdaj grem pa spat, ker sem že utrujena za znoret.

Lahko noč!

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
6.12.2009 23:24:14   
metka_zone
Evo,še mene,vas kar berem user posted image ...Ma jaz sem se končno uspela navadit na dva lumpa in tudi spanje sem zorganizirala,tako da sedaj uživam materinstvo.Kopam ju kar iztočasno in sicer se Nik kopa v veliki kadi,Žana pa kopam v tamali in še to vsak drugi dan.Spanje sem tudi uredila in sicer dam Žanu AM zvečer,da spi kot polhek,potem pa še Niku povem nekaj pravljic in tudi zaspi.Hura zame,sedaj vem da zmorem sama vse postoriti,če bom slučajno sama z njima.
Se mi je pa tri dni nazaj zgodilo nekaj strašnega.Nik je spal v sobi,Žan pa je spal zraven mene v kuhinji v košari.Dala sem ga na bok in začela pomivat posodo.Potem slišim čudno tiho hropenje,ga pogledam in mali je bil ves pobruhan,bruhanje mu je šlo tudi čez nos in usta je imel popolnoma polna tega bruhanja.Posledično ni dihal in je bil modro vijoličen v obraz.Seveda sem takoj ukrepala,tako da je vse o.k brez posledic zanj,ampak kaj če mene ne bi bilo v kuhinji oz. bi sesala ali kaj podobnega in Žana sploh ne bi slišala user posted image ...Groza me je sedaj in neprestano mislim,da bi mali se lahko zadušil 1m stran od mene user posted image ...
Kaj boste ve kupile svojim otročkom za Božička?Jaz sem tašči in svoji mami povedala,da si želim bon v Babycentru,ali pa kar gotovino v kuverti,ker so itak razprodaje v začetku januarja in Žan še ne ve za darila.Tavelik pa itak,samo da dobi lego kocke pa je v ''seventh heaven''.
Se pogovarjate o kg...Jaz imam hlače spet 26 št.,ampak trebuh mi raste,a to bo treba nekako potelovadit,jaz ko sem tak freak na telovadbo user posted image ..
No,fajn se mejte in fejst se smejte.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
7.12.2009 0:05:13   
stuhica
oh metka zone svaka ti čast da ti uspe oba spedenat... jaz se še nisme zorganizirala.. problem je tud k morm tamlamu dajat pri 3 letih seveda še fiziološko zjutri in zvečer v nosek zato k ne zna še pihat  zarad unetja ušeskov in pol je cel kup enga dretja... men s epa že trga prot koncc dneva sploh ker je tamal ratal taka trma... pol pa še tamal neki štrjka ponavad zvečer in enostavn ne vem kako naj ju spedenam... se počutm kot en največji nesposobnež in najslabša mat na svetu... user posted image user posted image user posted image  Pa tako bi rada tamlmu kej prebrala preden gre spančkat pa kaj ko se guna dere in ravn tako je zjutri se zbudi glih ko tamalga bi rada uštimala za v vrtec zvečer k bi bila rada mal z njim k gre spat pa spet ona... user posted image user posted image user posted image user posted image  in mi je prav hudo posledično pa sem še nervozna pol k me ne uboga... v glavnem kriza... pa tolk me rad poslušam k mi bere... pa res ne bi rada vidla da pozabi na branje knjigic saj bi bila to ena lepa navada za naprej... no bomo videli kaj se bo iz tega izcimilo...

Grem zdej spat sicer pa do zdaj s eše ni nihče zbudu, naš je še v službi user posted image  služba.. a kaj ko denar je treba pa tud za preživet zaslužt... tko da morm bit tih še dobr da jo ima v današnjih cajtih... user posted image jest bom pa itka pol brez... A katera ve po 10 letih delovne dobe, kolk časa ti pripada na zavodu samo 6 mesecev al 9 mesecev???

NČ gme počas spat da vasaj malo počijem... sej sem tud čudna namest da bi šla spat pa kot koklja tle gor visim... sej verm čudakinja in pol sem

Kaj pa michelle pogrešam se ne javi ... sej verjamem da ji ne ostaja prav veliko časa-... šola otročki in vse  kar še zaraven paše... čav bav lehko nočko

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu metka_zone)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
7.12.2009 8:44:01   
palegia30
Ojla mamice! Jaz bi rabila nasvet, saj imam problem, ki me malo skrbi. Danes ponoči je moja punčka, ki je stara že 7 tednov visela na obeh joškah in to me je zbujala na dve uri, ali imam premalo mleka ali kaj, res ne vem, imam občutek da ga ni toliko saj sem prejšnje dneve imela blazinice ponoči mokre sedaj pa drastično manj. Kako je s tem dodajanjem oz kako naj vem ali dobi dovolj mojega mleka??
Tudi čez dan jo pogosto dojim, res da hitro zaspi samo moje dojke niso več toliko polne razen ko s tuširam mi mleko šprica ven drugače se pa dojka pri dojenju takoj sprazni postane mehka imam občutek da nič več ne dobi ven.Kaj naj naredim?

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
7.12.2009 8:54:07   
Aniiita
MM- jaz jo tudi hodim gledat, ma čez dan, ker zadnje dni prespi skoraj cel dan..

zvečer je pa pol budna..in jo uspavam na rokah (v košku noče sama zaspat, valda, če je bila cel dan notri!), ko jo dam v košek, s epa takoj zbudi in ovo na novo.. Sem tolk utrujena pol po parih urah, da popustim in jo dam kar na najino posteljo, da lohk zaspim tudi jaz..in presenetljivo, tudi ona kmalu spi! Sam imam pa prav slabo vest, ker nočem, da bi se naučila spati v najini postelji..sam res ne morem več. Ko stojim z njo, se mi začne kar vrtet..se bojim, da bi še padla..če sedim, se mi pa še bolj spi user posted image kako si ti "nadišavila" cunjico s svojim vonjem, ko si pisala- si jo nosila na sebi ali kako? Ker mogoče bi to palilo- postelja verjento po naju diši, zato ji je tam tako fajn..

Danes imamo za kolke pregled..bomo videli kaj bodo rekli. Pa jaz G..

Teža- jaz sem na 4 kg plusa. Jem precej, pa ne gre gor. Sem pa začela z malo telovadbe, ja..trebuh se že manjša.

Mi smo bili včeraj tudi prvič na obisku pri obeh babicah.. Sem prav vesela, da živiva posebej, drugače mislim, da bi se mi zmešalo ali bi se skregali..saj je bilo polno pripomb v slitu-"ma poglej kako ima to, ma pazi tisto"..! Pa niti ne moja mama, temveč njegova.. No, sej vem, da ni slabo mislila, samo mi je šlo vseeno na živce.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
7.12.2009 8:56:17   
Aniiita
palegia30- si poskusila stisniti dojko- gre še ven, če stisneš?

Gea ima tudi dni ko hoče več jesti in v krajših razmakih..pa sem videla, da tako pač občasno pride. Če pa to traja več dni, pa bi mogoče res želela več.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
7.12.2009 9:02:17   
karmen b
Palegia pij še več tekočine. Jaz opazim, če kak dan pijem malo manj, takoj so dojke manj polne na otip. Drugače pa kadar si privoščim brezalkoholno pivo, mi dojke ksor razžene ponoči....za probatje, upam da bo kej pomagalo.

Špela je naše največje veselje :)

Neposredna povezava do sporočila: 1263
7.12.2009 9:02:21   
LINDI
Po mojem najboljše,da ji probaš dodati,če bo hitro spila potem je lačna,pa ne vzeti navaden aptamil,NOVALAC zelo hvalijo midva imava pa aptamil comfort,ki kao nekaj uravnava prebavo,da naj nebi bilo krčkov....po navadnem smo imeli noro...će pa ne bo lačna,bo šlo pa bolj počasi ne bo skoraj nič pojedla ali pa zelo počasi...

Neposredna povezava do sporočila: 1264
7.12.2009 9:05:01   
LINDI
Meni se listo nič ne zdi,da bi bile slabe mamice,če imate 2,počasi boste že padle v ritem,je pa tako,da bi morali očiji bolj pomagati grejo v službo pa mislijo,kaj naredijouser posted image in so zmatrani,a neuser posted image ....user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
7.12.2009 12:04:33   
Anonimen
Mi smo pa danes spali od 21-6,30 in od 7 - 9,30 sedajle pa tudi mislim, da bo počasi zaspala. Tiste, ki uporabljate Oelevit d3 ..pri nas od kar to uporabljamo 6 dni kaka samo 1-2x na dan, prej pa po vsakem obroku in se mi zdi ko ji dam kapljico, da tako čudno potem vdihne ? Ali pa samo jaz pretiravam ? Ali so kaj bolj zaspani po teh kapljicah ?

(odgovor članu LINDI)
  Neposredna povezava do sporočila: 1266
7.12.2009 15:28:50   
malaMravljica
Punce, v tretji mesec prihajamo me oktobrke. Veste kaj to pomeni? Pri mojmu se je ze zgodilo in sicer preskok v rasti. mali je tok lacen, cez dan se spet doji na eni 2 uri, danes ponoci se je pa tudi zbudil ze ob 2h, pol 5h, pol 6h in takrat ga je trebuscek hecal in sem ga kar pri meni obdrzala. Pas sem spet opazila, da je res glede mleka povprasevanje in ponudba povezana, ga je spet vec, ker pac vec popije. pa se cmokat je zacel zraven, nov sport pri dojenju, grrrr...

metka_zone, ojoj, me tok prestrasijo take zgodbe. MA samo da se je dobro koncalo.

aha, tecne smo pa kar po vrsti vidim, vse bi jih zbujale in imele ob sebi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
7.12.2009 15:46:28   
pattaya
Hoj punce.

Mene pa zanima, kaj tiste ko devate ad3 kapljice, je blato kaj bolj gosto. Moj mali je tak lepo vsaki dan kakal tudi po večkrat na dan, včeraj pa nič, danes zjutraj pa se je tak napenjal zraven da sem ga odvila, potem pa je prav v obliki štroka kakal, sicer ni bilo glih trdo vendar veliko gostejše kot ponavadi. Sumim da je to od teh kaplic, ker prej ko jih nisem devala je bilo ok.

Drugače je pa moj mali hudo priden. Joka skoraj nič, ko ga dajejo krčki samo jamra in se zvija. Ponoči pa tudi je bolj ali manj mir, samo kako noč pride da bedi 1-2 uri, drugače se pa ponavadi naje in takoj zaspi.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
7.12.2009 16:21:24   
LINDI
Mene pa tudi nekaj zanima ad3 kapljice imajo vitamin a in d a je baje za očiuser posted image ,oleovit d3  pa verjetno samo d,a je lahko kaj narobe potem a ste ve ki ste imele oleovit še kaj dodajaleuser posted image

(odgovor članu pattaya)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
7.12.2009 17:14:39   
Nej@
LIND če daješ AM potem se ne sekiraj, ker imajo ta mleka dodane vitamine ki zadostujejo čez dan, tudi če imaš otroka vsaj pol ure dnevno zunaj na dnevni svetlobi in svežem zraku dobi dovolj vitamina, da se zdravo razvija.

Jaz sem moji pediatrinji povedala da ne bom dajala Ad3 kapljic in se je strinjala s tem, da malčica dobi dovolj vitaminov z hrano in s sprehodi.

Sem pa za vsak slučaj (mrzle dni ko sprehod ne bo mogoč) kupila te Oleovit v Avstriji.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
7.12.2009 18:25:20   
majakla

Ooooooooooooooj!

Mi smo že drugo noč spali od 22h do 7h, danes pa ja potegnil
še od 8.30 do 12h, je pa zato čez dan spal le 2x po slabo urco,
no, zdaj pa že spet spi.
Komaj čakam, da bodo celo noč spali in skoraj cel dan bedeli,
da se bomo igrali.
user posted image

Danes sva sprobala to,
user posted image

pa mislim, da je še malo premali, samo gledal je, ALI JE TO TO?

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
7.12.2009 18:31:17   
palegia30
Hvala mamice za nasvete bom še malo počakala saj ko dojko stisnem gre mleko ven, mogoče res en pir spit pa res premalo pije in jem, saj sem neprespana da je joj in tudi apetita nimam tolk. Bomo že in tudi jaz komaj čakam, da bodo naši malčki spali celo noč, odkar sem rodila nisem niti enkrat spala vsaj 4 ure v kosu, tako, da sploh ne spim več, tudi meni se občasno vrti.

Nič grem pupiko skopat potem pa ogled kmetije.papa

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
7.12.2009 20:12:20   
lenika83

IZVIRNO SPOROČILO: LINDI

Mene pa tudi nekaj zanima ad3 kapljice imajo vitamin a in d a je baje za očiuser posted image ,oleovit d3  pa verjetno samo d,a je lahko kaj narobe potem a ste ve ki ste imele oleovit še kaj dodajaleuser posted image

Ne se sekirati zaradi teh kapljic. V naših časih jih nobeden ni jemal, pa smo vseeno brez težav. Jaz bom poskrbela za vitamine potem, ko bo mala začela jesti, pa sem skoraj ziher, da bo vse ok.

majakla pa kaj ti tvojem daješ za jest, da tako spi? user posted image Jaz je ne morem nikoli tako nahraniti, da bi spala več kot 4 ure.

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
7.12.2009 21:17:03   
muca*maca
Majakla - a to ti spi od 22h do 7h ne da bi jedel vmes??? Brez dojenja?
Pravoda - tebi isto vprašanje . a to ti spi od 21h do 6.30 ne da bi jedel vmes????

Ker pri mojem user posted image je to mission impossible. On je do zdaj kadarkoli spal največ 5 ur skupaj. Se mi zdi - mogoče pa tudi 4,5.

To, da bi prespal celo noč - lahko samo sanjam. Kot je že ena prej napisala: nisem še spala več kot 4 ure skupaj.

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1274
7.12.2009 21:39:02   
majakla
Lenika83:
"majakla pa kaj ti tvojem daješ za jest, da tako spi? Jaz je ne morem nikoli tako nahraniti, da bi spala več kot 4 ure."

Veš, Nik že od samega začetka spi zelo dosti, zadnje dni pa še mene preseneča. Je pa pred spanjem kar nekaj časa
buden ali pa ga kopamo in je pol res zmantran.

muca*maca:
"Majakla - a to ti spi od 22h do 7h ne da bi jedel vmes??? Brez dojenja?"

Ja, brez dojenja, kar spi in spi, mami pa ga hodi gledat. user posted image
Ko ga dojim, traja to pri naju vsaj eno uro, ker pol še kupček podiramo, pol še kaka, se torej previjamo, ...

Saj pravim, to je po novem, prej se je zbujal okoli 5. ure.

Ko sem bila noseča, so me vsi hecali, češ; "zdaj pa ne bo več spanja, ..." pa sem se vedno hecala, da sem se z mojim user posted image že zmenila, da bo samo jedel in spal, pa so se mi vsi smejali, pa saj še sama nisem verjela, pa je res.

Zato si ne znam predstavljat, kako bi bilo, če ne bi toliko spal.
Vam vsem, ki vam spijo manj - kapo dol. [
sm=smiley20.gif]

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.