Meliitak
|
hojla punce po dolgem času spet mal pokukam...kokr sem uspela preletet ste kr zgovorne in velik konkretnga poveste... Pri nas se še vedno prepočas redimo, sam se trudimo...patronažna k je bla je bla bl tko, še neizkušena in si z njo nisem mela kj za pomagat, razen da je težila za učke da se mormo pr zdravniku pokazat...midva ji pa učke vsak dan pucava učke s kamilcami in fiziološko, pa ni nč hujš...prvo posvetovalnico mamo 15. tko da si morm cel kup vprašanj napisat če ne bom pozabila, za učke pa sigurn ne bom... kakanje...joj punce sem bila v skrbeh nekaj dni pa me je prjatlca mal potolažila...pupa kaka sam enkrat na dan, bi pa mogla vsaj 2x...je pa prijatlca rekla za to ker tud AM uporabljamo in je prebava zato taka, ja pa mal bl zelena je tud k je ena že omenila...sam to je baje zarad več železa k je v AM...lula pa veselo skor vsakič ko ji snamemo pleničko...pa čajčka tud noče pit k baje pospešuje prebavo, uh se tok kremži dojenje...sj nevem al je naša pupa prelena da bi sesala al jo narobe pristavim, ker kmal zaspi, poje pa po moje nč...tko da se kr pogosto poslužujemo flaše in AM in izpunpanega mleka...sam je včasih tud pri tem problem...zahtevna mala...sam se probam ne sekirat...ampak včasih pa vidm da če nekj časa ne dojim in jo dam na jošk mlek kr šprica, ko sam prakrat potegne...sam tamala se kmal zmatra in odneha, mlek pa kr teče... hmm kaj še...zgleda da mamo podobne probleme s taščami in bližnjimi...jest že v sonovi nisem tok trden človek, ko mi pa drugi solijo kako bi mogla delat z otrokom sm pol čist zbegana, čeprav si pravm da morm po svoje delat pa mi bl tk ratuje...še posebej ker mam tok zaščitniškega partnerja, mi ne pusti jest normaln in me non stop fila s pesinim sokom in mi sm pa tja skuha "bio - domače" kosilo, da bom ja jedla tko da ne bo tamala mela krčev...me je zadnič obsojal, ker sem spila nekaj kozarcev borovničevega sirupa (sj vem da ni dobr, sam sem se sprijaznila, da jo bom itak jest cartala)...in ta mala se je dobesedno drla, sam sm jo jest tešila, on je šel sam spat kot vsak dan, ker pač mora it delat zgodej...jest jo pa celo noč nosila po ramenih k ma najraj, sam se je še vseen drla... aja...ko jo dam na ramo da bi kupček podrla, včasih kr nori in dviga glavo kot zmešana...po vrha pa nam pogosto zgodi da kupčka sploh ne podre in je pol panika, tko da jo full dolg nosm okrog...kupčka pa mora podret, ker pol noče jest čeprav je lačna in se boga joka...jest pa nevem kaj nj ji držim al glavo al ji pomagam pr kupčku...pa pol to lahko traja več ur pa še vedno nč in jo vseen dam spat, če zaspi seveda in sem v pripravljenosti da bi blo kj...poje pa zlo mal...no ja kokr kdaj...sj tud joka kj prveč ne ko je lačna sam ko kupčka ni in ni ...nč jest grem zdej še mal postorit, da bo pol pupa še kj pojdla... uživejte punce
|