|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 09
7.12.2009 21:43:02   
majakla

Aja še to:

"majakla pa kaj ti tvojem daješ za jest, da tako spi? Jaz je ne morem nikoli tako nahraniti, da bi spala več kot 4 ure."

- zato pa sem jaz še na KG v +, večina pa več ni user posted image user posted image user posted image

Pijem fuuuul mleka in gote sokove, s tehnice pa le prah brišem.
user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
7.12.2009 21:43:59   
majakla

Prosim spreglejte napake! user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
7.12.2009 21:50:18   
Anonimen
Ja naša punca spi brez da bi se vmes zbudila. Že prvi dan iz porodnišnice je spala od 24-6 zjutraj, seveda ima tudi obdobja ko se zbudi npr. ob3h, 4h, 6h ampak potem zjutraj potegne vsaj od 8h-pol 10h. Danes tudi že pančka tako, da mami lahko spremlja kmetijo.

Je pa danes prvič da se ni cel dan nič pokakala. Me prav skrbi, že v soboto se je samo 1x, včeraj 2x, danes pa nič. PRej pa po vsakem obroku v cca.1h. Včeraj pa sem opazila eno krvavo nitko v plenici. Sem se prav ustrašila ali katera ve kaj je to ?

(odgovor članu majakla)
  Neposredna povezava do sporočila: 1278
7.12.2009 21:56:13   
Talika19
Majakla, tvoj Nik ti pa res ogromno spi. Še moj 27 mesečnik se več zbuja.user posted image Si res lahko srečna.user posted image

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
7.12.2009 22:12:18   
ninasiki
ojla bejbe kako ste jst sam na hitr pol pa stap jutr mamo slikanje kolkou in srčno upam da bo vse cool in bo rekla BP

je pa res da zadnje cajte oz 4 dni ne zaspimo do 10 zvečer user posted image ponavad smo ob 9 spal k top zdej pa kr ne in ne

je biu pa moj sonček gleda full priden ker je miklauž tok stvari prnesu pa še men je sm bla letos tud jst pridna zgleda, punce zakaj pa shrani.si ne dela jst sm pa vm hotla pokazat kaj je moj sončk dubu pa se kr ena bedna faca pokaže kr neki

smo pa spet sami ker je moj ponoč in tko da moj sončk zdej ta tedn z mano spi tko da grem tud jst zdele ker že komi gledam upam pa da k pridm v sobo da bo spau da ne bo k sovica user posted image

lahko noč mamice in mirno noč vam želim

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
7.12.2009 22:29:25   
lenika83

IZVIRNO SPOROČILO: ninasiki

punce zakaj pa shrani.si ne dela jst sm pa vm hotla pokazat kaj je moj sončk dubu pa se kr ena bedna faca pokaže kr neki

Sicer ne vem zakaj ne dela, ampak probaj naložiti slikice na strani www.slikomat.com/ Meni je še bolj všeč kot shrani.si.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
7.12.2009 22:45:33   
majakla

Talika19: saj sem zelo srečna in si sploh ne predstaljam kako bi bilo drugače.
Verjetno nekak že, ne. user posted image

Pravoda: Tudi Nik je danes kakal le zjutraj, drugače pa je kakal med skoraj
vsakim previjanjem.
Mogoče zato, ker je čez dan več buden, pa to pokuri? ? ?

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
7.12.2009 22:51:42   
LINDI
Joj hvala za odgovore O vitaminih....mi smo tudi naročili  oleovit kapljice...
Blagor vam,ki vam malčki toliko časa pančkajo naš je spal 2x 5 ur skupaj 1 rundo,bogovsko,zdaj smo pa najprej 3 urce potem pa 2 user posted image mami zmatranauser posted image
Našemu še tudi ni zanimiva igralna blazina,po mojem mu bo pa kmalu,upamuser posted image mamici je že.

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
7.12.2009 22:53:27   
LINDI
Ena je rekla,da se ji vrti ker tako malo spi,jaz pa sem opazila,da imam glavobole zaradi nespanja,no zdajle bi lahko spala,pa še ne moremuser posted image na silo ne greuser posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
7.12.2009 23:02:36   
frrrr
punce, pejte spat, ko otroc spijo. če je to sred dneva, pa sred dneva. ne se skurt! vse ostalo počaka. no, razen starejši bratci in sestrce, če niso v vrtcu ali v varstvu user posted image

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
7.12.2009 23:02:58   
frrrr
kje pa je skačica?

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
7.12.2009 23:25:21   
tintara
Punce, a se vam lahko pridružim? Mogli bi sicer biti decmbrski, ampak smo precej pohiteli in postali kar oktobrčki. Trenutno bo naš mali zaostajal za vašimi, ampak kolkor se poznam, me bo zanimalo kako mu kaj uspevga lovljenje pravih oktobrskih otrok. Ker mi je pa samo branje forumov tuje, se moram prej vsaj oglasit in predstavit.

Torej, 26. 10. se nam je pridružil Vane (7 tednov pred rokom), torej naj bi ga še zdaj še ne teden nosila. Težak je bil 2000g in dolg 43cm. Sva bila kar dolgo v P, ker je imel začetne težave. Ma, kaj in kako napišem drugič - zdaj ima težave s hrano, mu grem pomagat.user posted image  

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
7.12.2009 23:39:51   
ninasiki
tkole se pa moj sončk igra
user posted image

tuki pa pančkamo pa zbiramo igrače
user posted image

klele se pa gugamo
user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
7.12.2009 23:41:34   
ninasiki
tintara dobrodošla user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
8.12.2009 9:21:14   
KOZELJKA
Hojla, mi se še vedno lepo zbujamo na 3 urce. Mogoče ji včasih rata prvo rundo spat tud 4 ure. Ampak to je max.
Drugače pa je danes že 4 dan, ko ni pokakana. Prejšnjo rundo je kakala po 3 dneh. Je pa to HB nič ne matra. Prav umirila se je zadnje čase. Tud tistega groznega joka in zvijanja ni več zvečer.
Tko, da bom zdej verjetno probala dat D3 kapljice. Pol bomo pa vidli reakcijo.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
8.12.2009 9:22:21   
KOZELJKA
ninasiki - pravi cukr je tvoj korenjak!!!user posted image

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
8.12.2009 9:44:07   
Aniiita
tintara- welcome! user posted image

Joj, kako so lepi ti naši sončki user posted image user posted image

Mi smo imeli pa včeraj slikanje kolkov..sem bila brez napotnice, ker pač nisme prebrala, da jo je treba imet, k pediatru pa gremo šele v četrtek..pa še ena sitna baba je bila tam. Pol ko sem ji dala vedet, da bom pač plačala samoplačniško in naj ne teži,je pa vsaka sladka postala, da sej bomo uredili user posted image . No, potem so jo vseeno slikali, po izvide pa gremo v čet. je boljše s kolkci, ni pa še ok..tako da še povijat user posted image
Ma kako jih vi povijete? Da imajo noge res tako na široko? Ker tako kot jo je ona povila mi je bilo total mimo, saj še dihat ni mogla! Sem ji že zunaj malo razrahljala vse.

Pa še eno vprašanje za bolj izkušene- čiščenje noska z izpihalnikom- to dam samo na nosek in potegnem (srugo stran pa zamašim kao, ne? Meni se zdi, da čisto nič ne gre ven..slišati pa je, da je notri.. je kakšna finta? Delam kaj narobe? user posted image

Gea pa še nič kaj posebno igrač ne gleda..bolj mene user posted image Sedaj ji je to najbolj zanimivo, igrače še pridejo. user posted image
je pa danes zaspala brez problemov zvečer in brez zbujanja, ko sem jo dala v posteljico..pa vse enako sem naredila.. kdo bi vedel..no, saj se ne pritožujem user posted image

(odgovor članu KOZELJKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
8.12.2009 9:46:17   
LINDI
TINTARA dobrodošla,tvoj mali je pa res pohitel,ampak ni panike,jaz sem imela 1500g,pa sem preveč nadoknadila pred drugimiuser posted image vsaj po kguser posted image
Mojega mucka zvečer namažem s kremico,ker ima ful suho kožo in zjutraj je spet ćisto luskast,jaz sploh več ne vem,kaj naj kupimuser posted image bogica je in za temenca istozvečer zrihtava,prej namaževa z oljčkom,zjutraj spet ogromno tegauser posted image smili se mi revček

(odgovor članu KOZELJKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
8.12.2009 10:46:03   
majakla

Dan,

mi pa smo danes žalostni user posted image , je moja babica za vedno zaspala,
se je vsaj rešila vseh bolečin ... no, saj verjetno veste kako
je to, jo že pogrešamo, ...

Sem Nika dojila in jokala, me je gledal in kar zaspančkal, moja
pupika pridna, no, pubec.

Je ša katera, ki ima fantka in mu tako kot midva pravi; lubica,
mucika, pikica, ... če pa sliši tašča, pa že: "Fantek je!" Ja, kot
da ne vem.

Pravoda: kako ste spali? Je kakala?

Nik se je zbudil ob 5h, papal, kakal, ... in ob 6h že spal do 8.30,
spet kakal, ga umijem, nastavljam novo pleničko in mamico polula,
pa še smešno mu je bilo - faca mala. Zdaj pa spet spančka.

Ninasiki: Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
8.12.2009 11:01:20   
karmen b
Moja se tud ni pokakala en cel dan in pol, pa me je že malo skrbelo. No potem je kakala včarej dvakrat zaporedoma in druga runda je izgledala nekako takole:

user posted image

Drugače pa je ratala tako pridna, da nimam besed. Ne vem, a je možno da nima več krčkov samo zaradi kapljic, al so ji pač zginli in bi lahko nehala kapljice dajat. kakšno mnenje?

Ko se moja princeska zbudi, se smeje, da mamici zaigra srce.... izgleda nenkako takole:

user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu LINDI)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
8.12.2009 11:09:22   
Anonimen
Majakla moje sožaljeuser posted image .

Tudi danes smo spali od 21h-6h, se podojili in res že med dojenjem '' zagrmi'' in se je lepo pokakala. Je prismrdelo iz pod odejeuser posted image Potem smo se lepo preoblekli in še malo pocartali na joškiicuser posted image i in je zaspala okoli 7h pa do 9,30, jaz pa seveda skupaj z njo. user posted image Trenutno je pa tudi že zaspana, sem jo takoj zjutraj dala k sebi, potem je malo ležala v najini posteljici, se podojila, kapljice olevit, sedaj pa v naročju napol miživa. Je pa pogruntala kako se cmoka in kako so boljši njenji prsti, če ni dude.

Karmen b kako luštkan nasmehecuser posted image

(odgovor članu karmen b)
  Neposredna povezava do sporočila: 1296
8.12.2009 11:14:45   
manca
IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

Pa še eno vprašanje za bolj izkušene- čiščenje noska z izpihalnikom- to dam samo na nosek in potegnem (srugo stran pa zamašim kao, ne? Meni se zdi, da čisto nič ne gre ven..slišati pa je, da je notri.. je kakšna finta? Delam kaj narobe? user posted image

Saj ji daš prej v nosek fiziološko razstopino, kajne? Najprej daj vedno fiziološko, nato drugo stran noska zamaši in bo šlo.
Jaz imam tokrat tale elektronski aspirator - je bil nekaj časa nazaj pri baby centru v akciji in je bila cena malo čez 30 eur  http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=173486
Je pa res super...imaš tri nastavke: eden za novorojenčka, potem pa eden za goste in en za redke smrklje.
Sem pa imela pri prvi hčerki takega, da sem morala s svojo sapo ven vlečt smrklje, samo je dobesedno razpadel narazen.

Izjemno dobro se obnese takole pakirana fiziološka razstopina http://www.nivea.si/products/show/Raztopina%20za%20%C4%8Di%C5%A1%C4%8Denje%20noska 
samo da imam jaz fiziološko od Leclerca.

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
8.12.2009 12:10:11   
naty6
Ojla.

Vem da ne spada to na ta forum, pa vseeno rabim pomoč. Moj stric praznuje ta mesec Abrahama in potrebujem skeče, igre, verze.....karkoli hecnega in veselega. Če katera kaj ima mi naj prosim pošlje na zs. Hvala lepa

Vsem lep dan...

Naty

(odgovor članu manca)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
8.12.2009 12:26:56   
lenika83

IZVIRNO SPOROČILO: Aniiita

Jaz sem danes prvič hotela ji nosek očistiti z aspiratorjem in sem ugotovila, da jaz tudi ne znam. Pa še nastavek je tako velik, da ga smao na rob noska lahko naslonim, v nosek ne gre. Ko sem probala potegniti, pa je mala kar začela kašljati, kot da bi jo dušilo user posted image Zdaj pa ne vem, če sem jaz kaj zafrknila ali to pač tako je.

Spali smo danes ponoči malo "čudno". Zbujala se je na 2,5 ure, kar pomeni, da sem jaz spala največ 2 uri v kosu. Pa še od 4 do 5.30 je bila budna in smo se morali celo previjati. Je pa potem potegnila zadnjo rundo od 7.30 do 10.30. Zdaj pa leži v ležalniku, posluša otroške pesmice in drema user posted image

majaklauser posted image moje sožalje

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

- zato pa sem jaz še na KG v +, večina pa več ni user posted image user posted image user posted image

Pijem fuuuul mleka in gote sokove, s tehnice pa le prah brišem. [/color] user posted image

Saj sem jaz tudi še na + s kilogrami, pa jem tudi normalno, edino mleka pijem bolj malo, jem pa zato jogurte.
Sicer pa meni ni jasno od česa je odvisno kako zelo se mala naje. Včasih imam mleka za izvoz, pa imam občutek, da se je res dobro najedla, ampak se vseeno že čez 4 ure zbudi. Drugič pa mislim, da bo ziher malo spala, ker je bolj malo jedla, pa spi isto 4 ure user posted image

(odgovor članu Aniiita)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
8.12.2009 13:03:55   
mashi
MAJAKLA: sožalje! Pa še to, tudi jaz svojega sinka kličem miška..pa se pol pogosto popravim. V bistvu mi je pa vseeno in se ne oziram na to, kaj si drugi mislijo. Prosimo, izumila pa sem tud nov naziv zanj: ritek...moj dragi se samo reži in pravi, da moja domišljija nima meja. Če pa dete tako prdi in strelja ko kaka user posted image .

Jaz sem danes od ginekologa in dobila sem zeleno luč za razne aktivnosti. Sicer se z mojim že nekaj časa ne drživa več nazaj, bolj pa sem si želela "dovoljenje" za šport. Komaj čakam, že danes jo pičim v domači fitnes. Pol pa počasi na aerobiko, za novo leto pa planiram že začeti z vodenjem aerobike. Kako sem to pogrešala. V bistvu sem bila najbolj nesrečna v nosečnosti, ker nism mogla vodit aerobike. Na začetku mi je bilo ful slabo, pol pa je trebuh to onemogočal. Zdaj pa...AKCIJA!

Ja moji kilogrami so na -5 in zdaj se futram na veliko. Moje stare cunje visijo na meni in mi vse skup ni preveč privlačno, sploh ker so mišice šle... Že prej sem bila suuuha, zdaj sem pa hodeči joški in kosti. Vzamem od kake kak odvečen kilogram. Katera donira ;)

(odgovor članu lenika83)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Skupno spanje - da ali ne?
Kje naj spi otrok? V svoji postelji, v svoji sobi že od rojstva dalje ali v skupni postelji skupaj s starši? Večno vpraš...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.