Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 8.12.2009 18:24:35
|
|
|
|
malaMravljica
|
kepica, tok bo pasala v sobico ves, se ze veselim, da jo dobim. in ves kok je bila draga
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 8.12.2009 18:25:26
|
|
|
|
Kepica83
|
res? Kolko je bila cena če ni skrivnost? MM misliš da bodo oni kaj odgovorili kaj sem jim meil pisala?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 8.12.2009 19:06:13
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Nna pregledu včeraj je bilo ok. Čez dva tedna bodo izvidi od krvi. Verjetno se transfuziji krvi nebom izognila. Razmišljajo tudi da bi transfuzijo dali otročeku. Kako in na kakšen način...? Nimam pojma. Čeprav tega nočem. Da bi se mi v otročka posegalo in se mu dajala druga kri. Nevem no. Čez dva tedna bo vse znano. Kako ste ostale punce?? MM o kakšni lepi posteljnini govorijio te čveke tu gori?? Zakaj pa boš sobila transfuzijo? (nisem redno sledila)
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 8.12.2009 19:13:33
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Nna pregledu včeraj je bilo ok. Čez dva tedna bodo izvidi od krvi. Verjetno se transfuziji krvi nebom izognila. Razmišljajo tudi da bi transfuzijo dali otročeku. Kako in na kakšen način...? Nimam pojma. Čeprav tega nočem. Da bi se mi v otročka posegalo in se mu dajala druga kri. Nevem no. Čez dva tedna bo vse znano. Kako ste ostale punce?? MM o kakšni lepi posteljnini govorijio te čveke tu gori?? Zakaj pa boš sobila transfuzijo? (nisem redno sledila) Imam prirojeno krvno bolezen- slabokrvnost katera je posledica prehitrega odmiranja eirtrocitov in ne pomanjkanja železa. Tako da morajo mojo kri začet že pred porodom oskrbovat z kisikom.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 8.12.2009 19:20:13
|
|
|
|
Kliki
|
O boga, pa ti zaradi tega ne bo treba v bolnici ?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 8.12.2009 19:21:47
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki O boga, pa ti zaradi tega ne bo treba v bolnici ? Uh to pa še sama nevem. Upam da nebom rabla tam biti. Ampak nisem prepričana. Bom šla zdaj Pušenjaku še pisat.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 8.12.2009 19:24:22
|
|
|
|
Kliki
|
Ja tam se splača poprašati ti jasno razloži. Koliko pa še imaš do poroda?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 8.12.2009 19:27:06
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Ja tam se splača poprašati ti jasno razloži. Koliko pa še imaš do poroda? sem mu poslala. Upam da kmalu odgovori. Hm.. do poroda. 4.4. imam rok.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 8.12.2009 19:35:24
|
|
|
|
Kliki
|
U to je pa še kar nekaj časa. Navijam da bo vse ok s teboj in
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 8.12.2009 19:41:35
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki U to je pa še kar nekaj časa. Navijam da bo vse ok s teboj in jeee hvala ti . kako pa si mi ti kaj??
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 8.12.2009 19:48:03
|
|
|
|
tassika
|
Evo, midve sva danes dali skozi kardiologa, Zoja ima še vedno eno malo luknjico med prekatoma, ampak naj je to ne bi nič oviralo in nič škodilo. Zacelila naj bi se pa sama. Čez eno leto pa imava ponovno kontrolo. Je bila pa ful pridna in potrpežljiva in na ekg-ju in na Uz-ju, si je doktor vzel čas in ful dolg časa gledal, jaz sem jo pa držala na postelji in ji dala dudo in je samo enkrat zajokala. No pol sem šla pa po božična darila in kupila skoraj nič, zapravila pa okoli 100 eur, groza je vse drago, kupila sem 2 pižami, eno kapico, eno igračko, eno lučko, tri spodnje majčke zame in en modrček za dojenje. A se samo meni zdi malo za toliko dinarčkov Pa še nima vseh daril.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 8.12.2009 19:53:40
|
|
|
|
Kliki
|
Npisala sem cev referat pa se je vse zbrisalo. Sem OK malo sem sicer zaspana in bi šla kar , ampak bom mojega počakala da ga danes vsaj malo vidim in da me malo k sebi in upam da bova tudi zbrala dovol moči za . Upam da kmalu začne namesto tega dežja padati . Kaj pa si ze postavila? Pa še malo prazničnega vzdušja.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 8.12.2009 19:56:29
|
|
|
|
Kliki
|
Tassika ja tudi meni se zdi da je vse tako dragi. Pa še nobenih pametnih idej nimam za . Kaj boste ve kaj kupovale?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 8.12.2009 20:13:10
|
|
|
|
Kepica83
|
Kliki joj si lep post napisala z vsemi temi smeški . Midva še nimava smrekice. Bova počakala do 24. imava pa okne in zunaj ograjo okrašeno. Pa vidva? midva ne bova kupovala daril. imava samo moje starše, ampak si nič ne poklanjamo... v materialnem smislu. Rajši kaka lepa beseda pa objemček, kot pa nepotrebno zapravljanje eurčkov. Si čez leto ogromno podarimo in drug drugemu vsega boga znakupimo tako da...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 8.12.2009 20:14:39
|
|
|
|
sonček85
|
kliki:o saj se najde,jaz npr.sem kupila sama taka praktična darilo ,ki vem da potrebujejo in da jim bo prav prišlo.Npr za mojo mami ,ko reva ves čas še kar na kolena gre in briše po tleh sva ji kupila čistilo in uno držalo z brisačo od vilede,....... tassika:uu super še tukaj kepica:seveda bo vse ok ,porod bo pa hitro tukaj ,lej zdaj so prazniki,potem je pust,valentinovo,aja pa na tvoj rok 4.4 je letos velika noč
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 8.12.2009 20:15:07
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Sonček85 kjer je volja tam je pot ja prav imaš smrekca:postavljal jo bomo 20.12
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 8.12.2009 20:15:27
|
|
|
|
Kepica83
|
sonček85 kje si??????? Naj že pade snegec nadka??? kukuk? Tassika super za uspel pregled
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 8.12.2009 20:15:53
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Sonček85 kjer je volja tam je pot ja prav imaš smrekca:postavljal jo bomo 20.12 Zakaj pa 20.?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 8.12.2009 20:16:47
|
|
|
|
tassika
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 [smrekca:postavljal jo bomo 20.12 enako
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 8.12.2009 20:17:40
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 [smrekca:postavljal jo bomo 20.12 enako Kaj se 20tega postavlja?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 8.12.2009 20:18:37
|
|
|
|
Kliki
|
Midva bova okrasila tam nekje okoli 24. mislim da kak dan prej, ker jast še delam tisti dan potem greva pa k mojim na večerjo. Darila si pa mi bol simbolična kopujemo in vedno uporabne stvari. Jast jih imam pa kar nekaj pri meni so mami, brata, mama, tete in stric,bratranca. On pa ima tudi starše, brata, teto, strica in bratranca.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 8.12.2009 20:22:15
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: tassika IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 [smrekca:postavljal jo bomo 20.12 enako Tessika za pregled.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 8.12.2009 20:24:47
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Midva bova okrasila tam nekje okoli 24. mislim da kak dan prej, ker jast še delam tisti dan potem greva pa k mojim na večerjo. Darila si pa mi bol simbolična kopujemo in vedno uporabne stvari. Jast jih imam pa kar nekaj pri meni so mami, brata, mama, tete in stric,bratranca. On pa ima tudi starše, brata, teto, strica in bratranca. uh no midva imava pa samo moje. Mogoče jima bova kakšno malenksot kupila ampak dvomim. Sta lani dobila oba zlate obeske za verižico- križeka.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 8.12.2009 20:25:26
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: tassika IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 [smrekca:postavljal jo bomo 20.12 enako Kaj se 20tega postavlja? Ne kepica ponavadi se postavi na večer(24.12) Je pa lepo če smo že venček postavle in prižgale prve dve .
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 8.12.2009 20:26:56
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Midva bova okrasila tam nekje okoli 24. mislim da kak dan prej, ker jast še delam tisti dan potem greva pa k mojim na večerjo. Darila si pa mi bol simbolična kopujemo in vedno uporabne stvari. Jast jih imam pa kar nekaj pri meni so mami, brata, mama, tete in stric,bratranca. On pa ima tudi starše, brata, teto, strica in bratranca. uh no midva imava pa samo moje. Mogoče jima bova kakšno malenksot kupila ampak dvomim. Sta lani dobila oba zlate obeske za verižico- križeka. Ja jih je kar nekaj samo to res mala darila kupiva. Kot so deodoranti, tekoča mila in podobno.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......