Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 8:59:53
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR Kepica, a misliš, da bi nas res dali na 24 ur. Zagotovo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 11:30:00
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Upam da tvojega možeka hitro mine slaba volja. user posted image zdaj ma celo noč čas študirat ko je v nočni , upam da se ohladi, jaz pa tudi, tolikokrat bi blo fajn da bi bla tiho , sam mu nočem bit tiho in pol je pač kreg tu,hvala bogu da ni prepogosto! tvoj tudi?? moj tudi ,a si naredmo babji žur
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 11:30:04
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 dobila zelo hiter odgovor dr. Pušenjaka: Spoštovani, po transfuziji se bolnišnico običajno ne zapušča vsaj 24 ur, saj se v tem času lahko pojavijo morebitne reakcije na različne sestavine tuje krvi in drugih dodatkov (transfuzijska reakcija), glede transfuzije plodu pa se odločamo le, kadar je plod anemičen, kar pa pri talasemiji običajno ni, saj fetusu običajno zadostuje preskba s posebnim hemoglobinom F, ki ga talasemija ne prizadene. Anemijo pri fetusu je sicer mogoče odkriti in tudi določiti njeno stopnjo z UZ merjenjem pretokov krvi skozi njegove možgane. Za zdaj se mi torej močno zdi, da je "debata" o transfuziji krvi plodu nepotrebna. ta stavek je balzam za moja ušesa
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 11:38:16
|
|
|
|
sonček85
|
hejla punce Kepica:ja včeraj sem napisala in pobegnila dol za 20s sva se zgrešili 20.12 pa zato ker je vikend in smo glih doma ,druge vikende smo pa potem ves čas do NL zasedeni Postavlja se pa kadar češ ,lahko že danes Kako je lepo brat da te nekdo pogreša ojoj ja kako pa so ti to lahko zaračunali,a si se kaj vpisala al kako al sam šla pogledat,upam da se zadeva uredi in da ti ne bo potrebno plačat. mm:uuuu pravo smrečko ,meni je pa to tko lepo,no edino kolikor potem iglice odapadjo in jih je vsepovsod polno,letos še boste lahko imeli ,potem drugo leto ko bo pa LM že vse povsod pa mislim ,da ne .Mi smo jio imeli vsako leto dokler sta še bila ati in mami v zakonu Pa saj boste pa drugo leto lahko šli na plažo in uživali,midva sva pa že 2 leti doma Imaš pa najlepše darilo in najlepši zaklad zraven sebe za NL ,LM-a Ja aleks je že ob 20h v deželi sanj vsak večer čeprav opažam da večji ko je težje ga je spat devat ,saj on bi se igral ,deval dudo not in ven,.....no saj boste videle tanjuši: ah deci saj veš.Ne zmeni se zato,ga bo že minilo teni:navijam da se je/bo prijelo in da boš kmalu cartala tudi ti ponovno Za blagajno bo pa po moje res zanimivo zvesta :srečno na pregledu in sporoči kako bo biba.joj to bo drugo leto veselja pri vas in prijateljih Držim pesti za zagovor No evo sedaj sem napisala kar sem imela MI smo ok,res mi pa zmankuje časa za kaj druga ,saj je Aleks vedno večji in vedno več me potrebuje.Ne glede tega da bi bil razvajen ali kar koli druga,samo rad bi se igral(saj se sam tudi rad igra-tudi po 1h skupaj)pa vsepovsod ga je že polno,pa bi to mel pa uno ,pa rožo potegne ,pa vodo ko brišem,......ni da ni.Pa na nogah bi že bil.Vglavnem VSE SE VRTI OKOLI NJEGA Sem pa srečna da ga imam saj mi polepša vsako sekundo,minuto,dan ,noč,........
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 12:44:45
|
|
|
|
sonček85
|
mm,kepica,rižkoo,ostale :te melodije/uspavanke imamo mi še doma ,če katero zanima si jih lahko dol potegne,jaz sem namreč dbila CD in sem šla pogledat (tools,sweet lulibies) http://johnsonsbaby.com/Sleep/default.html in pa še nekaj kar lahko pogledate: http://johnsonsbaby.com/Sleep/default.html našga zelo umirijo ,sem mu jih ddala in evo že spi ,prej je bil pa še sitkan Lahko noč vsem
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 9.12.2009 12:53:42 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 13:03:14
|
|
|
|
Kepica83
|
hej sonček! Kaj to tebi včerajšnje poste pošilja?? Ali ne? Bluzim jaz malo ne? ker za nočne šihte smo se včeraj menle . Pa ta uspavanka in lahko noč zraven mi je malo sumljivo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 13:04:46
|
|
|
|
sonček85
|
evo pridem pa jaz ni pa nikjer nobene
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 13:07:10
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 hej sonček! Kaj to tebi včerajšnje poste pošilja?? Ali ne? Bluzim jaz malo ne? ker za nočne šihte smo se včeraj menle . Pa ta uspavanka in lahko noč zraven mi je malo sumljivo ne ne pošilja včerajšnje jaz sem jih danes tolk natolokla
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 13:07:28
|
|
|
|
Kepica83
|
bejbaaa? kukuk?? tu sem. me vidiš??? juuuuhuuuuuuu???
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 13:08:01
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 hej sonček! Kaj to tebi včerajšnje poste pošilja?? Ali ne? Bluzim jaz malo ne? ker za nočne šihte smo se včeraj menle . Pa ta uspavanka in lahko noč zraven mi je malo sumljivo ne ne pošilja včerajšnje jaz sem jih danes tolk natolokla Aja sorči
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 13:08:22
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Lahko noč vsem če si to misla sem jaz napisala za Aleksa ko je zdle zaaspal bi dala slikco pa ne gre nalagt slik ,a ostalim dela preko shrani .si
< Sporočilo je popravil sonček85 -- 9.12.2009 13:15:26 >
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 13:09:35
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 bejbaaa? kukuk?? tu sem. me vidiš??? juuuuhuuuuuuu??? jupijejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 13:13:23
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Lahko noč vsem če si to misla sem jaz napisala za Aleksa ko je zdle zaaspal Ajaaaaaaa . joj da sem danes malo defektna
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 13:15:09
|
|
|
|
Kliki
|
Hoj! Pošilajm vam en lep sončni pozdrav. Jast in pa moj sva pa dopoldne malo okoli hodila. Sedaj sva pa domov prišla pa kosilo pojedla pa je dragi že letel delat. Jast sem pa dones prosta službenih obveznosti(imam nedeljo). Pa morem malo pospravit. Najprej bom malo pa in za konec imam še za . Upam da mi delovne urice minejo čim hitreje ker če se mi ne bo dalo v nulo pospravit pridem nazaj na . Lepo bodite in se beremo.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 13:17:42
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 Lahko noč vsem če si to misla sem jaz napisala za Aleksa ko je zdle zaaspal Ajaaaaaaa . joj da sem danes malo defektna nisi saj sem jaz tko čudno napisala
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 13:19:35
|
|
|
|
sonček85
|
kliki:joj kako si ti pridna,jaz pa čez teden samo kopalnico in po tleh stanovanje ostalo pa od petkih,da mam mir soboto in nedeljo. Ja kar pridi nas še kaj pokukat
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 13:21:14
|
|
|
|
Kliki
|
Ja jest to najraje počnem ko sem sama če pa sem popoldne na šihtu pa ponavadi ne naredim kaj dosti pa je treba takole malo.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 13:28:18
|
|
|
|
sonček85
|
o IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Ja jest to najraje počnem ko sem sama če pa sem popoldne na šihtu pa ponavadi ne naredim kaj dosti pa je treba takole malo. se strinjam ,jaz tudi najraje počnem ko sem sama al pa tko da ni mojega doma, pa sva z Alčijem sama,ker čene se samo prestablja iz levega v desni kot.No res pa je da kdaj pa kdaj tudi prah obriše in posesa da se mami mal spočije
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 13:59:05
|
|
|
|
Kliki
|
ja moj je bil včasih tudi bol priden je redno sesal in brisal prah. Sedaj odkar pa toliko dela pa kosilo skuha in to je to. Pol pa vsake toliko malo po****** potem je pa bolje.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 15:07:33
|
|
|
|
Kliki
|
Evo sem končala s pospravljanjem imam samo še za to bom kasneje.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 15:17:47
|
|
|
|
nadka30
|
punce lep pozdrav,kliki ti si pa danes full pridna in delovna kepica lep pozdrav vidiš da bo vse ok , kako kaj bejbi v trebuščku mi bomo za silvestrovo doma odkar imama nadjo ne grema nikamor, kler se imamo fajn doma skupaj, ponavadi gledamo kak film ali igramo kake igrice, spomini,... za božično večerjo pa se dobimo že par let pri mojih starših doma in imamo skupno večerjo potem pa gremo ali pa tudi ne k polnočnicam. Upam da bomo drugo lčto ob tem času že štirje tako da bo še bolj romantično. Moram priznat da je možek zelo priden pri slončkanju tako da upam da bomo kmalu videli rezultat. Sonček kje si, kako smo, kdaj tečke ne pričakuješ enako kliki da vidim kdaj moram navijat. Tanjuši kako si , kako boste lušne, ko boste vse za blagajno noseče boste hitreje delale, ker boste imele pomoč lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 15:52:17
|
|
|
|
Kliki
|
Jast je ne pričakujem okoli 18.12. Ampak glede na to da nisva glih pridna se zna pojavit. Bova pa izkoristla še kak dan za pa bomo vidli kaj bo. Ja sem pridna ker je blo res že potrebno ornk generalno naredit. Sam se mi pa ne da. Pa bo treba ker me za vikend čaka delo in pa v nedeljo popoldne fešta za let ima od mojega stric. Bomo spet na polno , in se veselili.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 15:58:20
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Jast je ne pričakujem okoli 18.12. Ampak glede na to da nisva glih pridna se zna pojavit. Bova pa izkoristla še kak dan za pa bomo vidli kaj bo. Ja sem pridna ker je blo res že potrebno ornk generalno naredit. Sam se mi pa ne da. Pa bo treba ker me za vikend čaka delo in pa v nedeljo popoldne fešta za let ima od mojega stric. Bomo spet na polno , in se veselili. potem pa slončkali na veliko. Sem brala mal nazaj kje pa delaš ti nisem čist zastopla kako to da imaš danes prost dan namesto nedeljo.Upam da ti nisem preveč radovedna.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 16:00:29
|
|
|
|
nadka30
|
jaz se pa zdajle z sladkimi klementinami bašem, ker rabim vitamine za slončkanje
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 9.12.2009 16:00:36
|
|
|
|
Kliki
|
Delam v gostinjstvu in imamo en dan v tednu prosto.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Numerologija imenamel79Pri izbiri imena za novega družinskega člana smo upoštevali tudi numerološko analizo imena in priimka v kombinaciji z rojstnim datumom.Da (
17%)
Ne (
83%)
Število vseh glasov: 400Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!