|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
9.12.2009 8:59:53   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Kepica, a misliš, da bi nas res dali na 24 ur.user posted image user posted image user posted image user posted image

Zagotovouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1876
9.12.2009 11:30:00   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

Upam da tvojega možeka hitro mine slaba volja. user posted image

zdaj ma celo noč čas študirat ko je v nočni user posted image , upam da se ohladi, jaz pa tudi, tolikokrat bi blo fajn da bi bla tiho , sam mu nočem bit tiho in pol je pač kreg tu,hvala bogu da ni prepogosto!

tvoj tudi??user posted image
moj tudi ,a si naredmo babji žuruser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1877
9.12.2009 11:30:04   
sonček85

dobila zelo hiter odgovor dr. Pušenjaka:
Spoštovani,

po transfuziji se bolnišnico običajno ne zapušča vsaj 24 ur, saj se v tem času lahko pojavijo morebitne reakcije na različne sestavine tuje krvi in drugih dodatkov (transfuzijska reakcija), glede transfuzije plodu pa se odločamo le, kadar je plod anemičen, kar pa pri talasemiji običajno ni, saj fetusu običajno zadostuje preskba s posebnim hemoglobinom F, ki ga talasemija ne prizadene. Anemijo pri fetusu je sicer mogoče odkriti in tudi določiti njeno stopnjo z UZ merjenjem pretokov krvi skozi njegove možgane. Za zdaj se mi torej močno zdi, da je "debata" o transfuziji krvi plodu nepotrebna.
user posted image user posted image user posted image
 ta stavek je balzam za moja ušesauser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1878
9.12.2009 11:38:16   
sonček85
hejla punce
Kepica:ja včeraj sem napisala in pobegnila dol user posted image za 20s sva se zgrešili
20.12 pa zato ker je vikend in smo glih doma ,druge vikende smo pa potem ves čas do NL zasedeni user posted image Postavlja se pa kadar češ ,lahko že danes user posted image Kako je lepo brat da te nekdo pogrešauser posted image
ojoj ja kako pa so  ti  to lahko zaračunali,a si se kaj vpisala al kako al sam šla pogledat,upam da se zadeva uredi in da ti ne bo potrebno plačat.
mm:uuuu pravo smrečko ,meni je pa to tko lepo,no edino kolikor potem iglice odapadjo in jih je vsepovsod polno,letos še boste lahko imeli ,potem drugo leto ko bo pa LM že vse povsod pa mislim ,da ne .Mi smo jio imeli vsako leto dokler sta še bila ati in mami v zakonu
Pa saj boste pa drugo leto lahko šli na plažo in uživali,midva sva pa že 2 leti doma user posted image Imaš pa najlepše darilo in najlepši zaklad zraven sebe za NL ,LM-a
Ja aleks je že ob 20h v deželi sanj vsak večeruser posted image čeprav opažam da večji ko je težje ga je spat  devat ,saj on  bi se igral ,deval dudo not in ven,.....no saj boste videle
tanjuši:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ah deci saj veš.Ne zmeni se zato,ga bo že minilo
teni:navijam da se je/bo prijelo in da boš kmalu cartala tudi ti ponovnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za blagajno bo pa po moje res zanimivo user posted image
zvesta :srečno na pregledu in sporoči kako bo user posted image
biba.joj to bo drugo leto veselja pri vas in prijateljihuser posted image Držim pesti za zagovoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No evo sedaj sem napisala kar sem imela

MI smo ok,res mi pa zmankuje časa za kaj druga ,saj je Aleks vedno večji in vedno več me potrebuje.Ne glede tega da bi bil razvajen ali kar koli druga,samo rad bi se igral(saj se sam tudi rad igra-tudi po 1h skupaj)pa vsepovsod ga je že polno,pa bi to mel pa uno ,pa rožo potegne ,pa vodo ko brišem,......ni da ni.Pa na nogah bi že bil.Vglavnem VSE  SE VRTI OKOLI NJEGA user posted image user posted image Sem pa srečna da ga imam saj mi polepša vsako sekundo,minuto,dan ,noč,........

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1879
9.12.2009 12:44:45   
sonček85
mm,kepica,rižkoo,ostale :te melodije/uspavanke imamo mi še doma ,če katero zanima si jih lahko dol potegne,jaz sem namreč dbila CD in sem šla pogledat
(tools,sweet lulibies)
http://johnsonsbaby.com/Sleep/default.html

in pa še nekaj kar lahko pogledate:

http://johnsonsbaby.com/Sleep/default.html

našga zelo umirijo ,sem mu jih ddala in evo že spi ,prej je bil pa še sitkan

Lahko noč vsemuser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 9.12.2009 12:53:42 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mariee)
Neposredna povezava do sporočila: 1880
9.12.2009 13:03:14   
Kepica83
hej sonček!
Kaj to tebi včerajšnje poste pošilja?? Ali ne? Bluzim jaz malo ne?user posted image
ker za nočne šihte smo se včeraj menleuser posted image . Pa ta uspavanka in lahko noč zraven mi je malo sumljivouser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1881
9.12.2009 13:04:46   
sonček85
evo pridem pa jaz ni pa nikjer nobeneuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1882
9.12.2009 13:07:10   
sonček85

hej sonček!
Kaj to tebi včerajšnje poste pošilja?? Ali ne? Bluzim jaz malo ne?user posted image
ker za nočne šihte smo se včeraj menleuser posted image . Pa ta uspavanka in lahko noč zraven mi je malo sumljivouser posted image
ne ne pošilja včerajšnje jaz sem jih danes tolk natoloklauser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1883
9.12.2009 13:07:28   
Kepica83
bejbaaa? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kukuk?? tu sem. me vidiš??? juuuuhuuuuuuu???

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1884
9.12.2009 13:08:01   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

hej sonček!
ne ne pošilja včerajšnje jaz sem jih danes tolk natoloklauser posted image user posted image user posted image

Ajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sorči user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1885
9.12.2009 13:08:22   
sonček85

če si to misla sem jaz napisala za Aleksa ko je zdle zaaspaluser posted image bi dala slikco pa ne gre nalagt slik ,a ostalim dela preko shrani .si

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 9.12.2009 13:15:26 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1886
9.12.2009 13:09:35   
sonček85

bejbaaa? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  kukuk?? tu sem. me vidiš??? juuuuhuuuuuuu???
jupijejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1887
9.12.2009 13:13:23   
Kepica83

če si to misla sem jaz napisala za Aleksa ko je zdle zaaspaluser posted image

Ajaaaaaaauser posted image user posted image . joj da sem danes malo defektnauser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1888
9.12.2009 13:15:09   
Kliki
Hoj! Pošilajm vam en lep sončni pozdrav.

Jast in pa moj sva pa dopoldne malo okoli hodila. Sedaj sva pa domov prišla pa kosilo pojedla pa je dragi že letel delat.
Jast sem pa dones prosta službenih obveznosti(imam nedeljo). Pa morem malo pospravit. Najprej bom malo user posted image pa user posted image in za konec imam še za user posted image . Upam da mi delovne urice minejo čim hitreje ker če se mi ne bo dalo v nulo pospravit pridem nazaj nauser posted image .

Lepo bodite in se beremo.
user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1889
9.12.2009 13:17:42   
sonček85

če si to misla sem jaz napisala za Aleksa ko je zdle zaaspaluser posted image

Ajaaaaaaauser posted image user posted image . joj da sem danes malo defektnauser posted image
nisi saj sem jaz tko čudno napisala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1890
9.12.2009 13:19:35   
sonček85
kliki:joj kako si ti pridna,jaz pa čez teden samo kopalnico in po tleh stanovanje ostalo pa od petkih,da mam mir soboto in nedeljo.

Ja kar pridi nas še kaj pokukatuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1891
9.12.2009 13:21:14   
Kliki
Ja jest to najraje počnem ko sem sama če pa sem popoldne na šihtu pa ponavadi ne naredim kaj dosti pa je treba takole malo.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1892
9.12.2009 13:28:18   
sonček85
o
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Ja jest to najraje počnem ko sem sama če pa sem popoldne na šihtu pa ponavadi ne naredim kaj dosti pa je treba takole malo.
se strinjam ,jaz tudi najraje počnem ko sem sama al pa tko da ni mojega doma, pa sva z Alčijem sama,ker čene se samo prestablja iz levega v desni kot.No res pa je da kdaj pa kdaj tudi prah obriše in posesa da se mami mal spočije user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1893
9.12.2009 13:59:05   
Kliki
ja moj je bil včasih tudi bol priden je redno sesal in brisal prah. Sedaj odkar pa toliko dela pa kosilo skuha in to je to. Pol pa vsake toliko malo po****** potem je pa bolje.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1894
9.12.2009 15:07:33   
Kliki
Evo sem končala s pospravljanjem imam samo še za user posted image to bom kasneje.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1895
9.12.2009 15:17:47   
nadka30
punce lep pozdrav,kliki ti si pa danes full pridna in delovnauser posted image user posted image user posted image
kepica lep pozdrav vidiš da bo vse okuser posted image user posted image user posted image , kako kaj bejbi v trebuščku
mi bomo za silvestrovo doma odkar imama nadjo ne grema nikamor, kler se imamo fajn doma skupaj, ponavadi gledamo kak film ali igramo kake igrice, spomini,...
za božično večerjo pa se dobimo že par let pri mojih starših doma in imamo skupno večerjo potem pa gremo ali pa tudi ne k polnočnicam.
Upam da bomo drugo lčto ob tem času že štirje tako da bo še bolj romantično.
Moram priznat da je možek zelo priden pri slončkanju tako da upam da bomo kmalu videli rezultat.
Sonček kje si, kako smo, kdaj tečke ne pričakuješ enako kliki da vidim kdaj moram navijat.
Tanjuši kako si , kako boste lušne, ko boste vse za blagajno noseče boste hitreje delale, ker boste imele pomočuser posted image user posted image user posted image
lp

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1896
9.12.2009 15:52:17   
Kliki
Jast je ne pričakujem okoli 18.12. Ampak glede na to da nisva glih pridna se zna pojavit. Bova pa izkoristla še kak dan za user posted image pa bomo vidli kaj bo.
Ja sem pridna ker je blo res že potrebno ornk generalno naredit.
Sam user posted image se mi pa ne da. Pa bo treba ker me za vikend čaka delo in pa v nedeljo popoldne fešta za user posted image user posted image let ima od mojega stric. Bomo spet na polnouser posted image ,user posted image in se veselili.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1897
9.12.2009 15:58:20   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Jast je ne pričakujem okoli 18.12. Ampak glede na to da nisva glih pridna se zna pojavit. Bova pa izkoristla še kak dan za user posted image pa bomo vidli kaj bo.
Ja sem pridna ker je blo res že potrebno ornk generalno naredit.
Sam user posted image se mi pa ne da. Pa bo treba ker me za vikend čaka delo in pa v nedeljo popoldne fešta za user posted image user posted image let ima od mojega stric. Bomo spet na polnouser posted image ,user posted image in se veselili.

potem pa slončkali na veliko. Sem brala mal nazaj kje pa delaš ti nisem čist zastopla kako to da imaš danes prost dan namesto nedeljo.Upam da ti nisem preveč radovedna. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1898
9.12.2009 16:00:29   
nadka30
jaz se pa zdajle z sladkimi klementinami bašem, ker rabim vitamine za slončkanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1899
9.12.2009 16:00:36   
Kliki
Delam v gostinjstvu in imamo en dan v tednu prosto.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  74 75 [76] 77 78   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Numerologija imena
mel79

Pri izbiri imena za novega družinskega člana smo upoštevali tudi numerološko analizo imena in priimka v kombinaciji z rojstnim datumom.

Da (17%)

Ne (83%)

Število vseh glasov: 400

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!