|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
7.12.2009 20:38:23   
anadami
MM: baje da bo user posted image , ampak mi je čisto vseeno, samo da bo zdrav. Vem, da se sliši klišejsko, ampak tako pač jeuser posted image

(odgovor članu anadami)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
7.12.2009 20:49:39   
Kepica83
MM IMAŠ MEIL. NUJNOOOOOO!!!!!!!!

(odgovor članu anadami)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
7.12.2009 22:00:57   
malaMravljica
Pejdi takoj moj mail prebrat in poslji se danes naprej kar sva ti napisala!!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
7.12.2009 22:57:41   
sonček85
kepica_joj sem šele sedaj videla da is me vpršala kdaj iam pregled,no pa saj sem ti pisala.hvala

Miška a je vse ok?
Za pregled pa kot sem ti povedala,ne skrbi.lupčka
mm:i kako super,in kako igra,a je ok.Ja itak da bo spal Aleksa zelo pomirijo.No zdaj ne več tolk razen ko ga kaj matra,ker je že pravi migec,vsepovsod ga je dostuser posted image
joj pa kako lepa posteljnina,res si zadela
kliki:velliko slpnčkanjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dobila sem taveliko škatlo rafaela in ga ni več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
anadami:žal mi je skozi kar si morala,a važno je da si sedaj že v 17t in srečno še naprej do 40t,zaslužiš si user posted image user posted image user posted image

no mi smo ok, no Aleks nama je pa začel malo  nagajatuser posted image user posted image user posted image zdaj si je pogruntal kako si dudo dat notri in ven tko kot je treba in sedaj se skoz hecauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image frajer  no pa slikca z Miklavžem in parkelni
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
8.12.2009 9:01:02   
soncek_25
Jutro!
GRRrrrrrr sem jezna, vse napisala pa mi je zbrisal....
anadami user posted image za pozitivizem, kar tako naprej...si ga vlila še meniuser posted image
Dotika en velik user posted image
MM super posteljnina, pa še poceni...mravljinček je pa res lahko važen k ma tako lepo sobico!
KLliki tudi midva nisva bila glih pridna ta mesec, tko da sva verjetno zgrešila O, bo pa naslednji mesec. Ti lahko še vse nadoknadiš...user posted image držim pesti...
frufru user posted image za prvo M...sedaj pa akcija, da bo potem lep plusek...
Sonček, vidim da je aleks užival...mogoče je blo res mamico bolj strahuser posted image

Kepica, Nadka, Pilotinca,a.biba...kje ste sončki moji...pogrešam vas!

(odgovor članu anadami)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
8.12.2009 9:09:53   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Hoj ja midav sva pri Slončkanju pridna bolj tako tako. Doma sva tako malo skupaj da skoraj ni časa. Ampak kot mi sluz nakazuje se je O začela ta teden in bo veliko user posted image  in slončkanja(slonček ne dela)

Kaj ste pa za Miklavža dobile punce?
user posted image
men je Miklavž prinesel 1.M po abrazijiuser posted image  pa ne vem a je to namest palce al, ker sem bila pridna. Pa en liter medu in kilo pomaranč. Se je pa tako ulilo, da mi je čez ta velik vložek prišlouser posted image user posted image user posted image

FRUFRU vzemi to kot dobro stvar in želim ti da kmalu zagledaš plus
ANADAMI in DOTIKAuser posted image user posted image user posted image user posted image ,

sončke25 a tebe tudi jezi, jaz sem tudi cele litanije napisala pol pa me je poslal nekamuser posted image user posted image user posted image
MM posteljnina je res lepa, joj se bo fajn crkljatuser posted image user posted image user posted image
sončke Aleks je vidno užival, kaj pa mamica?
Sonček 25 moj jaz sem tukaj, včeraj sem bila pri svoji novi G, ki je dala zeleno luč in je rekla da naj grema veselo na delo, midva sma že prej kot je ona rekla šla veselo na delouser posted image user posted image user posted image user posted image tako da okoli božiča vidimi, če smo kaj uštimali.In drugače kako smo ?
Kje je pa moja energiee bomba?Kako sta včeraj (kepica in sonček85)uredile pri zdravniku?. Nas pa je miklavž kar nauser posted image povabil, je bilo tudi okuser posted image user posted image user posted image user posted image .
lp

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
8.12.2009 9:15:25   
soncek_25
jeeeej nadka super, da je vse ok...sedaj pa veselo user posted image ...
Ja sej res, kepica kako blo na pregledu?

Jaz sem kar ok, mal sem jezna, k nam ni uspel izkoristit prejšnji teden , k je bla O res "vidna" sem prav ornk čutla, ampak bomo pa drug mesec bolj resno zagrabil:)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
8.12.2009 9:33:54   
nadka30
sonček ne obupat, dokler ni tečke upanje še vedno obstaja a ne
Glede včerejšnega pregleda pri novo G, že pristop je bil čist drugačen, že na to sem bila pozitivno presenečena, potem pa je je vprašala sto in eno vprašanje, razložila mi je izvid glede ss,...pregled to je pa res bil pregled,res nimam slabih besed za povedat in k staremu G ne grem nazaj pa če me 1000 konjev vleče tjauser posted image user posted image user posted image ,na koncu mi je pa rekla če boste pa kaj rabili pa ka r pokličte pa saj se tako vidimo kmalu kot nosečka. TO so bile pa prave besede za moja ušesa, tako da sedaj so pa na vrsti vojaki od mojgauser posted image user posted image user posted image user posted image
lp

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
8.12.2009 10:12:19   
nadka30
Ja pa kje se skrivate, nikjer nobeneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ima kdo kaj info od twiky ali mariee,(ta mi je pa sedaj že sumljiva....)
Pa dajmo še nekaj za pravo božično vzdušjeuser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
8.12.2009 10:12:56   
malaMravljica
he he, mi je smesno vas brat, ker vas kar neki meni, da ste zgresile o in ne bo pluska. a vam neki cist potiho povem? jaz sem tudi vse neki pomesala in zgresila o zacetek leta 09 user posted image user posted image user posted image   sam kako pol, da se pri meni seda carta dojencek, ki zacenja 3 mesec user posted image user posted image user posted image

Soncek, vazicka si da ves, s tem sportnim vozickom user posted image user posted image   full lep je ta tvoj vozek ves, pa vidva tudi. ej, nekaj te morev vprasat, te kaj motijo ocala, ker imas mal sirsi tisti rumeni del?  joj ves kaj, cd mi dela sam na racunalniku, na radiju pa ne, mislis da se da kaj spremenit, da jaz na racunalniku format spremenim, ves kaj mislim. saj nisem tok racunalnicar, ma ce se to da bi pa ze znala naredit. drugace bova pa te pesmce zgoraj poslusala, spodaj pa radio, pa itak mu bom se sama kaj kupila.

ja, dobro jutrooooo, midva sva danes tok zgodaj vstala, sva pridna a. naceloma bi se ob desetih sele iz postelje spravljala, danes sva pa ze pepel iz kamina spraznila, pa pol kamin zakurila, da imava toplo, pa posodo dala prat, cunce od malega dala prat, plesala sva in sedaj imava pavzo pred kuhanjem kosila. mali pa spi pri meni med pavzo, je en zaspanc a, komi sva ustala in ze spet spi.

Rizkoo, AC delaaaaaaaaaa user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
8.12.2009 10:14:13   
malaMravljica
nadka, za twixy ne vem, za Mariee sem pa zihr, da ze kar kaksna dva do tri tedne carta. Nesramnica mala pa nam ne pove imena, pa nobene slikce se nimamo user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
8.12.2009 10:17:54   
sonček85
mm:ja se da ,lahko greš CD presnet in si sama naštimaš tko da dela na radiu in računalniku,jaz mislim da sem dala za računalnik.
Tko naredi in bno delaloMoj voziček je pa res super,hvala sem zelo zadovoljna z njim,pa saj boš kmalu lahko tudi ti vozila LM v šp.delu.Okoli feb.že user posted image user posted image user posted image user posted image
Očala me motijo smao tko če se s kom dalj časa pogovarjam.Drugače pa ne,pa tko ko se s kom pogovarjam jih dam dol ,jih imam za daljavo tko da na blizu ne rabim user posted image

nadka in sonček :hvala
nadka:jaaaaaaaaaaaaaa mami se je malo tresla ,pa se hecala s parkli .Sem Aleksa vprašala če bojo mamico odpeljali če ni bla pridna in reče 1 parkelj da me ne bojoj.Sam grozi so pa res bli,ta dva še ne tol ostali trije pauser posted image

Ajde  gremo pluskiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1812
8.12.2009 10:20:16   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

he he, mi je smesno vas brat, ker vas kar neki meni, da ste zgresile o in ne bo pluska. a vam neki cist potiho povem? jaz sem tudi vse neki pomesala in zgresila o zacetek leta 09 user posted image user posted image user posted image   sam kako pol, da se pri meni seda carta dojencek, ki zacenja 3 mesec user posted image user posted image user posted image

Se podpišem saj ponavadi je tako, ko misliš da si že vse zamudil, pa si misliš sedaj pa tako ne bo nič potem pa dobiš to kar si še misliš ne, tako da punce ničesar ni izgubljenega, gremo v praznično vzdušjeuser posted image user posted image user posted image user posted image
MM po mojem imaš kar prav tudi jaz mislim da je mariee že mamica pa nas na trnih držiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Še mate sneg, če ga imate kaj viška nam ga malo posodite tolk da bo lepo belouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1813
8.12.2009 10:22:37   
soncek_25
MM, Nadka, Sonček, hvala za vzpodbudo!
MM pa pošlji mi kakšne nove slikice mravljinčka...user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
8.12.2009 10:40:39   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25

MM pa pošlji mi kakšne nove slikice mravljinčka...user posted image

slikce mravljincka so ze pri tebi.

pa ne spi vec, ker ga je ta presneti telefon zbudu.

Neposredna povezava do sporočila: 1815
8.12.2009 10:43:23   
soncek_25
frajer je tale naš mravljinčekuser posted image user posted image user posted image
Hvala za slikice...

Neposredna povezava do sporočila: 1816
8.12.2009 14:21:46   
pilotina
hejla, samo čav čav vam napišem in da vam povem, da vas nisem pozabila, na vsako posebej se spomnem in pogrešam, sam res mi ta položaj sedenja ne odgovarja...tudi berem bolj tko, bi rekla, da bolj preletim...ko pa bom spet lahko se razpišem user posted image

midva z bejbijem sva dobro...dragi naju čuva in carta, moja sreča je

cmoka vsaki posebej

Neposredna povezava do sporočila: 1817
8.12.2009 15:12:40   
Kliki
Hvala vsem ki nas spodbujate.
Sonček tale tvoj Aleks je pa pravi korenjak že postal.
Jest bi pa morala user posted image  pomit pa se mi nič ne da. Potem grem pa user posted image za mojega na tekmo.

Lepo boditeuser posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
8.12.2009 15:42:50   
Kliki
Ja kje pa ste vse?

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
8.12.2009 16:54:52   
Kepica83
Ola bejbe moje!
Vidim da nadka že zažigauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pravilno bejba.
Sonček25 lepo da se spomniš name.

Sonček85 čudovita sta z Aleksom. Mali je pravi frajer... ne boji se nikogaruser posted image user posted image user posted image

Še tete kepice se ni ustrašiluser posted image

Nna pregledu včeraj je bilo ok. Čez dva tedna bodo izvidi od krvi. Verjetno se transfuziji krvi nebom izognila. Razmišljajo tudi da bi transfuzijo dali otročeku. Kako in na kakšen način...? Nimam pojma. Čeprav tega nočem. Da bi se mi v otročka posegalo in se mu dajala druga kri. Nevem no. Čez dva tedna bo vse znano.

Kako ste ostale punce??
MM o kakšni lepi posteljnini govorijio te čveke tu gori??user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
8.12.2009 17:39:54   
sonček85
lej jo pilotinco:Ti kar lepo počivaj ,pa pobožaj bušija v našem imenu.user posted image
kliki:hvala ,res že postaja pravi,pa buši mu tko rasteuser posted image user posted image kepica>:ne res se nikogar ne boji,no razen koga ,ki ga že nekaj časa ni videl,to je naredu zadnjič moji sestri.
Da bi se pa ctebe ustrašu bi mogla bit pa res.Ko te je zagledu je bil tkoj nasmejanuser posted image

mi smo super,razen tega da je zunaj dežek in ne moremo ven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan vsem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
8.12.2009 17:42:58   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

kepica>:ne res se nikogar ne boji,no razen koga ,ki ga že nekaj časa ni videl,to je naredu zadnjič moji sestri.
Da bi se pa tebe ustrašu bi mogla bit pa res.Ko te je zagledu je bil tkoj nasmejanuser posted image

mi smo super,razen tega da je zunaj dežek in ne moremo ven user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lep dan vsem

heheuser posted image user posted image user posted image . Ja nasmejan pa je res bil cel dan. Tak kot njegova mami. Joj niti ne govori kakšno vreme je. Za ..user posted image user posted image  vsaj snegec bi lahko padaluser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
8.12.2009 17:53:15   
sonček85
jA RES JE  ko bi bil vsaj snegec.
M. je gledal slike Kolorad -a in se kar slinil ko je videl sneg,pa rekel če bo kdaj viška denar gremo pozimi tja-hmmmmmmmmmmmmmm le kdaj bo to ?????? 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
8.12.2009 18:03:31   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

user posted image    

Kepica, o tej lepi posteljnini govorijo  user posted image user posted image

pa se za moje 3 paciente morem danes glasovat a ne, se nisem se mi zdi.

Neposredna povezava do sporočila: 1824
8.12.2009 18:20:16   
Kepica83
uau res je lepa posteljnina!!!user posted image user posted image user posted image

Sonček85 kjer je volja tam je pot user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......