anadami
|
Pozdravljena, sicer ne sodelujem na tej temu, vendar vas reno berem, ker ste same take pozitivke in ste mi bile v težkih časih v veliko spodbudo. Želela pa sem odgovorit Bee Bee na njeno dilemo o ponovni nosečnosti. Jaz sem izgubila mojo Zojo v 23 tednu nosečnosti, 03. aprila letos. Pred tem vse bp. Šok, razočaranje, vprašanje zakaj jaz. Vozički, nosečnice...groza!!! Misel na novo nosečnost prežeta s strahom!! Ampak sem si tako rekla: Zakja pa ne jaz? Zakaj pa se morajo take stvari vedno zgoditi drugim, kaj je na meni takega, da si lahko upam biti nedotakljiva...In to mi je dalo moč, da sem ugovotila, da se take in drugačne stvari pač dogajajo...rabila sem sicer kake pol leta, da sem se pobrala in nehala dnevno jokat in glej ga zlomka: CB pokazal +!!!!!!!! Sedaj sem v 17 tednu, srečna, vesela, na slabe stvari sploh ne pomislim!! Pa sem drugače ful paničar in komplikator, ampak to nosečnost sedaj jemljem enostavno kot nekaj zelo preprostega, mirnega, lepega...ne vem če sploh znam napisat to kar želim povedat: Spet bo lepo - spet boš uživala nosečnost - ja, strah te bo, ampak, ko imaš otroka, se pravi strah šele začenja!! Tako da beebee le pogumno!!!!!!!!!!!!! IZVIRNO SPOROČILO: BeeBee Daaan. Drugače počasi se sestavljam nazaj, vendar je bolečina še zmeraj huda. Ampak naučila sem se,da kar te ne ubije te okrepi In tega se držim pa naj bo karkoli. Jaz sem bila v petek pri ginekologinji. Stanje je že OK, baje bom zdaj v tem tednu že dobila M in po tem mesecu lahko začnemo delat na novem otročku. Ampak tukaj se pa pojavi dilema. Ne vem, če sem pripravljena tako hitro it spet v akcijo. Želja po otročku je sicer neznansko velika, sploh po tem ko bi mogla cartat najinega prvega otroka pa je žal usoda želela drugače. In kaj, če se spet ponovi to? Cela nosečnost BP na koncu pa takšen šok.. Ko vidim v mestu kakšen voziček sem jezna in otročka nočem videt, po drugi strani pa hrepenim po majhni štručki,da bi jo pocartala. Pa tudi prehitro se mi zdi,da bi Anjo-Tio kar tako pozabila.. Mah neveeeeeem.. Katera ima novičke o twixy??? Se mi res smili.. Jo še prekleto dobro razumem. Škoda,da nimam njene telefonske bi ji pisala sms glede na to,da sem bila sama na istem....
|