malaMravljica
|
he he, mi je smesno vas brat, ker vas kar neki meni, da ste zgresile o in ne bo pluska. a vam neki cist potiho povem? jaz sem tudi vse neki pomesala in zgresila o zacetek leta 09 sam kako pol, da se pri meni seda carta dojencek, ki zacenja 3 mesec Soncek, vazicka si da ves, s tem sportnim vozickom full lep je ta tvoj vozek ves, pa vidva tudi. ej, nekaj te morev vprasat, te kaj motijo ocala, ker imas mal sirsi tisti rumeni del? joj ves kaj, cd mi dela sam na racunalniku, na radiju pa ne, mislis da se da kaj spremenit, da jaz na racunalniku format spremenim, ves kaj mislim. saj nisem tok racunalnicar, ma ce se to da bi pa ze znala naredit. drugace bova pa te pesmce zgoraj poslusala, spodaj pa radio, pa itak mu bom se sama kaj kupila. ja, dobro jutrooooo, midva sva danes tok zgodaj vstala, sva pridna a. naceloma bi se ob desetih sele iz postelje spravljala, danes sva pa ze pepel iz kamina spraznila, pa pol kamin zakurila, da imava toplo, pa posodo dala prat, cunce od malega dala prat, plesala sva in sedaj imava pavzo pred kuhanjem kosila. mali pa spi pri meni med pavzo, je en zaspanc a, komi sva ustala in ze spet spi. Rizkoo, AC delaaaaaaaaaa
|