a.biba
|
Zvesta si pa zgodnja. Saj sem vstajala za službo tak čas, ampak da bi se še prej tu oglasila to pa mi ni šlo. En lep pregled, poln dobrih novičk ti želim! Kepica83 tole so vzpodbudne novice. Pa ne morem verjeti, da ni tvoja ginekologinja sama nič sprožila v to smer, kot bi se igrala s tvojim in otrokovim življenjem. To, da moraš vse sam vedeti in urediti, pa tak vse pove o našem zdravstvu. Res žalostno! Drugo leto bo res pravi babyboom tudi pri nas. Na rojstnem dnevu od male je bilo iz naše stalne klape letos 10 otrok, za štiri pričakovanje sem že vedela, no zdaj sem izvedela še za petega. To bomo vozičkali.... MM krasna posteljnina, da ne govorimo, da je noro ugodna. Se splača malo pošnufat, ne? Glede Razočaranih gospodinj - jaz se novo sezono sproti dol vlečem in kaj naj ti povem... zanimivo, zanimivo... več boš pa morala počakati . Tassika glede novega leta in praznovanja... tudi meni najbolj paše, če smo doma in je to to. Mogoče bomo pri kolegih, zdaj ko je že večja in imamo 3 otroke iste starosti, in imajo veliko hišo, da lahko divjajo (čeprav so mi zadnjič skor bobenčki popokali, tak direndaj so delali) samo sem pa nosečka in bomo videli ... Vse nove, ki ste se pridružile - hudo mi je za vašo izgubo, vedno bolj žalostne zgodbe pišete in vem, da praživljate pravi pekel. Ampak nič ne moremo, očitno je to usoda na nas pa je, da si vzamemo čas in prebolimo. Verjamem, da bodo tukaj kmalu začeli padat ogromni pluseki in nosečnosti s srečnimi konci. Zdaj pa še glasovat - saj vsak dan, samo javljala se nisem. Sem imela celo zmešnjavo glede diplomske in organizacije oddaje, pa je uspelo, tako da čakam na zagovor. Čez vikend smo se pa tako skoz potepali, v pon. sem bila v Lj, sicer se pa počutim grozno utrujena in sploh ne morem priti k sebi. Otroček noro brca in mislim, da nam bo tale še dal vetra, če že zdaj tako vpliva na moje počutje.
|