sjmm
|
joj, sm tok napisal...pa me vn flikne No, še 1x povzetek: Helov vsem skupaj!!! Pri nas rahlo krizno stanje, poleg padlega borca Mihca, podlegel še Majči...že zvečer nos čist zabasan, sam gre HB fuul vn, tko da upamo, na hitro okrevanje, za1x tud ni vročine, sam spal je pa celo noč na meni oziroma dremal in sploh ni mogel imeti dude, tko da je skoz neki javskal bošček...drugače je kr ok volje, zaenkrat tudi kar ok papca GOVORILNE....bile bol kratke, so bli gospod mož zelo utrujeni, jz pa seveda spočita, a to sploh ni bitno...itak se mu je malo sanjalo kaj bom rekla in je kr sam začel...spet isto ponavljat, da ve, da se premalo udejstvuje v družini in sploh z menoj, tko se ful rad pol pokaže kot žrtveno jagnje...no, pa sem mu povedala, da tokrat to ne bo palil, ker pol bi on že kr se mal pomečkal....hopla, ustavi konje...se čist nič nisva domenila...sem rekla, da tkole mi kot družina ne bomo več ta zadnje kolo pr njegovmu vozu, da pač razumem glede posla, je treba včas delat tud nemogoč cajt, a potem ko je frej bi si lahk vzel cajt vsaj za otrke, posebej ta velka fanta že dolgo živita od obljub o košarki, smučanju ipd, vse to sem zdej jz počela z njimi, sam zdej je še majči in fanta tok stara, da jz glih nisem več ta prava liga....v glavnem sem bla ful huda...in sem mu še povedala, da zdej naj pa on začne spremembe uvajat v naše življenje, ker drugače bo šlo samo navzdol...no, tko nekako...zdej čakam, kaj se bo domislil, morm pa povedat, pa upam, da ne bo preveč samohvalno....jz ga zelo spoštujem in mu to tudi pokažem, samo večno se mi zdi zelo trapasto čakat, da me bo videl, da si bo vzel čas za mene, naju...sej to se vleče že več let, v glavnem se že dolgo trudim, da bi bilo bolje....zdej pa mi je kr malo vse dol padlo, tko da upam, da je zadevo vzel resno, ker pri naju je tako, da nikamor ne greva, se sploh ne spomnim kdaj sva bila kej zunaj, redko se kaj obdariva, čeprav meni že malenkost ful pomeni....no, tko nekako tečem, ker je vpitje