|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
6.12.2009 10:10:08   
tanci29
JUTRO

tudi pri nas se je ustavil miklavžuser posted image user posted image user posted image

zdej pa delamo zajtrk, smo spet spali do devetihuser posted image ...sam hana je včeraj zaspala šele ob polenajstih zvečer...glede na to da čez dan ni skoraj nič spala in da smo šli popoldne na miklavža sem mislila da jo bo takoj spanec premagal ampak se ni dala

simona-user posted image user posted image user posted image  za pijačko, za miklavža...pa da ste se skupaj cartali z larisso...jest sem se že prav navadila da je hana pri nama, da se cartava....čeprav zadnje dni se preseli šele okoli 3-4ih ponoči

ajvy-user posted image user posted image user posted image user posted image  za smerkico pa za miklavža...superca da sta veseli...pri nas tudi skačeta v novih copatkih...pa smrekico tudi ponavadi postavimo vsaj en teden prej kot vsi ostali

jutta-o ti revček Vid...a pri p niste dobili nobene kreme...kaj pa alergolog

piškot-ej tvoj se je pa čist odrezaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bravo za možeka, pa za mami da je uživala 100 na uro....za katero medaljo ste navijali

sjmm-kako so šle govorilne ure

baki-jutro tudi tebi

urša-kuhanc je bil dober....pa še erik je pojedu dve polovici hrenovke v mestuuser posted image ...prej pa cel dan ni hotu nč jest...ljubljana je čarobna res se splača it...prava pravljica resuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
6.12.2009 10:16:39   
tanci29
aja urša hani je bil včeraj golaž zelo všeč...se je oblizovala...mi je rekla ni čudno da ne mara tistih mlečnih kašic če pa golaž jeuser posted image ....komaj čakam da mi povejo da ni več alergije

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
6.12.2009 11:40:44   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

dobila sem sporočilo od pupke:v novem domu so še brez interneta.vsi so ok,Rene raste kot goba(pri 9,5m ima 11700g).so HB zdravi,lepo vas pozdravlja in nas pogreša.pravi da se pripravimo,ker ko bo prišla dointerneta in časa,da nam bo napisala cel romanuser posted image  

Lepo, da se je oglasila....ampak...ravno včeraj sem od nje dobila nek mail...tako, da sem predvidevala, da net že imajo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3603
6.12.2009 11:57:27   
Onasiss
DAN

Pri nas vsi otroc spijo....user posted image user posted image user posted image  Miklavž razdelu darila...pa mislim, da je mal narobe oz. da bi mogu vse samo enemu....user posted image user posted image user posted image

Smo imeli včeraj pester popoldan... najprej sem ju pelala u cerkev na Miklavža oz sem jih predala teti in ju je ona imela...potem smo šibal v mesto, da bi ga tud tam ujeli....pa je bila fulllll gužva...ampak lučke so nas pa vseen fascinirale..pa kuhan vin tud....user posted image user posted image  

No potem pa smo šli k prijateljem na obisk, kjer je hčerka praznovala RD...pa sploh nismo najprej načrtovali... no potem smo pa ostali do 1-ih zjutraj.... vau...res mam pridne in trpežne otroke.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Vito se je igral s fantkom, ta mala je bila pa skos v središču pozornosti in je kmalu zaspala... se ob pol enih zbudila, smo je oblekli in šli domov kjer je nadaljevala svoj spanec do pol devetih zjutraj......user posted image user posted image user posted image user posted image  res ...vau... no tastar se ga je mal napil in mu sedaj v glavi igra težkometalni bend z imenom MUCEK....user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
6.12.2009 12:00:41   
Onasiss
KOLUMBO...SLIKE SO NORO DOBRE....user posted image user posted image user posted image

simona...user posted image user posted image  tale tvoj dec....user posted image user posted image

sjmm.... poročilo govorilnih ur?....

jutta....sam da je Vid bolje, upam da alergija zgine in da odkrijete vzrok....user posted image user posted image user posted image

tanci....drugič me pocukaj za rokav.....ko boš v mestu....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3605
6.12.2009 12:40:16   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

dobila sem sporočilo od pupke:v novem domu so še brez interneta.vsi so ok,Rene raste kot goba(pri 9,5m ima 11700g).so HB zdravi,lepo vas pozdravlja in nas pogreša.pravi da se pripravimo,ker ko bo prišla dointerneta in časa,da nam bo napisala cel romanuser posted image  

Lepo, da se je oglasila....ampak...ravno včeraj sem od nje dobila nek mail...tako, da sem predvidevala, da net že imajo.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
net imajo le v starem domu in ko grejo tja(v star dom) pogleda le maile in FB

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3606
6.12.2009 12:42:30   
Čebel@
drugače pa:en lep dober dan......smo že pojedli kosilo,zdej se pa Hana pa ati igrata.......nočko je prespala oz.je le 2x umes zahtevala dudo......zvečer je imela spet vročine 39C zdele je pa full dobrovoljček(če izvzamemo  da ji iz noska teče)

tolk od mene na hitro

papa

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3607
6.12.2009 12:50:04   
sjmm
joj, sm tok napisal...pa me vn flikneuser posted image user posted image user posted image

No, še 1x povzetek:

Helov vsem skupaj!!!

Pri nas rahlo krizno stanje, poleg padlega borca Mihca, podlegel še Majči...že zvečer nos čist zabasan, sam gre HB fuul vn, tko da upamo, na hitro okrevanje, za1x tud ni vročine, sam spal je pa celo noč na meni oziroma dremal in sploh ni mogel imeti dude, tko da je skoz neki javskal bošček...drugače je kr ok volje, zaenkrat tudi kar ok papca

GOVORILNE....bile bol kratke, so bli gospod mož zelo utrujeni, jz pa seveda spočita, a to sploh ni bitno...itak se mu je malo sanjalo kaj bom rekla in je kr sam začel...spet isto ponavljat, da ve, da se premalo udejstvuje v družini in sploh z menoj, tko se ful rad pol pokaže kot žrtveno jagnje...no, pa sem mu povedala, da tokrat to ne bo palil, ker pol bi on že kr se mal pomečkal....hopla, ustavi konje...se čist nič nisva domenila...sem rekla, da tkole mi kot družina ne bomo več ta zadnje kolo pr njegovmu vozu, da pač razumem glede posla, je treba včas delat tud nemogoč cajt, a potem ko je frej bi si lahk vzel cajt vsaj za otrke, posebej ta velka fanta že dolgo živita od obljub o košarki, smučanju ipd, vse to sem zdej jz počela z njimi, sam zdej je še majči in fanta tok stara, da jz glih nisem več ta prava liga....v glavnem sem bla ful huda...in sem mu še povedala, da zdej naj pa on začne spremembe uvajat v naše življenje, ker drugače bo šlo samo navzdol...no, tko nekako...zdej čakam, kaj se bo domislil, morm pa povedat, pa upam, da ne bo preveč samohvalno....jz ga zelo spoštujem in mu to tudi pokažem, samo večno se mi zdi zelo trapasto čakat, da me bo videl, da si bo vzel čas za mene, naju...sej to se vleče že več let, v glavnem se že dolgo trudim, da bi bilo bolje....zdej pa mi je kr malo vse dol padlo, tko da upam, da je zadevo vzel resno, ker pri naju je tako, da nikamor ne greva, se sploh ne spomnim kdaj sva bila kej zunaj, redko se kaj obdariva, čeprav meni že  malenkost ful pomeni....no, tko nekako

tečem, ker je vpitje

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
6.12.2009 15:58:34   
Ajvy
TArja ima čino user posted image ....

Simonakr....super za pijačko.....
Glede vikenda...seveda oni vedo, kdej je treba zgodaj vstatuser posted image

Tanci...jjjjeeeee.MIlkavž

ONasiss...vav..to je pa res čist nepričakovana žurka..takšne so najboljše user posted image

Čebela...bogica HANa.....samo da ste bolje spančkali user posted image

sjmm...o joj....revčka...hitro naj se pocelita revčka mala user posted image user posted image user posted image
JOj...kolk te razumem...res....te desci so res tako  ,kot da bi bili z drugega planeta....mi je pa enkrat ena prjatlca rekla....da me vedno večplastno razmišljamo...oni pa to čist drgač....in da je to pol vedno zanimiv pogovor...
Drži se...podpiram te...res......nekaj teže mora imeti tudi tvoj poklic...ki je najtežji...pa noben ga ne priznava pod službo...

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
6.12.2009 16:51:50   
SURF
TOLIKO SEM NAPISALA PA MI VEN VRŽEuser posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
6.12.2009 16:52:17   
SURF
PONOVI VAJO IN TRENIRAJ TIPKANJEuser posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3611
6.12.2009 17:05:52   
SURF
POZDRAVČKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hja...in še enkrat od začetkauser posted image ...
Včeraj smo bili na miklavžu,Patricija je bila najmlajša in najpogumnejšauser posted image je dobila darilce,ati pa šibouser posted image .V paketku je bil tudi sokec z slamico in zato smo včeraj ugotovili,da zna piti iz slamiceuser posted image .

Danes imam zopet tečaj,zadnjč je bilo potem vse ok,še cooperjev test sem odlično opravila,pa le ni moja kondicija na čiiiisti nuliuser posted image imela sem tampone,je bila pa user posted image res minimalna,ker danes pa kot bi iz pipe teklouser posted image nevem kako bom danes...nekaj bo žeuser posted image .
Katjuša-sem že slišala in brala za skodelico,hmmm,kaj pa vem,sem bolj za naravne materiale....jo čutiš?
Drugače pa ja zmenjeno,ko bo suuny dayuser posted image .

Sjmm-Joj,tile naši dedi,mah res so iz drugega planetauser posted image ....ne res,veš te čisto razumem,glede na to da imata veeeliko družino in vodita svoj s.p. predvidevam da sta vidva kot par na zadnjem mestu,ki pa mora še vseeno kdaj tudi počakati.Držim pesti,da najdeta skupen jezikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čist kot frendica ti bom tole napisala,lahko spregledašuser posted image ,daj se zrihtaj v nulo(sebe!!!!!!user posted image user posted image user posted image )tako da se boš super počutla,od glave do peteuser posted image in pojdita nekam,ni treba za dolgo,vzamita si čas samo za vaju,pa bodi še tu organizatorkauser posted image in se potem pusti presenetit...takrat pustita probleme,dajta si duška,tako čisto načrtno,ker drugače pač ne gre.
Ker drugače se mi zdi a ste ena tok fajna družinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3612
6.12.2009 17:07:12   
sjmm
Ajvy....je tok laži če te kdo razume, tko da sklepam, da imaš podobnega pacienta doma...upam, da ga zdraviš in bo kmal k nov!!!!!!!

SURF...uspešno vajouser posted image user posted image

Zdej pa grem malega še mal dremat položit, mu gre fuuul iz noska, tko da upam, da bo kmal dobr.......

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
6.12.2009 17:08:37   
SURF
Ajvy-Lepo da si si nahranila dušicouser posted image Tarja ima zopet činouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja to je slaba stran vrtcevuser posted image ?

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
6.12.2009 17:09:42   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: SURF

POZDRAVČKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hja...in še enkrat od začetkauser posted image ...
Včeraj smo bili na miklavžu,Patricija je bila najmlajša in najpogumnejšauser posted image je dobila darilce,ati pa šibouser posted image .V paketku je bil tudi sokec z slamico in zato smo včeraj ugotovili,da zna piti iz slamiceuser posted image .

Danes imam zopet tečaj,zadnjč je bilo potem vse ok,še cooperjev test sem odlično opravila,pa le ni moja kondicija na čiiiisti nuliuser posted image imela sem tampone,je bila pa user posted image res minimalna,ker danes pa kot bi iz pipe teklouser posted image nevem kako bom danes...nekaj bo žeuser posted image .
Katjuša-sem že slišala in brala za skodelico,hmmm,kaj pa vem,sem bolj za naravne materiale....jo čutiš?
Drugače pa ja zmenjeno,ko bo suuny dayuser posted image .

Sjmm-Joj,tile naši dedi,mah res so iz drugega planetauser posted image ....ne res,veš te čisto razumem,glede na to da imata veeeliko družino in vodita svoj s.p. predvidevam da sta vidva kot par na zadnjem mestu,ki pa mora še vseeno kdaj tudi počakati.Držim pesti,da najdeta skupen jezikuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Čist kot frendica ti bom tole napisala,lahko spregledašuser posted image ,daj se zrihtaj v nulo(sebe!!!!!!user posted image user posted image user posted image )tako da se boš super počutla,od glave do peteuser posted image in pojdita nekam,ni treba za dolgo,vzamita si čas samo za vaju,pa bodi še tu organizatorkauser posted image in se potem pusti presenetit...takrat pustita probleme,dajta si duška,tako čisto načrtno,ker drugače pač ne gre.
Ker drugače se mi zdi a ste ena tok fajna družinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JOJ, SURF
...fuuuul hvala, res...upam, da si bom upala tvoj predlog realizirat in vesoljca mal v red spravtuser posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3615
6.12.2009 17:11:31   
SURF
ufff...koliko je ura...js bi še pa kar komentiralauser posted image grem se zrihtat...
Lep večeruser posted image .

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3616
6.12.2009 17:22:36   
Jutta
Tanci, Ajvy - k pediatrinji greva šele ta teden se pokazat... Sem kar malo odlašala, me je bilo kar malo sram it tja z dojenčkom, ki smo mu uspeli zlomit nogicouser posted image user posted image user posted image Drugače pa sem jo klicala in sem povedala za alergijo, pa je sestra rekla, da naj poskusim ugotovit, kaj bi alergijo lahko povzročalo in če ne bo bolje, naj se prideva pokazat... Zdaj pa tako ali tako moram k  njej po napotnico, ker jo rabiva za pregled pri travmatologu.

Sjmm
- včasih so ti naši deci res z drugega planeta, samo se mi zdi, da če dobijo občutek, da nismo samoumnevne in nas lahko izgubijo, da se potem začnejo kar malo bolj trudit... dokler ne pozabijo in jih je treba spet malo spomnit... držim pesti, da bo tvoj prišel na dan s kakšno pobudo...

< Sporočilo je popravil Jutta -- 6.12.2009 17:23:24 >

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
6.12.2009 17:28:56   
sjmm
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Tanci, Ajvy - k pediatrinji greva šele ta teden se pokazat... Sem kar malo odlašala, me je bilo kar malo sram it tja z dojenčkom, ki smo mu uspeli zlomit nogicouser posted image user posted image user posted image Drugače pa sem jo klicala in sem povedala za alergijo, pa je sestra rekla, da naj poskusim ugotovit, kaj bi alergijo lahko povzročalo in če ne bo bolje, naj se prideva pokazat... Zdaj pa tako ali tako moram k  njej po napotnico, ker jo rabiva za pregled pri travmatologu.

Sjmm
- včasih so ti naši deci res z drugega planeta, samo se mi zdi, da če dobijo občutek, da nismo samoumnevne in nas lahko izgubijo, da se potem začnejo kar malo bolj trudit... dokler ne pozabijo in jih je treba spet malo spomnit... držim pesti, da bo tvoj prišel na dan s kakšno pobudo...

Jutta, hvala k navijaš da bi blo bloš...jaz tud gojim upanje

Glede alergije...imajo jo Miha...naš 8letnik, oprosti, upam, da nisem narobe napisala zadnjič...začelo se je tam pri 3-4 letih, pa niso bili sigurni na kaj, potem seveda preiskave in zdravila, ki so žal neizogibna...je pa čez poletje, posebej na morju ful dobr, ostali del leta pa ves čas neko pokašljevanje, hitro ima okužbo zgornjih dihal, tko da se vedno nekaj smrka, pokašljuje...smotano..v glavnem; upam, da pri vas mine...mi tud gojimo še to upanje, da bo puberteta prinesla spremembe tudi pri alergijiuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3618
6.12.2009 17:34:40   
kayica24
Katjuša poslala sem ti mail

23.2. nama je polepšala življenje lepotička Marinela...

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
6.12.2009 19:54:54   
Urša08
hoj, hoj

Mi smo šli že dopoldan k mojim. Je miklavž prinesel darila za ta male in za ta velike otrokeuser posted image user posted image user posted image Mamica nas je razvajala z dobrim kosilčkom, pa s sladico in potem še očka z večerjouser posted image . Bil je res lep dan. Sedaj možek mere pravljico Nejcu, Žiga se še igra, jaz sem pa izkoristila 5 minut da vas mal pozdravim. Jutri ko bo več časa vas preberem in pokomentiramuser posted image

lahko nočko user posted image

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
6.12.2009 20:04:39   
piskot
cer.

evo me, ko gresta oba ob 19h spat je mal vec casa.

sjmm istega pacienta imam tudi jaz. kot lahko beres, se enkrat na 2 leti izkaze in me pelje ven user posted image . glede sporta mi gre tud mal na jetra, ker se mu nic ne da. smo pac iz razlicnih druzin. zato tudi martina letos ne bomo ucili smucat alpsko ampak ga bom jaz ucila tect na smucah. to obvladam in si upam, alpsko smucanje mi ne gre tako dobro, bordat ga pa tud se ne upam ucit. pa ne vem no, po mojem kaksnih prav hudih trajnih sprememb ne gre pricakovati pri teh tipih. sem ga poznala ze 10 let pred poroko, tko da sem si cist sama kriva.

jutta ajoj, drzim pesti da ugotovite kaj vida daje. nas martin je imel lansko leto po selitvi v novo stanovanje take tezave. kaj smo vse dali skoz. bioresonanco, uradno testiranje, vse smo sprobal, homeopatska zdravila, bioenergetika, pol je pa kar naenkrat izvenelo. ponovilo se je spomladi, kmalu po aninem rojstvu. zdaj vem, da ga je zmatral stres. si mogoce pomislila, da je vidu od šoka malo padla odpornost in da se je vse skupaj zato pojavilo? no upam da se kmalu pocajtate.

tanci vesna fabjan, tek na smuceh, prva bronasta v svetovnem pokalu v njeni karieri.

onasis ej vi ste pa korajzni. a vito je bil tok casa pokonci? nas bi bil ze za znoret tecen.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
6.12.2009 20:15:07   
Ajvy
oi...
TArja še vedno kuha...je pa ravno na spodnji meji 38.1, 38.2..tko da za Calpol ni....

Surf...full sovražim ko mi vem vrže...sam sem se naučila back prtisnit..pa se vse lepo vrne....
Super za slamico...user posted image user posted image in za pogum
Sovražim Cooperjev test...full si pridna....

JA...TArja ma čino..samo ni od vrtca...ampak ood RD kjer smo bili.....sej bo...hvala za pikepoke

SJmm....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JUtta...zanimive občutke si dobila ob tej nezgodi....kar verjamem da se tako počutiš..ampak....prebrodi to....vse je ok.....in nič se mu ne bo poznalouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da to vse uspešno zrihtata

Urša...superca za razvajanje user posted image user posted image user posted image
Bi te nekaj vprašala...ne rabiš odgovorit...ste vi vsi tako lepo povezani med seboj...mislim...je veliko topline pri vas v družini?Govorim o bolj širši družini

PIškot..
.waw....a tko obvladaš smučanje..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..jst full rada smučam...samo moram priznat poraz denarju.user posted image ..ker je zares vse skupaj predrago....

(odgovor članu SURF)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
6.12.2009 20:15:31   
Ajvy
Tarja poje--Tisa se pa smeji...ja ...kmalu bosta zaspali

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
6.12.2009 20:43:08   
piskot
ajvi ne ne alpsko ne znam dobro smucat. bordat mi je ful uzitek. to si privosciva parkrat na leto, na mojem favourite smuciscu. je dalec, je drago, ampak si recem, je** ga, bomo ze, nekaj pa moram tudi zase narest. tam se potem usedem na en plac in gledam tisti sneg in tiste vrhove okrog, mal ne znam povedat, uuuuuuu, noro, nafilam baterije za naslenje pol leta . tek na smuceh je pa zaenkrat pri nas se zastonj. tako da se veselo vozimo v ratece ali na pokljuko kadar se le da (okej bencin je drag, sam se mal razdeli). v tem uzivam ful. opremo imam pa sreco da mam veze in poceni dobim tekmovalno malo rabljeno.

tako da brez tega meni ne bi slo. in zelim ti da vam pade sekira v med, da bosta lahko tudi vi2 spet uzivala.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
6.12.2009 20:44:54   
sjmm
Ajvy.........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojo bubano pikco!!

piškot....pa sej zgleda, da so taki ki so mal drugačni in ne k z drudega planeta res redkost, no, mi2 se nisva tak dolgo poznala, sam leto in pol, bla res mlada, a meni se je po že doživeti veliki love štoriji zdel tale moj čist idealn...ma, love is blind...je pa čist res, da smo si dost tud same krive....men zlo niha samozavest o sami sebi in pol je zgleda tud tle rdeče polje.........no, srečno vseeno s tvojim!!

urša...vau, pri vas je pa tole res lepo družinsko prazničnouser posted image user posted image user posted image user posted image ,no, jz si tud želim, da bom taka mama relih let in babica, da bodo vsi tko radi pri men čepel k zdejuser posted image user posted image , pa bravo za darila...miklavž res priden na vašem koncuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?
Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...

Sedenje.
пеперутка16

Kdaj so vaši dojenčki začeli trdno, samostojno sedeti brez pomoči ali sklanjanja?

Pred 6. mesecem. (14%)

V 6. mesecu. (43%)

V 7. mesecu. (14%)

V 8. mesecu. (0%)

Po 9. mesecu. (29%)

Število vseh glasov: 7

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!