sjmm
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Da vam še malo napišem, kaj se kaj dogajalo pri nas zadnje dni... Vid je veliko bolje. Nogica ga ne boli več tako zelo in mu več ne rabim dajat svečk. Z alergijo oziroma ekcemom še zmeraj ni čisto OK, ampak od vseh žavb je še najbolj pomagal bepanthen. Še zmeraj nismo ugotovili, kaj mu ne paše, ampak sumim, da je kombinacija suhega zraka, toplih radiatorjev, ... V glavnem: vrgli smo ven volnen tepih (bil je skoraj nov), ampak ker meni v dnevni sobi deluje preveč hladno (sploh ker se tudi jaz valjam po tleh ), sem kupila bombažen tepih, kupila sva nov jogi primeren za alergike, preprala sem vse tekstilne stvari v stanovanju, zamenjala pralni prašek za indijske pralne oreščke.... V glavnem dela še pa još, tako da ni bilo časa za RR. Miklavž je bil precej radodaren pri nas. Je bila danes na obisku moja teta in je Vidu prinesla eno ful fajno knjigico, 100 eur in ful različnega sadja Upam, da bo tudi božiček tako priden Zelo lepo slišat, da gre Vidu bolje Kar se alergij tiče, pa te popolnoma razumem, naš Miha alergičen na prah-hišni, pršice, ima tudi velikokrat izpuščaje in napade kašlja, sej sicer jemlje zdravila, a vseeno, pa pliščote kr naprej zamrzujem, pa nič tepihoh, pa zavese perem, pa prah uničujem...tko,da mi je poznano , upam, da pri vas ne bo tako hudo in še bolje, da čimprej mine!!!!!!!