|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
3.12.2009 15:15:55   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

cartanje...ZELO rad se carta,ko gre spat mi tko lezi in ko se zbudi...user posted image user posted image

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ......pri nas pa no way da tkole zaspi-mora biti obvezno postelja

on pa samo zeli da se stisne takole jaz sedim vcasih ,sam ya par sekund vstanem in potem sedim in cakam da zaspi,on pa dela mmm,mmm,mmmm,njau,njau,njau...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
3.12.2009 15:17:18   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

CEBEL jay recem temu sveter...kaj pa vem kak se se rece hmmuser posted image vglavnem toplo je,ampak ni tko kot bunda k mi je ves bogi v njem se roke ne more premikat ..user posted image

Mihailo jaz pa rečem velurček ali flisuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo,jaz istouser posted image

jaz pa za to prvic cujemuser posted image user posted image user posted image se ucimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
3.12.2009 15:18:54   
MIHAILO

CEBEL jay recem temu sveter...kaj pa vem kak se se rece hmmuser posted image vglavnem toplo je,ampak ni tko kot bunda k mi je ves bogi v njem se roke ne more premikat ..user posted image
zdej vem v čem jeuser posted image user posted image .....Hana je tudi tako nesrečna v bundici,ampak nimaš kaj-na toplem mora bitiuser posted image

jaz mu dam pa bodi,majcko,fli ali sveter ali velurcek ga pokrijem z deknico in se tist od vozicka yaprem pa mu je pol ok...

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
3.12.2009 15:19:51   
Urša08
Eto grem pojest kosilo, se zrihtat, potem počakat da se tamaledva zbudita, ju popedenčkat in šibam v Mullerja. Baje bo tast čuval Nejcauser posted image

se tipkamo zvečeruser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
3.12.2009 15:23:06   
Onasiss

IZVIRNO SPOROČILO: Onasiss

čebel@...ne igraj se....

s kom ali s čim?user posted image

Z zdravjem... z gospodom čebelčkom pa vsak dan!!!user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
3.12.2009 15:24:52   
Onasiss

grem se naprej učit mato ipa še esej moram za slovo napisatuser posted image

pridna si full.. k čebel@user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
3.12.2009 15:25:21   
Čebel@

čebel@...ne igraj se....

Z zdravjem... z gospodom čebelčkom pa vsak dan!!!user posted image user posted image
hvala ENAKO(za oboje)user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
3.12.2009 15:26:12   
Čebel@

grem se naprej učit mato ipa še esej moram za slovo napisatuser posted image

pridna si full.. k čebel@user posted image
a-a......če bi bila pridna bi delala,ne pa tukaj viselauser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
3.12.2009 15:27:37   
Čebel@

zdej vem v čem jeuser posted image user posted image .....Hana je tudi tako nesrečna v bundici,ampak nimaš kaj-na toplem mora bitiuser posted image

jaz mu dam pa bodi,majcko,fli ali sveter ali velurcek ga pokrijem z deknico in se tist od vozicka yaprem pa mu je pol ok...
jaz jo imam pa zgoraj v bodiju,puloverčku in bundici......sedi pa v vreči ki je iz notranje strani flis

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
3.12.2009 15:31:18   
MIHAILO

jaz jo imam pa zgoraj v bodiju,puloverčku in bundici......sedi pa v vreči ki je iz notranje strani flis

jaz sem ga enkrat tko oblekla in pridem domov je bil pa cist moker...je bolj topel tip ygleda...po atiju,ker mene skoz zebe...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
3.12.2009 15:31:40   
Onasiss
claud....user posted image user posted image user posted image  za govorilne...user posted image user posted image user posted image  za rehlade

kayica...eni kompliciramo tu, eni tam, eni so komplicirali...eni še bojo...tako pač je....user posted image

kolumbo...natresk.....aha pol ga grem na britof krast...al ga bom pa kar pr teb...user posted image user posted image

urša....user posted image user posted image za sončni sprehod, mi smo v oblakihuser posted image user posted image

Hvala vsem za pike poke...

So what....

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
3.12.2009 15:32:51   
Onasiss

čebel@...ne igraj se....

Imamo pavzo....se verjetno Onasis sam igra....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
3.12.2009 15:33:04   
Čebel@

jaz sem ga enkrat tko oblekla in pridem domov je bil pa cist moker...je bolj topel tip ygleda...po atiju,ker mene skoz zebe...user posted image
pri nas topla je,ni pa mokra....mene tudi skos zebeuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
3.12.2009 15:34:32   
Čebel@

čebel@...ne igraj se....

Imamo pavzo....se verjetno Onasis sam igra....user posted image user posted image user posted image
ti ti ti......revež mora kar sam se igrat,ti pa tukaj strašiš(hec)user posted image user posted image user posted image

pejt no k nemu sestavljat duploteuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
3.12.2009 15:35:01   
Onasiss
da paše tist mir umes ko spijo....erik je mogu k zobarju zato ker mava probleme z umivanjem zobkov, pa še prvo enkico ma

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

urša-joj vem ja da paše tist mir umes ko spijo....erik je mogu k zobarju zato ker mava probleme z umivanjem zobkov, pa še prvo enkico ma presekano, tko da naju je zdej naročila da vidi kako nam gre...pa namazala mu je prve 4i zobke ker ma malo oblog, tko da mava zdej februarja spet...zobarca je ful zakon res, čeprav naš se ne da, tko d ga tudi ona komaj ujame da mu malo porihta..

tanci tole umivanje je pri nas totalna katastrofa. On bi sam umivu, jaz ne smem in potem si lahko predstavljaš kako si jih umijeuser posted image

Mi smo brali knjigico Zgodbe iz aleje mlečnih zobkov...potem je pa on umil mn jaz pa njemu...istočasno...je bilo tud veliko smehauser posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
3.12.2009 15:36:02   
Onasiss
čebel@....nimamo duplotov...mormo Božičku pisat...user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
3.12.2009 15:42:15   
Onasiss
v naročju, me drži

čebel@ Žiga je tud tak crkljivček in če povem po pravici mi to paše. Men je tok lepo ko ga mam v naročju, me drži za rokico, al pa boža in potem gledam ta umirjen angelski obrazek, res neskončno lepo user posted image Ti trenutki mi prov pašejo , so kot balzam za dušo user posted image  

Saj tud Nejc je, ko ne meče skal...user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
3.12.2009 15:43:30   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy
moj ji je včeraj obul poletne čeveljce....sem prišla po njo..me je kap.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
3.12.2009 15:45:23   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

MOram vam povedat...če se Tisi skrijem...me kliče mama mama mamauser posted image user posted image user posted image
al pa če kaj hoče user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
3.12.2009 15:46:38   
Onasiss
Iz sprehoda...sem pokomentirala, zdaj se je zbudila, se oblečeve (spet) in greve po Vita v vrtec.potem na telovadbo, vmes štruklje narest (če mi rata) pol pa jest pa spat....user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
3.12.2009 16:23:09   
sjmm

čebel@ Žiga je tud tak crkljivček in če povem po pravici mi to paše. Men je tok lepo ko ga mam v naročju, me drži za rokico, al pa boža in potem gledam ta umirjen angelski obrazek, res neskončno lepo user posted image Ti trenutki mi prov pašejo , so kot balzam za dušo user posted image  

urša...si našga Majčka opisala...je hud scrkljanček...sam ...mami...božat, lupčkat, stiskat...še vedno zaspi v naročju...ampak se ne sekiram, sej tok hitr mineuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
3.12.2009 16:26:57   
sjmm

cartanje...ZELO rad se carta,ko gre spat mi tko lezi in ko se zbudi...user posted image user posted image

user posted image

pri nas enaka slikauser posted image user posted image user posted image , joj so cortki

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
3.12.2009 16:33:00   
sjmm
pa moj je še posebej "alergičen" ko kam gremo in pol mi Maj majco dol vleče in zadaj gleda, pol si pa majco, če nima dobr dekolte umakne, da se lahk pod vratom na kožo stisne...to ga vedno umiriuser posted image user posted image

NO, kosilo smo uspešno prestal, Maj je pojedel cel krožnik juhe, zakuhane z Barilla rižolinčki in pretlačenim korenjem, kako žlico pireja, 2 žlici omake in nekaj končkov hrenovke, pol pa še eno skutko, zdej je šel pa na svojih 45 minutuser posted image user posted image

mulčki posodo v stroj bašejo, sej jo jz dans že 2x, mam dost,,,sam sem se odločila, da morm neki spečt...našga Jana je štorklja prinesla takoj po Miklavžu, tak , da morm bit na obiske pripravlena...pa sej me tud moji žicajo za kake domače piškotke...revčki prestradani...no, grem k sami se ne bojo nardil...poročam later!!!!!!!!!!1

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
3.12.2009 16:39:40   
SURF
POZDRAVLJENE..
Pri nas stanje še vedno v ne čist tapravem vzdušju,potrebna bo korenita sprememba,ker če ne se lohka menuser posted image user posted image ne res...ker se bližajo družinski prazniki,vam nebom več morila s tem....
Tančy ja imaš prav glede službe,je stvar še vedno v zraku....

user posted image 3DNI NAZAJ JE POKUKAL SEDMI ZOBEK,TEŽKA JE 8530KG,VELIKA 75CM...user posted image

Nočke so zopetuser posted image ,to pa zaradi zobkov,tako jo mučijo,ubožica,včasih jo zgleda na momente tako zaboli,in če ravo takrat ko nima kej za v uste bi kar v tla ugriznila.Ne pomaga calgel,calpola ji ne upam več dat,ker sem ji ga že velikokrat,ker drugače ni mogla zaspat,pa saj bo minilo,samo se mi tok smili mišola moja.
Drugače pa je prava afna mala,tok mežika drugimuser posted image pa take grimase zraven pokauser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zna že po stopnicah hodit,z oporo seveda,tako lepo dviguje nogice...ja glede tega vas prosim za nasvet,da vidm,kako in zakaj gledate na to stvar,je res da ne smemo otrok sprehajati okrog?To berem tule gor,meni pediatrinja ni nič rekla glede tega,pa sva se pogovarjale o temuser posted image vse prejšnje generacije kot so moja mami,tašča pravijo da so svoje otroke sprehajle preden so shodili...nevem,naši tudi pomagamo,vendar opažam,da se veliko postavlja na prste?Kaj pa menite o obutvi,nekako sem se držala ,da čimbolj naravno,"robezz"copatki ali pa zokenčki z nedrsečimi stopali,včeraj pa je moja mami rekla da bi pa že morala imeti ene taprave copatke?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Zelo bom vesela vaših mnenj.user posted image Drugače pa se že tudi spušča in stoji sama tako par sekunduser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
3.12.2009 16:41:07   
SURF
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm

user posted image

pri nas enaka slikauser posted image user posted image user posted image , joj so cortki

Tudi pri nasuser posted image .

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?