|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 8.del
3.12.2009 14:45:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

ojla...midva z sprehoda,je bilo lustno ampak mislim ,da mihaila nervira bundica k je pol k medo in mu je veliko bolj prijetno ,ce je v vozicku v svetercku in breyrokavniku itak je pa pokrit se z deknico in imamo uno za veter,tko da mrzlo ni...spanje----smo mel prov dolocene ure zdj k je pa ponoci bolj slabo spal jih je mal zamenjal ampak vayno je da spi...jutri bova probala pa se nase ure spanja vrniti ...
v čem?user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3301
3.12.2009 14:45:42   
tanci29
majchy-ja ja želje so želje realnost je pa druga user posted image user posted image ....tko pa potegnem od usazga neki pa smo happy....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
3.12.2009 14:46:11   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@

ojla...midva z sprehoda,je bilo lustno ampak mislim ,da mihaila nervira bundica k je pol k medo in mu je veliko bolj prijetno ,ce je v vozicku v svetercku in breyrokavniku itak je pa pokrit se z deknico in imamo uno za veter,tko da mrzlo ni...spanje----smo mel prov dolocene ure zdj k je pa ponoci bolj slabo spal jih je mal zamenjal ampak vayno je da spi...jutri bova probala pa se nase ure spanja vrniti ...
v čem?user posted image

flis

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
3.12.2009 14:47:17   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

majchy-ja ja želje so želje realnost je pa druga user posted image user posted image ....tko pa potegnem od usazga neki pa smo happy....
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3304
3.12.2009 14:47:54   
Čebel@

v čem?user posted image

flis
aha-hvala za razlagouser posted image user posted image user posted image meni je treba po domače povedatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3305
3.12.2009 14:48:07   
Urša08
čebel@ Žiga je tud tak crkljivček in če povem po pravici mi to paše. Men je tok lepo ko ga mam v naročju, me drži za rokico, al pa boža in potem gledam ta umirjen angelski obrazek, res neskončno lepo user posted image Ti trenutki mi prov pašejo , so kot balzam za dušo user posted image  

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
3.12.2009 14:48:39   
tanci29

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

hellow!

vidm da hvali te spanje vaših malčkov.....jaz naše tud slučajno ne upam,ker se mi hitro lahko obrneuser posted image

Hana pančka popoldansko rundico,ati je šel po mah,meni se pa  ne da več učit....danes imamše zadnje predavanje,drug teden 2 izpita,2 moram pa še ekam umes poturituser posted image user posted image user posted image

jest se ne hvalim, ampak si samo želim da bi bla ista hana kot je bil erikuser posted image sam to pa ne gre ane....ma pa druge stvari k je bl cjut naprimer pusti se cartat pa še všeč ji je, ker erik se ni hotu niti podrazno....

Tanci ja prav vsak otroček je unikat in ima svoje potrebe, drug karakter,... in me mormo vse to sprobat da nam ni dolgčas.user posted image user posted image user posted image Veš jaz šele zdej zastopim mamice k so pisale kakšne probleme majo z zobkiuser posted image pri Nejcu nisem vedla kdaj je ker prikukal ko ni mel s tem težav, Žiga se pa matra in mamo čist z vsakih zobkom težavice. Se pa kr malo bojim ker je bil Nejc do enega leta zahteven otrok potem pa kot bi odrezal čisti angelček, zdej se pa mal bojim da se pa Žigcu pri enem letu tud obrne in bo ratal zahtevenuser posted image user posted image user posted image

pri nas pa glih kontra prvi nezahteven pa zdej kar orng zahteven, druga pa zahtevna, čakam na rojstni dan pa da vidmo kaj bouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3307
3.12.2009 14:48:57   
Urša08
uf jaz tud nism vedla da je sveterček flisuser posted image eto spet sem pametnejša user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
3.12.2009 14:50:43   
Čebel@

čebel@ Žiga je tud tak crkljivček in če povem po pravici mi to paše. Men je tok lepo ko ga mam v naročju, me drži za rokico, al pa boža in potem gledam ta umirjen angelski obrazek, res neskončno lepo user posted image Ti trenutki mi prov pašejo , so kot balzam za dušo user posted image  
pri nas je tako le ko ima flašo mleka v ustihuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3309
3.12.2009 14:51:07   
Čebel@

uf jaz tud nism vedla da je sveterček flisuser posted image eto spet sem pametnejša user posted image user posted image user posted image user posted image
sva se obe nekaj novega naučiliuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
3.12.2009 14:53:42   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Naša P strogo zagovarja kobacanje, ker tisti otroci ki se postavijo direkt na noge so potem ponavadi zelo štorasti. Jaz sem istega mnjenja, saj je naš Maj zelo pozno shodil, ker se je zelo dolgo plazil in bil zelo previden pri vsakem novem gibu. Niti enkrat ni padel, ko se je začel postavljat na noge. Nikoli ni bil v hojci niti ga nikoli niosem vodila za roko, da bi hodil. Hodil je samo s tisto hodalko od Tomija..... Njegov bratranec ni nikoli kobacal in so ga z veseljem postavljali na noge in ga vodili za roko je bil  ful štorast,in trd. Enkrat sem ga vidla ko je padel na hrbet- dobesedno kot hlod dreveda ki ga požagaš....tko da....jst prisegam na kobacanje.

TArja je po JUsu...pa je nerodna...uf....tko da to ni pravilo.....vsaj pri nas ne user posted image user posted image
Se pa strinjam da je zelo slabo. če počneš to kar si zgoraj opisala.....pri bratrancu, ne pri vas

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
3.12.2009 14:53:51   
Ajvy

kolumbo-evo jest glih čakam tale netresk da mi od ene prjatlce mamca da, da ga posadim...mi boš mal razložila kako to neguješ pol

jst ga imam doma..če želiš-.....zakon

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
3.12.2009 14:53:59   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

CLAUD a že delaš? Lepo da te možek uboga......pri nas je dons pelu Mjakla v vrtec...je bil takoj telefon...kje ma copate, kje ma ruzak..kje ma to...kje ma un....k sm pršla pol čez dve uri, je bil v supergah, k sploh ne vem kje jih je najdu.......skratka no comment.

moj ji je včeraj obul poletne čeveljce....sem prišla po njo..me je kap.....

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
3.12.2009 14:55:50   
Ajvy
tko mal na hit pa za šalo...k ste take čveke, da človek šprinta pa vas ne more ujet user posted image

MOram vam povedat...če se Tisi skrijem...me kliče mama mama mamauser posted image user posted image user posted image
al pa če kaj hoče user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
3.12.2009 14:58:10   
Urša08
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

tko mal na hit pa za šalo...k ste take čveke, da človek šprinta pa vas ne more ujet user posted image

MOram vam povedat...če se Tisi skrijem...me kliče mama mama mamauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz še čakam na besedo mama

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
3.12.2009 14:58:20   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy

user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3316
3.12.2009 14:58:47   
Urša08
Ajvy lepo te je bratuser posted image Kako je pa drugače s Tiso? Kaj boljše? Pa Tarja?

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
3.12.2009 15:03:14   
MIHAILO
cartanje...ZELO rad se carta,ko gre spat mi tko lezi in ko se zbudi...user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3318
3.12.2009 15:04:03   
Urša08

cartanje...ZELO rad se carta,ko gre spat mi tko lezi in ko se zbudi...user posted image user posted image

user posted image

Mihailo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3319
3.12.2009 15:05:51   
simonakr

user posted image

user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
3.12.2009 15:06:54   
Čebel@

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image ......pri nas pa no way da tkole zaspi-mora biti obvezno postelja

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
3.12.2009 15:13:53   
MIHAILO
CEBEL jay recem temu sveter...kaj pa vem kak se se rece hmmuser posted image vglavnem toplo je,ampak ni tko kot bunda k mi je ves bogi v njem se roke ne more premikat ..user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3322
3.12.2009 15:15:20   
Urša08

CEBEL jay recem temu sveter...kaj pa vem kak se se rece hmmuser posted image vglavnem toplo je,ampak ni tko kot bunda k mi je ves bogi v njem se roke ne more premikat ..user posted image

Mihailo jaz pa rečem velurček ali flisuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
3.12.2009 15:15:20   
Čebel@

zdej vem v čem jeuser posted image user posted image .....Hana je tudi tako nesrečna v bundici,ampak nimaš kaj-na toplem mora bitiuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3324
3.12.2009 15:15:53   
Čebel@

Mihailo jaz pa rečem velurček ali flisuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo,jaz istouser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?