SURF
|
IZVIRNO SPOROČILO: sjmm IZVIRNO SPOROČILO: SURF POZDRAVLJENE.. Pri nas stanje še vedno v ne čist tapravem vzdušju,potrebna bo korenita sprememba,ker če ne se lohka men ne res...ker se bližajo družinski prazniki,vam nebom več morila s tem.... Tančy ja imaš prav glede službe,je stvar še vedno v zraku.... 3DNI NAZAJ JE POKUKAL SEDMI ZOBEK,TEŽKA JE 8530KG,VELIKA 75CM... Nočke so zopet ,to pa zaradi zobkov,tako jo mučijo,ubožica,včasih jo zgleda na momente tako zaboli,in če ravo takrat ko nima kej za v uste bi kar v tla ugriznila.Ne pomaga calgel,calpola ji ne upam več dat,ker sem ji ga že velikokrat,ker drugače ni mogla zaspat,pa saj bo minilo,samo se mi tok smili mišola moja. Drugače pa je prava afna mala,tok mežika drugim pa take grimase zraven poka zna že po stopnicah hodit,z oporo seveda,tako lepo dviguje nogice...ja glede tega vas prosim za nasvet,da vidm,kako in zakaj gledate na to stvar,je res da ne smemo otrok sprehajati okrog?To berem tule gor,meni pediatrinja ni nič rekla glede tega,pa sva se pogovarjale o tem vse prejšnje generacije kot so moja mami,tašča pravijo da so svoje otroke sprehajle preden so shodili...nevem,naši tudi pomagamo,vendar opažam,da se veliko postavlja na prste?Kaj pa menite o obutvi,nekako sem se držala ,da čimbolj naravno,"robezz"copatki ali pa zokenčki z nedrsečimi stopali,včeraj pa je moja mami rekla da bi pa že morala imeti ene taprave copatke? Zelo bom vesela vaših mnenj. Drugače pa se že tudi spušča in stoji sama tako par sekund SURF.........upam, da se ti stanje doma izboljša na res boljše in tako kot si sama najbolj želiš!!!!!!!!!!!!! ..samo zate!!!!!!!Vem, kako je, če ti je pod streho, ki ji pravi človek ...moj dom...hudo!! Srečno!!!!!!!! Glede zobkov........naš tud grize vse po vrsti, smo tud mi tarče, sam mene niti ne, druge pa fajn ugrizne...prebrisanček , mi tud kr trpimo, sam z gelom mažemo, glih nisem pristaš zdravil....razen, če je res nujno. glede hoje.....jaz sem svojim trem ta velkim zmeri mal pomagala, a šele potem, ko so sami stabilno stali na nogicah in so jih tud znali tudi premikat naprej...itak pa zna vsak bit fuuul brihten okol tega, tak da jaz menim ...vsak po svoje.....prva je imela hojco, pa ni marala, niti ni kobacala...pač omikana gospodična je bla zelo komot...smo jo kr nosili, pol je pa kr naenkrat začela hodit(16 mesecev), ta drugi čist nor s hojco, smo jo po nekaj tednih pospravli, plazil ko vojak, pol pa hodu takoj po prvem letu sam, ta tretji....kobacal k norc, shodu za 1. roj. dan....Maj pa se zaenkrat plazi, drsa po riti, vstaja ob opori, poskuša kobacat...nimamo ne hojce, ne stajce.....smo pa velik na tleh.....obutev...štumfki z bremzicam...vedno zakon , vau sem se razpisala Nevem kaj naj ti rečem,tele tvoje besede mi toliko pomenijo,pa še točno veš kako hudo zna včasih biti aha..no tudi js imam podobno mnenje glede hoje in štumfkov najbolje je da poslušaš svojega otroka,ampak včasih te vse te informacije na veliko prov zmedejo...je pa zanimivo prebrati tudi druga mnenja,človek več ve . Lepo in mirno nočko.
|